Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 42 reviews
1699,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 30-06-2020
Deze tv heeft alles wat ik graag wilde zien. Ben uiterst tevreden over dit product.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldige televisie!!
 | 29-06-2020
  • Pluspunten
  • montage strak tegen de wand
  • beeld
  • installatie
  • kleurlijst te kiezen (via website)
  • Schilderij functie
  • Minpunten
  • Geen
Mooie LED televisie, montage strak tegen de wand te monteren. Beeld is perfect, One connectbox uit zicht in kast gezet en Ziggo box, afstandsbeding werkt via het scherm en werk ook voor de Ziggo box. Geluid loopt SONOS werk perfect, installatie is gemakkelijk,
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige toevoeging aan onze woonkamer
 | 26-06-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig design
We zijn zeer te spreken over onze nieuwe the frame tv van Samsung. Het is een geweldige toevoeging aan onze woonkamer.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Echt een toevoeging aan onze woonkamer
 | 26-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Hangt strak tegen de muur
  • Mooi design
  • Platte tv kwam met een mooie prijs
  • Minpunten
  • Levering was niet wat we hadden afgesproken
We zijn zeer blij met onze nieuwe the frame tv van Samsung. Het is mooie toevoeging aan onze woonkamer en de beeldkwaliteit is fantastisch. Hij hangt prachtig strak tegen de muur.
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige TV met goede service
 | 26-06-2020
  • Pluspunten
  • Aansluiting
  • Art mode
  • Plat tegen de muur te bevestigen
  • Minpunten
  • Geen
Het is een fijne TV, het aansluiten is ook een fluitje van een cent!
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top TV, alleen jammer van dat losse kastje.
 | 25-06-2020
  • Pluspunten
  • Strak
  • Plat
  • Minpunten
  • Los kastje
  • Donker netflix
Het scherm is helemaal naar wens. Strak tegen de muur. Echter zijn er twee min puntjes voor deze aankoop: 1. Er zit een los kastje bij die je dus nog ergens kwijt moet. 2. Netflix is bij sommige series die zich in het donker afspelen niet te zien. Met de instellingen is dit niet voldoende te verbeteren. Ik meen dat dit een technisch verhaal is tussen technologieën (HDR...)
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Uitstekend
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • Cable-box is voortreffelijk
  • Beeldkwaliteit is heel prettig helder
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit kan beter
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtige TV, eenvoudige bediening en makkelijk op te hangen
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • Super strak beeld
  • Externe connectiebox voor je aansluitingen
  • Mooie ontwerp door de lijst
  • Eenvoudig strak op de muur te monteren
  • Snelle en intuitieve interface
Eerste keer een Samsung TV gekocht. TV heeft een prachtig ontwerp en is zeer makkelijk op te hangen door een slim systeem waardoor die strak tegen de muur zit. Wat ik ideaal aan de TV vind is de exerne connector box waardoor er maar 1 dun draadje uit de TV komt en je je TV mooi kunt wegwerken. Daarnaast zijn alle bekende apps aanwezig zoals AppleTV en het werkt allemaal snel en ziet er strak uit. Leuke functie is de gallerij app waardoor je TV in slaap stand eruit ziet als een schilderij.
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldig
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • Staat onopvallend als tv in kamer
  • Goed beeld
  • Alle functies die je verwacht van een smarttv
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is in het begin even wennen
Wij hebben de Samsung Frame gekocht omdat we een gewone tv eigenlijk niet zo mooi vind in je kamer, het grote zwarte vlek in je kamer waar toch je meubel opstelling op gefocust is, met de Frame heb je een prachtig tv die niet opvalt als tv maar een super mooi kunstwerk in je kamer, de art mode lijkt zo goed als echt. Er zijn goedkopere tv’s in dit formaat of wellicht beter specs maar het “extra” is ons alles waard en koop je iets bijzonders, ieder dag een ander kunstwerk. De functies op het tv zijn uiteraard goed en alles is meegeleverd wat je nodig hebt, van pootjes tot no-gap muurbeugel. De levering van Platttv.nl verliep heel soepel en de klantenservice en aanbieding tijdens het bestelproces zou andere aanbieders van kunnen leren.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Super mooie tv die geruisloos op gaat in je interieur
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Mooi beeld
Super mooie tv die aan al mijn verwachtingen heeft voldaan .
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige Tv
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Lijst moet later nog apart besteld.
Hele mooie vormgeving. Zijn er heel blij mee. Ook leuk dat je met de app smart things zelf een foto kan uploaden als achtergrond. Lijst moet appart besteld worden bij Samsung. Maar zonder lijst is hij ook al prachtig.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een fantastische tv
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldscherpte
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Cashback actie verloopt moeizaam. Serienummer niet bekend
Zeer tevreden over het project. Bestelling ging via de chat. Kreeg een mooie korting. Moet de tv nog ophangen maar het is een plaatje. Met name de art modus is top
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Hele gave TV en schilderij in1
 | 20-06-2020
  • Pluspunten
  • Tv en schilderij in 1
  • Bedieningsgemak
  • Prijs
  • Beeld kwaliteit
  • Compatible met Apple
  • Minpunten
  • Keuze uit de kleur van omlijsting
  • Spraakherkenning allen in het Engels
Een hele goede TV en schilderij in 1. Montage was een fluit van een cent, goede instructie erbij. Tv hangt strak, maar dan ook strak tegen dr muur dmv de bij geleverde beugel. Er is maar 1 connector nodig tussen de tv en aansluit box, super handig. Het koppelen van de overige componenten (AppleTV, soundboard, digitale Tv decoder) gaat heel simpel. Beeld kwaliteit is goed!
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Slim en goed!!
 | 20-06-2020
  • Pluspunten
  • Art, ambient, fotomode!
  • Goed beeld
  • Goed geluid
  • No gap bevestiging
  • Verwisselbare lijst
  • Minpunten
  • Wat omslachtige afstandsbediening!
  • Kabel met break our box aan korte kant
Briljante art,ambient en foto mode! Beeld goed!
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top scherm
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • Scher
Super scherm. Heb wel een gat in de muur moeten maken om de one connect box volledig onzichtbaar te maken. Maar kwaliteit is super en meer dan tevreden. Nu nog wachten op de zwarte lijst er omheen. Jammer dat dit niet direct wordt meegeleverd bij tv maar dat je dit apart moet aanvragen en vervolgens max 6 weken moet wachten hierop. Maar ook zonder lijst ziet het er al top uit.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Voor ons de perfecte tv en super beeld.
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Schilderij
  • Smart functies
  • Minpunten
  • Kan kpn box niet aanzetten met afstandsbediening van Samsung.
  • Geen
Ben zeer tevreden over de tv. Echt een aanrader. Weinig tot geen minpunten.
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Voldoet aan de verwachting
 | 17-06-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit perfect
  • geleverd met ophangbeugel, makkelijk monteren
  • slechts 1 kabel van het kastje naar de tv
  • Minpunten
  • art-mode aanpassing licht niet optimaal
Beeldkwaliteit en bedieningsgemak is zeer goed; de smart functionaliteit werkt goed en het beeld is haarscherp. Daarnaast is de \'experience\' van de aanschaf ook mooi: alles is mooi ingepakt, je hebt echt het idee dat je een premium-product aanschaft. Ik heb hem aangeschaft in combinatie met een sonos playbase. De installatie hiervan was opzich niet moeilijk, maar het aanmelden van de afstandsbediening sprak niet voor zich. dan de Art-mode; dit is waarom we hem hebben aangeschaft. Dit is mooi, maar ik vind dat de tv toch veel licht geeft als het donker is en de art-mode staat aan. Hierdoor zie je alsnog goed dat het een TV is en geen schilderij. De art-mode schakelt automatisch uit als hij geen beweging detecteerd; de sensor op maximaal sensitief en toch springt hij uit als ik aan de andere kant van de woonkamer aan het werk ben, dat is ook jammer. Ook is het niet heel straight-forward om foto\'s te uploaden en in art-mode te gebruiken; dit kan middels een app, maar formaat kan issues opleveren, en de foto\'s zijn niet makkelijk bij te snijden
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
een plaatje aan de muur!
 | 17-06-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • een snoertje zichtbaar
  • mooi beeld
  • Minpunten
  • geluid
Mooie TV, weliswaar dieper Frame dan die hele dunne exemplaren. Geluid zou iets beter mogen maar dat is anders op te lossen. Dat ene draadje: geweldig!
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een prachtig schilderij en je kunt nog tv kijken ook
 | 16-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi schilderij
  • Keuze in lijst
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
Ik ben heel blij met de aankoop van mijn Frame. Ik vind het een geweldige aanvulling in mijn kamer: geen tv te zien!
Samsung QLED 4K Frame 50LS03T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K FRAME 50LS03T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super aankoop
 | 16-06-2020
  • Pluspunten
  • All in one
Beste korting en snel geleverd