TIP! Advies én korting van 100 specialisten
Samsung QLED 4K 75Q95T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 419 reviews
2999,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Imposant perfecte 75” TV
 | 27-07-2021
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Schitterend beeld
  • Snel en overzichtelijk menu
  • One connection cable
  • Makkelijk te monteren met one gab muurbeugel
  • Minpunten
  • Geluid is wat minder
Schitterende 75” TV
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top service netjes geholpen via de mail en in de winkel
 | 20-07-2021
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Mooi beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid zou wat beter kunnen
Echt een super mooie tv en het beeld is schitterend
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een super vet gaaf mooi beeld
 | 18-07-2021
  • Pluspunten
  • Naast het raam en geen reflectie
  • Scherpte
  • Bediening
  • Installatie en one box connection
  • Lekker groot
  • Minpunten
  • Lelijke voet waardoor het ver van de muur staat
We hadden de 55 “ maar ik wilde iets groter om de formule 1 nog beter te kunnen kijken, de vorige tv was ook een Samsung dus weer gekozen voor Samsung met de one box connection want dat werkt super. Een dun draadje over de muur en de rest aansluit in de box die onder in de kast staat. Installeren een fluitje van een cent gaat bijna vanzelf, we hebben het wel aan de muur gehangen staat net iets mooier . En het is echt een toppertje helemaal met de formule 1 kijken geen reflectie van het raam ernaast maar dat had de vorige ook al maar zijn wel dingen die gauw vergeten worden bij de aanschaf. Kortom een toppertje
Samsung QLED 4K 75Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv!
 | 17-07-2021
  • Pluspunten
  • No reflection
  • One connect box
  • Invisible kabel
  • Prima geluid
We hebben deze tv nu 3 weken in huis en wat een prachtige tv is het! Het mooie van deze tv is dat deze bijna geen reflectie heeft en de ons connect box was voor ons ook echt een must, alles heel eenvoudig op 1 box aansluiten! Door de invisible kabel valt het bijna niet op dat er een kabel langs de muur loopt. Het aansluiten en bedienen is een fluitje van een cent. Daarnaast is het geluid wat eruit komt ook helemaal prima, misschien dat we in de toekomst nog een soundbar erbij doen voor een nog betere ervaring maar voor nu is dit helemaal goed.
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitgebreid uitleg gehad en helemaal zoals verwacht!!
 | 15-07-2021
  • Pluspunten
  • KPN app compatibel
  • Fantastisch beeld
  • Maar 1 kabel vanaf de tv
Tv werkt zoals we graag willen hebben! Wat ook fijn is, is de KPN app die werkt met dit model! Hierdoor heb je geen kastje van hun nodig
Samsung QLED 4K 75Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch
 | 15-07-2021
GE-WELDIG
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product, zeker een aanrader!!
 | 15-07-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Goed geluid
  • Scherp beeld
  • One Connect Box
  • Compatible met veel apparaten
  • Minpunten
  • N.v.t.
Product is super makkelijk in gebruik en geen enkel moment spijt van. Ik vind de connect box echt een toegevoegde waarde en geeft wat rust rondom je tv-meubel. Niet alleen het product is goed bevallen, maar ook zeker de service vanuit PlatteTV zelf. Mocht je interesse hebben neem gewoon contact met ze op en er valt altijd wel wat te regelen!
Samsung QLED 4K 75Q95T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 75Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top tv
 | 15-07-2021
  • Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Installatie zeer simpel
  • Minpunten
  • Mis toch wel nummeriek gedeelte op afstandsbediening
  • Klein probleem met koppeling Sonos via optische kabel
Zeer mooi scherm, uiterst tevreden!
