Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 142 reviews
1399,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wanneer een tv ook mooi wordt om naar te kijken als hij uit is
 | 30-11-2020
  • Pluspunten
  • mooi design
Lang geleden zag ik deze tv in een winkel hangen en ik wist meteen \'dit wil ik\' . Nu kon ik hem eindelijk bestellen en ben er oh zo blij mee! Mijn dochter was helemaal in de war, waar is de tv??? Hij gaat met de artmodus helemaal op in het interieur. Ik ben ontzettend blij met de aankoop!
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige TV. Sieraad voor je kamer!
 | 27-11-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Natuurlijke kleuren
  • Minpunten
  • i.c.m. sonos team(nog) niet geheel synchroon.
Heel mooi product met ontzettend veel mogelijkheden.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige aankoop!!!
 | 26-11-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld, lijkt wel 3D
  • goed geluid
  • mooie kunstwerken
  • schilderijfunctie - mooi scherp beeld
  • verschillende soorten lijsten en kleuren, super!!
  • Minpunten
  • geen
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fijn geholpen luisteren goed naar wensen
 | 24-11-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Makkelijke afstandsbediening
  • Mogelijkheden divers
Een prima tv. Makkelijke afstandsbediening.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige tv!
 | 24-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Iets minder goed geluid, maar daar is overheen te komen
Mooie, gebruikersvriendelijke tv met heel veel mogelijkheden
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Een schilderij van een TV
 | 22-11-2020
  • Pluspunten
  • Prima TV
  • Alle materiaal om ‘the Frame’ aan de wand te hangen.
  • Met de connectbox kan je eenvoudig kabels weg werken
  • Minpunten
  • Stekker naar de connectbox te groot.
  • Kleine afstandsbediening lastig te gebruiken.
Een prima TV die als hij niet aan staat ‘vermomt’ is als schilderij. Eindelijk zijn we dat lelijke zwarte vlak in onze kamer kwijt. Naast mooie bekende schilderijen, kan je ook eigen foto’s gebruiken en zelfs die foto’s bewerken als schilderij.
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi toestel met heel veel mogelijkheden
 | 19-11-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Technisch hoogstandje
  • Eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  • Geen
Het is een aanwinst in onze kamer.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooi beeld en mooie lijst
 | 17-11-2020
  • Pluspunten
  • Gemakkelijk op de hangen met de bijgeleerde beugel
  • Ideale box om alles aan te sluiten met een dun kabeltje naar de tv toe
  • Plat
  • Mooi beeld
  • Tv en kunstwerk ineen
  • Minpunten
  • Lijst is prijzig
  • Weinig geheugen om schilderijen en foto’s op te slaan
Een mooie tv die in een kunstwerk veranderd als hij uitstaat.
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
prachtige televisie
 | 16-11-2020
  • Pluspunten
  • uitstraling
  • helder beeld
  • prachtige kleuren
  • zo mooi dat er maar een draad zichtbaar is
geweldige tv schitterend beeld een plaatje in huis het is overigens dankzij jullie medewerker Thoren een 55 inch frame geworden en deze is de juiste keus voor ons nogmaals hartelijk dank Thoren
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tevreden
 | 16-11-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Eenvoudige bediening
  • Eenvoudige installatie mbv smart phone
  • Ophangen aan de muur zeer eenvoudig
  • Minpunten
  • Geluid iets aan de magere kant
  • Batterijen moeilijk te plaatsen in afstandbediening
Fantastische tv, makkelijk te installeren, super beeld, gebruik als art work bevalt goed we gebruiken nu vakantiefotos.
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie oolossing voor integratie tv in interieur
 | 16-11-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig design
  • Makkelijk in te stellen en te gebruiken
  • Minpunten
  • Beeld vanaf een hoek erg flets, vorige versie was veel beter. Migelijk instelling. Maar nog niet kunnen vinden hoe dit te wijzigen
Werkt gied, ziet er prachtig uit
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi verlengstuk van de woonkamer
 | 10-11-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Mogelijkheid eigen foto’s als ‘kunst’
  • Genoeg aansluitmogelijkheden
  • Goed en helder geluid
  • Kunstmode is verlengstuk woonkamer
  • Minpunten
  • Duurder dan vergelijkbare 50” tv’s
  • Beperkte afstandsbediening
  • Lijst bestellen is omslachtig
  • Edge bleeding, niet storend
Via Platte TV eerst de 43” aangeschaft, maar uiteindelijk geruild voor de 50” versie. Het is een zeer mooie televisie met veel mogelijkheden. De kunstmodus voegt echt iets toe aan de woonkamer, alhoewel ik hier geen betaald abonnement op zal nemen. Je kan ook eigen foto’s erop projecteren. Er is veel kritiek op ‘edge bleeding’. Je ziet dit wel als het echt donker is, maar ik ervaar dit niet als storend bij normaal gebruik als er ook verlichting aan staat.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een eyecather in een uniek concept!
