TIP! Advies én korting van 100 specialisten
Samsung QLED 4K Serif 43LS01T White (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K SERIF 43LS01T WHITE (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 10 reviews
959,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K SERIF 43LS01T WHITE (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een top toestel zowel spelend als uit.
 | 13-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi design toestel
  • Prachtig beeld
  • Goed geluid
  • Leuke extra's
  • Internet werkt ook geweldig.
  • Minpunten
  • Geen aansturing mogelijk van digicorder telenet
Een geweldige tv . Mooi scherp beeld. Geluid beter dan gemiddeld . En staat het niet aan, blijft het een genot om naar te kijken. Wat een mooi model. Pootjes er onder maakt het allemaal heel licht om naar te kijken. Je zou er lyrisch van worden. Alle mogelijkheden heb ik nog niet uitgeplozen ,maar elke dag ontdek ik weer wat. Ik had alleen gehoopt dag ik de digicorder van Telenet had kunnen aansturen via de HDMI cec kabel. Ik heb nl het kastje uit het zicht en weggewerkt in een kast . Nee lukt niet om het aan te sturen. Nu gebruik ik de Yelo app van Telenet maar dat gaat allemaal niet zo handig
Samsung QLED 4K Serif 43LS01T White (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Serif 43LS01T White (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K SERIF 43LS01T WHITE (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
fantastische tv
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • bedieningsgemak
  • geluid
  • achtergrond instellingen
  • Minpunten
  • openen batterij AB
makkelijk te installeren, mooie vormgeving en uitstekend beeld en geluid.
SAMSUNG QLED 4K SERIF 43LS01T WHITE (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer mooie tv
 | 17-12-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
Hele mooie tv met goed beeld en geluid.
SAMSUNG QLED 4K SERIF 43LS01T WHITE (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top!
 | 12-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgevind
  • Formaat
  • Pootjes
  • Minpunten
  • Sommige functies hebben te weinig uitleg en krijg ik niet aan de praat
Super fijne tv. Een aantal functies krijg ik alleen niet aan de praat zoals NFC en Tap view. Dus dit moet ik nog even verder uitzoeken. Verder super tevreden!
SAMSUNG QLED 4K SERIF 43LS01T WHITE (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch
 | 11-12-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Minpunten
  • Geluid kan beter
Na 5 jaar wachten eindelijk de Serie aangeschaft. Wat een mooie en gebruiksvriendelijke televisie.
SAMSUNG QLED 4K SERIF 43LS01T WHITE (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldig mooi Design.
 | 17-11-2020
Het ontwerp is op zijn best vrijstaand .
SAMSUNG QLED 4K SERIF 43LS01T WHITE (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Overtreft mijn verwachtingen
 | 15-10-2020
Sieraad voor in de kamer. Makkelijk te installeren. Prima geadviseerd.en een goede deal kunnen maken
SAMSUNG QLED 4K SERIF 43LS01T WHITE (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Eye catcher
 | 25-08-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Alle draden weggewerkt
  • Flink geluid voor het formaat
  • Minpunten
  • eigenlijk geen noemenswaardige
Dit toestel staat bij ons in de slaapkamer. Design is prachtig en oogt heel natuurlijk in een woonkamer omgeving. Niet langer een zwart object, maar een tv die prachtig overgaat in de rest vd kamer. Hoewel we zeer tevreden zijn over beeldkwaliteit, is er betere beeldkwaliteit beschikbaar voor dezelfde prijs. Echter, wij vinden dat het design dat meer dan goedmaakt. Service, prijs/kwaliteit, levering van Platte TV was [zoals gebruikelijk] dik in orde!
SAMSUNG QLED 4K SERIF 43LS01T WHITE (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
mooi vormgegeven tv, mooi beeld. anders dan andere.
 | 25-07-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • kleur (wit)
  • de poten. ja, het neemt ruimte in beslag. maar mooi.
  • Minpunten
  • de 43” in wit in helaas nog niet verkrijgbaar
  • geluid mag iets beter zijn
  • prijzig
gekozen puur vanwege de vorm. dat is het grote verschil met alle andere tv’s. het moet ook in je kamer passen.
SAMSUNG QLED 4K SERIF 43LS01T WHITE (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TV in a higher level with beautiful frame.
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Beautiful
  • Good sound
  • Easy to use
  • BT options
  • Smart TV
  • Minpunten
  • A bit heavy
The TV became a decorative piece in the living room Easy to use and more fun to use My teenage daughters love the music option from their phone to the tv.