TIP! Advies én korting van 100 specialisten
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews

SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 30 reviews
1199,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch vormgegeven televisie
 | 18-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ophangbeugel
  • Artstore
  • Geluid (zonder extra soundbar)
  • 1 kabel vanuit de tv naar mediabox
  • Minpunten
  • Kleine knopjes op afstandsbediening (gevoel dat die het niet lang gaan uithouden)
Televisie voldoet aan verwachtingen, hangt fantastisch aan de muur door de meegeleverde beugel. Artstore is, mits je daar voor wil betalen een fijne toevoeging/uitbreiding.
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Niet normaal
 | 12-06-2021
  • Pluspunten
  • Rustig maar scherp beeld
  • Prima te monteren met de handleiding
  • Goed te bedienen smart tv
  • Kunstwerken
  • Nieuw wandmeubel mogen maken van mijn vriendin zodat de tv er mooier bij hangt.
  • Minpunten
  • Lijst moet nog binnen komen. Dat duurt me wel wat lang. Maar goed..
Wat een mooi ding! Ik had hiervoor een projector met een beeld van 120inch. Ik dacht met 65inch naar een postzegel te kijken maar niets is minder waar. Super scherp en helder beeld. Kijkt heel prettig. Soms heb je wel eens met die led panelen dat het heel vermoeiend kijkt omdat het te fel is. Maar omdat deze plaat zich aanpast naar het omgeving licht heb je dat niet. Nu elke dag een ander kunstwerk aan de muur. Super blij mee. En ook goed geholpen door PlatteTV boys. Volgende dag al in huis.
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie strakke TV. Goed beeld.
 | 11-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Mooi plat tegen de muur
Mooie strakke TV. Goed beeld en ART functie is een leuke feature.
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fijne TV en goede beeldkwaliteit
 | 10-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Makkelijk ophangen aan de muur
  • Mooi plat
  • Minpunten
  • Geluid
Ben zeer tevreden met de aanschaf
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
PRACHTIG RUIMTELIJK BEELD
 | 07-06-2021
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Makkelijke installatie
  • Afstandbediening op zonneenergie
Wij zijn erg blij met dit pronkstuk....
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische design toevoeging in huis!
 | 03-06-2021
  • Pluspunten
  • Platter dan voorganger
  • Beeldkwaliteit
  • Alle apparatuur extern van tv
  • Kleine afstandsbediening voor bedienen alle aparaten
  • Schilderij modus
  • Minpunten
  • Afstandsbediening reageert soms niet direct
  • Zonder lijst is het model redelijk saai en lomp
  • Abonnement nodig voor schilderijen
Super geholpen door D. bij Platte tv in Utrecht. Vooraf wisten we al dat de voorkeur uitging naar de Frame, maar door de ontzettend goede en eerlijke hulp van D was de keuze uiteindelijk niet moeilijk, en is er gekozen voor model 2021 ipv 2020.
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv!
 | 02-06-2021
  • Pluspunten
  • Scherp helder beeld
  • mooi design
  • Indien uitgeschakeld een schilderij
  • Minpunten
  • Geluid goed maar niet super
Hangt mooi aan de muur. Helaas nog niet het houten frame ontvangen. Dit wordt niet bij de tv geleverd, maar dien je zelf nog (kosteloos) te bestellen via Samsung nadat je een keuze voor kleur hebt gemaakt. Verzending kan enkele weken duren. Mooi beeld, en geluid is prima. Voor echt mooi geluid zal je nog een ander geluidssysteem moeten aansluiten
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Erg tevreden!
 | 29-05-2021
  • Pluspunten
  • Prima beeld
  • Mooie vormgeving
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooi beeld, maar vreemd genoeg vallen in gesproken teksten soms woorden weg.
 | 28-05-2021
Tv bevalt verder goed, muv het gemis van sommige gesproken woorden.
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige aankoop, beter dan verwacht!
 | 28-05-2021
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Makkelijke bediening
  • Beeld kwaliteit is top
  • Geen dikke kabels nodig
  • Automatische aan en uit modus
  • Minpunten
  • Minimale keus Art shop (gratis foto's)
  • Registreren bij Samsung is omslachtig
Ik heb veel onderzoek gedaan naar deze tv en voor mij was het belangrijkste thema \'\'geen opvallende tv in de woonkamer\'\', en dit is meer dan gelukt. De tv zit super strak op de muur, hij is heel dun, als je hem eenmaal goed hebt ingesteld dan lijkt het echt een schilderij aan de muur. Ik heb de lijst van Samsung nog niet binnen, maar zelfs zonder de lijst lijkt het al echt een schilderij. Andere mooi bijkomstigheid is je eigen foto\'s op het scherm zetten en deze kun je dan ook nog aanpassen naar bijvoorbeeld een schilderij afbeelding. Als ik een minpunt zou moeten noemen zou dit de minimale keuze aan gratis foto\'s in de Samsung shop zijn. Voor de rest is de tv ook ideaal te bedienen via je telefoon wat ook echt handig is. Ik weet dat je voor minder geld een betere tv kunt kopen, maar als je echt kiest voor een design stuk in je kamer dan kom je wel echt bij deze tv uit. Kortom top aankoop!
