Samsung QLED 4K 85Q95T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 32 reviews
5999,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch beeld onwerkelijk gewoon
 | 01-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • One connect box
  • Minpunten
  • Geen wall mount erbij
Geweldige beeldkwaliteit, eenvoudig te bedienen, geluid is voor mij niet van belang omdat de tv gekoppeld is aan een Teufel homecinema surround
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Werkelijk prachtig beeld!
 | 30-06-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Met no-gap wall mount bijna plat tegen de muur
  • Geen zichtbare kabels door one-connectbox
  • 65 inch niet te groot voor woonkamer
  • Minpunten
  • Prijzig
Op alle fronten een enorme vooruitgang tov 52" SONY van 11 jaar oud
Samsung QLED 4K 85Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv
 | 30-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
Mooi beeld en handig in gebruik alleen geluid hard en zacht op afstandsbediening werkt niet goed. Kan zijn doordat we het aangesloten hebben op een soundbar maar staat dat het samen zou moeten gaan
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goede TV
 | 27-06-2020
Ik heb een 4K-variant 65inch gekozen omdat er nog niet zoveel 8k content op de markt is momenteel en ik denk dat dit niet snel zal veranderen de komende jaren. Het toestel was snel en eenvoudig geïnstalleerd, zonder problemen. Eerste indruk: hij is breder dan mijn oude 55inch LED tv, en is vrij zwaar (ik denk door de draagbeugel). De randen zien er goed uit, door hun donkergrijze kleur zie je ze bijna niet, wat bijdraagt aan het ‘premium’ gevoel bij de tv. Het opstarten en eerste gebruik was relatief eenvoudig, ik heb eerst de meest recente software gedownload om zeker te zijn dat alles soepel zou lopen. Eerste minpunt: de afstandsbediening, deze heeft geen knop om te veranderen van input. Het beeld heeft van nature een hoog contrast en voelt scherper en soms onnatuurlijk aan. Hierna heb ik de aanbevolen instellingen gebruikt en hoewel het resultaat hierdoor al verbeterde, vond ik dat het beeld nog beter kon. Het geluid is goed tot zeer goed, zeker in vergelijking met andere TV’s, die naar mijn mening vaak een vrij slechte geluidskwaliteit hadden. De boxen van de TV geven ongeveer dezelfde kwaliteit als mijn externe speakers die ik ervoor gebruikte. Ik merk wel een duidelijk verschil tussen fullHD en 4k beelden (zeker bij 65 inch), en het beeld wordt niet minder scherp als er zon op schijnt of donkerder wordt door de automatische helderheidsfunctie. De invalshoek is ook wel goed. Het contrast en de kleuren zijn na lang zoeken wel nog steeds niet zoals ik wil. De normale zenders zien er flets uit terwijl donkere films en het menu er te intens uitzien. Ondertiteling op een zwarte achtergrond geeft soms een lichte grijstint die 1-2 seconden blijft, alsof het beeld nog verwerkt wordt. De afstandsbediening heeft een seconde vertraging bij mij, wat het moeilijk maakt om op het juiste moment te pauzeren. Ik heb de browser heel kort geprobeerd, maar het feit dat ik geen toetsen op de afstandsbediening heb of geen manier om te typen betekent dat het onpraktisch is om te gebruiken. Vocale commandos (bijvoorbeeld “type youtube.com”) werken heel goed, maar om een of andere reden vraagt Bixby ook “wat zou je willen zoeken” na het typen. Ik heb ook geprobeerd om wat 4k inhoud van een USB-stick af te spelen, ik merkte dat sommige audio codecs niet worden ondersteund (nogal frustrerend, maar blijkbaar een bekend probleem van de meer recente TVs), voor mij persoonlijk is dit een groot probleem. Al met al is de huidige prijs een beetje hoog voor wat het biedt, anders maakt de tv een goede indruk.
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Verrassend mooie tv qua beeld en geluid
 | 26-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Simpele ab
  • One connect
  • Minpunten
  • Nagenoeg niets
Vormgeving is iets minder fraai dan een Sony maar de geluidskwaliteit is beter. Het beeld zit niet veel verschil. Ook handig dat alles via 1 kabel naar de tv gaat. Mooie tv weer van Samsung
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Scherp en helder beeld. Prima geluid
 | 24-06-2020
  • Pluspunten
  • helder beeld met mooi contrast
  • Snelle software makkelijk te bedienen
  • veel apps beschikbaar
  • Maar 1 kabel welke bijna niet zichtbaar is
  • mooi design
  • Minpunten
  • Helderheid moet wel iets aangepast worden om niet het gevoel te hebben dat je in de zon zit
  • helaas is de No Gap wall mount niet geschikt tot heden
De tv heeft een supermooi contrast en een hoge helderheid. De bediening is supersimpel en ook makkelijk te bedienen met een samsung telefoon. Wat mij betreft is dit een mooier beeld dan van een LG Oled
Samsung QLED 4K 85Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een zeer mooi apparaat.
 | 24-06-2020
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Prima geluid
  • Alle aansluiting kunnen extern aangesloten worden
  • Geen kabels inzicht
Mooi product met een perfect beelg en geluids kwaliteid.
