TIP! Advies én korting van 100 specialisten
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 31 reviews
6997,99
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Best TV ever
 | 06-07-2021
  • Pluspunten
  • resolution
  • size
It has been couple weeks and we are very happy about our choice. The best tv experience we ever have.
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
zeer tevreden
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • gebruik
  • vormgeving
  • makkelijk aan te sluiten
  • hangt mooi strak tegen de muur
  • Minpunten
  • geen
zeer tevreden over deze tv perfect beeld en makkelijk in gebruik
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische tv net super scherp beeld en mooi design
 | 09-06-2021
Aanrader voor optimale geluid soundbar aanschaffen. Beeld is super scherp ook wat oudere films geven een nieuwe belevenis.
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige televisie
 | 24-05-2021
  • Pluspunten
  • Randloos design
  • One-connectbox
  • Beeldkwaliteit
  • Strakke montage tegen de muur
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Wordt warm
Een geweldige televisie. Zeer mooi en randloos design waarbij de tv ook nog eens strak tegen de muur gemonteerd kan worden. Beeldkwaliteit is zeer goed! Mooie heldere beelden welke ook nog eens naar eigen voorkeur in te stellen zijn. De one-connectbox is een top uitvinding. 1 kabel vanaf de tv naar de box waarop vervolgens randapparatuur op kan worden aangesloten.
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige televisie
 | 30-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Zeer plat
  • Sprankelende weergave kleur
  • Montage plat aan de wand
Prachtige tv. Heel mooi plat aan de wand gemonteerd. Beeld en kleuren super mooi . Geweldig
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtig beeld
 | 30-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Geluid
  • Minpunten
  • Bouw kwaliteit
Mooie tv maar bouw kwaliteit slecht. Achterkant van tv komt los. Nieuwe (vervanger) tv had precies hetzelfde probleem
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Toptoestel
 | 29-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • 8K
  • Ideaal voor gaming
  • Infinity rand
  • Tizen menu werkt snel en prettig
  • Minpunten
  • Moire effect wanneer de zon erop schijnt
Prachtige TV met super beeld. Voldoet aan alle verwachtingen! Tevens een top TV voor gaming door de lage input lag.
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige Hi-end tv
 | 27-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld fenomenaal scherp zowel als 4k en 8k toekomst voorbereid
  • Geluid is goed maar via reciver is nog beter
  • Bioscoop gevoel
  • 65 inch groot zat
  • Levensduur en plezier
  • Minpunten
  • Geen
22-4-2021 tv besteld en 24-4-2021 uit gepakt en geïnstalleerd. Dus op het gemak goed voorbereiden tijdens het montage installatie . Best veel werk maar je moet het leuk vinden Ls hobby . Van buitenkans prijs is niet slecht en wordt grondig door platte tv gecontroleerd. Dus geen tekort aan onderdelen van buitenkans prijs Wat een fenomenaal beeld en een kijk genot. Gamen ps4 is gaaf en soepel . 65 inch is groot zat . Nu is mijn bioscoop helemaal compleet . Samsung is nummer 1 op Kwalitets en Prijs verhouding en Techniek.
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Strak Design, mooi strak tegen de muur...
 | 23-04-2021
  • Pluspunten
  • Strak design
  • One box handig in gebruik
  • 1 kabel vanaf de tv geeft mooie afwerking
  • Goed geluid
  • Goed beeld
  • Minpunten
  • One box wordt best warm
Mooi strak design, plat tegen de muur. Hangt echt prachtig. One box is handig in de bediening, en erg mooi door 1 kabel vanaf de tv naar beneden. Goede beeld en geluidskwaliteit.
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer dunne tv met onwaarschijnlijke beeldkwaliteit
 | 11-04-2021
  • Pluspunten
  • Superdun.
  • Kristalhelder beeld.
  • Geen last van lichtinval.
  • Beeld blijft scherp al ga je 30 cm vanaf de tv zitten,
  • Minpunten
  • Geluid iets minder
  • Stevige prijs
Wij hebben deze tv nu een paar weken hangen en zijn zeer tevreden. Het beeld is kristalhelder en de processor is erg snel. Lichtinval en scheve kijkhoek is geen enkel probleem. Hiernaast zit de tv superstrak op de muur en heb je slechts 1 dun kabeltje naar de all in one box lopen waar stroom, beeld en netwerk doorheen gaan. Geluid vind ik iets minder, maar wij hebben alles via een onkyo versterker lopen icm klipsch speakers en dan is de ervaring compleet. Wij twijfelden over de aanschaf vanwege de stevige prijs, maar het is echt een klasse apart. Absolute aanrader.
