Samsung QLED 8K 75Q800T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 8K 75Q800T (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 10 reviews
4983,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 8K 75Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv met verbluffend beeld en heel veel opties!
 | 16-07-2020
  • Pluspunten
  • Strakke vormgeving
  • Prachtige beeldkwaliteit
  • Schitterend standaard geluid
  • Gemakkelijke bediening
  • Gemakkelijke en snelle installatie
  • Minpunten
  • Helaas nog erg weinig 8k content verkrijgbaar
De samsung Qled 8k 65Q800T(2020) bevalt uitermate goed! Het beeld is fantastisch, met name wanneer ik 4k films kijk en games speel op de ps4. De installatie ging gemakkelijk en snel en er zitten veel makkelijke opties op, bv de spraakbediening. Die werkt prima! De strakke vormgeving zorgt ervoor dat de tv perfect bij ons interieur past! Dit is inmiddels al mijn derde samsung tv en zoals ik gewend ben van samsung, stellen ze mij ook bij deze tv niet teleur! Deze tv is echt een aanrader. Zeker als je van films kijken houdt en van gaming met het oog op toekomst, zit je voorlopig gebakken!
Samsung QLED 8K 75Q800T (2020) Reviews
Samsung QLED 8K 75Q800T (2020) Reviews
Samsung QLED 8K 75Q800T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 75Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtig scherm
 | 14-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooi Design
  • Reageert snel
  • Weinig reflectie
  • Minpunten
  • De tv is energielabel D
  • De tv straalt veel warmte uit van voren
  • Zo nu en dan een hapering in beeld
Nu een aantal weken de Samsung 65Q800T in huis en wat een TV! Het design en het beeld is prachtig te noemen en ook het geluid van de tv is een dikke voldoende. De standaard instellingen waren voor mij niet niet optimaal. Samsung heeft vaak het contrast heel hoog staan waardoor de kleur rood en groen te vel aanwezig zijn (onecht). Na het instellen van mijn persoonlijke voorkeur kijkt de tv heerlijk! De tv is erg snel, hoeft niet na te denken bij zappen of instellingen en reageert vrijwel direct. Ook films en Youtube spatten van het scherm prachtig. Ik kijk tv via de Ziggo module achter in de tv en dit werkt prima echter zie ik zo nu en dan wel een hapering in beeld. Ik hoop dat Samsung hier een update voor uitbrengt. De kijkhoek van het scherm is goed te noemen. Er zit een rode waas over het scherm heen waardoor de tv niet reflecteert en je van alle hoeken goed tv kan kijken. De afstandbediening vind ik een echt een verbetering van Samsung! werkt snel en is gemakkelijk te bedienen met een strek design. Bij dit model zit geen invisible cable wat ik wel jammer vind voor deze prijs. Nu alle kabels achter mijn tv weggewerkt en dit gaat ook prima. RakutenTV en primetime had voor mij niet standaard op de afstandbediening gehoeven. Het formaat van de tv namelijk 65inch ben ik heel blij mee. Dit went snel en had hem niet kleiner gehoeven. Wel moet zon prachtig scherm aan de muur wat ik uiteindelijk ook van plan ben. Al met al erg blij met de tv.
Samsung QLED 8K 75Q800T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 75Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig
 | 13-07-2020
  • Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Goed geluid
  • Reageert snel
  • Weinig reflectie
  • Minpunten
  • De tv is energielabel D
  • De tv straalt veel warmte uit van voren
Nu een aantal weken in het bezit van de Samsung 65Q800T tv. Het disign en het beeld is prachtig te noemen en ook het geluid van de tv is een dikke voldoende. De standaard instellingen waren voor mij niet niet optimaal. Samsung heeft vaak het contrast heel hoog staan waardoor de kleur rood en groen te vel aanwezig zijn (onecht). Na het instellen van mijn persoonlijke voorkeur kijkt de tv heerlijk! De tv is erg snel, hoeft niet na te denken bij zappen of instellingen en reageert vrijwel direct. Ook films en youtube spatten van het scherm prachtig. Ik kijk tv via de ziggo module achter in de tv en dit werkt prima echter zie ik zo nu en dan wel een hapering in beeld. Ik hoop dat Samsung hier een update voor uitbrengt. De kijkhoek van het scherm is goed te noemen. Er zit een rode waas over het scherm heen waardoor de tv niet reflecteert en je van alle hoeken goed tv kan kijken. De afstandbediening vind ik een echter verbetering van Samsung! werkt snel en is gemakkelijk te bedienen. Bij dit model zit geen invisible cable wat ik wel jammer vind voor het geld.. RakutenTV en primetime had voor mij niet standaard op de afstandbediening gehoeven. Het formaat van de tv namelijk 65inch ben ik heel blij mee. Dit went snel en had hem niet kleiner gehoeven. Wel moet zon prachtig scherm aan de muur wat ik uiteindelijk ook van plan ben.
SAMSUNG QLED 8K 75Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv met superieure beeldkwaliteit
 | 09-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs
Een hele mooie tv alleen een stevige aanschafprijs
Samsung QLED 8K 75Q800T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 75Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie eerste poging voor 8K!
 | 07-07-2020
  • Pluspunten
  • Schitterende kleuren
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • Zwart is geen zwart
  • Stroomverbruik
Eerste Indruk: Het is een mooie grote prachtige tv met een grote metalen voet in het midden. Daarnaast lijkt er een anti-reflectie laag met een bruine tint over het scherm te zitten. Reflecties in scherm zijn wel aanwezig, maar het licht wordt afgebroken. Beeldkwaliteit: Ik heb vervolgens de TV eerst aangesloten op mijn Ziggo Mediabox Next en aangezet, vervolgens op 4K ingesteld en het beeld zag er prima uit is prima. Ik heb de beeld optimalisatie uitgeschakeld en naar bioscoop stand gezet, want de helderheid en kleuren knalden van het scherm af. Het gekke was dat ik de helderheid nauwelijks naar beneden kon schroeven. Ik heb vervolgens wat 8K video\'s afgespeeld en dat zag er haarscherp uit! Wat me daarnaast opviel is dat de AI-processor bewust beeld manipuleert door het beeld vloeiender te maken. Dat is prettig bij een nieuwslezer, maar absoluut niet bij onverwachte bewegingen. Ik kon deze functie helaas niet vinden in het menu, wellicht dat dit in een update mogelijk is. Als we gaan kijken naar het contrast valt het me al vrij snel op dat zwart iets beter kan, ik zag wolkvormige grijze gebieden bij donker beeld. Geluidskwaliteit: De speakers zitten aan de achterzijde en dat klinkt een beetje hol en niet gericht richting de kijker. Het klinkt niet slecht, maar een soundbar zou wel helpen. Extra functies: Ik heb de Ambient Mode eens bekeken, dit zou dan een leuke gimmick zijn als je niet TV kijkt en toch iets met het grote zwarte vlak wil doen. Er zijn diverse scenes met omgevingsgeluiden te starten en je zou zelfs muziek via je mobiel kunnen streamen waarna de scene zich aanpast op het geluid. Het is een grappige gimmick zonder echte meerwaarde. Stroomverbruik: Helaas is het verbruik erg hoog. De TV straalt na een paar minuten wel wat hitte af.
Samsung QLED 8K 75Q800T (2020) Reviews
Samsung QLED 8K 75Q800T (2020) Reviews
Samsung QLED 8K 75Q800T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 75Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
schitterende tv
 | 02-07-2020
fantastisch
SAMSUNG QLED 8K 75Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
gewoon goed
 | 03-06-2020
zie boven
SAMSUNG QLED 8K 75Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Kwaliteitstoestel van Samsung
 | 01-06-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Scherp beeld met geweldige kleuren
  • Alle noodzakelijke apps beschikbaar
  • Gaat supersnel aan
  • Upscaling werkt prima
  • Minpunten
  • Bixby werkt niet/nauwelijks
  • Af en toe een kleine hapering in het beeld
  • Geen connectbox
Een zeer gemakkelijk te installeren televisie. Onderzijde doos losmaken. TV eruit, standaard er aan vast maken, op z\'n plek zetten en aan zetten. De rest wijst vanzelf. 8K filmpjes op YouTube laten de kwaliteit van het beeld zien. Laat de 8K uitzendingen maar komen.
Samsung QLED 8K 75Q800T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 75Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooi en strak product
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • handig in gebruik
  • veel opties
Van Sony naar Samsung, bevalt tot nu toe goed
SAMSUNG QLED 8K 75Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig beeld erg tevreden
 | 16-05-2020
Makkelijke installatie, prachtig beeld en gemakkelijke bediening waar voor mijn geld