KORTINGSDAGEN - Tot 21% korting
Samsung QLED 4K 65Q95TC (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 343 reviews
1321,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het EK voetballen is een genot om te kijken op zo\'n groot beeldscherm
 | 22-06-2021
Zeer tevreden over het product en de service van platte tv tot nu toe.
Samsung QLED 4K 65Q95TC (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product
 | 21-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit (weinig weerspiegeling)
  • Geluidkwaliteit
  • Opties (veel)
  • Afstandbediening (werkt ook op tvkastje)
  • Alle aansluitingen op apart kastje
  • Minpunten
  • Geen handleiding
Heel mooi product met alle functies die je wilt hebben. Ook aansluiting voor de nieuwste playstation. Groot voordeel is de box die erbij zit waar je alles op aansluit ipv rechtstreeks op je beeldscherm. Hierdoor heb je in het zicht alleen een bijna doorzichtig draadje naar de box en de box kun je gemakkelijk opbergen. Nog geen soundbar maar toch ook goed en hard geluid. Afstandbediening afstellen en tvkastje aansluiten was even lastig maar zo op internet opgezocht hoe het moet. Jammer dat meeste op tv niet in 4k is waardoor je alleen bij netflix ofzo hier van kan genieten. Beeldscherm heeft nauwelijks weerspiegeling.
Samsung QLED 4K 65Q95TC (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische tv
 | 21-06-2021
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid
Zeer tevreden over recent aangeschafte Samsung tv. Mankeert niks aan, beeld tiptop. Makkelijk te installeren.
Samsung QLED 4K 65Q95TC (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top prijs kwaliteit verhouding
 | 21-06-2021
  • Pluspunten
  • Contrast
  • Scherpte
  • Zwart is zwart
  • Bediening gemak
  • Slank
  • Minpunten
  • Wifi instelling
Na overlijden van onze 55” Philips, eerst even opgezocht wat alle technische benamingen nu daadwerkelijk inhoud. Gezien de afmetingen van onze muur en de omlijsting van de hedendaagse tv’s weer stuk smaller zijn nu voor een 65” gekozen. Waarom Samsung, veel waar voor je euro’s
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig mooi beeld!
 | 20-06-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Scherp mooi beeld
  • One connect box
  • Snel schakelen
  • Minpunten
  • Dikte van tv
Tv gekocht bij filiaal in Breda. Deskundig en vriendelijk geholpen. Tv installeren was een fluitje van een cent via de telefoon en de onr connectbox. Beeld is scherp en helder. Schakelen van ene app naar andere gaat snel. Hoe het geluid is weet ik niet van de tv omdat ik sonos er op aangesloten heb. Kortom echt tevreden !
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooie en goede TV!
 | 16-06-2021
  • Pluspunten
  • prijs kwaliteit
  • beeld en geluid
  • vormgeving
Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie tv, prima scherm en beeldkwaliteit en goede service via Plattetv.nl
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
perfecte tv met mooie kleuren
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • perfect helder beeld
  • mooie kleuren
  • goed geluid
  • heeft ook samsung tv en andere apps
  • oneConnect box
  • Minpunten
  • afstandsbediening
De Samsung tv is ontzettend scherp, perfect 4k beeld, mooie kleuren en goed geluid. Ook goed beeld als je er via de zijkant naar kijkt. De oneConnect box zorgt dat al mijn aansluiting nu in het TV meubel zitten en 1 draadje naar de TV ideaal als je hem aan de muur monteert. De afstandsbediening is lastig. Volume up/down en als je drukt gaat de TV op mute, dit gebeurt vaak.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top tv, perfecte beeldkwaliteit
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Helderheid
Uiteindelijk voor de qled gekozen in plaats van een oled ivm met de hoge helderheid. Geen spijt van gehad
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Toptelevisie
 | 14-06-2021
  • Pluspunten
  • Superhelden Beeld
  • Design
  • Strak
  • Minpunten
  • Geen
Top tv! Top kwaliteit en top service! Dat ze maar snel filialen in België openen.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
top tv, en handige bediening. Heel goed en vakkundig geïnstalleerd.
 | 14-06-2021
  • Pluspunten
  • top beeld
  • super handige afstandbediening
  • goed geluid
  • Minpunten
  • tot nu toe geen
Mooi helder beeld, eenvoudige bediening
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Bedien gemak.
  • Aansluiten
Een geweldige tv, strak beeld, geen draden omdat er een kastje bij is waar maar 1 kabel naar de tv loopt. Top geluid.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Heel goed beeld en simpel te bedienen.