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Grandioze kijkervaring
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • All in one box
  • 1kabeltje naar TV
Een totaal nieuwe ervaring in 4K kijk plezier. Speciaal natuur films.
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 21-06-2020
Wat een geweldige tv is dit zeg. Ben super blij met mijn aankoop en geweldige deal van platte TV.
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Waanzinnig
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Connexionbox
  • Bevestiging strak tegen de muur
Een product waar over na is gedacht. Super scherp beeld en geluid dat zolder extra geluidsinstallatie al volwaardig is.
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super televisie
 | 20-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
Mooie televisie, makkelijk te installeren, supper beeld.
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooi beeld
 | 17-06-2020
  • Pluspunten
  • 1 kabel uit de connect box
  • scherp beeld
  • Minpunten
  • geluid niet geweldig
Mooie tv maar vond de vorige curved wel mooier om te zien. Wel iets beter beeld met 4k qled. Geluid niet zo geweldig heb een soundbar samsung erbij gekocht
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Is gewoon geweldig hoe mooi het is
 | 17-06-2020
  • Pluspunten
  • Zuiver
  • Scherp
  • Vol van kleur
Geweldig gewoon kwaliteit staat hoog met deze tv zuiver, scherp, en mooi van kleur en de bediening is simpel en goed en zeer lekker al die appsje die er op staan of er op gezet kan worden super tv en aan die grote ben je zo gewent half uurtje of zo haha
Samsung QLED 4K 85Q95T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 85Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooi beeld moivan vormgeving
 | 15-06-2020
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geen seconde spijt! (Mede door de service)
 | 13-06-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Service platte TV
  • Minpunten
  • Geen
Super TV en hangt met de vogel thin beugel strak aan de muur. Beeldkwaliteit is top en de speakers van de TV zelf zijn verbazingwekkend goed.. zelf maak ik gebruik van een complete samsung setup. Q95t tv + q90r soundbar en dit lijkt een goeie match te zijn. Top advies en scherpe prijs ontvangen dus zowel de service (winkel) als TV adviseer ik!
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterende aankoop
 | 11-06-2020
Geweldig mooie TV makkelijk te installeren en die context box is echt een fantastische oplossing om de bedrading netjes weg te werken.
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een verademing!
 | 08-06-2020
  • Pluspunten
  • Prachtige kleuren
  • Geen weerspiegelingen
  • Hoge brightness, zelfs in direct zonlicht
  • TV en Apps reageren snel
  • OneConnect box
  • Minpunten
  • Geen ingebouwde Chromecast (wel Airplay)
  • Geen Dolby Vision (HDR)
  • Dit soort schermen blijven prijzig
Wat een heerlijk scherm is dit; los van het formaat is de beeldkwaliteit gewoon top. Zoals op de foto te zien is, hebben wij nogal veel last van lichtinval. Dit is eigenlijk compleet niet meer te zien op dit scherm - beeld blijft zichtbaar zonder weerspiegelingen etc. Ik ging in eerste instantie voor een OLED scherm maar (mede door de PlatteTV verkoper) ook naar QLED schermen gaan kijken. De anti reflectieve coating gecombineerd met hoge lichtopbrengst (brightness) waren voor mij de doorslag. Uiteindelijk staat de TV overdag veel aan, en dan wil je geen weerspiegelingen. Kleuren zijn fantastisch, bedieningsgemak is top (1 afstandsbediening die out of the box direct mijn Ziggo Mediabox Next kan bedienen!) en de TV reageert overal supersnel op. OneConnect box maakt het aansluiten een gemak (nu alleen nog een nieuw TV meubel ;) Rib uit m\\\'n lijf natuurlijk maar is het zeker waard; top!!
Samsung QLED 4K 85Q95T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 85Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Adembenemend!
 | 07-06-2020
  • Pluspunten
  • Hangt zeer strak tegen de wand mbv Samsung no-gap wallmount
  • Uitstekend beeld zelfs overdag in een woonkamer met veel lichtinval
  • Eenvoudige bediening dankzij de elegante afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Samsung TV met een onwerkelijk mooie beeld. Uitstekend geholpen door Danny van Plattetv Amsterdam.
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekend geholpen door Danny van PlatteTV Amsterdam
 | 07-06-2020
  • Pluspunten
  • Onwerkrlij beeld
  • Hangt zeer strak aan de wand
  • Bedieningsgemak met een zeer elegante afstandsbediening
Adembenemend mooie TV met een uitstekend beeldkwaliteit.
SAMSUNG QLED 4K 85Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een fantastische tv.
 | 07-06-2020
Het is echt een aanwinst in huis. De kleuren spatten inderdaad van het scherm, je wordt helemaal meegezogen in het beeld. Het geluid zou wel beter mogen, is wel goed, maar niet formidabel. We wilden nooit een soundbar, maar deze hebben we nu wel aangeschaft, en nu is het geheel in een woord, GEWELDIG. TV hangt ook strak tegen de muur, en de one-connection box is ook een geweldige uitvinding!