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooie functionele TV voor eerlijke prijs
 | 14-07-2021
  • Pluspunten
  • Slechts 1 kabel vanuit de TV
  • Losse kast (overal neer te zetten) met alle poorten
  • Mooi design
  • Heldere en scherpe kleuren
  • Minpunten
  • Summiere afstandbediening
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Super blij met aankoop
 | 12-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
  • Kleuren
  • Werkt goed met mn x box serie x
  • Minpunten
  • Soms merk ik dat snelle beelden niet super vloeiend worden weergegeven. Enige nadeel die ik heb gevonden
Hiervoor had ik een 42 inch en ben nu naar 55 inch gegaan. Hele grote verbetering. Beeld is erg mooi. Kleuren komen tot leven. Men zegt zwart is ook echt zwart en ik begrijp wat ze bedoelen. Op m\'n oude tv was zwart meer donker mat grijs. Nu zie ik het helder zwart. Ik heb het opgehangen op een beugel. Met zn tweeen is het een fluitje van een cent. Alleen was het me niet gelukt. Daarvoor is de tv te groot en zwaar en lomp. Merk wel dat ik even moet wennen aan beeld en grootte maar al met al erg blij met aankoop. Ben ook erg goedngeholpen door de zaak en ze hebben alle afspraken nagekomen
Samsung QLED 4K 75Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geen spijt gehad dat we deze tv aangeschaft hebben
 | 11-07-2021
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • mooie grootte
  • makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • nog niks gevonden
Tv heeft een mooie grootte en goed beeld. Gemakkelijk te bedienen.
Samsung QLED 4K 75Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige TV, behalve voor heel snelle bewegingen
 | 10-07-2021
  • Pluspunten
  • mooi beeld, veel details
  • natuurlijke kleuren (na instellen)
  • eenvoudige bediening
  • menu en smart tv functies
  • vol en helder geluid
  • Minpunten
  • minder goed in hele snelle bewegingen
  • standaardinstellingen erg lelijk (te helder, te verzadigd)
Wat ons betreft een prachtig apparaat: strakke vormgeving, alles uit het zicht vanwege de one connect box, schitterend beeld en helder en vol geluid. Nadeel is dat bij hele snelle bewegingen het beeld minder vloeiend wordt. Alleen zichtbaar als je er erg op let en niet storend, maar bijvoorbeeld F1-liefhebbers zouden m.i. een andere TV moeten overwegen. Upscaling is erg goed, kleuren zijn fantastisch en natuurlijk, zij het na enig instellen. Smart-functies zijn erg goed, inclusief bediening met telefoon en koppeling met stereo. TV heeft veel detail. Back light bleeding is nagenoeg afwezig. Alleen bij witte beelden op zwarte achtergrond in donkere kamer zichtbaar.
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super super super
 | 10-07-2021
Wil niks anders
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel blij met deze TV
 | 10-07-2021
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Slechts één kabel uit de tv naar het bijbehorende kastje
  • Enorme inkijkhoek
  • Weinig spiegeling
  • Één zware voet die plat op de ondergrond rust
  • Minpunten
  • Geluid is op zich goed, maar lage tonen komen niet goed over
  • Eigenlijk is een soundbar noodzakelijk voor optimale geluidsbeleving
  • Bij zeer snelle beelden lijkt er een waas achter voorwerpen aan te ‘slepen’
Ruim 12 jaar geleden kochten wij één van de laatste JVC tv’s en deze was zo langzamerhand wel aan vervanging toe. Vanwege het rustige beeld van de JVC zijn we behoorlijk kritisch over de recente tv’s omdat deze vaak zo enorm fel/scherp zijn. Na een flinke zoektocht op deze Samsung uit gekomen, mede vanwege de vormgeving en het feit dat er maar één kabeltje van de tv naar een kastje gaat dat je netjes weg kan werken. De overgang van 47 naar 65 inch was even wennen, net als het uiterst levendige beeld. Gelukkig is alles eenvoudig in te stellen en kijken we nu met veel plezier naar onze nieuwe aanwinst. Zeer snel thuisbezorgd, ter plekke uitgepakt, op de juiste plek gezet en aangesloten zodat het zeker was dat er geen schade was en alles naar behoren functioneert. Topservice! Ook van de medewerker waar ik bijna een uur mee gechat heb, trouwens. Heel geduldig, legde alles goed uit en dacht met ons mee zodat we de juiste keus konden maken.
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Aanrader!
 | 09-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Onebox
  • Werkt goed met andere Samsung apparaten
Mooie tv. Werkt simpel en met alle apparaten. Service platte tv (zowel chat als winkel) geweldig.
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Het beste 4k-toestel van 2021 is dit 2020-model
 | 09-07-2021
  • Pluspunten
  • One Connect Box
  • helder scherm
  • mooie kleuren
  • strakke afstandsbediening
  • no-gap muurophanging
  • Minpunten
  • beperkte afstandbediening is wennen
  • voor dit prijspunt mag muurophanging toch wel in de doos zitten
QLED vs OLED ... altijd moeilijke keuze ... toch voor de Samsung 65Q95TC gegaan en geen moment spijt gehad. Na uiterst vlotte begeleiding en afhandeling door PlatteTV, correcte levering door PostNL, makkelijke installatie (door mezelf!) genieten we nu al een week van deze prachtige tv. Met name de One Connect Box was in mijn situatie een meerwaarde ivm muurophanging. Daarnaast is het nu echt makkelijk om bijkomende componenten aan te sluiten (dvd, soundbar, kabelbox, ...) want die hangen nu eigenlijk rechtstreeks op de tv! Moet me nog verdiepen in optimale kleur-kalibratie, maar voorlopig volstaan de standen \'natuurlijk\' en \'dynamisch\' . Geluid is zeker prima te noemen voor het toestel, maar met een soundbar (of 5.1 home cinema) heb je toch in een totaal andere \'immersive\' beleving. Ik ben totaal fan van platteTV en dit mooie tv-toestel!
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch beeld en prima geluid
 | 09-07-2021
  • Pluspunten
  • One Connect Box
  • Design
  • Beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • Reclame in menu
Fantastisch beeld en prima geluid. One connect box met invisible cable is echt een uitkomst als je geen gedoe met kabels wilt.
Samsung QLED 4K 75Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV met heel goed Sonos geluid!
 | 02-07-2021
  • Pluspunten
  • super helder beeld
  • formaat
  • one connect box
  • bedieningsgemak
  • combinatie met Sonos
  • Minpunten
  • geen
Sinds een paar dagen de Samsung 75Q95T met de Sonos Arc soundbar en 2 Sones One speakers in huis. Wat een beeld en wat een geluid! Prima geholpen door Tessa en alles vakkundig opgehangen en geïnstalleerd door Sjoerd, waarbij er qua installatie meer gedaan werd dan in de order vermeld stond. Kortom, erg tevreden over het product en erg tevreden over Plattetv Arnhem/Doetinchem!
Samsung QLED 4K 75Q95T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 75Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
mooie tv
 | 02-07-2021
  • Pluspunten
  • smart tv werkt snel en soepel
  • one connect box is mooi
  • Minpunten
  • jammer dat er geen 50" model is van de Q95T serie
- bij dit model uitgekomen ivm anti-relflectie (en bij ons het raam recht achter ons is), en dit werkt wel aardig goed. - de afstandsbediening (zonder nummers erop) is wel echt wennen in het begin - we zitten op 2,4m van de TV, en dit is wel op de grens. Achteraf gezien was 50" wellicht een betere keuze, maar voor dit model helaas niet te verkrijgen. - alle aparraten zijn nagenoeg herkenbaar (DVD enz,) waardoor alles met 1 afstandsbediening te bedienen is.
Samsung QLED 4K 75Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
top product
 | 02-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Gebruikers gemak
  • Mogelijkheden
Uitstekend scherm eenvoudig in gebruik en top kwaliteit beeld en geluid en heel veel mogelijkheden. Daarnaast ook nog eens uitstekende en professionele uitleg en begeleiding over de keuze van mijn TV van het personeel in Naarden.