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer content met onze nieuwste aankoop
 | 10-04-2021
  • Pluspunten
  • Gebruiks gemak
  • Simpel op te hangen
  • Gemakkelijk gebruikers menu
  • Geluid prima, maar icm een soundbar uitstekend
  • Minpunten
  • Helaas (nog) geen 8k content
Schitterende tv die we gekocht hebben met oog op de toekomst. Bij het uitpakken constateerden we dat de connectbox kabel er niet bij at. Een belletje naar platte tv was voldoende om hem snel nagestuurd te krijgen. Een (normale) maar toch uitstekend geregeld van platte tv. De tv hangt nu keurig aan de muur met een soundbar (uiteraard van Samsung) er onder. Zover zeer blij met deze aankoop, en hopen er nog jaren plezier van te hebben.
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fantastisch mooi afgewerkt een topproduct
 | 10-04-2021
  • Pluspunten
  • Afwerking
  • Losse unit maar een enkele kabel
  • Makkelijk start menu
  • Minpunten
  • Afstandsbediening iedere keer opnieuw instellen op kpn
Mooi afgewerkt en fijn dat er maar 1 kabel naar het scherm gaat. Het geluid is voldoende voor algemeen tv kijken maar voor films moet er echt iets extern aan gekoppeld worden
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TV zoals TV bedoeld is
 | 31-03-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Gemakkelijke bediening
  • Mooi disign
  • Super plat tegen de wand te monteren
  • Connectbox met maar een draad naar tv
  • Minpunten
  • Geen
Sinds een paar dagen dit toestel in huis. Wat een mooi toestel zo zonder randen en wat een scherp beeld. Zo kijk je tv zoals tv bedoeld is. Zeer vakkundige en vriendelijke service bij het ophangen en installatie van de tv.
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch apparaat
 | 18-03-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Dikte
  • Beeldkwaliteit
  • Bevestiging
  • Minpunten
  • Geen?
Top geholpen door de verkoper van Plattetv.nl, Aron! Wát een apparaat. Als hij aanstaat geniet je van het prachtige beeld en als hij uitstaat is het (nog steeds) een aanvulling op je interieur. Heel dun en dicht tegen de muur. We hebben grote raampartijen -dus veel lichtinval- en het beeld blijft helder en super!!! Zeker ook een aanrader bij een ruimte met veel lichtinval.
Samsung QLED 8K 85Q950TS (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch apparaat
 | 18-03-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • afmetingen (dikte)
  • ophangsysteem
  • Minpunten
  • Geen?
Dit is toch wel écht een aanvulling op je interieur. Als hij aan staat geniet je van het geweldige beeld en als hij uit staat is het ook een plaatje!! Zeker een aanrader!! Ook tevreden over plattetv.nl en de verkoper (Aron) die me super geholpen heeft.
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig design TV met veel mogelijkheden
 | 15-02-2021
  • Pluspunten
  • Bijna 100% beeld
  • Erg mooie en gebruiksvriendelijk afstandbedieng
  • Eenvoudige installatie
  • Super handig die connectbox, maar dun kabeltje zichtbaar
  • Erg gebruiksvriendelijk
Bijna 100% beeld.....prachtig gewoon. 200% tevreden
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig, toestel.
 | 10-02-2021
Alleen een coating van het beeldscherm ging er wel snel vanaf.
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super TV en hiermede tevens klaar voor de toekomst
 | 30-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruiksgemak
  • Eenvoudige Installatie
Nog maar kort in bezit dus moeilijk om een mening te vormen. Echter, tot nu toe super tevreden. Om het geluid te verbeteren ga ik zodra deze weer beschikbaar is de Sonos ARC aanschaffen om een net iets voller geluid te krijgen.
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv subliem beeld
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Goed in te stellen
  • Minpunten
  • Zijn er nog niet
SAMSUNG QLED 8K 85Q950TS (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
super toestel, super beeld
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • vorm
  • Minpunten
  • geluid zonder soundbar
machtig toestel in combinatie met soundbar super