TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 22 reviews
8415,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer dunne tv met onwaarschijnlijke beeldkwaliteit
 | 11-04-2021
  • Pluspunten
  • Superdun.
  • Kristalhelder beeld.
  • Geen last van lichtinval.
  • Beeld blijft scherp al ga je 30 cm vanaf de tv zitten,
  • Minpunten
  • Geluid iets minder
  • Stevige prijs
Wij hebben deze tv nu een paar weken hangen en zijn zeer tevreden. Het beeld is kristalhelder en de processor is erg snel. Lichtinval en scheve kijkhoek is geen enkel probleem. Hiernaast zit de tv superstrak op de muur en heb je slechts 1 dun kabeltje naar de all in one box lopen waar stroom, beeld en netwerk doorheen gaan. Geluid vind ik iets minder, maar wij hebben alles via een onkyo versterker lopen icm klipsch speakers en dan is de ervaring compleet. Wij twijfelden over de aanschaf vanwege de stevige prijs, maar het is echt een klasse apart. Absolute aanrader.
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer content met onze nieuwste aankoop
 | 10-04-2021
  • Pluspunten
  • Gebruiks gemak
  • Simpel op te hangen
  • Gemakkelijk gebruikers menu
  • Geluid prima, maar icm een soundbar uitstekend
  • Minpunten
  • Helaas (nog) geen 8k content
Schitterende tv die we gekocht hebben met oog op de toekomst. Bij het uitpakken constateerden we dat de connectbox kabel er niet bij at. Een belletje naar platte tv was voldoende om hem snel nagestuurd te krijgen. Een (normale) maar toch uitstekend geregeld van platte tv. De tv hangt nu keurig aan de muur met een soundbar (uiteraard van Samsung) er onder. Zover zeer blij met deze aankoop, en hopen er nog jaren plezier van te hebben.
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fantastisch mooi afgewerkt een topproduct
 | 10-04-2021
  • Pluspunten
  • Afwerking
  • Losse unit maar een enkele kabel
  • Makkelijk start menu
  • Minpunten
  • Afstandsbediening iedere keer opnieuw instellen op kpn
Mooi afgewerkt en fijn dat er maar 1 kabel naar het scherm gaat. Het geluid is voldoende voor algemeen tv kijken maar voor films moet er echt iets extern aan gekoppeld worden
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TV zoals TV bedoeld is
 | 31-03-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Gemakkelijke bediening
  • Mooi disign
  • Super plat tegen de wand te monteren
  • Connectbox met maar een draad naar tv
  • Minpunten
  • Geen
Sinds een paar dagen dit toestel in huis. Wat een mooi toestel zo zonder randen en wat een scherp beeld. Zo kijk je tv zoals tv bedoeld is. Zeer vakkundige en vriendelijke service bij het ophangen en installatie van de tv.
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch apparaat
 | 18-03-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Dikte
  • Beeldkwaliteit
  • Bevestiging
  • Minpunten
  • Geen?
Top geholpen door de verkoper van Plattetv.nl, Aron! Wát een apparaat. Als hij aanstaat geniet je van het prachtige beeld en als hij uitstaat is het (nog steeds) een aanvulling op je interieur. Heel dun en dicht tegen de muur. We hebben grote raampartijen -dus veel lichtinval- en het beeld blijft helder en super!!! Zeker ook een aanrader bij een ruimte met veel lichtinval.
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch apparaat
 | 18-03-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • afmetingen (dikte)
  • ophangsysteem
  • Minpunten
  • Geen?
Dit is toch wel écht een aanvulling op je interieur. Als hij aan staat geniet je van het geweldige beeld en als hij uit staat is het ook een plaatje!! Zeker een aanrader!! Ook tevreden over plattetv.nl en de verkoper (Aron) die me super geholpen heeft.
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig design TV met veel mogelijkheden
 | 15-02-2021
  • Pluspunten
  • Bijna 100% beeld
  • Erg mooie en gebruiksvriendelijk afstandbedieng
  • Eenvoudige installatie
  • Super handig die connectbox, maar dun kabeltje zichtbaar
  • Erg gebruiksvriendelijk
Bijna 100% beeld.....prachtig gewoon. 200% tevreden
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig, toestel.
 | 10-02-2021
Alleen een coating van het beeldscherm ging er wel snel vanaf.
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super TV en hiermede tevens klaar voor de toekomst
 | 30-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruiksgemak
  • Eenvoudige Installatie
Nog maar kort in bezit dus moeilijk om een mening te vormen. Echter, tot nu toe super tevreden. Om het geluid te verbeteren ga ik zodra deze weer beschikbaar is de Sonos ARC aanschaffen om een net iets voller geluid te krijgen.
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv subliem beeld
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Goed in te stellen
  • Minpunten
  • Zijn er nog niet
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
super toestel, super beeld
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • vorm
  • Minpunten
  • geluid zonder soundbar
machtig toestel in combinatie met soundbar super
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Design tv met waanzinnig beeld
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Dicht tegen de muur
  • Geluid, ook zonder soundbar
  • ambilight
  • Minpunten
  • gebruiksaanwijzing om tv op te hangen kan duidelijker.
