Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 60 reviews
3419,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer tevreden
 | 19-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Schilderij
  • Vormgeving van the frame
  • Ophangaysteem
  • Samsung one aansluiting
  • Minpunten
  • Als het schilderij aanstaat kan er geen radio of bv Spotify geluisterd worden, dit is een vervelend minpunt omdat wij zeer vaak de radio aan hebben staan. Hopelijk komt er snel hiervoor een update
  • Verder geen minpunten
Beeldkwaliteit zeer goed, kunst op the frame wordt zeer fraai weergegeven. Met de optie om andere lijsten bij te bestellen is dit voor ons een tv/schilderij functie.
Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige smart TV en de Art mode maakt het een plezier om naar te kijken zelfs als de tv uit staat!
 | 17-07-2020
  • Pluspunten
  • Scherp 4K beeld
  • Art Mode
  • Gratis lijst
  • Gratis 3 maanden art store abonnement
  • Minpunten
  • Je moet wel wat weken wachten voor je de lijst binnen krijgt van Samsung
Wij zijn zeer tevreden over deze TV! We hebben deze uitgezocht vanwege de Art Mode functionaliteit en ook die stelt niet teleur! Hij hangt strak aan de muur dankzij de meegeleverde \'no gap wall mount\', zo lijkt het echt op een schilderij aan de muur :) en dan ook nog een gratis lijst voor om de Frame heen, superdeal!
Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super eindelijk na 10 jaar mag er weer een tv in mijn woonkamer
 | 17-07-2020
  • Pluspunten
  • Schilderij uiterlijk
  • Valt niet op tussen de andere schilderijen
  • Goede beeld en geluid
  • Alles erop wat je nodig hebt
  • Iedereen kan hem aansluiten
  • Minpunten
  • Prijs als je een andere lijst wilt hebben
Een tv voor een tv liefhebber die niet van een zwart gat houdt. Dit is gewoon een schilderij met een heleboel mogelijkheden. Alles zit erop maar toch een schilderij
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige televisie!
 | 16-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bevestigingbeugel meegeleverd
  • One connect box
  • KPN TV via de app werkt geweldig
  • Minpunten
  • Kabel one connect box schijnt kwetsbaar te zijn
Boven verwachting goed, kraak helder beeld, en fantastische kleuren. Art-mode is een sfeervolle toevoeging aan de huiskamer. Visite moet even 2 keer kijken als ze hem voor het eerst zien. Qua service ook dik tevreden, volgens afspraak. Top!
Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een prachtig concept ! puur genieten!
 | 14-07-2020
  • Pluspunten
  • Zoals een TV nog nooit is geweest MOOI
  • afwerking
  • bediening
  • belevenis
  • Minpunten
  • zwart wit contrasten
Beste TV aankoop tot nu toe en heb alles gehad, Zwart wit contrasten zijn niet de allerbeste zoals die van LG, maar de glimlach die je krijgt, elke keer als je naar het schilderij kijkt, verslaat iedereen, bij ons staat ze op een tri-pod, iedereen die haar voor de eerste keer ziet is helemaal verrast en wat mooi, nog nooit een tv mooi gevonden. De tv, het schilderij wordt wakker met je, je opent de gordijnen en het schilderij gaat aan. Zo mooi mat en de kunst librabry is fantastisch met alle meesterwerken. Ga er nog 1 bestellen, een kleinere voor op de slaapkamer .
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig design en nog mooier beeld
 | 13-07-2020
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Vormgeving uniek
  • Simpel in te stellen en bedienen
  • Minpunten
  • Geen
Prachtige tv aan de muur als onderdeel van het interieur. Beeldkwaliteit geweldig en ondanks het platte design tegen de muur prima geluidskwaliteit. Super eenvoudig aan te sluiten en afstandbediening zet alle apparaten, ziggo box, geluidsapparatuur, Iptv aan en uit en te bedienen.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Waar voor het geld
 | 12-07-2020
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Vormgeving
  • Simpel in gebruik te nemen
  • Goede geluidskwaliteit
  • Ongelofelijk aan te sluiten met 1 dun kabeltje
  • Minpunten
  • Geen
Direct na aanschaf eigenlijk al spijt dat ik niet de 75" heb aangeschaft. Perfect beeld wat zeker ook in die maat zo goed zal zijn. Perfect geholpen door Sabrina. Moest helaas even wachten op aflevering
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig toestel
 | 11-07-2020
Goede service van Platte TV. Goede informatie over de levering
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Echte aanrader
 | 10-07-2020
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Mogelijkheden
  • Bedieningsgemak
  • Supermooie TV
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Supermooie TV
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Supermooie televisie
 | 10-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld ( scherp en mooie kleuren )
  • Installatie ( 1 klein kabeltje naar box )
  • Montage met bijgeleverde wandsteun
  • Kleurlijst kiezen
  • Minpunten
  • Geen
Bij plattv deze geweldige tv besteld en keurig na paar dagen geleverd. Het is een sieraad aan de wand en zeker als binnenkort de lijst komt. Televisie aansluiten is vrij makkelijk het wijst zijn eigen . Beeldkwaliteit is heel erg mooi en het geluid is ook goed al wil ik nog wel een soundbar kopen al weet ik nog niet welke , maar al met al heel erg tevreden over de televisie en kan iedereen deze aanraden . En natuurlijk ook de strakke wandmontage en mooi dat de wandsteun er bij geleverd word.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 10-07-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Schilderijen
  • Mooi geluid
  • Beeld ook goed
  • Afstandsbediening handig
Prachtige tv en zeker met de schilderijen, ik heb hem nu op pootjes staan. Ik ga binnenkort verhuizen en dan komt hij aan de muur te hangen,dan is hij nog mooier.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 10-07-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Schilderijen
  • Mooi geluid
  • Beeld ook goed
  • Afstandsbediening handig
Prachtige tv en zeker met de schilderijen, ik heb hem nu op pootjes staan. Ik ga binnenkort verhuizen en dan komt hij aan de muur te hangen,dan is hij nog mooier.
Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv. Mooi beeld, makkelijk in gebruik!
 | 09-07-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Formaat
  • Makkelijk op te hangen
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is erg sumier
Super blij met deze tv! Strak beeld, precies groot genoeg. Geluid is super. Mooi strak tegen de muur op te hangen, niet storend in het interieur.
Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
The Frame WOW factor 10+
 | 09-07-2020
  • Pluspunten
  • Art modus
  • QLED beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruikersgemak/-vriendelijkheid
  • Dessign
  • Minpunten
  • Weet ik ff (nog) niet
Deze TV is waanzinnig mooi, strakke vormgeving, mede door de onzichtbare aansluiting aan de One Connect Box. Schitterende beeld kwaliteit, prachtig geluid en een kunstwerk aan de muur als hij in Art mode staat,( i.p.v. van een zwart gat in de muur) een sieraad in huis
Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Jammer van de dikke kabel.
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • beeld
  • geluid
  • Minpunten
  • dikke kabel
Als je deze televisie koopt vind je het belangrijk dat je tv goed weg te werken is in je interieur. Dit gaat heel goed totdat je het snoer moet aansluiten en wilt wegwerken. Het snoer is een stuk dikker en zichtbaarder dan de oudere modellen. Dit vind ik wel een dikke min. De telvisie is verder erg mooi en strak. Het is goed te bedienen en heeft goede kwaliteit.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooi vormgegeven
  • Eenvoudig te bedoenen
  • Art modus
  • Minpunten
  • Geen Apple TV en AirPlay
  • Grijze kabel ipv transparante kabel.
Mooi vormgegeven tv die, dankzij de artmodus niet opvalt aan de muur. Vlak tegen de muur. Wel erg jammer dat dit model (32 inch) inregen stelling tot de grotere versies van The frame geen Apple TV en AirPlay heeft. Ik hoop dat dit in een update alsnog toegevoegd wordt, maar acht de kans klein. Ook de kabel is grijs en daardoor opvallender dan de grotere versies van The frame.
Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi design alleen even wennen
 | 05-07-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Plat tegen de muur
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Wennen aan de afstandsbediening
De TV staat prachtig in onze nieuwe woonkamer. Beeld en geluid is heel mooi alleen het bedienen en overschakelen naar kunst is even wennen. De aanbieding van platte tv was ook super. Mooie prijs gekregen en uitstekende service via de mail. Tim heeft echt gevoel hoe een klant behandeld wil worden.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer tevreden over mijn aankoop
 | 03-07-2020
  • Pluspunten
  • zeer mooie afwerking met lijst
  • Erg scherp beeld
  • Eenvoudige bediening
Zover zeer tevreden, alleen heb ik nog niet de volledige functies kunnen uitproberen omdat mijn internet van KPN nog niet is aangesloten. Hoop dat dit deze maand wordt geregeld.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 30-06-2020
Deze tv heeft alles wat ik graag wilde zien. Ben uiterst tevreden over dit product.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldige televisie!!
 | 29-06-2020
  • Pluspunten
  • montage strak tegen de wand
  • beeld
  • installatie
  • kleurlijst te kiezen (via website)
  • Schilderij functie
  • Minpunten
  • Geen
Mooie LED televisie, montage strak tegen de wand te monteren. Beeld is perfect, One connectbox uit zicht in kast gezet en Ziggo box, afstandsbeding werkt via het scherm en werk ook voor de Ziggo box. Geluid loopt SONOS werk perfect, installatie is gemakkelijk,
Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews