TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 25 reviews
2279,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ontzettend gave tv
 | 24-02-2021
  • Pluspunten
  • De opties
  • Snelle CPU
  • Zwart is écht zwart
  • Super heldere intense kleuren
  • Minpunten
  • Alle kabels gaan achterin de tv
Super blij hoe netjes Platte.tv monteur heeft gehangen met een super platte VÖGEL steun. Ook heeft hij de kabels netjes weg gewerkt. Super blij!
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geweldig mooi beeld
 | 09-01-2021
Na Sony led tv moet ik zeggen dat er best verschil in zit hahah Wat een geweldig mooi beeld nu en wat een mooi toestel....echt niet normaal
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heel mooie tv
 | 02-01-2021
  • Pluspunten
  • Heel mooi beeld
  • Goed geluid
  • Ziet er mooi uit
  • Minpunten
  • Geen
Heel mooi beeld geluid is ook goed. Mooie vormgeving. Bevalt heel goed.
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
super beeld en top geluid
 | 29-12-2020
Ssuper
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
zeer tevreden met onze nieuwe tv
 | 13-12-2020
  • Pluspunten
  • scherpte beeld
  • goed geluid
  • mooie kleuren
  • Minpunten
  • niet super dun maar hangt verder prima
we zijn heel tevreden met onze mooie nieuwe TV, super scherp beeld maar vooral het geluid valt me niet tegen! en natuurlijk hebben wij hem uitgekozen op het formaat :-) en dat bevalt zeer goed!
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super blij mee
 | 11-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Kwaliteit
  • Dikte
  • Kleuren
Een prachtige tv met mooi beeld en geluid kwaliteit Een plaatje aan de muur
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Helemaal tevreden.
 | 11-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Beeldkwaliteit geweldig.
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv met prachtig beeld
 | 06-12-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Vormgeving
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie Tv met een schitterend beeld, een echte thuis bioscoop!!!
 | 20-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • De hele tv is een pluspunt
Een tv om echt in huis te hebben. Wij hebben dd 75 inch en dat beeld knalt er uit. Staat mooi hoog op de voet en zeer stabiel! Kost wel wat maar dan heb je ook wat.
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv!
 | 29-10-2020
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • Kijkhoek
  • Mooie voet
  • Minpunten
  • Onderste 3 knoppen afstandsbediening
Ik heb de tv (75) nu een aantal maanden in bezit en heb er tot de dag van vandaag geen spijt van. De tv is heel gemakkelijk te installeren. Het beeld heeft prachtige kleuren en de 8k resolutie is ook echt nice. Geluid van de tv is goed, maar heb toch gelijk m’n home cinema geïnstalleerd. Voor de rest is de tv heel snel en reageert overal vlot op. Gamen is ook echt een pretje op deze tv. Het enige minpuntje voor mij zijn de 3 knoppen onderaan de afstandbediening. Als je die zelf kon instellen had voor mij beter geweest.
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige TV, waanzinnig beeld en een compleet nieuwe kijkervaring!
 | 29-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Simpele bediening
  • Connectie met Smarthub
  • Aan de muur valt hij mee qua grootte
  • Minpunten
  • Kost wel wat
Aflevering snel en goede communicatie, deze TV is een kijkervaring waar je koud van wordt, wat een beleving en wat een mooie beelden! Strak tegen de muur, de thuisbioscoop is nu echt geopend.
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldige televisie
 | 21-09-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • snelheid
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • voet (wel ideaal voor soundbar )
prachtig toestel fijne bediening, heel fraai beeld. de voet is ideaal voor soundbar .
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
TV met zeer scherp beeld, mooie kleuren en goed geluid, maar 8K is nu nog niet heel erg nodig...
 | 20-09-2020
  • Pluspunten
  • Perfect strak beeld met zeer mooie kleuren.
  • Geluid is zeer goed en realistische vanuit het scherm.
  • Makkelijk en supersnel besturingssysteem
  • Ambient mode met o.a. muziekmuur.
  • Simpel koppelen met telefoon door scherm aan te tikken.
  • Minpunten
  • Zwart is niet altijd echt pikzwart. Soms zitten er wat grijzige vlekken. Na contact met Samsung en het wijzigen van wat instellingen is het veel beter geworden.
  • Het stroomverbruik is erg hoog.
Wat een schitterende TV. De beeldkwaliteit is echt goed, een 4K film spat van het scherm af. 8K content heb ik niet veel kunnen vinden, maar wat er was is echt extreem scherp en mooi. Het detailniveau is ongelooflijk te noemen. Het standaard geluid is subliem! Het lijkt echt van het beeld wat je ziet af te komen, net echt. De TV komt met een mooie afstandsbediening met een solide design, is minimalistisch en werkt goed en gebruiksvriendelijk. Wat verder opvalt is dat de kijkhoek van de 800T zeer groot is. Bij ons staat de TV staat tegenover een raam en er is totaal geen hinderlijke reflectie op het scherm te zien en dat is erg prettig. De TV start zeer snel op, de Apps en het besturingssysteem werken erg fijn.
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Schitterend beeld!
 | 30-08-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • TV werkt supersnel met bijv apps
  • Afstandsbediening is erg slim
  • Zeer veel instellingsmogelijkheden
  • Luxe en stevige voet
  • Minpunten
  • Soms haperend beeld icm ziggo next
Sinds een week deze tv in huis en ben ik tot nu toe erg tevreden over. De tv reageert erg snel en met een druk op de knop staat netflix aan. De beeldkwaliteit is super en de mogelijkheden om het beeld naar wens in te stellen zijn eindeloos. Het geluid is ook zeker niet slecht, maar zelf geef ik de voorkeur aan een soundbar. Het enige minpuntje is dat de tv icm de ziggo next soms een haperend beeld geeft. Hopelijk wordt dit de komende dagen opgelost en kunnen we verder genieten van een tegen de perfectie aan grenzende tv!
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 25-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • Prijs
Werkelijk een fantastische tv, eerst getwijfeld voor een 4k maar het verschil met de 8k merk je direct!
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv met verbluffend beeld en heel veel opties!
 | 16-07-2020
  • Pluspunten
  • Strakke vormgeving
  • Prachtige beeldkwaliteit
  • Schitterend standaard geluid
  • Gemakkelijke bediening
  • Gemakkelijke en snelle installatie
  • Minpunten
  • Helaas nog erg weinig 8k content verkrijgbaar
De samsung Qled 8k 65Q800T(2020) bevalt uitermate goed! Het beeld is fantastisch, met name wanneer ik 4k films kijk en games speel op de ps4. De installatie ging gemakkelijk en snel en er zitten veel makkelijke opties op, bv de spraakbediening. Die werkt prima! De strakke vormgeving zorgt ervoor dat de tv perfect bij ons interieur past! Dit is inmiddels al mijn derde samsung tv en zoals ik gewend ben van samsung, stellen ze mij ook bij deze tv niet teleur! Deze tv is echt een aanrader. Zeker als je van films kijken houdt en van gaming met het oog op toekomst, zit je voorlopig gebakken!
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtig scherm
 | 14-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooi Design
  • Reageert snel
  • Weinig reflectie
  • Minpunten
  • De tv is energielabel D
  • De tv straalt veel warmte uit van voren
  • Zo nu en dan een hapering in beeld
Nu een aantal weken de Samsung 65Q800T in huis en wat een TV! Het design en het beeld is prachtig te noemen en ook het geluid van de tv is een dikke voldoende. De standaard instellingen waren voor mij niet niet optimaal. Samsung heeft vaak het contrast heel hoog staan waardoor de kleur rood en groen te vel aanwezig zijn (onecht). Na het instellen van mijn persoonlijke voorkeur kijkt de tv heerlijk! De tv is erg snel, hoeft niet na te denken bij zappen of instellingen en reageert vrijwel direct. Ook films en Youtube spatten van het scherm prachtig. Ik kijk tv via de Ziggo module achter in de tv en dit werkt prima echter zie ik zo nu en dan wel een hapering in beeld. Ik hoop dat Samsung hier een update voor uitbrengt. De kijkhoek van het scherm is goed te noemen. Er zit een rode waas over het scherm heen waardoor de tv niet reflecteert en je van alle hoeken goed tv kan kijken. De afstandbediening vind ik een echt een verbetering van Samsung! werkt snel en is gemakkelijk te bedienen met een strek design. Bij dit model zit geen invisible cable wat ik wel jammer vind voor deze prijs. Nu alle kabels achter mijn tv weggewerkt en dit gaat ook prima. RakutenTV en primetime had voor mij niet standaard op de afstandbediening gehoeven. Het formaat van de tv namelijk 65inch ben ik heel blij mee. Dit went snel en had hem niet kleiner gehoeven. Wel moet zon prachtig scherm aan de muur wat ik uiteindelijk ook van plan ben. Al met al erg blij met de tv.
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig
 | 13-07-2020
  • Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Goed geluid
  • Reageert snel
  • Weinig reflectie
  • Minpunten
  • De tv is energielabel D
  • De tv straalt veel warmte uit van voren
Nu een aantal weken in het bezit van de Samsung 65Q800T tv. Het disign en het beeld is prachtig te noemen en ook het geluid van de tv is een dikke voldoende. De standaard instellingen waren voor mij niet niet optimaal. Samsung heeft vaak het contrast heel hoog staan waardoor de kleur rood en groen te vel aanwezig zijn (onecht). Na het instellen van mijn persoonlijke voorkeur kijkt de tv heerlijk! De tv is erg snel, hoeft niet na te denken bij zappen of instellingen en reageert vrijwel direct. Ook films en youtube spatten van het scherm prachtig. Ik kijk tv via de ziggo module achter in de tv en dit werkt prima echter zie ik zo nu en dan wel een hapering in beeld. Ik hoop dat Samsung hier een update voor uitbrengt. De kijkhoek van het scherm is goed te noemen. Er zit een rode waas over het scherm heen waardoor de tv niet reflecteert en je van alle hoeken goed tv kan kijken. De afstandbediening vind ik een echter verbetering van Samsung! werkt snel en is gemakkelijk te bedienen. Bij dit model zit geen invisible cable wat ik wel jammer vind voor het geld.. RakutenTV en primetime had voor mij niet standaard op de afstandbediening gehoeven. Het formaat van de tv namelijk 65inch ben ik heel blij mee. Dit went snel en had hem niet kleiner gehoeven. Wel moet zon prachtig scherm aan de muur wat ik uiteindelijk ook van plan ben.
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv met superieure beeldkwaliteit
 | 09-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs
Een hele mooie tv alleen een stevige aanschafprijs
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 8K 65Q800T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie eerste poging voor 8K!
 | 07-07-2020
  • Pluspunten
  • Schitterende kleuren
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • Zwart is geen zwart
  • Stroomverbruik
Eerste Indruk: Het is een mooie grote prachtige tv met een grote metalen voet in het midden. Daarnaast lijkt er een anti-reflectie laag met een bruine tint over het scherm te zitten. Reflecties in scherm zijn wel aanwezig, maar het licht wordt afgebroken. Beeldkwaliteit: Ik heb vervolgens de TV eerst aangesloten op mijn Ziggo Mediabox Next en aangezet, vervolgens op 4K ingesteld en het beeld zag er prima uit is prima. Ik heb de beeld optimalisatie uitgeschakeld en naar bioscoop stand gezet, want de helderheid en kleuren knalden van het scherm af. Het gekke was dat ik de helderheid nauwelijks naar beneden kon schroeven. Ik heb vervolgens wat 8K video\'s afgespeeld en dat zag er haarscherp uit! Wat me daarnaast opviel is dat de AI-processor bewust beeld manipuleert door het beeld vloeiender te maken. Dat is prettig bij een nieuwslezer, maar absoluut niet bij onverwachte bewegingen. Ik kon deze functie helaas niet vinden in het menu, wellicht dat dit in een update mogelijk is. Als we gaan kijken naar het contrast valt het me al vrij snel op dat zwart iets beter kan, ik zag wolkvormige grijze gebieden bij donker beeld. Geluidskwaliteit: De speakers zitten aan de achterzijde en dat klinkt een beetje hol en niet gericht richting de kijker. Het klinkt niet slecht, maar een soundbar zou wel helpen. Extra functies: Ik heb de Ambient Mode eens bekeken, dit zou dan een leuke gimmick zijn als je niet TV kijkt en toch iets met het grote zwarte vlak wil doen. Er zijn diverse scenes met omgevingsgeluiden te starten en je zou zelfs muziek via je mobiel kunnen streamen waarna de scene zich aanpast op het geluid. Het is een grappige gimmick zonder echte meerwaarde. Stroomverbruik: Helaas is het verbruik erg hoog. De TV straalt na een paar minuten wel wat hitte af.
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews
Samsung QLED 8K 65Q800T (2020) Reviews