Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 50 reviews
2809,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV en goede service Platte tv
 | 17-07-2020
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Geen spiegelingen in scherm
  • Duidelijk en goed geluid
  • Innovatieve afstandsbediening waarover nagedacht is
  • Uitmuntende service Platte TV
  • Minpunten
  • Geen
Op onze vorige tv kon je wat donkere films totaal niet meer volgen. Er zat veel spiegeling in het scherm door onze grote ramen in de huiskamer. Op aanraden van de verkoper van Platte tv deze nieuwe Samsung QLED 4K 55Q95T gekocht. Tevens een mooie inruilprijs ontvangen voor onze oude tv (die hadden we destijds ook gekocht bij Platte TV). Geen spiegelingen meer, een geweldig geluid, mooi beeld en door de one invisible connection maar een kabeltje naar de tv zodat alle kabels niet zichtbaar meer zijn. Al met al een geweldige service van Platte tv en echt geen minpunten.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantastische TV zowel in Design als beeld
 | 17-07-2020
  • Pluspunten
  • Super beeld en strak design
  • Met no gap wallmount strak tegen de muur
  • Overtal aan mogelijkheden
Gisteren is onze nieuwe 65 Inch door de monteur aan de wand geinstalleerd en toen was er gelijk al de wow factor. Qua grootte maar ook het design is het een plaatje aan de muur. En in de ambient mode kan je er nog een schilderij van maken ook. Echt een toevoeging aan je interieur. Ik ben compleet van slag over de verbetering van het beeld ten opzichte van mijn 10 jaar oude Samsung 46 inch ultra HD, wat een verschil. Na het aanmaken van een Samsung account kan je veel verschillende apps op je TV installeren en deze zijn allemaal zeer eenvoudig te openen (per app moet je wel een account hebben, Netflix, Videoland etc.) Ik moet nog door alle functie\'s van de TV heen, dit zijn er zo veel dat je eingenlijk door de bomen het bos niet meer ziet en voor de normale gebruiker (zoals ik) zal ik daar niet zoveel gebruik van maken, ik zeg altijd Goed is Goed. Momenteel heb ik nog geen tegenvallers opgemerkt.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Het is net of je in de bioscoop zit maar dan heerlijk bij je eigen huis super
 | 16-07-2020
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Een afstand bediening
  • Mooie vormgeving
  • Gemakkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geluid zou iets beter kunnen
Een aan rader voor iedereen een fantastische belevenis om dat in je eigen huis te hebben
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Product geheel naar verwachtingspatroon.
 | 15-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld is prachtig
  • Anti reflectie beeldscherm
  • Geluid is boven verwachting
  • Eén draad naar het toestel
  • Slimme afstandsbediening
  • Minpunten
  • zwaar
  • energieverbruik
  • TV geluid en extern gaat niet samen
Een prachtig beeld, prettig bedienbaar toestel en een enorme vooruitgang t.o.v. de oude TV (ook Samsung, maar 10 jaar oud) vooral het geluid is boven verwachting. Kortom, bijzonder tevreden.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
geweldig beeld
 | 15-07-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bedienings gemak
  • Minpunten
  • vaak verbinding maken met apparaten
een mooie tv hang goed aan dé muur, op dé voet lijkt 55 inch erg groot en een beetje wankel daarom aan dé muur genoteerd. instellen erg gemakkelijk alleen heeft hij wel iedere keer aan dat hij verbindingen maakt met andere apparatuur en met het internet, Dit gebeurt als je b.v visite krijgt en hun hebben dé tel open staan.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top qled televisie, perfect beeld goed geluid en gebruiksvriendelijk.
 | 11-07-2020
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Gebruiksvriendelijk
  • Connectiviteit
  • Conectbox
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Nog geen minpunten gevonden
Deze Qled met Samsung Tizen is de perfecte aanwinst voor ons . Alles aan deze Qled werkt zoals je mag verwachten . Ook connectie tussen andere apparaten gaat perfect en deze bedien je dan ook met de afstandsbediening van de tv . Ook de conectbox is top , geen kabels aan de tv maar mooi uit het oog .
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Erg goeie tv
 | 11-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
Goeie tv, alleen geluid is minder goed.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect keuzen
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Goede product Goede kwaliteit Mooie beeld
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldig tv voor grote woonkamer
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Groot
  • prijs kwaliteit verhouding
  • one connect
  • Minpunten
  • zwaar
Heerlijk en simpel in gebruik, heel intuïtief en snel.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi en kwalitatief goed toestel
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Opties
Tv heeft perfecte beeldkwaliteit en veel opties. Door toevoeging van soundbar is geluidskwaliteit ook goed.
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede service /bereikbaarheid en nakomen van afspraken
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • goed beeld
  • goed geluid
  • Mooi design
  • makkelijk installatie met muurbeugel
  • one connect box aanrader
Echt een aanrader. Kwaliteit / prijs verhouding goed. Waar voor je geld.
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede service /bereikbaarheid en nakomen van afspraken
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • goede beeld
Echt een aanrader. Kwaliteit / prijs verhouding goed. Waar voor je geld.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super TV, blij met de aankoop.
 | 06-07-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • connectieviteit
  • oneconnect box
  • Minpunten
  • uitzetten tv receiver niet automatisch
Super blij met de aanschaf van dit model. Beeldkwaliteit is geweldig en door de oneconnect box super strak. op te hangen aan de muur. Ook kan ik al mijn randapperatuur bedienen via de tv remote, enig minpuntje is dat de TV decoder niet zelfstandig afsluit als je de TV uitzet. Dit moet even via het menu gebeuren, opstarten gaat wel vanzelf.
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige smart TV
 | 06-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Mooie strakke vormgeving
  • Snel keuze knop naar Netflix
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Ben erg blij met deze nieuwe smart TV. Super beeld, geen reflectie en prima geluid. Met een druk op de Netflix knop snel ingelogd op Netfix
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Voldoet aan onze verwachtingen
 | 05-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Design
  • Bediening
  • Hangt strak tegen de muur
  • Onze connectbox
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Product voldoet zeker aan onze verwachtingen, mooi design mooi beeld. Zeker een aanwinst in onze woonkamer. Zeker een aanrader
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Voldoet aan onze verwachtingen
 | 05-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Design
  • Bediening
  • Hangt strak tegen de muur
  • Onze connectbox
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Product voldoet zeker aan onze verwachtingen, mooi design mooi beeld. Zeker een aanwinst in onze woonkamer. Zeker een aanrader
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch wat een mooi beeld!
 | 01-07-2020
  • Pluspunten
  • Grote scherm
  • Duidelijk
  • 4k
  • Goed geluid
  • Sluit mooi tegen muur aan
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Goede beeldkwaliteit en goed geluid, makkelijk te bedienen, alles te bedienen met de afstandsbediening van tv ook de mediabox en t mooiste alles via 1 draadje vanuit de tv
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Welkom in de nieuwe werdeld van Tvs
 | 01-07-2020
  • Pluspunten
  • diepen kleuren
  • mooi geluid voor een tv
  • staat op en mooie voet
  • snel schakelen van net naar wat anders
  • Minpunten
  • geen voor mij
Een mooi scherp beeld en een mooi geluid het bedienen is wel even wennen maar gaat goed als je het door heb
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch beeld onwerkelijk gewoon
 | 01-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • One connect box
  • Minpunten
  • Geen wall mount erbij
Geweldige beeldkwaliteit, eenvoudig te bedienen, geluid is voor mij niet van belang omdat de tv gekoppeld is aan een Teufel homecinema surround
SAMSUNG QLED 4K 65Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Werkelijk prachtig beeld!
 | 30-06-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Met no-gap wall mount bijna plat tegen de muur
  • Geen zichtbare kabels door one-connectbox
  • 65 inch niet te groot voor woonkamer
  • Minpunten
  • Prijzig
Op alle fronten een enorme vooruitgang tov 52" SONY van 11 jaar oud
Samsung QLED 4K 65Q95T (2020) Reviews