TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
Samsung QLED 4K 75Q90T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 240 reviews
2499,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super fijne tv met hoge kijk kwaliteit
 | 09-05-2021
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Bediening
  • Geen weerkaatsing op scherm door de qled
  • Minpunten
  • Nog geen tegengekomen
Tv werkt praktisch, beeld gaat aan en je ziet prachtige kleuren en scherpte. Vooral de 4k films zijn super om te kijken. Geluid is prima zonder soundbar voor degene die daar niets om geven. Overal een goede en fijne tv !
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel enthousiast: prachtige beeldkwaliteit zorgt voor een hele nieuwe ervaring!
 | 08-05-2021
  • Pluspunten
  • Hoge beeldkwaliteit
  • Super geluid
  • Perfecte grootte
  • Ambient mode echt een aanrader
  • Zeer functionele, gemakkelijke afstandsbediening
  • Minpunten
  • Voet is minder mooi, maar aan de muur echt een plaatje
  • Ambient mode wat lastig in te stellen via de app
Hoewel we eerst twijfelden, omdat het toch een flink bedrag is, heeft een medewerker al onze twijfels weggenomen via de chat. Ze deden ons een mooi aanbod en sinds de tv binnen is geen seconde spijt van gehad. De hoge kwaliteit van beeld en geluid zorgt voor een hele nieuwe ervaring. Zeker het geld waard!
Samsung QLED 4K 75Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi toestel
 | 08-05-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooi geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk samen met de app
  • Fijn antispiegeling
  • Minpunten
  • Ambientmode is lastig in te stellen via de app
Geweldige kwaliteit in zowel beeld als geluid. Fijn dat zowel Netflix en Disney+ met 2 knoppen aan te zetten is. Tevens is de ambientmode heel prettig om de TV een beetje weg te werken aan de muur!
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Doet wat ik ervan verwacht. Slaat in de slaapkamer en geeft bioscoopgevoel!!
 | 06-05-2021
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Zeer mooie kleuren
  • Makkelijk eenvoudig te bedienen afstandsbediening
  • Eenvoudige installatie
  • Prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Prima TV. Heb getwijfeld tussen de diverse modellen in deze reeks. Uiteindelijk gekozen voor de 90T vanwege de aantrekkelijke deal die Platte TV voor me heeft gemaakt. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ik vind de afstandsbediening er prettig. Hij ziet er minimalistisch uit en beheerst alle functies zeer eenvoudig. Geluid is standaard, niet meer dan dat.
Samsung QLED 4K 75Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede service.
 | 06-05-2021
  • Minpunten
  • Geen
Perfecte tv. Ontzettend helder beeld. Na installatie geweldig in gebruik
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 04-05-2021
  • Pluspunten
  • Antie Reflectie laag
  • Kleine afstandsbediening
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Geen
Kan een heel verhaal typen maar de tv is gewoon voor deze prijs super en heeft alles wat je nodig heb op een tv verder weinig over te vertellen en zeker geen min punten
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
ZEKER GEEN SPIJT VAN DEZE AANKOOP !
 | 02-05-2021
  • Pluspunten
  • MOOI BEELD
  • GOED GELUID
  • GOEDE PRIJS /KWALITEIT
  • STRAKKE VORMGEVING
Samsung QLED 4K 75Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekende TV-Soundbar combinatie !
 | 02-05-2021
  • Pluspunten
  • Uitstekend product
  • Goede adviezen per chat
Uitstekende eerste ervaring met PlatteTV ! Via hun website een TV uitgezocht en een deal besproken met chat-medewerker. Prima geholpen... Daarna naar de winkel in Eindhoven om e.e.a. met eigen ogen te zien. Alweer een prima ervaring en goed en uitgebreid advies ontvangen. Tenslotte fantastisch geholpen door de man die de TV kwam leveren en via hem er ook nog een uitstekende soundbar gekocht. Die werd de volgende dag al door de zelfde persoon geleverd. Uitstekende adviezen en service !!!
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Heerlijk groot formaat en haarscherp beeld
 | 01-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Optiemogelijkheden
  • Bedieningsgemak
  • Snelheid van installeren
  • Eenvoudige maar doeltreffende afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen!
Werkelijk uitstekende tv. Ik heb bij Platte TV mijn Samsung QLED55q80 ingeruild omdat ik toch graag 1 maat groter wilde. Prima deal kunnen doen en absoluut geen spijt. Deze Q90 serie is ondanks de grootte net zo haarscherp in beeld en met perfecte futures. Ben zeer content.
