TIP! Advies én korting van 100 specialisten
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 237 reviews
2399,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 14-01-2021
Klasse tv en snelle service
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prijs kwaliteitverhouding top
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruikersgemak
  • Een aansluiting vanaf tv naar box!
  • Minpunten
  • Eigenlijk geen
De Samsung heeft in mijn ogen een van de beste beeldkwaliteiten. Het beeld wordt snel ververst waardoor je altijd vloeiend beeld hebt. Daarnaast is het een plaatje aan je wand en kan je hem ook als schilderij gebruiken. Zelfs het geluid is super te noemen ondanks geen echte ruimte voor speakers
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige deal en zeer snelle levering. Top!!! Platte TV aan te bevelen voor iedereen.
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • zeer mooi beeld
  • Mooie uitstraling
Prima product. Zeer mooi beeld. Mooi stukje kwaliteit in huis. Er zijn zeker meer pluspunten te nomen, maar dat spreekt voor ons als vanzelf.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
wat een dijk van een tv
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • hdmi 1.2
  • Minpunten
  • loodzwaar :)
zeer mooie tv gekocht voor de snelle hdmi hij is alleen niet te tillen
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top tv
 | 10-01-2021
Top tv en top service prima geholpen door de helpdesk!
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Schitterende TV met een nieuwe kijkbeleving
 | 06-01-2021
  • Pluspunten
  • mooi beeld met heldere kleuren
  • makkelijk te bedienen met snelknop naar netflix
  • beeld past zich automatisch aan het licht aan.
  • Smartfuncties erg eenvoudig en goed
  • Minpunten
  • koppelen met soundbar Samsung HWF 751 niet optimaal
Wij zijn heel erg tevreden over deze TV. Hele mooie kleuren en duidelijk beeld en een schitterend geluid. Wij zitten zo\'n 4,5 meter van de TV vandaan en dan is 55 inch meer dan genoeg. Wel jammer dat de Samsung soundbar van een paar jaar oud alleen te koppelen is via optische kabel, maar dan kan je geluid niet met de TV afstandsbediening regelen.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Schitterende TV met een nieuwe kijkbeleving
 | 06-01-2021
  • Pluspunten
  • mooi beeld met heldere kleuren
  • makkelijk te bedienen met snelknop naar netflix
Wij zijn heel erg tevreden over deze TV. Hele mooie kleuren en duidelijk beeld en een schitterend geluid. Wij zitten zo\'n 4,5 meter van de TV vandaan en dan is 55 inch meer dan genoeg.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldige tv met een superstrak beeld
 | 06-01-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • afstandsbediening
  • one connectbox
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Heb de tv nu een paar weken en kan zeggen dat ik er geen spijt van heb. Het beeld is geweldig, films op 4 k zijn super en de kleuren springen eruit.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer goede tv en service
 | 05-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zwartwaarden
  • Helderheid
  • Bedieningsgemak
  • Tv steun/ voet
  • Minpunten
  • Geen dolby vision
  • Tv staat wat hoog op steun wel ideaal als je een soundbar hebt
  • Af en toe mis ik cijfers op de afstandbediening
Ik heb deze samsung 55q95t nu enkele weken in bezit en hij bevalt super. Zeer scherp en helder beeld en de zwartwaarden benaderen die van een oled tv. De kleuren komen het scherm uit spatten en het contrast tussen licht en donker is super. Als je bijvoorbeel een opgaande zon ziet op het scherm of auto lampen is dat super om te zien. Het geluid is ook veel beter als ik gewend was al luister ik altijd via een home cinema set. De nieuwe aftandbediening is heel gemakkelijk te gebruiken en de tv laat zich gemakkelijk bedienen.
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer mooie tv!
 | 05-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • One connect box
  • Minpunten
  • Kijk afstand voor ons minimaal 4 meter
De tv is na bestelling de volgende dag geleverd. In het begin zaten we op 3 tot 3,5meter afstand dit was voor ons te dichtbij (al is het ook een kwestie van wennen!). Op 5 meter afstand echt schitterend beeld en geluid! Geluid is echt een zeer verrassend pluspunt!
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top toestel! Erg blij mee
 | 04-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Installatie makkelijk
  • Apps werken snel
  • Airplay is top
  • Samenwerking met sonos top
Super mooi beeld, erg makkelijk bedienbaar en te installeren.
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische aankoop
 | 03-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Qled
  • Vormgeving
  • Makkelijk op te hangen, maar één snoertje
Prachtige tv qua vormgeving en het beeld is om bij weg te dromen zo mooi.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top Tv super kwaliteit en gemakkelijk ter bedienen
 | 03-01-2021
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • TOP beeld kwaliteit
  • Gemakkelijk in te stellen
  • Meerdere bronnen te gebruiken en te bedienen
  • Minpunten
  • Geen
De Samsung 65Q95T is een top TV in een iets hogere prijsklasse maar dat merk je dan ook gelijk aan de bediening en kwaliteit van het beeld
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Deze Qled tv is gewoon wat iedereen wil.
 | 02-01-2021
  • Pluspunten
  • eenvoud
  • geluid
  • bediening
  • haarscherp
  • mogelijk heden
  • Minpunten
  • geen 3D (dat wisten we)
Dit is de beste beslissing die wij ooit gemaakt hebben t.a.v. van een televisie , hij heeft alles wat u maar wenst , en de service is gewoon geweldig.
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super produkt een nieuwe kijk beleving.
 | 31-12-2020
Heb gekozen voor 65” beeldformaat . Maar hij had nog wel groter gemogen achter af.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Thuis bioscoop in Corona Tijd. Gewoon top.
 | 31-12-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • goed geluid
  • goede apps
  • makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • eigenlijk niet behalve dat het verslavend kijken is
  • kast moet nog verbouwd worden om tv te plaatsen
Heb eerst de 55" Samsung Aangeschaft maar later toch geruild voor de 65". Dit kon door de verzekering die ik erbij had gekocht. Het is echt een top toestel met heel helder beeld, goed geluid. Hiernaast echt goede service van platte tv. Binnen 1 dag had ik groter model binnen en werd ik op alle fronten goed geholpen.
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
beste aanschaf tv ooit
 | 29-12-2020
  • Pluspunten
  • beeld gelijkmatig belicht, makkelijk vanaf zijkant te bekijken zonder vertekening
  • geluid evenaart Sonos Beam
  • vormgeving
  • weing reflectie in scherm
  • Minpunten
  • dynamische instelling geeft te dominante kleuren. vooral blauw
  • beeldinstelling Nintendo switch moet aangepast worden
  • Ziggo ab neemt niet alle functies over van Samsung ab
  • Samsung ab is te fragiel
Uitpakken, aanzetten, installeren en tv kijken. En dat binnen half uur.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
deze tv voldoet aan al mijn verwachtingen
 | 28-12-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk aansluiten
  • prachtig beeld
  • zeer goed geluid
  • de connect box is super handig weg te werken
  • Minpunten
  • tot nu toe geen een
super apparaat had ik veel eerder aan moeten schaffen
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi uiterlijk , mooi beeld
 | 27-12-2020
  • Pluspunten
  • Platte achterkant
  • Doorzichtig plat kabeltje
  • Bedoeningsgemak
Mooie tv..fijn bedieningsgemak, 1 plat doorzichtig kabeltje naar kastje...valt bijna niet op.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top TV. Meer dan ik had verwachte
 | 21-12-2020