TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
Samsung QLED 4K The Frame 50LS03A (2021) Reviews

SAMSUNG QLED 4K THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 11 reviews
1499,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv en voldoet precies aan de verwachtingen
 | 04-05-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Kunst en ambient mode
  • Mooi ontwerp
  • Minpunten
  • Prijzig
Mooie tv met haarscherp beeld. Het kost even tijd om alle functies onder de knie te krijgen, mede omdat ik voorheen een ander merk tv had.
SAMSUNG QLED 4K THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Waar voor je geld
 | 02-05-2021
  • Pluspunten
  • Strak aan de muur
  • Makkelijke muurbeugel
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Prijs
De TV is een rib uit je lijf maar hij is het zeker waard. De TV zit strak tegen de muur en met de art store is het gelijk een stuk kunstwerk. De TV reageert snel op de remote en alle apps die je zoekt zitten erin, behalve de app van Ziggo. Om Ziggo te kijken heb je daardoor dus een kabel met insteekkaart nodig. De afstandsbediening heeft een minimalistisch design, met een zonnepaneel aan de achterkant, dus nooit meer batterijen vervangen. En mocht je huis geen ramen (lees zonlicht) hebben kun je de afstandsbediening altijd nog opladen met een usb-c kabel. Al met al, een hele mooie TV met zeer goede audio.
SAMSUNG QLED 4K THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fenomenaal apparaat
 | 02-05-2021
  • Pluspunten
  • Schitterend beeld
  • Mooie kleuren
  • Strak design
  • Veel keuze uit afbeeldingen
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige tv. Ik wilde een grotere tv mijn vrouw wilde geen zwart vlak op de muur en toen kwamen we uit bij The Frame. Het ophangen en installeren ging erg vlot. Ook het koppelen van de apparaten. De box staat mooi onder de tv in de kast en de one cable is mooi weg gewerkt achtet de muur. Wat een waanzinnig mooi beeld die kleuren die scherpte je kijkt je ogen uit zoveel details zie je nu. De afstand bediening vergt wat oefening maar ik ga hem steeds meer waarderen. Het uploaden van eigen fotos gaat simpel en snel via de Samsung app op de telefoon maar er is zoveel keuze in afbeeldingen dat het eigenlijk niet nodig is. Platte tv Breda en Thomas bedankt voor de goede zorgen en advies.
Samsung QLED 4K The Frame 50LS03A (2021) Reviews
Samsung QLED 4K The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG QLED 4K THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige vormgeving met haarscherp beeld
 | 26-04-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Dun
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Erg mooi design product. Zit super strak tegen de wand. Druk de eerste keer op de AANKNOP rechtsonder om de tv te starten (staat niet in het boekje). De oneconnect box geeft geen lampje of geluid wanneer je de stekker in het stopcontact drukt en start niet automatisch, je weet hierdoor dus niet of hij het wel doet. Afstandsbediening doet het pas nadat deze geconnect is. Wij gebruiken een soundbar omdat de geluidskwaliteit van de tv niet geweldig is, hiervoor is ook geen ruimte (platte tv)
SAMSUNG QLED 4K THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hele fijne TV
 | 26-04-2021
  • Pluspunten
  • fijne platte TV, maar 249 mm dik
  • art mode
Fijne TV, goed beeld en lekker dun (249mm). Vooral de aankoop (per e-mail bij Justin) was een erg goede ervaring, dacht goed met me mee en reageerde steeds snel op mijn e-mails, top! Afgelopen donderdag werd de TV bezorgd en opgehangen (en geïnstalleerd met uitleg) door Sjoerd, ook dit was weer top, tot op de mm waar ik \'m wilde hangt ie nu strak tegen de muur. Ik schrijf normaliter nooit reviews, maar dit was erg goede ervaring, PlatteTV ga zo door en hou die twee toppers in dienst.
SAMSUNG QLED 4K THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Televisie kijken in stijl
 | 21-04-2021
  • Pluspunten
  • Smalle randen rondom het beeld
  • Strak tegen de muur te monteren
  • Goed beeld
  • Enkel één vrijwel onzichtbare snoer
  • Minpunten
  • Geluid is niet superieur
  • Extra lijst moet je apart bij Samsung bestellen
Een echte kenner zal in beeldkwaliteit ongetwijfeld nog kleine verschillen kunnen ontdekken tussen de nieuwste modellen. Voor mij ligt de kwaliteit echter zo dichtbij elkaar dat het design van de TV doorslaggevend is. De vormgeving is zeer goed, dunne randen rondom het scherm, makkelijk strak tegen de muur te monteren en daardoor hangt ie als een schilderij aan de muur. Aanrader!
SAMSUNG QLED 4K THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Art Mode is geniaal
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Art mode
  • Snelle levering
  • One connect box
  • Minpunten
  • Ophangen kan wat moeizaam zijn.
De nieuwe frame 65” bevalt me prima, beeldkwaliteit is heel scherp. Art mode is geniaal, voldoende schilderijen van uit te kiezen. Alleen het ophangen kan wat vermoeiend zijn, maaar als die hangt zit die mooi strak tegen de muur. Zeker een aanrader
Samsung QLED 4K The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG QLED 4K THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
Prachtige tv waardoor het kijkplezier nog meer toeneemt
SAMSUNG QLED 4K THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer mooie tv met heerlijk kijkplezier
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
De tv is erg mooi en tv kijken is echt een genot
SAMSUNG QLED 4K THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Zeer fraaie tv!
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • 4K beeld
  • Makkelijk bedienbaar
  • Netflix
  • Uitstraling. Net een schilderij
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
De tv bevalt zeer goed. Mooie kleuren. Zeker in 4K super scherp beeld. Helaas laat het geluid te wensen over. Een soundbar is zeer aan te raden. De Sonos Beam maakt t helemaal compleet.
SAMSUNG QLED 4K THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima TV goede prijs kwaliteit verhouding
 | 07-04-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • art studio
  • makkelijke bediening
  • snel in het schakelen tussen bronnen
  • Minpunten
  • abonnementskosten niet vermeld bij verkoop
  • geen voice opties
Mooie vormgeving art studio is erg leuke optie. alleen bij de verkoop graag vermelden dat voor de volledige studio een abonnement afgesloten moet worden. Geluid is vlak, maar we kopen deze TV voor het beeld, voor het geluid zijn er voldoende andere oplossingen.