Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 131 reviews
2699,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super blij mee
 | 20-10-2020
  • Pluspunten
  • helder beeld
  • persoonlijke instellingen
  • bediening
  • prijs - kwaliteit
  • Minpunten
  • geluid, mag wat "voller"
Mooie tv. Op hangen, installeren, bedienen, instellen, allemaal heet eenvoudig.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zelfs voor een vrouw een lust voor het oog.
 | 20-10-2020
  • Pluspunten
  • Afstandsbediening met handige knoppen
  • Geweldig beeld en geluid.
  • Grote kijkhoek
Deze televisie is een lust voor het oog. Zelfs een voor een vrouw, vanwege de \'Ambient mode\' waarmee je de tv in een kunstwerk kunt omtoveren. Voor de mannen is het in alle opzichten een jongensdroom.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fantastische kijk ervaring
 | 19-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooi plat op muur
  • Super mooi beeld en geluid
  • Goede service bij aankoop
Ing zou gaan voor de 55 inch tv. Op advies van beide zonen de 65 inch genomen. Plat op de muur gemonteerd met bijpassende samsung beugek. Zeer goed geholpen door Platte TV Zoeterwoude. Wat ben ik blij.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Duidelijk te zien dat dit een van de topmodellen is!
 | 19-10-2020
  • Pluspunten
  • Plat
  • Helderheid
  • Kleuren
  • Grootte!!
  • Minpunten
  • Afstandsbediening beperkt
Schitterende tv met strak beeld en goede kleurweergaven. Geluid is voor zo\'n platte tv goed te noemen. Komt waarschijnlijk ook doordat het geluid de actie op tv "volgt". Jammer dat de (overigens schitterende) afstandsbediening beperkte mogelijkheden biedt omdat er weinig knoppen beschikbaar zijn (in USA krijgt men een extra AB er bij met alle knoppen).
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed product en makkelijk te installeren
 | 19-10-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Easy installeren
Mooi design, scherp beeld en mooie heldere kleuren. Goed verpakt in doos en makkelijk uit te pakken. Het installeren is heel eenvoudig
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige TV met veel functionaliteit en kwaliteit
 | 18-10-2020
  • Pluspunten
  • OneConnect box
  • Service PlatteTV
  • Haarscherp beeld
  • Smart TV
  • Minpunten
  • OneConnect box is aan de grote kant
Deze Samsung TV biedt wat je tegenwoordig zou mogen verwachten: prachtig beeld met prima geluid waarbij het eenvoudig is om apparaten aan te sluiten via de OneConnect box. Super handig wanneer je de TV aan een muur zou willen ophangen! Tot slot ook gemakkelijk om verschillende apps zoals Netflix en Spotify te gebruiken.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
fantastisch product
 | 18-10-2020
  • Pluspunten
  • mooi scherm
  • goede kleuren
  • beeld vanuit alle hoeken goed te zien
Was, sinds 4 jaar, bezit van een Samsung LCD 60 inch TV. Niet tevreden daarover en gezocht naar een andere TV. Uitgekomen bij toch weer een Samsung. Samen met medewerkers PlatteTV uitgekomen bij 65Q95T. Deze gekocht en laten plaatsen. Tot nu toe erg tevreden.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
U krijgt waarde voor u geld
 | 18-10-2020
  • Pluspunten
  • beelscherm
  • prijs
  • PLATTE TV
  • Minpunten
  • te kleine afstandsbediening
Top model voor zijn geld en het beeldscherm is van een zo uitmuntende kwaliteit Ik heb deze gekocht omdat wij rondom ramen hebben en dit beeldscherm vrij non glare is. Een verademing als je je zelf en de woonkamer niet terug ziet in het scherm.
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
U krijgt waarde voor u geld
 | 18-10-2020
  • Pluspunten
  • beelscherm
  • prijs
  • PLATTE TV
  • Minpunten
  • te kleine afstandsbediening
Top model voor zijn geld en het beeldscherm is van een zo uitmuntende kwaliteit Ik heb deze gekocht omdat wij rondom ramen hebben en dit beeldscherm vrij non glare is. Een verademing als je je zelf en de woonkamer niet terug ziet in het scherm.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv met zeer goede beeld kwaliteit.
 | 16-10-2020
  • Pluspunten
  • Zeer goed beeld
  • Bedieningsgemak
  • Bijna randloos
  • One connect box
Uitermate tevreden met de aankoop van deze tv. Het beeld is mooi helder en haarscherp met mooie kleuren die echt van het beeld af spatten. Rood is echt rood en zwart is ook echt zwart. Wij hebben voor de 55 inch (140cm) gekozen en doordat het beeldscherm bijna randloos is heb je een prachtig groot scherm. Mooie afstandsbediening waar ik ook mijn Sonos apparatuur en andere apparaten mee kan bedienen. Met de aparte connect box maar een dun glasvezel draadje vanaf de tv naar de box. Geen gedoe dus meer met kabels achter de tv. Nadat we ons goed hebben laten informeren in de winkel bij Platte tv en de goede recensies over deze tv hebben we ook nog geen moment spijt gehad van deze aankoop. Verder veel mogelijkheden die we allemaal nog moeten bekijken. In onze ogen een absolute aanrader!
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geweldige TV
 | 15-10-2020
  • Pluspunten
  • TOP TOP TOP
  • TOP TOP TOP
  • TOP TOP TOP
  • TOP TOP TOP
  • TOP TOP TOP
  • Minpunten
  • Geen
Wat een geweldige TV !Zeer mooi beeld met prachtige heldere kleuren en prima zwartwaarden . Zeer tevreden met deze aankoop bij Platte TV .nl . Het was voor mij de eerste aankoop en zeker niet de laatste aankoop. Zo heb ik ook nog de Samsung HW-Q900T besteld om een ruimer geluid te hebben . TOP TOP TOP
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Samsung QLED 65Q95T kent een indrukwekkende kleurrijke uitstraling in onze TV Room!
 | 14-10-2020
  • Pluspunten
  • Spetterende kleuren
  • Strak en zeer scherp beeld
  • Indrukwekkende prestaties
  • Mooie afwerking beeldscherm
  • Voldoende aansluitingen
  • Minpunten
  • Geen
  • Echt niet
  • Kan ze niet bedenken
Vanwege een uitstekend aanbod van PlatteTV is de bestelling van de 55 inch omgezet in een 65 inch. Absoluut geen spijt van. Ontzettend goed voorstel PlatteTV!!! Samsung tv zorgt met QLED 65 inch voor een weergaloze kijkervaring. Ga niet voor kleiner formaat, maar kies 4k tv in 65 inch beeldformaat. Daar krijg je zeker geen spijt van.
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uistekende TV
 | 14-10-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Forse stekker van de one conncet kabel welke niet door een standaard muurgoot past.
Prima TV. Ik gebruik deze als monitor in combinatie met een schotelontvanger.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede aankoop, volgens verwachting
 | 12-10-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • grootte
  • dikte
  • OneConnectBox
  • afstandbediening
Mooie groot plat scherm met zeer duidelijk beeld. Hangt aan de muur en dankzij de One Connect Box is er slechts een klein kabeltje zichtbaar. Het geluid van de TV zelf is ook prima; we hebben er een Sonos systeem aan gekoppeld voor nog meer beleving. Luxe aftsandbediening die handig werkt. En met SmartThings is de TV ook te besturen met mijn Smasung smartphone (Android). Blij met deze TV, hele goede prijs en super service van PlatteTV.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig helder en scherp beeld.
 | 11-10-2020
  • Pluspunten
  • Hoge helderheid
  • Kleuren spatten van het scherm af
  • Zwart is erg zwart voor een LED TV
  • Zeer goede antireflectiefilter
  • Prachtige HDR weergave
  • Minpunten
  • Soms blooming in de letterbox
  • Wat DSE aanwezig bij het scrollen door lijstjes
  • One connect box wordt best warm
  • Reclame in het smartgedeelte
Gekozen voor dit model na veelvoudig vergelijking met LG CX. De doorslaggevende factor was de antireflectiefilter en de helderheid van de TV. De TV staat in een heldere kamer en mijn vorige TV was praktisch overdag niet gebruiken door lichtinval. Daar heeft deze TV geen last van. Zelfs in donkere scènes blijven details zichtbaar (zelfs met HDR) en de reflectie van de ramen is minimaal. De vormgeving is vrij standaard voor een TV. Er zit wel een mooie voet bij en de randen zijn erg dun om het beeld. De one connect box maakt dat er niet veel kabels naar de TV hoeven, wat erg leuk is als je de TV ophangt. De beeldkwaliteit heeft mij ook weggeblazen na het goed zetten van de beeldinstellingen. De TV kan, zeker voor een LED TV, erg goed zwart weergeven. Overdag en in gedimd licht is zwart echt zwart. In een donkere kamer zie je wel het grijs in de letterbox met wat blooming als er heldere scènes zijn. Dit blijft immers een beperking van de LED techniek. De helderheid van de TV blijft voor mij terugkomen als een positief punt. Bij een zonsopgang kan het licht soms verblindend zijn wat voor mij heel immersief overkomt. De TV speelt alles soepel af en ik heb nog geen ghosting of haperingen gezien. Geluid van de TV is prima voor een TV. Ik gebruik zelfs een extern geluidssysteem dus ik heb hier niet lang gebruikt van gemaakt. De one connect box kan wel erg warm worden en ik vertrouw deze persoonlijk niet om in een kastje te zetten. De smartfuncties werken super soepel en snel. Apps wisselen snel en er zijn veel geschikbaar. Kortom, een top TV met een prachtig helder paneel!
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een top TV!
 | 11-10-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Beeld
  • Minpunten
  • Lijkt wat wankel op de steun te staan, zit we goed vast
Mooi beeld, zeer goed geluid, echt heel erg blij met deze aanschaf! Echt een bioscoopgevoel in huis. Direct na levering schrok ik van het formaat (van 37 naar 65 inch) binnen een dag al gewend. Eenvoud in bediening is ook top, ziggo kastje is nu bijvoorbeeld ook aangesloten op deze afstandsbediening (echt 1 minuut werk)
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv!
 | 10-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooie afstandsbediening
  • Lekker groot scherm
  • Duidelijke menu
  • One connect box
  • Invisible cable
  • Minpunten
  • Geen
Na 12 jaar een Bravia tv gehad te hebben, overgegaan op de Samsung 75Q95T. Wat een prachtige tv!! Haarfijn beeld en geluid is (voor nu) goed. Binnenkort maar even een soundbar aanschaffen voor deze tv bij PlatteTV.nl
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastic TV
 | 09-10-2020
  • Pluspunten
  • Easy set up
  • Operation functionality simple
  • Excellent TV speakers
  • Great sound
  • Superb picture
The TV is completely flat perfect for hanging on the wall. As one optical cable attaches the TV to connection box hiding all the cables. Excellent build quality, sensational picture and a great experience for gamers.
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige televisie!
 | 04-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • One Connect box
  • Bijna randloos
  • Minpunten
  • Geen
Zeer tevreden met deze aankoop. Zeer mooi beeld met prachtige heldere kleuren en prima zwartwaarden. Altijd Philips tv gehad maar geen moment spijt gehad van de overstap. De connect box is zeer handig want je hebt geen gedoe meer om je kabels weg werken achter je tv. De mooie beeldkwaliteit, connectbox en geen gevaar voor inbranden was voor mij genoeg redenen om voor deze prachtige Qled tv te gaan. Iedere keer als de tv aan gaat is het weer genieten van de kleuren die van het beeld af spatten. Ik kan het dan ook zeker iedereen aanbevelen.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi beeld en bediening
 | 03-10-2020
  • Pluspunten
  • One connection box
  • Afstandsbediening
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Na 2 weken deed mijn ci+ het niet meer moet een 1.3 aanschaffen.
Getwijfeld om 75 inch te doen maar toch voor de 65 gegaan en bevalt prima ook de handige one conectionbox is ideaal. Tv moest wel even inlopen maar de kleuren zijn nu goed.