TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 300 reviews
988,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super en veel bediendinggemak
 | 22-02-2021
  • Pluspunten
  • Veel apps
  • Afstandsbediening bedient meerdere apparaten
  • Helder beeld
Na jaren na een gewone televisie te hebben gekeken, zijn we nu voor deze Samsung bezweken. Wat een televisie wat een genot Het is. gewoon een bioscoop en dat voor bijna nop
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
De mooiste tv aan de wand
 | 20-02-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Schilderij functie
  • Voelt kwalitatief goed aan
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Afstandsbediening net wat te klein
Televisie televisie aan de wand, welke is het mooiste van het land? De Samsung Frame! Wij zijn erg blij met onze nieuwe televisie die door Platte TV is geleverd. Wat hangt dit pareltje strak aan de muur zeg. Naast het raam en toch goed beeld! Dat komt doordat het scherm mat is. 1 stoel 1,5 meter van de tv, de bank iets meer dan 3 meter van de tv en nog een stoel verder weg. Vanuit al deze kijkhoeken goed en scherp beeld. Ik weet dat er (goedkopere) televisIes zijn met scherper beeld, maar ben bijzonder blij met het natuurlijke contrast van de Samsung Frame. Rustig en ontspannen genieten van de mooie beelden. En als de televisie uit staat? Dan geniet je van een schilderij of zelfgemaakte foto. De afstandsbediening is even wennen. Gelukkig werkt de afstandsbediening van KPN ook prima.
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Klasse
 | 20-02-2021
  • Pluspunten
  • +beeld
  • Mooie vorm
  • Gaaf geluid
  • Minpunten
  • Geen
Mooie tv met veel snufjes we ontdekken nog elke dag nieuwe
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV
 | 17-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • connectbox
  • Ophanging
Ik was al gek op Samsung producten, maar dit slaat alles
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig Product!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Art Store
  • Easy Bediening
  • Valt mooi weg in het interieur
  • Minpunten
  • Geen
Gaaf product! De optie tot schilderij is echt realistisch en het beeld is ook goed! Smart tv van top tot teen!
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv, prima geholpen door medewerker platte tv
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
  • Gemak
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Heel mooi design, prima geluid, mooi beeld en kleuren en simpel te bedienen.
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super service vanuit Platte tv, ben goed geholpen en de verzending werd direct aangemaakt!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig design
  • Prachtig beeld
  • Ook met lichtinval vanuit raam blijft beeld goed te zien
Prachtige tv!
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Topproduct en topservice
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • zeer gebruiksvriendelijk
  • 'schilderij' aan de wand
  • goede prijs/kwaliteit
  • gratis VT-wonen frame
Oude tv (6 jaar oud - Sony) ging kapot en we gingen voor deze tv vanwege goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooi design en zeer gebruiksvriendelijk. Zondag gekocht, maandag in huis én de scherpste prijs via Plattetv.nl
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Topprodukt die zijn prijs meer san waarmaakt!
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Aanvraag van frame wat onduidelijk.
Een aanwinst voor je woonkamer. Goed geinstalleerd door behulpzame medewerker en makkelijk om te bedienen.
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv
 | 07-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Frame
  • Art modus
Super tevreden met deze tv. Erg mooi, scherp beeld, zeker met 4K uitzendingen. Erg heldere en scherpe kleuren. Zeer fijn menu en veel mogelijkheden. Met de lijst erbij mooi geheel. Hangt super strak tegen de muur, handig met de one invisible cable. Art modus is echt de moeite waard. Helaas ging het “eerste” exemplaar wel binnen een week kapot, ging niet meer aan. Plattetv netjes opgelost door deze kosteloos terug te kunnen sturen en een nieuwe te ontvangen. Wel met lichte kleuren beeld licht edge bleeding zichtbaar.
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Stijlvolle tv met super beeld
 | 06-02-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Montage
  • Minpunten
  • Software
  • Installatie
Erg fijn dat de tv zo plat tegen de muur te monteren is. De beeldkwaliteit is er goed
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
wat moeten we meer zeggen? echt prachtig
 | 04-02-2021
aanrader.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooie eyecatcher (in meerdere betekenissen)
 | 02-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi ding
  • Plat aan de muur
  • Eenvoudige montage
  • Art Store
  • Minpunten
  • beeld onder een hoek is slecht
  • Aanvragen lijst op website Samsung
Schitterende TV. Hang makkelijk op (is zelfs als die hangt nog waterpas te stellen) en ziet er gewoon goed uit. Beeld is prima als je er recht voor zit. Schuin is het niet al te best. De Sony die hij opvolgde deed dat beter. De Art Store is geweldig. De TV is bijna leuker om naar te kijken als hij uit staat. Wanneer het donker wordt is het alleen net een verlicht bushokje. Dat heeft het apparaat zelf ook in de gaten want dan schakelt hij zichzelf uit. Net als wanneer hij geen beweging meer detecteert. De afstandsbediening schijnt koppelbaar te zijn met de Ziggobox maar dat is nog niet gelukt (nu staat deze ook aan de andere kant van de muur, misschien heeft dat er iets mee van doen) De Samsung website om een lijst te bemachtigen is in 1 woord ruk. Blijkbaar voldoet een foto van de sticker op de doos niet (ja , let op, die moet je niet weggooien) maar moet het echt een foto zijn van een uitgeknipt stuk karton met die sticker er op, na drie keer een gewone foto was dat tenminste akkoord (niet even melden, maar dat moet je zelf uitvogelen). Let ook op voor je je tv aan de muur hangt, ook op de achterkant zit een sticker waar Samsung in geïnteresseerd is. Levertijd 6 weken voor de lijst. Ben benieuwd.