 | 09-11-2020
  • Pluspunten
  • Uniek concept, looks naar eigen smaak vorm te geven
  • Unieke Art & Ambient Mode
  • Zeer goed beeld en geluid
  • One connect box
  • Inclusief no gap mount
  • Minpunten
  • Abonnement Art Mode (buiten standaard aangeboden Art)
  • Aanpasbaar volume /geluid+ niet prettig
Fantastische, unieke aanwinst! Wat een geweldig toestel, veel features, zeer goed geluid, strak design en unieke "Art" weergave. Echt unieke combi in combinatie met de losse lijst in diverse kleuren. De "tv" gaat helemaal op in het interieur. Leveromvang inclusief "no-gab" wallmount, maakt de beleving compleet.
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv voor gadget en kunst liefhebbers
 | 09-11-2020
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Connectbox
  • Beeld
  • Uiterlijk
  • Gebruiksmogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
De ideale tv om bij je interieur aan te passen. Zowel met de kleur van het Frame als door een weergave vanuit Art-Store. Door plaatsing van de connectbox in de tv meubel is de bijna onzichtbare kabel naar de tv ook in de muur weg te werken. Verder zijn alle app\'s die je maar nodig hebt te installeren. Zeer eenvoudige installatie. Aansluiten en binnen 5 minuten tv kijken.
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterend beeld en prachtig schilderij i.p.v. zwart scherm!
 | 09-11-2020
  • Pluspunten
  • subliem scherp beeld
  • mooi frame wat in elk interieur past
  • eenvoudige muurmontage
  • goede productsupport
  • handige apps en gadgets
Deze tv is 200% zijn geld waard! Een hoge kwaliteit beeldscherm met zeer natuurgetrouwe kleuren waaronder echt diepzwart. Als tv uit staat hebben we een prachtig schilderij aan de muur die door al onze bezoekers met grote verbazing bewonderd wordt.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Perfecte tv voor in os huis
 | 08-11-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Kunstmodus
  • Minpunten
  • Geen
The Frame past perfect in onze inrichting. Geïntrigeerd ins ons wandmeubel maakt de tv een deel van ons interieur. Het beeld, en daar draait het toch om, Is perfect. De kunstmodus is een hele mooie aanvulling.
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat met weergaloos beeld
 | 08-11-2020
  • Pluspunten
  • Grootte en vormgeving
  • Beeldscherpte
  • Intuïtieve bediening
  • Stroomverbruik
  • Ongekende mogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Eindelijk heb ik mijn privé bioscoop. Wat een fantastische 75 inch tv. Strak, modern en ook te gebruiken als schilderij. Het beeld is fenomenaal groot en scherp. Het is een genot om naar te kijken. De bediening is zeer eenvoudig. Bijna alle aangesloten randapparatuur wordt herkent door Samsung waardoor de basic commando\'s met dezelfde afstandbediening gedaan kunnen worden. Het geluid van de tv voldoet maar via mijn homecinema set is het toch vele malen beter. De menu\'s laten zich makkelijk ontdekken en zijn heel overzichtelijk. Kortom, een heel mooi groot apparaat waar we met veel genoegen tv op kijken. Blij dat we het gekocht hebben.
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtig design!
 | 05-11-2020
  • Pluspunten
  • Portretfunctie
  • Prijs
  • Compleetheid
  • Minpunten
  • Even wennen aan de afstandsbediening
  • Proces voor de lijst en cashback
Doordat de tv ook een mooie functie heeft als deze uit staat, past hij in een moderne omgeving. De kunst die getoond wordt is overdag net een schilderij en door de enorme collectie is er altijd wel iets passend te vinden. De beeldkwaliteit is ook echt goed. De handige afstandbediening is erg goed, maar je moet er wel even mee om leren gaan. Geen spijt van deze aa koop!
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie platte tv die aan alle verwachtingen voldoet
 | 05-11-2020
  • Pluspunten
  • Art functie
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Lijkt echt net een schilderij
  • Minpunten
  • Tot nu toe nog niets
Mooie strakke tv en plat zodat het idd net een schilderij lijkt als je art functie gebruikt. Het was even puzzelen met de stekkertjes omdat ik een wat oudere home cinema set hebt. Maar uiteindelijk gelukt en heel happy met het resultaat.
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 55LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geweldige tv, mooi strak aan de muur
 | 02-11-2020
  • Pluspunten
  • Plat
  • 1 kabel naar ontvanger
  • Herkend je tv kastje van provider
  • Minpunten
  • Geen
Wat een prachtige tv voor aan de muur, hangt mooi strak, bedienings gemak is subliem.. een kind kan de was doen.. De service en deskundigheid van de mensen bij plattetv is ook uitmuntend.. Niet twijfelen om daar te kopen, gewoon doen... en vooral deze tv
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 55LS03T (2020) Reviews