U bevindt zich in:
Samsung QLED 8K 75Q900R Reviews

SAMSUNG QLED 8K 75Q900R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 8 reviews
3999,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 8K 75Q900R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldige televisie met erg veel opties
 | 08-07-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudig te bedienen
  • Super beeldkwaliteit 8k
  • Erg veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • Hoog verbruik (D)
  • Geeft veel warmte af
Prachtig beeld ik heb er veel kijkplezier van en gebruik nog maar een klein deel van alle opties die er op zitten
SAMSUNG QLED 8K 75Q900R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv
 | 25-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Heldere kleuren
  • Simple in gebruik
  • Mooie afstandsbediening
  • Degelijke constructie
  • Minpunten
  • Way zwaar maar day is gezien de techniek begeijpelijk
Hey heels is fenomenaal en de bediening can de TV is makelijk te begrijpen en overzichtelijk vind ik. Echt een aanrader
SAMSUNG QLED 8K 75Q900R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Pracht tv
 | 17-05-2019
Installatie ging prima, alleen het koppelen van de afstandsbediening gaat niet geweldig
SAMSUNG QLED 8K 75Q900R REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
 
 | 13-05-2019
De Samsung is gewoon goed. De monteur heeft beloofd te bellen en een afspraak te maken i.v.m. de aansluiting. Via de telefoon is nog geen afspraak gemaakt. Sorry dit vind ik een minpunt.
SAMSUNG QLED 8K 75Q900R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gigantisch mooi beeld en vormgeving.
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • haarscherp beeld
  • strak aan de muur
  • geen wirwar van kabels
  • bedieningsgemak
  • zelfs uit een plaatje
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Nu een week in huis en kan niet anders zeggen dan wat een fantastisch toestel met haarscherp beeld en heldere kleuren. Een prima groot beeld wat je het gevoel geeft dat je zelf onderdeel van het beeld bent. Met deze tv creƫer je je eigen thuisbios., een schilderij aan de muur wat constant veranderd. Al met al een gigantisch mooi toestel voor de echte tv liefhebber en een sierraad aan de muur.
SAMSUNG QLED 8K 75Q900R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super TV
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Helder en scherp beeld
  • Montage
  • Instellingen
  • Installatie
  • Plug and play
  • Minpunten
  • Minimalistische afstandsbedieding
TV werkt zeer zeker naar behoren. Ik ben alleen nog opzoek naar de koppeling met de afstandsbediening volume knop in combinatie met mijn Sonos systeem.
SAMSUNG QLED 8K 75Q900R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 04-11-2018
Wat een prachtig beeld en geluid ,
SAMSUNG QLED 8K 75Q900R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer fraaie tv met perfect beeld.
 | 23-10-2018
De tv heeft een perfect beeld en ziet er fraai uit. De bediening is eenvoudig en logisch.