Wegens drukte bij PostNL mogelijke vertraging van uw levering
Samsung QLED 4K 75Q74T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 26 reviews
2199,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige TV voor dit geld!
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • Groot
  • Goede beeldkwaliteit
  • Goed geluid
  • Mooie geluid/prijs kwaliteit
  • Minpunten
  • De xxxT'' versies op papier iets slechter dan de R versies uit 2019.
Overgestapt van een samsung 55Q9FNA (2018) naar deze 75Q74T. Eerst was ik huiverig gezien de 7 serie van 2020 wat slechter uit de bus kwam dan gedacht, de beeldkwaliteit is gewoon uitstekend. Voor de prijs is dit echt een topper, naar mijn mening de beste prijs kwaliteit 75 inch!
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 21-11-2020
  • Pluspunten
  • Grootte
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed beeld
 | 16-11-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • AB Niet te koppelen met Sonos en Horizon XL van Ziggo
  • Tijd van bezorgen 1,5 week wel erg lang wachten
Kan afstand bediening niet koppelen met Sonos Arc wat wel werd aangegeven in de zaak in Utrecht
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie tv
 | 15-11-2020
Mooie tv alles werkt zo als het hoort
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een apparaat!! Geweldig!
 | 13-11-2020
  • Pluspunten
  • Qled Rocks!
  • Afstandsbediening werkt met meerdere apparaten
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • geen one connectbox
Wij hebben onlangs via een zeer prettig gesprek met plattetv.nl een hele mooie nieuwe tv aangeschaft en kan dit maar in 1 woord verwoorden. GEWELDIG! De tv past mooi in de woonkamer en binnenkort in onze nieuwe cinnewall. Foto\'s volgen nog. Wij zijn van een HD tv (50inch) naar een Qled 75 inch gegaan en dit is zo een grote vooruitgang. Alleen maar voordelen voor ons. Ik kan dit toestel iedereen aanraden. Beeld superscherp, geluid is goed genoeg en de metalen luxe afstandsbediening werkt fantastisch.
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie en kwalitatief goede TV
 | 07-11-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • mooie vormgeving
  • Minpunten
  • De afstandsbediening is even wennen.
Mooie tv met goed beeld en goed geluid. De afstandsbediening is even wennen.
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een mooi en scherp beeld, ik heb hem ingebouwd en de tv is goed maatvast en mooi recht
 | 20-10-2020
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima tv, geen seconde spijt van de aankoop
 | 08-10-2020
Uitstekende service bij platte tv, zeer snel een reactie op de vragen, kortom een prima zaak.
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Zeer goed geholpen door de medewerker van PlatteTV
 | 21-09-2020
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • grootte
  • bedieningsgemak
Wij hebben door de medewerker van Platte TV goed advies gekregen, wat onze keuze geholpen heeft in deze perfecte TV.
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Eerste indrukken zijn overweldigend. Mooi beeld.
 | 21-09-2020
  • Pluspunten
  • Stekker er in en daar draait hij
  • Prijs
  • Minpunten
  • draait niet op de bestaande CI + module. Moet worden vervangen.
Zeker tevreden en ben tot nu toe blij met de investering.
Samsung QLED 4K 75Q74T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi en scherp op 7 meter !
 | 21-09-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit op 4K
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Installatie gemak
  • Minpunten
  • Geen streaming dienst
  • Afstandsbediening voorgekookt voor Netflix enz.
Flinke 75" TV met genoeg scherpte op 7 meter afstand. Vooral 4k uitzending geeft enorme kwaliteit, KPN heeft dat nog niet maar deze TV is ingericht voor de toekomst. Geluid is ook verassend goed voor een platte TV. Jammer is wel dat streamen niet lukt vanuit de Ziggo of kon app zonder Chromecast. Maar een prima aankoop na enkele weken kijken en gebruiken.
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Hele mooie tv
 | 21-09-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • design
  • gemak van de extras
  • Minpunten
  • afstandbediening
Mooi beeld, het geluid is prima maar een soundbar is geen overbodige luxe. Het is wel even wennen met de afstandsbediening omdat er geen nummers opzitten
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie TV met fantastisch beeld!
 | 17-09-2020
  • Pluspunten
  • super beeld
  • mooi uiterlijk
Hele goed koop is dit geweest. Ben nog dagelijks blij met de beeldkwaliteit. Alles heel professioneel en strak opgehangen door installateur D. van PlatteTV.
Samsung QLED 4K 75Q74T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 75Q74T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie kwaliteit en goede service
 | 17-09-2020
  • Pluspunten
  • Hoge resolutie
  • Goed geluid
  • Streaming apps als Disney+, Netflix en Amazone
  • Gemakkelijke en minimalistische afstandbediening
Televisie werd volgens afspraak geleverd. Kwaliteit is erg mooi en de televisie is gemakkelijk te bedienen. Zeker een aanrader, want het is een eye catcher!
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie televisie met een goed beeld kwaliteit
 | 14-09-2020
  • Pluspunten
  • Airplay
  • Interne apps
  • Mooie afstandsbediening
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • Afwijkende schroeven voor de mount die zaten bij mijn beugel er niet bij
Het leukste van de Samsung televisie is dat het mijn Apple TV 4K overbodig maakt alles kan je vanuit de apps doen. Sinds kort heb ik zelfs geen tv aansluiting meer alles doe ik nu via NLZIET Netflix en Videoland mijn camera’s kan ik eenvoudig zien via de interne browser
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv en en goed beeld in zijn formaat
 | 09-09-2020
Top tv en zeer gebruikers vriendelijk is zeker aan te raden
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een prachtige tv met een erg mooi scherp beeld.
 | 30-08-2020
  • Pluspunten
  • Scherpte beeld
  • Minpunten
  • Bediening afstandbediening
Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de tv. De bediening van de afstandsbediening vind ik minder. Maar het beeld is scherp.
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV die nog niet helemaal mee is
 | 29-08-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Prima geluidskwaliteit
  • Streaming apps als Netflix, Disney+, YouTube en Amazon Prime
  • Gemakkelijke afstandsbediening met minimaal design
  • Minpunten
  • Samsung 2020 TV's lopen nog iets achter qua software en apps
  • Nog niet alle apps zijn beschikbaar op deze TV (Maar er komen wekelijks nieuwe bij)
Prima smart TV met levendige kleuren. Integratie met settop boxen van o.a. Ziggo en KPN werkt super en de verschillende apps om (bijna) al je streamingsdiensten te kijken
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldig
 | 29-08-2020
Nu naar drie weken kan ik niet anders zeggen dan geweldig, zeker de UHD films op Netflix zijn zeer scherp
SAMSUNG QLED 4K 75Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 07-08-2020
Het is een prachtige tv en het voldoet aan onze eisen. De bezorger was aardig en het was goeie service heel erg bedankt voor onze tv!
Samsung QLED 4K 75Q74T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 75Q74T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 75Q74T (2020) Reviews