  • Prijs
Zeer fraaie vormgeving met bijna 100% beeld zonder kader. Hangt zeer dicht tegen de muur, enkel nog een spleetje van 1 cm. Het geluid van de tv apart gebruik ik zeer weinig omdat ik een soundbar heb. Het aansluiten is zeer eenvoudig en alle zenders staan zoals voorheen. Het ambilight gebeuren is zeer leuk om mee te experimenteren. Kortom een design tv met superieur beeld. Voldoet aan alle verwachtingen.
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat is het genieten met deze televisie!
 | 24-12-2020
  • Pluspunten
  • 99% scherm
  • Zeer plat tegen muur aan te hangen
  • Minpunten
  • Nog gelukt of via TV de Ziggo box uit te zetten (zal vast aan een instelling liggen)
Wij komen van een 40Inch LED tv, en dan nu sinds een maand de QE65Q950TS 8K QLED TV ... Wat is dit genieten … wat een kijkervaring (99% scherm) Wat een prachtig design heeft deze TV en heeft ondanks zijn het superslanke frame van 15 mm prima luidsprekers, die voor een erg ruimtelijk geluid zorgen, (wel ietwat weinig basklanken) De upscaling prestaties werken erg goed! De beelden spetteren van het scherm, en zelfs bij veel daglicht. De kijkhoek is zeer ruim. De One Connection box, Invisible Connection (1 dun kabeltje) en een bijgeleverde No Gap-Wallmount zorgt ervoor dat de 65Q950TS perfect en zeer plat op de muur hangt. Het bedieningsgemak van de Smart afstandbediening voelt erg goed aan en is gebruiksvriendelijk (Alleen lukt het mij nog niet om ook de Ziggo box uit te zetten) Het blijft een hoop geld maar door de cashback actie van Samsung valt het uiteindelijk mee voor z’n premium TV. Nu wachten totdat de Sonos Arc weer leverbaar is en dan gaan we de tv echt testen met een 5.1 opstelling en zijn dan klaar voor de toekomst Ik raad iedereen Platte TV zeker aan door het goede advies wat ze gegeven hebben en de vlotte levering ondanks de drukte bij alle bezorgdiensten!
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 12-12-2020
  • Pluspunten
  • Super scherp
  • Groot
  • Mooi aangezicht
Wij zijn er echt heel blij mee Het is echt topkwaliteit qua beeld Een genot om naar te kijken !
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige kwaliteit
 | 09-12-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig scherp beeld
  • Instellingen snel en duidelijk
  • Grote went heel snel
  • hdmi 2.1 en 8k (klaar voor de toekomst)
  • Minpunten
  • Prijs
  • Geluid van alleen de tv valt tegen
  • Tv ophangen was wel lastig
Deze tv heeft een mooie vormgeving. De gehele rand van de tv bestaat uit speakers. Het beeld kwaliteit in fenomenaal. Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Voor het geluid raad ik er wel een soundbar bij aan. Zelf heb ik er één van Samsung gekocht (Q series). Deze werkt namelijk samen met je tv. Hierdoor heb je dus top beeld en top geluid
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fantastische tv
 | 24-10-2020
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • Geluid super
  • Platte tv
  • Minpunten
  • Eigenlijk niks
Schitternde beeld en mooie vormgeving
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
naar mijn mening op dit moment de beste tv in de markt
 | 21-10-2020
  • Pluspunten
  • 65" is een hele mooie maat
  • plat tegen de muur te monteren
  • eenvoudig op te hangen
  • Minpunten
  • prijs (kwaliteit heeft zijn prijs)
alles voldoet aan mijn verwachtingen
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg mooie tv met een top beeld!
 | 20-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Groot formaat
  • Zeer plat en mooi aan de muur
  • Mooi design
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Prijs
  • Energieverbruik
Dit is m\'n mooiste en grootste tv die ik tot nu toe gehad heb. Prachtig beeld en design. Slimme kabel tussen de box en de tv, nagenoeg onzichtbaar. Geluid van de tv gaat via m\'n installatie, dat van de apps gaat via HDMI ARC en werkt ook erg goed. Beetje prijzig, maar dan heb je ook wat!
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv!
 | 19-09-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Mooi strak aan de muur gemonteerd door het geïntegreerde ophangsysteem
  • Mooi formaat
  • Makkelijk aansluiten
  • Minpunten
  • Prijs
Geweldige tv, blij dat ik 85 inch gekozen heb! Super mooi beeld en voor zo een platte tv valt het geluid niet tegen.
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super beeld, prachtige vormgeving.
 | 19-09-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • 1 kabel naar tv
  • Alle beelden worden in kwaliteit verbeterd.
  • Ambient functie, je ziet niet dat het een tv is.
  • Minpunten
  • Toch nog 2 afstandsbedieningen nodig
Het beeld is echt prachtig. Ook als de input van lagere kwaliteit is, maakt het Samsung kastje er iets moois van. Heel mooi ook dat er maar 1 kabel naar de tv gaat. Vormgeving is ook prachtig dun en geen randen. Enige min puntje is dat we de randapparatuur niet aan en uit kunnen zetten met de Samsung afstandsbediening.
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews