Samsung QLED 4K Frame 65LS03T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 86 reviews
1699,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitermate tevreden.
 | 21-09-2020
Wat een weergave en alles makkelijk te bedienen met slechts 1 afstandsbediening.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige Design TV- mooi beeld en goed geluid
 | 21-09-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • design
  • geluid
  • afstandsbediening
  • connectorbox
  • Minpunten
  • streamen appple - android
Ik heb deze TV nu ruim 2 maanden in huis. Klein van stuk (slank) echt een sieraad voor ons interieur. Hangt aan de muur, en ziet er dus eigenlijk uit als een schilderij / fotolijst. Installatie was appeltje eitje. Samsung heeft dat als merk goed onder knie en dat geldt dus ook bij deze tv. Veel mogelijkheden voor gebruik, kind kan de was doen. Apps als Netflix NPO etc draaien goed en zonder haperingen. Beeld is prachtig, en ook het geluid wat hij geeft is bijzonder goed te noemen. Schakelen tussen apps gaat makkelijk en snel. Kortom, ik ben er blij mee! Leuke extraatje is de mogelijkheid om Art te uploaden en daarmee een beroemd kunstwerk aan je muur te hangen. Veel leuker dan zo\'n zwart vlak! Maar met hetzelfde gemak zet je er een mooie gezinsfoto op (of een hele slideshow) Kortom #aanrader
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig product
 | 20-09-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • 1 kabel naar tv
  • Art modus
Zeer mooie en fijne tv. Prachtig beeld.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv
 | 29-08-2020
  • Pluspunten
  • Connectorbox
  • Kleine afstandsbediening
  • Spraakbediening
  • Scherpe beeldlwaliteit
  • Door de lijst kijk je niet achter de tv
  • Minpunten
  • Soms wat dof geluid
Wij zij heel blij met de tv. Mooi beeld. Veel mogelijkheden. En wat wij heel mooi vinden is de connectorbox. Hierdoor heb je maar 1 draad van de tv naar de box. Op deze box kan alle andere apperatuur, zoals playstation etc. aangesloten worden.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Mooie TV!
 | 20-08-2020
  • Pluspunten
  • Strak design, lijkt echt op een schilderij
  • scherp beeld
  • je kan apps installeren
  • Minpunten
  • Kunstwerken worden niet altijd fullscreen weergegeven
  • Slechte schroeven bijgeleverd (draaien dol)
  • anbod van apps is niet super (geen Nederlands nieuws of Ziggo of zo)
Fijne TV
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Lust voor het oog
 | 18-08-2020
  • Pluspunten
  • Geen zwart vlak meer aan de muur
  • Beeldkwaliteit
  • 1 dun kabeltje
  • Verwisselbare lijsten
  • Minpunten
  • Afstandsbediening ietsje te minimaal
Aan de muur geïnstalleerd, makkelijk zelf te doen met bijgeleverde beugel. Prettig dat met de Samsung afstandbediening ook overige randapparatuur bediend kan worden (ZiggoBox, Sonos, Xbox etc). Zeer fijn dat 1 kabeltje van TV naast kastje gaat. Kastje dus niet in het zicht. Uitstekend beeld. Apps prettig te bedienen. Kortom zeer tevreden!
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi stukje design in je huis
 | 17-08-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooi design
  • Handig in gebruik
  • Minpunten
  • Lijst nog niet binnen
  • Cash back nog niet binnen
We zijn heel blij met de frame tv. Helaas hebben we nog steeds niet de lijst ontvangen. Dus wachten nog met hem op te hangen. Kan eigenlijk niet wachten om het resultaat te zien! Jammer dat het zo lang duurt maar dat ligt niet aan platteTV.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldige aankoop en sierraad aan de muur
 | 16-08-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • picture
  • service
  • ondersteuning
  • Minpunten
  • even wennen aan afstand bediening
Gewoon kopen, mooi beeld en goed geluid. Gemakkelijk in te stellen en werkt goed samen met onze onkyo surround.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
top apparaat
 | 13-08-2020
Vorige week afgereisd naar Breda omdat… Vorige week afgereisd naar Breda omdat in de omg van Rotterdam geen vestiging is van Platte tv. Daar aangekomen prima te woord gestaan door de verkoper die was genaamd Jordy, we wisten eigenlijk al wat we wilden hebben THE- Frame van Samsung en waren zelf behoorlijk ingeschoten in de techniek van deze tv. Jordy vertelde uitgebreid over de technieken van het model 2020 en het vorige model 2019 en waren zeer verrast dat goed op de hoogte was wat Samsung voor kunst werk had afgeleverd. Besloten dan ook snel tot de aankoop over te gaan na wat onderhandelen mooi prijs overeengekomen met als extra een nieuwe hdmi kabel. De volgende dag zou hij bezorgd worden tot we een half uur voor levering door NL Post het bericht kregen dat de bestelling geannuleerd werd voor die dag , de rede, de bus van NL Post was betrokken bij een aanrijding en dat de volgende levering pas 2 dagen later zou zijn. Jammer jo, maar met tussen komst van Jordy die kennelijk wel een ingang heeft bij Post.NL werd de Samsung een uurtje later het huis binnen gedragen door Post .NL met excuus en o ja,......... Post .nl pak hem wel even uit dat was ons door Jordy nog even meegeven dus alle kopers van een Platte Tv , bij Jordy moet je zijn en nee het is geen familie.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Voldoet aan alle eisen die ik heb.