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Voor het aankoopbedrag een prima tv
 | 30-04-2021
  • Pluspunten
  • uiterlijk, vormgeving
  • goed beeld
  • makkelijke bediening
  • goede prijs
  • Minpunten
  • geluid had iets beter gemogen.
Voor het aankoopbedrag een prima TV. Goed beeld voor een Qled. Heb zelf een Oled TV gehad maar deze had nadelen zoals inbranden, refressen van het beeldscherm(irritant) en kleuren kwamen na verloop van enige tijd niet meer overeen met de werkelijkheid. Daarom nu voor een Qled van Samsung gekozen omdat ik toch uit ervaring weet dat de kwaliteit hiervan altijd goed geweest is. Al met al met ik erg tevreden over deze TV.
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Beter als verwacht
 | 30-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Goed toestel
  • Makkelijk te bedienen
  • Goede beeld kwaliteit
Na uitgebreid vooronderzoek hebben we besloten om deze tv aan te schaffen, nu we zijn meer als tevreden, prachtig toestel en alles wat er is beloofd komt uit. In een woord geweldige tv.
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Geweldig, we zijn zo blij met onze aankoop.
 | 30-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Zeer mooi beeld
  • Makkelijk te bedienen
Mooie TV, is niet storend in de kamer, werkt goed, makkelijk te bedienen en een super mooi beeld. Wij zijn er erg blij mee.
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Zeer goede TV
 | 30-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Bediening
  • Zwarte kleuren
  • Minpunten
  • Geluid
Tv fantastich,
Samsung QLED 4K 75Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima tv
 | 28-04-2021
Prima tv!
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Bijzonder
 | 25-04-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • 4k
  • Bediening
  • Groote
Een goede aankoop zeer te tevreden. Het gemak waar je alles kunt bedienen, vooral de kijkervaring die tot hun recht komen op het scherm en niet te vergeten de sound die uit de speakers komen ik waan mij in de bioscoop echt overweldigend. Ik heb er geen spijt van ik zou zeggen tegen toekomstige kopers dit is jou kans
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV voor een mooie prijs
 | 25-04-2021
  • Pluspunten
  • Geweldig beeldkwaliteit (4k QLED)
  • Hoge helderheid, contrast en HDR
  • AirPlay en ChromeCast
  • Meest gebruikte apps zijn beschikbaar
  • Minpunten
  • Niet alle apps worden ondersteunt
  • Besturingsysteem is soms traag
  • Apps ondersteunen soms H265 niet
De Samsung QLED 4K 55Q90T is een ideale TV voor hen die op zoek zijn naar een QLED. Dit model van vorig jaar biedt prachtige beelden in 4k, met een bijzonder hoge helderheid en contrast. Met de ingebouwde HDR mogelijkheden lijkt het beeld net echt. De TV upscaled automatisch \'normaal\' full HD beelden naar ultra HD (4k), dus ook je normale Films en TV series zien er vele malen beter uit. De geluidskwaliteit is prima, hoewel er natuurlijk geen diepe basgeluiden uit de TV zelf kunnen komen, hiervoor moet je een externe geluidsoplossing zoeken. De samsung TV beschikt over de meest gebruike app, maar zeker niet alle apps vergeleken met bijvoorbeeld een Apple TV (bijvoorbeeld CrunchyRoll). Deze zou je kunnen streamen vanaf je telefoon op tablet omdat de tV zowel AirPlay als ChromeCast support. En hoewel de TV zelf H265 (HEVC) codering ondersteunt, ondersteunen de apps van de samsung TV dit vaak niet (bijvoorbeeld Plex). Al met al, zeker een aanrader!
Samsung QLED 4K 75Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top.
 | 24-04-2021
Alles wat je wenst van een tv.
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 24-04-2021
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Genot voor de ogen
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen enkel minpunt
Product is naar wens gekocht maar de doorslag was de perfecte service en de manier waarop ik ben geïnformeerd en vooral deskundig geholpen
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topper in zijn formaat en kwaliteit.
 | 24-04-2021
  • Pluspunten
  • Zijn grote (65inch)
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Geluid
  • Minpunten
  • De temperatuur van het scherm
  • Gewicht.
Mooie en scherpe smart-TV die makkelijk te bedienen is. Het beeld is groot en scherp en de zon heeft er weinig grip op. De TV laat zich makkelijk bedienen en instellen naar smaak.
SAMSUNG QLED 4K 75Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima tv heel scherp en goed in te dtellen
 | 23-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Instellingen
  • Bediening
Prima tv goed beeld en goed in te stellen en prima service van platte tv