TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 380 reviews
1199,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect beeld een aanwinst aan de muur.
 | 21-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Formaat
  • Gemak
  • Schilderij functie
  • Minpunten
  • Geen (nog niet ontdekt)
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige tv, past perfect in het interieur.
 | 19-04-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie weergave art mode
  • Minpunten
  • Geen minpunten gevonden..
Gave tv, art mode past perfect in mijn woonkamer
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top Product voor muurbevestiging
 | 18-04-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Muurbevestiging
  • Beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Tuner van KPN kan niet met de afstandsbediening worden aan/uit gezet
  • Door het ontbreken van nummertoetsen kost het kiezen van een ander kanaal wel een extra poetsindruk
Wij wilden een TV voor aan de muur. The Frame van Samsung is daar de ideale TV voor. Daarnaast een prachtig beeld en prima. geluid. Strak tegen de muur, dat heeft geen enkele ander TV. Fijne afstandsbediening. Wel jammer dat je de tuner van KPN niet aan en uit kan zetten met de afstandsbediening. Verder een prima aankoop. Zijn er heel blij mee!
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Hele goede beeldkwaliteit met een mooi design
 | 18-04-2021
  • Pluspunten
  • Slechts 1 dun draadje naar de muur ipv vele kabels
  • Design met een frame naar keuze
  • Strak tegen de muur met bijgeleverde beugel
  • Beeldkwaliteit is meer dan goed
  • Schilderij modus bij “uitgeschakelde” tv
  • Minpunten
  • Voor echte beleving is een soundbar of ander audio systeem aan te raden
  • Samsung bestelproces voor frame naar keuze is zeer omslachtig
  • Bijgeleverde schroeven voor beugel zijn slecht (beter bouten gebruiken of schroeven met torx)
Wij zijn echt super tevreden over deze televisie. Beeldkwaliteit is goed en ook zwart is echt wel zwart ook in de hoeken. De bleeding die anderen soms ervaren is wel iets aanwezig maar niet zo sterk dat het opvalt of irriteert. Geluid is van een betere kwaliteit dan verwacht mogelijk omdat de televisie iets meer klankkast heeft dan de meeste kleinere tv’s. Desondanks blijft het wel aangeraden om een soundbar te gebruiken (vanuit design met een Frame tv wel iets minder mooi) of voor een goede versterker met losse speakers te gaan. Voordeel is dat er maar 1 dun draadje uit de tv komt en je dus alles in een televisiemeubel of andere kast kan wegwerken.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooi tv
 | 17-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Aansluiten
  • Minpunten
  • Aansluiten externe soundbar Philips
Een mooi product, geeft mooi geluid en beeld en is makkelijk aan te sluiten.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldige mooie grote televisie
 | 17-04-2021
  • Pluspunten
  • Grootte
  • Kleuren
  • Scherpte
  • Minpunten
  • zwaar om op te hangen
Mooi vormgegeven, handige apps beschikbaar en heel leuk met de kunstwerken die getoond worden. Abonnement afsluiten ging makkelijk.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Heel goed product met veel mogelijkheden.
 | 16-04-2021
  • Pluspunten
  • Eenvoudige aansluiting
  • Instellen via het scherm
  • Ophangsysteem
  • Kunst op het scherm (dus geen groot zwart gat aan de muur)
  • Minpunten
  • Best wel even een puzzel met verbinden met Deno releveren.
Alles goed doordacht en mooi afgewerkt, vooral de verbinding met maar 1 kabel. Tevens meegeleverd prachtig en slim ophang systeem.
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Strak vormgegeven, mooi met elk interieur te combineren.
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Kunst op het scherm is levensecht
  • Strak tegen de muur te plaatsen
  • Mooi als bijzonder element in het interieur
  • Mooi dun aansluitkabeltje
  • Minpunten
  • Zenders kiezen omslachtig met afstandsbediening
  • Abonnement nodig voor kunst
  • De app is matig en geeft problemen
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • hangbeugel inclusief
  • lijst
  • schilderij modus
  • 1 mini kabel uit de tv
  • zei ik al de art modus?
  • Minpunten
  • af en toe liep de kpn app vast en moest alles aan en uit (ligt niet aan de tv, maar volgens mij aan het internet oid)
Perfect muurschilderij met uitstekende tv kwaliteiten! Precies wat je zoekt als je geen zwart beeld aan of tegen je muur wilt hebben. Een mooi kunstwerk of toffe foto aan de muur geeft zoveel meer sfeer. De keuze in de artstore (betaald) is reuze dus je kan regelmatig afwisselen. De gratis optie heeft iets van 20 opties en je kan ook zelf het eea erbij zetten. Het is een flink verschil met een \'\'normale\'\' tv. Het lijkt bij deze tv net het echte kunstewerk. De lijst maakt de tv af en de beugel zorgt ervoor dat je het eenvoudig kan ophangen. De kabel die uit te tv komt is echt minimaal en met wat geluk kan je het zelfs wegwerken (staat hier nog in de planning). Op de foto zie je de afmeting ervan. In het midden van de tv zit een gootje waar het in valt. Het ophangen is snel gedaan en het echt waard. Dan lijkt het nog meer op een echt kunstwerk aan je muur. Het vrolijkt het huis op en je zet hierdoor niet direct de tv aan terwijl je anders die drang hebt! Het beeld tijdens films ed is goed! Volgens mij zijn er betere tv\'s maar ik zie het niet vanaf de bank. Ik werk zonder het kpn kastje maar met de app via de samsung store oid. Werkt goed, maar soms lijkt er een glitch in te zitten en moet je de tv resetten (ik denk dat dit met het internet te maken heeft, 1x gebeurt maar dit is hier bij alle tv\'s) ! Het geluid is goed en wat je kan verwachten van een dunne tv. Het is niet alsof je bij de opera zit, maar daar heeft iedereen zijn eigen geluids installatie voor. Het connecten met je mobiel gaat makkelijk en snel. De dhromecast werkt ook direct zonder geneuzel. Wil je een tv? Koop dan de Frame! Ik wachtte veel te lang met de aanschaf, maar geen moment spijt. Daarnaast goed en snel geholpen bij plattetv.nl :) Bezorging was in deze drukke tijden supersnel. Binnen 1 dag was de tv binnen :) Best buy van het jaar!
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een TV en een kunstwerk in één.
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Dun
  • Kunstwerk
  • Weinig zichtbare kabels
  • Vlak tegen de muur
  • SmartThings app
  • Minpunten
  • donkere scenes iets minder gedetailleerd
  • 9mm boren zijn niet standaard hier
De Frame (2020) is een mooie TV voor aan de muur die er ook uitziet als een schilderij als het in Art modus staat. Stroomverbruik is dan ook aanzienlijk minder. Het beeldkwaliteit is prima voor de gemiddelde gebruiker plus een beetje. Voor de pixelpeepers en filmfanaten minder aan te raden omdat er vooral bij donkere scenes er minder detail zichtbaar is. Een bekend probleem/obstakel bij heel veel TV\'s. Het geluid is goed voor wat er uit ingebouwde speakers kan komen en ook luid genoeg. We overwegen een Sonos Beam, alleen schijnt deze niet super te werken via de Connectbox. Sonos en Samsung werken hieraan volgens posts op verschillende fora. The SmartThings app voor op je telefoon of tablet is handig om als (extra) afstandsbediening te gebruiken. Netflix, Youtube streamen of externe bronnen aansluiten gaat makkelijk en snel. Zorg bij het uitpakken en ophangen dat je met minimaal 2 personen bent. Het is immers een grote zware TV. Een 9mm boor geniet te voorkeur voor het ophangen, maar met een 8mm boor lukt het ook in een bakstenen muur met de meegeleverde pluggen en schroeven.
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch als TV en supermooi als schilderij
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • tv en schilderij
  • keuze in kleur van de frames
  • one connect box / 1 kabeltje uit tv
  • beeld en geluid
  • gemak van ophangen
Wat een fantastische TV is dit. Ik heb de witte frame lijst erbij gekozen en dat blijkt een schot in de roos zoals te zien op de foto\'s. Het feit dat er maar 1 (doorzichtig) kabeltje uit de TV komt maakt met ook heel blij. Het geluid en beeld is prima en de keuze in de Art store ( waar ik lid van ben geworden) is echt meer dan voldoende. Zoveel musea van all over the world die schilderijen ter beschikking stellen. De natuurfoto\'s zijn ook zeer scherp. Via mijn Samsung telefoon stonden in no time foto;\'s van mijzelf in de art store en nu kunnen die ook als schilderij dienen. Zie de wapperende vlag op 1 van de foto\'s.
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie Tv en heel mooi beeld met meteen n kunstwerk aan de muur
 | 12-04-2021
Een mooi kunstwerk aan de muur en tegelijkertijd een tv met schitterend beeld
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg mooie tv!
 | 11-04-2021
  • Pluspunten
  • Handleiding voor het ophangen
  • Design
Tv sluit perfect aan op de muur. Zeer duidelijke handleiding hoe tv op te hangen. Wij raden de tv zeer zeker aan!
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie
 | 11-04-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Art Functie
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
Mooie stijlvolle TV, die in de art functie inderdaad een stil leven wordt aan je muur!
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv en als hij uitstaat heb je ook nog wat om naar te kijken
 | 08-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheid van kunst of foto
  • Eenvoudige montage
  • maar één klein kabeltje naar je tv
  • Mooi strak design
  • Minpunten
  • Eén afstandsbediening voor al je apparaten werkt niet helemaal lekker
  • Weinig gratis Art
Prachtige tv en als hij uitstaat heb je ook nog wat om naar te kijken. Handig ook dat als er niemand in de ruimte is de tv uitschakelt en zodra er beweging is het beeld weer actief wordt. Mooie beeldkwaliteit. Geluid gaat bij mij via surround set dus daar niet echt een mening over.
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een waanzinnige TV, zeer bijzonder
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • ontwerp
  • Mogelijkheid van schilderij
  • Bediening
  • beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • zit een tikje vertraging in ballen die rollen bij sport
De TV is mooi, makkelijk in bediening en echt een kunstwerk aan je muur. De levering van PlatteTV was ook uitstekend. Dus samen een mooie combinatie.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv door mooie design
 | 05-04-2021
  • Pluspunten
  • Montage simpel
  • Een kabel zichtbaar
  • Mooie screensaver
Super hoge kwaliteit en door de media box slechts 1 kabel vanuit de tv naar beneden. Ben benieuwd als ik straks de lijst erom heen heb gehangen hoe het er dan uitziet aan de muurZ
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Eindelijk een TV als een lijst aan de muur
 | 05-04-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • verbindingen met ander apparaten
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch toestel
 | 05-04-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Art-functie
  • Simpele afstandsbediening
  • Minpunten
  • Koppelen afstandsbediening was lastig
  • Weinig gratis art afbeeldingen
Fantastisch toestel. Sierraad aan de muur. Prachtig beeld en geluid.
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heel mooie TV!
 | 04-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Snelle levering
  • Minpunten
  • Tip: foto achterkant tv tbv aanvragen lijst
Erg blij met het product! Tips over de aanvraag van de lijst waren erg bruikbaar door eerst een foto van de achterkant te maken! Verder een top TV en snelle levering door platte TV