 | 12-08-2020
  • Pluspunten
  • makkelijke bediening
  • maar 1 draadje zichtbaar
  • mooi beeld
  • Minpunten
  • eigen foto's beeldvullend te krijgen
een kant en klaar product. Makkelijk op te hangen met de bijgeleverde beugel. Makkelijke bediening. Nog geen oplossing om eigen foto\'s beeldvullend te krijgen.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Altijd een mooie televisie aan de muur of hij nu aan of uit staat.
 | 10-08-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld en geluid
  • Meegeleverd ophangsysteem
  • Ook mooi als de tv uit staat
  • Minpunten
  • Levering lijst via Samsung duurt erg lang (6 to 8 weken)
  • Abonnement nodig om toegang te hebben tot de volledige art gallery
De televisie geeft zeer mooi beeld en geluid. Makkelijk aan de muur te hangen met de bijgeleverde ophanging waarbij de tv plat tegen de muur hangt. Installatie via de app regelt zichzelf.
Samsung QLED 4K Frame 65LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 65LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 65LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hartstikke leuke TV
 | 09-08-2020
Vanaf de aanschaf staat de hele dag een vakantiefoto op het scherm. Top!
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig product maar software technisch niet af
 | 07-08-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandbediening
  • Minpunten
  • Blokkeert spotify van Denon reciever
  • Flikkert bij schemering
  • Geen geluid via HDMI bij verschillende apps
  • Gaat spontaan uit
Prachtig strak design. Jaren op deze 32 inch variant van The Frame zitten wachten. Helaas heeft het model wel veel kinderziekten. Het beeld flikkert regelmatig bij schemering en is daar alleen uit te krijgen door de stekker uit het stopcontact te trekken. Diverse apps willen hun geluid niet via HDMI afspelen op mijn Denon reciever. In Art modus blokkeert het apparaat ook de spotify connect van mijn Denon. Na aanzetten gaat hij vaak na een paar minuten spontaan uit. Veel problemen maar toch wil ik hem houden vanwege mooie beeld en design. Hoop dat Samsung zijn verantwoordelijkheid neemt en de software op korte termijn update.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een kunstwerk!
 | 06-08-2020
  • Pluspunten
  • fantastische beeldkwaliteit
  • kunstmodus met art store
  • super simpele bediening
  • geen groot zwart scherm meer
  • geen zichtbare snoeren
  • Minpunten
  • 2 weken wachttijd op de lijst via Samsung
De TV ziet er echt fantastisch uit, super plat en straks met de houten lijst aan de muur is het een echt schilderij! De kunstmodus is fantastisch, die gebruiken we echt non-stop en er is mega veel keuze. De beeldkwaliteit is ook echt geweldig, alles is zooo gedetailleerd ineens. We willen sowieso nooit meer iets anders! Topservice ook van PlatteTV.nl.
Samsung QLED 4K Frame 65LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige televisie met prachtige vormgeving!
 | 05-08-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Geweldig beeld
  • Meer dan prima geluid
  • Artfunctie
Al een hele tijd deze televisie op het oog vanwege het feit dat we niet steeds naar een zwart scherm wilden kijken wanneer de televisie uit staat. Dit hebben we eindelijk gerealiseerd en we zijn er enorm blij mee!
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig product voldoet aan alle hoge verwachtingen
 | 05-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Art modus
  • Instellingsmogelijkheden
  • Uitstraling
  • Minpunten
  • Geluid is als alle platte tv’s niet voldoende voor een audiofiel
Product is wat je er van mag verwachten. Prachtig afgewerkt, beeld is zeer mooi en helder. En natuurlijk de Art modus die er prachtig uit ziet. Erg handige opties zoals automatisch uitschakelen art modus als het licht uit gaat en/of als er geen personen in de buurt zijn.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fraaie TV die mooi aan de wand staat
 | 01-08-2020
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Goede geluidskwaliteit
  • Mooi aan de wand
  • Mooie foto weergave in Art Mode
  • Minpunten
  • Intelligent mode compenseert te veel
  • Registratie bij Samsung loopt niet vloeiend
  • Levering gratis lijst duurt lang
Perfect beeld als de “Intelligent mode” uit staat. Goede geluidskwaliteit zonder sound bar. Eigen foto’s komen heel mooi uit in de art mode.
Samsung QLED 4K Frame 65LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
geweldige TV!
 | 01-08-2020
  • Pluspunten
  • strak design
  • geen zwart vlak meer aan de muur
  • Goed beeld
  • Minpunten
  • Gedoe om framelijst te krijgen.
fantastisch product! Werkt super snel en idiaal te connecten met randapparatuur! Eerst 2019 model in de winkelwagen, maar door goede aanbieding van plattetv toch 2020 model gekocht! Zonder spijt! Samsung doet er echter wel lang over om de lijst te sturen.
Samsung QLED 4K Frame 65LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV
 | 29-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooi ophang systeem
  • Makkelijk in gebruik
  • Werkt snel
  • Minpunten
  • het beeld heeft een lichte blur aan de randen.
Prachtige TV met veel extra mogelijkheden. Het gebruiksgemak is fijn en snel. En het is een mooie aanwinst in de woonkamer.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 65LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heel fijne, gebruiksvriendelijke televiesie
 | 29-07-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Originaliteit
  • Beeld en geluid
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Samsung Frame Artstore
Het geluid en de beeldkwaliteit is top. Ophangen ging ook erg gemakkelijk. Helaas lukt het me alleen niet gemakkelijk om een proefabonnement op de schilderijen te krijgen, maargoed, dat heeft niks met de televisie an sich te maken. Geen spijt!