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi schilderij welke zelfs als tv kan worden gebruikt
 | 31-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Volop aanbod van kunst
  • Helder beeld
  • Maar een kabeltje op de muur
  • Minpunten
  • Als een schilderij afgebeeld wordt kan ik geen muziek afspelen via Spotify op de soundbar die aan de tv gekoppeld is
  • Soms lijkt het beeld te haperen,met name als van ene beeld naar andere beeld gaat
  • Jammer dat ie niet helemaal vlak op de muur hangt
Echt mooi en functioneel. De lijst erom maakt het af. Moet nog wel even wat functies uitzoeken.
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat. Een. Tv.
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Uiterlijk ( net een schilderij)
  • Minpunten
  • Geluid ( voor goed geluid heb je iets extras nodig, bijv Sonia)
Ben Dick tevreden met de nieuwe The Frame. In deze donkere tijden is het fijn om als ambulance verpleegkundige thuis te komen en dan te kunnen genieten van een top tv met mega scherp beeld en een super mooi design. Kortom, alle Corona stress van die dag weer vergeten. Heb ivm de verbouwing nog helaas geen mooie foto’s. Maar geloof me, dat komt goed!
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig schilderij
 | 28-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Keuze in art schilderij of foto’s
  • Gemak afstandsbediening
  • Installeren was simpel en duidelijk
  • Minpunten
  • Niets
  • Niks
  • Nvt
  • Nog niet gevonden
  • Spaargeld is nu op
WoW wat een fantastische tv is onze Samsung Frame. Nog NOOIT zo’n prachtige tv in ons huis gehad. Zo’n geweldige aanwinst voor het interieur. Beeld, geluid en de kunst is perfect “uitdekunst”
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie TV met leuke "Frame" toevoeging
 | 28-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooie TV
  • Frame/schilderij functie
  • One connect cable
  • 10 jaar garantie op inbranden
  • Gratis frame naar eigen kleur
  • Minpunten
  • Vrij dikke rand 2cm
  • Geen complete App Store (veel apps zijn niet beschikbaar)
  • Afstandsbediening van plastic
Mooie TV met leuke "Frame" toevoeging. Door de meegeleverde muurbeugel hangt de TV Strak aan de muur. Door de One connect cable hoeft er maar één dunne kabel naar de TV, deze valt nauwelijks op.
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv die opgaat in je interieur
 | 28-01-2021
  • Pluspunten
  • In de Art Mode lijkt het net een schilderij
  • Goed geluid
  • Strak design
  • Gratis lijst aan te vragen via Samsung
  • Mooie slanke compacte tv, ideaal voor een kleine ruimte
  • Minpunten
  • Geen bewegingssensor: de tv schakelt niet uit als er niemand in de kamer is
  • De Art Store is wel duur
  • Dikke grijze kabel
  • Nachtmodus is te gevoelig: schakelt de tv ook uit als het een beetje schemerig is
  • De felheid wordt niet automatisch aangepast aan de lichtsterkte in de kamer
Prachtige klein formaat tv die mooi blendt in je interieur. In de Art Store is keuze uit meer dan 1000 afbeeldingen met zowel Oude Meesters als moderne kunst en fotografie. Je kunt ook eenvoudig zelf een foto toevoegen. De bijbehorende SmartThings app is handig om de tv te bedienen en kunst uit te zoeken in de Art Store, alleen hapert de app wel regelmatig, dus daar is ruimte voor verbetering. Groot pluspunt is dat er geen kastje meer nodig is van je provider, gewoon even de app installeren van KPN en dag lelijk kastje, plus de tv is dan te gebruiken met maar 1 afstandbediening i.p.v. 2 (ik weet niet of dit bij andere providers ook zo is). We moeten de tv nog ophangen aan de muur en we gaan kijken of de kabel (die toch wel goed zichtbaar is) in de muur gefreesd kan worden. Dan lijkt de tv straks echt op een schilderij. We moeten de gratis lijst nog ontvangen van Samsung, maar de aanvraag is al goedgekeurd. De aanvraag verliep soepel.
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
De perfecte Tv
 | 28-01-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Beeld
  • Instalatie
  • Schilderij modus en inclusief wandmontage
  • Minpunten
  • Eigenlijk nog niet
Eerst had ik mijn twijfels bij deze tv, maar wou of een LG of Samsung omdat de beeldschermen daarvan zeer goed zijn. Had paar maanden geleden een lg nano gekocht en deze tv zou mijn 2e voor de slaapkamer zijn echter hij is zo mooi dat deze tv nu in de woonkamer staat en lg naar boven is verhuisd. Eerst het begin... goed tot zeer goed telefonisch geholpen door medewerkster. Daarna optie doorgenomen extra garantie/omruiling/dode pixels kost maar paar centen extra en ik ben verzekerd van extra garantie. Makkelijk betalen via mail met link. Daarna dag erna tv thuis. Heb hem gelijk geïnstalleerd, pakt perfect randapparatuur , herkent het gelijk ook aansluiting op dolby surroundgeluid systeem peuleschil. En dacht eerst wat een paar toetsen op afstandsbediening, maar die werkt perfect, nog beter dan mijn oude. En ook nog mooi modern gesteld. Zie dat soort afstandsbedieningen storen niet op je tafel. Dan beeld en geluid, zonder systeem perfect geluid en wat een eyecatcher die tv. Beeld ook zwart is zo goed als zwart dat had mijn lg nano niet daarom omgeschakeld. Nee voor nu de perfecte tv. Smart gebeuren ook prima in orde.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig
 | 28-01-2021
  • Pluspunten
  • Goed
  • Minpunten
  • Geen
Een genoegen om dit in huis te zien staan.
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews