UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 9 reviews
3699,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 17-05-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijke afstandsbediening
  • Minpunten
  • Nvt
Mooi beeld, makkelijke bediening met 1 woord: Geweldig!
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv met top beeld.
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld kwaliteit
  • Geluid
  • Gebruikersvriendelijk
Aanrader: Zeker als deze opgehangen is lijkt het echt een schilderij. Erg blij mee. Genoeg keus om een passende afbeelding te vinden. Makkelijk te bedienen. Alles kan met 1 afstandsbediening geactiveerd worden.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
goede beeldkwaliteit, geluid is beter dan verwacht
 | 12-05-2020
  • Pluspunten
  • fraai design
  • goed beeld bij zenders en you tube videos
  • bedieningsgemak
  • geluid
  • Minpunten
  • HDR geeft te donker beeld bij HDR-films en series van Netflix
  • Om voor de Promoactie in aanmerking te komen, maak een foto van de sticker op de achterkant voorafgaand aan het ophangen,
niet alleen pluspunten: HDR geeft een donker beeld bij HDR-films en series van Netflix. Dit is helaas niet op te lossen.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
PrachtigeTV, zelfs in ruimte met veel lichtinval
 | 09-05-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Automatische helderheid voor lichte ruimtes
  • Wauw effect aan de muur
  • Steam link
  • Minpunten
  • Geen volwaardig ingebouwde chromecast
  • Bluetooth controllers en steam link geven vaak connectieproblemen
  • Geen Android app store
Deze TV hangt prachtig aan de muur en geeft een wauw effect. De beeldkwaliteit is fenomenaal, zelfs in een ruimte met veel lichtinval. De schilderij functie is een leuke plus, maar de bediening ervan is niet optimaal. Tv uitzetten en aanzetten zal je vaak naar het instellingenscherm brengen van de schilderijfunctie, terwijl je dit niet wenst. TV uitzetten is ook niet hetzelfde als TV afsluiten. Wil je de TV bedienen met Google Assistent? Dan werkt veel niet zoals je het gewoon bent met een externe Chromecast. De ingebouwde Chromecast functie kan bijvoorbeeld niet de TV aanzetten, bij een luidsprekergroep toevoegen of in iedere toestend van de TV klaar zijn om te casten. Steam link is de perfecte applicatie om te gamen op je TV. Het connecteren van bluetooth controllers resulteert nog vaak in connectieproblemen, waardoor je telkens de controllers zal moeten verwijderen in de instellingen om daarna opnieuw te koppelen. Al bij al, de perfecte TV. Een paar mogelijke verbeterpunten die de gewone TV gebruiker waarschijnlijk nooit zal tegenkomen.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig wat een aanwinst
 | 06-05-2020
  • Pluspunten
  • Zeer helder beeld
  • Schilderij Functie
  • Makkelijke bediening
  • 1 Afstandbediening voor alle aangesloten apparaten
  • Energie verbruik
  • Minpunten
  • Samsung is wat traag met het versturen van de lijsten
Natuurlijk is er tegenwoordig veel te koop op het gebied van een platte tv. Maar al bij het binnenkomen in het filiaal in Son & Breugel was ik meteen verkocht. De adviseur wist ons zoveel te vertellen over deze tv dat ik het meteen wist. Dit kunstwerk komt bij mij in de huiskamer te hangen. En dat is inmiddels het geval. En de afstandsbediening werkt op alle aangesloten apparatuur. Geweldig 1 AB met een minimaal aantal knoppen die werkelijk alles kan bedienen. Wat wil je nog meer. En niet te vergeten ik heb het op laten hangen door de TD van Platte TV. Ook hier vakmanschap gezien de wijze hoe deze mijnheer te werk ging. Over de uitleg zullen we het maar niet hebben. Geen enkele vraag was hhem te veel, en na zijn duidelijke uitleg hebben wij inmiddels al vele uren genoten van dit kunstwerk in onze huiskamer.
Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • super gaaf design
  • geweldig beeld
  • geweldig geluid
  • art moduls is echt een aanvulling voor de woonkamer
  • Minpunten
  • reclame in beeld bij gebruik home knop
  • apps installeren soms niet in 1x (o.a. NPO app)
  • bij gebruik eigen afbeelding art moduls is er altijd een breed passe partout
Wat een plaatje van een TV is de Samsung The Frame. Op advies van PlatteTV.nl gewacht op het 2020 model en daar hebben we geen seconde spijt van. Via Samsung is inmiddels de houten lijst ook ontvangen. Montage hiervan is echt een fluitje van een cent. Het bedienen van de tv was heel even wennen, de vertrouwde cijferknoppen zitten niet langer op de remote. Maar na 1 avond werkt alles al vanzelfsprekend. Opvallend mooi geluid komt er uit deze platte tv, het is niet echt nodig om de sound bar te gebruiken. Wij doen dat nu alleen nog maar bij films. Het enige minpuntje vind ik de reclame die in de balk van de smart tv zit als de home button gebruikt. Dat zou ik graag weg willen hebben.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekend, prijs kwaliteit
 | 02-05-2020
  • Pluspunten
  • Verpakking + Handleiding
  • Concept (frame art)
  • Beeld
  • Minpunten
  • Grote van de One Connect Box
Voldoet volledig aan mijn eisen, eerste reactie: voelt als een thuis bioscoop! Prijs kwaliteit verhouding is echt uitstekend.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat ik zocht , heb ik gekregen .
 | 27-04-2020
  • Pluspunten
  • goed beeld
  • geluid is goed , met sonos perfect.
  • Foto lijst modus werkt goed en mooi .
  • bijgeleverde muurbeugel tip top in orde.
  • Minpunten
  • Met 2 man ophangen.
The frame hangt er nu een dikke 2 weken en hij bevalt uitstekend . Ook de extra foto lijst was zeer snel binnen . TV bediening werkt goed , foto lijst werkt goed .Meer dan genoeg schilderijen om uit te zoeken . We zijn er zeer blij mee. Werkt ook prima met de sonos via de optische kabel.
Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 75LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 75LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Schitterend concept, geweldige TV
 | 17-04-2020
  • Pluspunten
  • Overtuigend schilderij effect
  • Mooi design
  • Eén dunne kabel
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Duurder dan een vergelijkbaar scherm zonder 'The Frame' functies,
De Samsung \'The Frame\' is nét even anders. Het schilderij concept is mooi uitgevoerd en erg overtuigend. In plaats van een zwarte plaat op de muur een prachtig plaatje. Na een paar dagen vergeet je dat er een TV hangt. De dunne één-draad verbinding is revolutionair, zelfs geen stroomkabel nodig. En verder is het uiteraard een top kwaliteit beeld en de bekende Samsung menu structuur. Het geluid is verbazingwekkend goed en zou je niet verwachten bij dit design, een knappe prestatie.