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldig mooie aanwinst in je woonkamer als combinatie van kunst en TVen
 | 25-05-2021
  • Pluspunten
  • art mode (is werkelijk fraai)
  • uitstekend beeld
  • prima geluid
  • TV ziet er door de mooie lijst en de dikte van 2,5 cm heel mooi uit
  • Minpunten
  • art mode kost je wel 49 euro per jaar
Geweldig mooie TV door de art mode. Daardoor is de TV niet langer dat zwarte scherm in je woonkamer maar een schitterend kunstwerk met een mooie lijst dat je \'s avonds omtovert tot een TV met een fraai beeld en prima geluid. De combinatie tussen kunstwerk (art mode) en TV is uniek.
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie Tv met Super Q-LED beeld en zeer decoratief door schilderij functie
 | 25-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeld Kwaliteit
  • Goed te bevestigen (muur beugel bijgeleverd)
  • Design met schilderij functie
  • Lijst gratis in actie periode
  • Minpunten
  • Tot heden niet te noemen !!!!
Onze TV zijn wij zeer tevreden mee. Prachtig beeld en door de Schilderij lijst (gratis meegeleverd) is hij tevens zeer decoratief in onze inrichting !! Aanrader en dan ook nog gekocht bij een plezierige winkel waarbij de klant nog koning is !
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Service van Platte TV is meer dan top
 | 24-05-2021
  • Pluspunten
  • 2021 model dunner
  • 2021 model beter beeld
  • 2021 model plat tegen de muur
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Veel kijkplezier met deze Samsung.
 | 24-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • De "schilderij" functie is erg mooi
  • Combinatie met een geluidsbox werkt prima
  • Minpunten
  • Zwarte lijst was niet verkrijgbaar
  • De investering was hoger dan verwacht doordat er nog een verzekering afgesloten kan worden.
  • Wennen aan de bediening
De Samsung is een heel mooie smart tv die veel kijkplezier geeft. We moeten nog wel wennen aan de bediening. Laten installeren vonden wij wel een goede service. Een echte tegenvaller was dat het zwarte frame niet leverbaar was.
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fabelachtig, iedere dag nieuwe mogelijkheden ontdekt.
 | 24-05-2021
  • Pluspunten
  • Plat
  • Straks nog de houten lijst
  • Zwart is echt zwart
  • Geen gevaar van inbranden
  • Geen draden spaghetti meer
  • Minpunten
  • Ietsje aan de grote kant 65’
Het is verbazingwekkend hoeveel intelligentie is ingebouwd waardoor het gebruiksgemak is toegenomen en de esthetiek is gediend. Één dun draadje slechts vanuit het zenuwcentrum naar de tv. Bijvoorbeeld.
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Supermooie TV, niet de beste maar wel de mooiste
 | 20-05-2021
  • Pluspunten
  • Art modus
  • Vormgeving
  • Integratie met andere systemen (Ziggo box, Playstation)
  • Alles met één afstandsbediening te bedienen
  • Minpunten
  • Ophangen is wat lastiger
  • Beeldkwaliteit is goed maar niet het beste
  • Geluid uit de TV is niet top.
De TV hangt mooi aan de muur en is heel anders dan andere (lompe) tv\'s die heel aanwezig zijn in een kamer. Deze hangt mooi subtiel aan de muur. En met de kunst modus aan is hij echt een toevoeging qua sfeer. Hij hangt nu nog zonder frame aan de muur en vrienden denken al dat er een frame omheen zit.
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Staat prachtig en makkelijk in gebruik
 | 19-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Keuze beelden
  • Ophang systeem inclusief
  • Minpunten
  • Energielabel
  • Gratis Frame Samsung keuze is beperkt
  • Goedkeuring lijst voor The Frame bij Samsung (doen moeilijk)
Frame apart besteld bij Samsung inmiddels ook ontvangen plus 10 jaar garantie op inbranden. Mooi beeld, leuke platen keuze. Label g energie is het enige wat niet echt oké is.
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top televisie met een haarscherp beeld
 | 10-05-2021
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Installatie is een eitje
  • Afstandsbediening is simpel en overzichtelijk
  • Minpunten
  • Geluid is magertjes. Een soundbar is wel verplicht
  • Premium tv, dus een pittig prijskaartje.
Deze tv is een lust voor het oog. Ondanks het grote formaat is het heel goed tv kijken van 3 meter afstand. De tv opgehangen met de meegeleverde beugel is een peulenschil.
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een aanwinst voor in huis
 | 07-05-2021
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Het design, erg plat, slechts 2,5 cm dik
  • Bediening
  • Kunst aan de muur
  • Minpunten
  • Geluid mag beter.
De TV ziet er prachtig uit. Deze hangt als een “” aan de muur. De beeld kwaliteit is meer dan prima en de kleuren zijn prachtig. Voordeel is dat je niet meer tegen een zwart vlak aan zit te kijken als het apparaat uit staat krijg je er mooie kunst voor in de plaats. De ontwikkeling van het apparaat voldoet aan de laatste normen en er is de nodige aandacht gegeven aan duurzaamheid. Voordeel is ook dat je maar een afstandsbediening nodig hebt. Voor mij is het geluid niet optimaal. Zeker bij gesprekken is het geluid te scherp. Misschien moet ik nog eens kijken of daar iets aan te doen is bij instellingen. Al met al ben ik erg blij met deze aankoop!
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv en voldoet precies aan de verwachtingen
 | 04-05-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Kunst en ambient mode
  • Mooi ontwerp
  • Minpunten
  • Prijzig
Mooie tv met haarscherp beeld. Het kost even tijd om alle functies onder de knie te krijgen, mede omdat ik voorheen een ander merk tv had.