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Eenvoudig te installeren en bedienen
  • Goede prijs
  • Minpunten
  • Afstandsbediening mist de kleurentoetsen (wel te vinden, maar werkt lastig)
  • Beeldscherm is dik
Prachtige tv. Heel goed beeld. Beetje dik in vergelijking met mijn vorige tv (LG OLED B6V). Geluid: ik heb ook een Samsung soundbar aangeschaft (q950t) en dat klinkt enorm goed . Kortom: kan vast en altijd beter. Maar ik ben enorm tevreden.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Voldoet aan onze verwachtingen
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Connectbox
  • Geluid
  • Installatiegemak
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
TV zoals verwacht. Bewust voor TV met connectbox gekozen. Niet meer zoveel kabels achter de TV. Recent in ons bezit, dus nog niet alle mogelijkheden kunnen uitproberen.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Oprecht dé topper
 | 11-06-2021
  • Pluspunten
  • 120hz
  • One connect box
  • Zeer snel
Ik kom van een 8 jaar oude 47” Philips LED tv, geen smart, helemaal niks. Dus wij hadden al iets van, elke nieuwe tv zal al beter wezen. Na veel zoeken en wikken en wegen zijn wij voor de 65Q95T gegaan. Wat een verademing, hij werkt super snel, prachtig minimalistische afstandsbediening, apps, 120hz 4K poort (voor mijn Xbox Series X). Gewoon top. Nou hadden wij al geen verwachtingen mbt geluid gezien dat tegenwoordig steeds slechter word vanwege de extreem dunne schermen, maar mijn god, wij stonden versteld van hoe zuiver. Kleuren was wel even wennen, zoveel meer kleur aanwezig! Ik zou ook werkelijk geen minpunt kunnen opnoemen, dit is voor ons gewoon dé tv. Niet voor niks de topsegment van 2020.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Kleuren lastig in te stellen
 | 11-06-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • one connect box
  • makkelijk aan te sluiten
  • Minpunten
  • juiste scherpte krijgen duurt lang
Er werd mij verteld door medewerker van platte tv dat ik geen CI module nodig had om tv te kijken alleen de betaalzenders. Dit bleek niet te kloppen omdat dit begreep ik later afhankelijk is van de provider. Ondanks deze verkeerde voorlichting toch aardig tevreden over het produkt.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Perfect
 | 11-06-2021
  • Pluspunten
  • One connect box
  • Samsung (smart things), sterk merk
  • KPN en mobiele koppeling werkt goed
  • Beeld
  • Geluid (zeker i.c.m. HW950T)
  • Minpunten
  • One connect box stekker is vrij groot
  • Lichte stof in de doos
Helemaal naar verwachting! Fijn product en fijne service. PlatteTV (Ivo) was de eerste die mij kon vertellen wat er anders was t.o.v. 65Q95T. Vakkundig. Bezorging netjes en zoals afgesproken.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super mooie televisie
 | 09-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Schittering zon
  • Bediening
  • Installatie
  • Minpunten
  • Geluid
Heel erg mooie en zijn erg blij met de Televisie. Beeld is erg goed en geen schittering van zonlicht en kunnen normaal televisie kijken zonder dat de screens dicht moeten zoals bij onze oude televisie waarbij dan zelfs nog niet normaal tv gekeken kon worden. Geluid vind ik persoonlijk wel iets minder goed dan onze oude Samsung maar is goed mee te leven
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prettig TV - een kabel systeem is super
 | 09-06-2021
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Eenkabel aansluiting
  • Minpunten
  • Relatief dik maar wel overal gelijke dikte
Fijne TV. makkelijk aan te sluiten. Makkelijke bediening
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
beste tv aankoop tot nu toe
 | 07-06-2021
  • Pluspunten
  • mooi design
  • prachtig beeld
  • eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • geluid kan wat beter
mooi design, prachtig beeld en eenvoudige bediening
SAMSUNG QLED 4K 65Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig beeld met een mooi strak uiterlijk
 | 05-06-2021
  • Pluspunten
  • Fantastisch 4K beeld
  • Goed geluid
  • Mooie strakke lijst
  • Minpunten
  • Geen kunstwerken in Ambient Mode zoals bij the Frame
  • Beeldscherm weerkaatat meer licht vanuit een hoek dan verwacht
Toeb ik de doos opende werd ik al blij van de vormgeving, de rand is erg strak wat i.c.m. de No Gap Wall Mount perfect uit komt op de muur. Het scherm zelf is prachtig en geeft fantastische kleuren weer. Bij 4K materiaal of 8K materiaal van Youtube sta je helemaal versteld wat deze televisie allemaal kan weergeven! Het geluid van de tv is ook erg goed doordat er boven en onder boxen zitten. Ook is de bass (voor een tv) erg goed! De afstandsbediening was even wennen maar ook dat gaat na 1 of 2 dagen wel! Heel makkelijk ook met de spraak besturing. 1 klein minpuntje is dat de televisie toch meer licht weerkaatst dan waar ze mee adverteren. Dit is dan wel vooral als je vanuit een hoek kijkt. Al met al een top televisie!
Samsung QLED 4K 65Q95TC (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 65Q95TC (2020) Reviews