TIP! Advies én korting van 100 specialisten
Samsung QLED 4K 75Q90T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 276 reviews
2799,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt een top aanrader supper tv
 | 21-07-2021
  • Pluspunten
  • Levering is goed
  • Winkel is goed
  • Mensen zijn goed
  • Eigenlijk alles is prima
  • Minpunten
  • Geen
Is een super tv zo wel beeld als geluid en jullie als verkoper ook toppy vriendelijk behulpzaam met tips of problemen levering is goed ik ben echt over alles tevreden echt aanrader voor vrienden fam. Enz gr René
Samsung QLED 4K 75Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv, niets meer,niets minder....
 | 11-07-2021
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Fraaie tv, mooi beeld en goed geluid.
 | 02-07-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • Ingewikkelde bediening, overige opties, wennen
Het is even wennen na mijn plasma tv van ruim 10 jaar. Het is mijn eerste smart tv en ik voel duidelijk nog wat \'koud water\' vrees om de vele opties die de tv extra te bieden heeft uit te proberen, ter voorkoming dat ik per ongeluk iets aan mijn instellingen wijzig of dat opeens het volume wegvalt zoals onlangs.
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top!
 | 27-06-2021
  • Pluspunten
  • service
  • ondanks drukte snel gehandeld
  • Minpunten
  • telefonisch slecht bereikbaar
  • vervoersdienst Post nl home extra
Wat een top bedrijf! Ik helaas de pech dat de Tv al beschadigd was voordat ik hem aangesloten had. Nadat we de Tv hadden aangesloten en beeld hadden zagen we al een barst. Melding gemaakt en binnen een week werd er een nieuwe geleverd. Nu door hun zelf geleverd en aangesloten (wat daarvoor niet het geval was door Post NL ) Echt klasse wat een top service!!
Samsung QLED 4K 75Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige TV
 | 27-06-2021
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Zeer goed beeld. Geluid is iets minder maar met een soundbar wordt dit ruimschoots goedgemaakt. Makkelijk te bedienen.
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat een beeld!!
 | 26-06-2021
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Hij is wat aan de zware kant
Na aanleiding van een aanbieding van deze tv bij een andere partij in overleg gegaan wat te doen. Ok het is niet het nieuwste model, maar wat ziet hij er gaaf uit! Zelfs nog wat extra korting gekregen. En de volgende dag geleverd dus meteen geïnstalleerd en heerlijk genoten van de sport evenementen.
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima tv
 | 21-06-2021
  • Pluspunten
  • Kijkhoek
  • Helderheid
  • Grote
Heel tevreden over deze tv, het beeld is scherp en uit meerdere hoeken goed te bekijken .
Samsung QLED 4K 75Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
 
 | 21-06-2021
Samsung QLED 4K 75Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldig mooie tv
 | 18-06-2021
  • Minpunten
  • geluid is iets minder
zeer goed
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Precies wat ik er van had verwacht.
 | 16-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Simpel aansluiten
  • Veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geluid kan beter.
Prima product en goede prijs. Zeker met inruil van oude tv. Ook service is dik in orde.
Samsung QLED 4K 75Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv
 | 12-06-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Veel functies
  • Minpunten
  • Afstandbediening erg eenvoudig
Mooie tv. Super helder beeld. Draden (niet te dikke) kunnen netjes in de voet worden weggewerkt. Afstandbediening is erg beperkt.
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wauw, enorm verbaasd, topper!
 | 09-06-2021
  • Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Geluid ook erg goed
  • Eenvoudig in te stellen
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is wennen, maar mag geen naam hebben
Ja, het is een echt goeie tv voor juiste prijs/kwaliteit. Het beeld is helder en scherp, geluid is prima. Plus eenvoudig te koppelen met huidige systemen en app. Ik ben fan, dat was ik al van Samsung tv\'s, maar deze is weer beter dan ooit daarvoor. Enige wennen is afstandsbediening, maar goed, vandaag de dag overkoepelen de providers de afstandsbediening voor het grootste gedeelte. Ja ik zou niet twijfelen, dit is een aanrader!
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
super TV ben er blij mee
 | 09-06-2021
  • Pluspunten
  • beeld is super
  • geluid is goed
  • Minpunten
  • scherm is aan de dikke kant
  • Bixby vind ik niet super geen Nederlands
Voor wat deze tv kost ben ik er super tevreden mee erg mooi beeld goed geluid en makkelijk te bedienen Hij heeft een groot nadeel ik vind Bixby niets, spraakbediening is niet in het Nederlands.
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Aanrader uit het vorige topsegment.
 | 06-06-2021
  • Pluspunten
  • Scherm
  • Geluid
  • Mooie voet, maakt het plaatje af
  • Minpunten
  • Zwaar, maar wat verwacht je van zulke kwaliteit
Maandenlang heb ik getwijfeld tussen deze tv en een Oled maar toch besloten om voor deze te gaan. Kijkt heerlijk en de bezorgers hebben hem geheel geïnstalleerd en op zijn plek gezet! Iets wat in mijn eentje niet goed gelukt zou zijn omdat de tv groot en zwaar is en je toch voorzichtig wilt doen ermee!
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt een fijne tv met prachtig beeld!
 | 05-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Veel keuzes kwa aps
  • Mooi beeld op ps5
  • Geluid is scherp
Een fijne toevoeging met prachtig beeld en geluid. Met vele aps makkelijk te bedienen. Ook mooi beeld met de ps5.
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
geweldig toestel
 | 04-06-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • mogelijkheden
  • vormgeving
  • service van Platte TV
  • Minpunten
  • geen
Na veel dubben overstag gegaan om dit toestel aan te schaffen bij Platte TV . Na de installatie en uitstekende uitleg van Sjoerd alles doorgenomen en vanaf dat moment alleen maar positief verrast van de kwaliteit en mogelijkheden van dit apparaat . Hulde voor Platte TV
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een zeer mooie TV met veel functies
 | 03-06-2021
  • Pluspunten
  • Erg scherp beeld
  • Veel bruikbare functies
  • Mooi ontwerp
  • Game modus
  • Minpunten
  • helderheid van backlight met ondertitelingen
In eerste instantie was het de bedoeling om een QN85A aan te schaffen maar na wat reviews lezen toch voor dit 2020 model gekozen. Een top TV die haast niet onder doet aan het 2021 model. Wanneer het beeld juist naar smaak is afgesteld met de expertinstellingen kan het genieten beginnen. Daarbij is de hoogte van het sta model precies hoog genoeg om een soundbar eronder te plaatsen waarbij de HDMI eARC ook zorgt voor een goede samenwerking van TV en soundbar. Zo gaat de soundbar direct aan of uit wanneer de TV dit doet. Fantastische TV om op te gamen en films/series op te kijken. Het enige minpunt aan de TV vond ik dat het beeld erg helder kan worden met ondertitelingen (achtergrondverlichting bij donkere scenes), dit is echter snel op te lossen door wat instellingen te wijzigen op de TV zelf en de ondertitelingen van kleur te wijzigen. Heel erg blij met onze keuze!!
Samsung QLED 4K 75Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer tevreden, wat een scherp beeld.
 | 02-06-2021
  • Pluspunten
  • Goede service platte tv
  • Scherp beeld
De tv werd geleverd en door de koerier in de doos even aangezet om te zien of de tv aan ging. Ja de tv ging aan. Tv op plek gezet en de tv ging niet meer aan. Platte tv gebeld en de tv is de volgende dag netjes omgeruild en medewerker van platte tv heeft heel netje de tv aangesloten en geconfigureerd. Een hele dikke plus voor de services.
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede tv voor een goede prijs.
 | 31-05-2021
  • Pluspunten
  • Helderheid van de tv
  • Opties om de tv in te stellen
  • Gebruikers / installatie gemak
  • Minpunten
  • Indien je instellingen wil veranderen heb je de originele afstandsbediening nodig ipv die van kpn
Mijn tv bij plattetv gekocht op aanraden van vrienden en na prijzen vergelijken. Contact gehad via de mail met behoorlijk wat vragen. Uiteindelijk de tv besteld en die werd snel geleverd, ook gelijk geïnstalleerd. Verschil met de oude tv is enorm. Blij met de keuze en blij met de hulp, informatie en geduld van de medewerker van Plattetv.
Samsung QLED 4K 75Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top tv behalve het geluid
 | 30-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Beeld grote
  • Minpunten
  • Geluid
De equalizer is grijs, dus niet te bereiken. Of zie ik iets over het hoofd