Samsung QLED 4K 65Q90T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 38 reviews
2599,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product
 | 03-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Kan tegen licht inval
  • Hoge aantal van NITS (Contrast)
  • Gaming mode (12ms)
  • Minpunten
  • Nog niks gevonden as we speak
OLED vs QLED het grote debat. OLED is inderdaad beter, maar woon je net zoals mij in \'over belicht\' huis dan is QLED vele malen beter. Overigens niet vergeten dat de Q90T qua response tijd het laagste is. (12.6ms) De LG bijvoorbeeld zit op 13ms. Beeld is prachtig en zwart is gewoon zwart. Kleuren worden super mooi weergegeven en de grote van de TV met zijn kwaliteit is gaming just awesome! Ik raad het zeker aan!
Samsung QLED 4K 65Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooiste televisie in zijn segment
 | 03-08-2020
  • Pluspunten
  • Sublieme beeldkwaliteit
  • 65 inch zeker niet te groot!
  • In combinatie met Sonos Beam = top geluid
  • Goede service in de winkel en ook thuis
  • Minpunten
  • Het blijft al met al een flinke uitgave
  • Let erop dat je provider 4K input geeft, anders kijk je nog steeds naar HD tv
Heb de mooie winkel in Zoeterwoude bezocht, ben daar super vriendelijk te woord gestaan door Burak. Hij wist al mijn vragen te beantwoorden en gaf uitleg over de verschillen tussen het model van 2020 en dat van 2019. Ik wilde graag een soundbar bij de tv, ook daarin ben ik netjes geholpen. Burak liet de verschillende soundbars even horen in de winkel. Er werd zoals beloofd een deal gemaakt. Ik koos voor de 65 inch televisie. Na aankoop werd ik dezelfde dag nog door Platte TV benaderd om een afspraak te maken voor levering, ophangen en installatie, super service! Twee weken na aankoop werd mijn tv geleverd door collega Boyd. Hij was uiterst vriendelijk, heeft verstand van zijn werk en heeft de tv kundig opgehangen. Af en toe vroeg hij even te helpen en hij gaf daarbij duidelijke aanwijzingen. Al met al ben ik zeer tevreden. Dank Platte TV voor jullie vriendelijke service en vakkundigheid!
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De tv is het geld meer dan waard
 | 26-07-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Apps
  • Minpunten
  • Connect box
Wij hebben de TV nu een aantal weken in bezit en zijn zeer tevreden. Het beeld is scherp en de kleuren komen goed uit. Door de speciale laag op het beeldscherm heb je geen last van het licht. Geluid is prima maar met soundbar zal dit natuurlijk altijd een verbetering zijn. Ook erg fijn dat je de tv kunt bedienen met je smartphone.
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sublieme TV en een genot om naar te kijken.
 | 22-07-2020
  • Pluspunten
  • Installatie van de TV
  • Vormgevig
  • Tizen besturingssysteem
  • bedieningsgemak
  • Apple Airplay
  • Minpunten
  • Bixby
  • geen DTS
De kleuren zijn helder, zwart is zwart het is een genot om een 4k film of serie te kijken. Dit kan je ook goed bekijken al zit je er maar 2 meter vandaan of schuin dan is het beeld prima te zien. Tevens heeft deze TV nauwelijks reflectie dus overdag kijken is geen probleem. Ambient mode is leuk, maar voor mij niet meer dan dat.
Samsung QLED 4K 65Q90T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 65Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 21-07-2020
  • Minpunten
  • Geen
Van Samsung UHD naar qled een groot verschil.
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Super helder beeld gebruikers gemak
 | 14-07-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Smart functie
  • Handige afstandsbediening
De televisie was erg makkelijk geïnstalleerd de monteur was zo klaar. Alle externe apparaten werken op de tv vind de afstandsbediening waar je alles mee kan. Het beeld is echt super scherp geluid gebruiken we niet want we hebben een soundbar. Afstandsbediening reageert erg snel. De schilderij stand vind ik een hele leuke en mooie optie. Hiervoor hadden we ook al een Samsung tv maar deze overtreft echt alles qua helderheid. De afstandsbediening werkte niet goed met het t mobile kastje is monteur voor langs geweest super service. Heb nu ook de app op mijn telefoon zodat ik de tv kan bedienen met mijn telefoon werkt super. Vanuit elke hoek heb ik super mooi beeld en als hij uit staat is het een mooi schilderij met de ambulant mode. De kabels zitten netjes weg gewerkt achter de tv zie je niks van. De smart functie dat de tv zich aanpast naar de hoeveelheid licht in huis en het geluid harder of zachter zet naarmate er meer of minder geluid is vind ik ook echt super. Er worden hier vaak spelletjes via de tv gespeeld met doel computer en ook dat geeft een super beeld Kortom een erg fijne mooie tv.
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fraai design
 | 13-07-2020
  • Pluspunten
  • veel apps
  • ambient mode
  • simpele afstandsbediening
Ten eerste wat voor mij belangrijk is is dat een tv gewoon gemakkelijk te gebruiken is en dat ik zonder hulp van mijn vriend apps kan starten. Dit is bij deze Samsung tv zeker het geval. De afstandsbediening had eerst wel wat uitleg nodig omdat er zo weinig knoppen op zitten. Maar nadat dit 1x was uitgelegd door mijn vriend was dit eigenlijk heel erg simpel, je moet het alleen even weten. Ook de apps zijn gemakkelijk te starten dmv de home knop indrukken en dan de app te kiezen die ik wil starten. Zelf kijk ik veel live tv en via NLZiet. NLziet heeft af en toe nog wel eens dat de app opeens uitlogt en dat dan alle gegevens opnieuw moeten worden ingevoerd. Dit is wel wat vervelend. De andere apps en live tv werkt prima! Ook vind ik het fijn dat ik door middel van 1 knop de ambient mode kan aanzetten. Niks is lelijker in een huiskamer dan naar een zwart scherm te kijken. Het beeld ziet er vergeleken met onze oude tv een stuk scherper uit en de rand om te tv is superdun. Al met al ben ik erg tevreden met de tv en vooral omdat ik de apps nu makkelijk kan starten in plaats van via een apart kastje zoals we eerst hadden.
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie Tv
 | 13-07-2020
Deze tv gekocht door een mooie deal. Volgende dag in huis. Bleek er vlekken op te zitten. Contact gezocht. En de volgende dag werd er gewoon door Platte tv zelf een nieuwe gebracht. Gewoon een top service.
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fraaie tv met grote kijkhoek
 | 13-07-2020
  • Pluspunten
  • hdmi 2.1 poort
  • groot aanbod apps
  • gamemode voor playstation
  • grote kijkhoek
  • ambient mode als tv uit staat
  • Minpunten
  • geen one connect box
  • maar 1 hdmi 2.1 poort
  • geen no gap wallmount mogelijkheid
Heb deze tv nu zo\'n 5 weken in huis. Het eerste wat ik gedaan heb is de kleurinstellingen aanpassen. Heb gebruik gemaakt van de volgende website https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q90t-qled/settings. Hierdoor komen de kleuren nog mooier op het scherm. Voor mensen die geen zin hebben om alle instellingen aan te passen kun je ook de beeldinstellingen alleen op film stand zetten. De kijkhoek is prachtig! Ik maak veel gebruik van de apps op de tv zoals youtube, disney+, netflix en nlziet. Ook gamen doe ik veelvuldig op de playstation 4. Met de speciale gamemode instellingen heb je zo goed als geen input lag. De playstation wordt vanzelf gevonden zodra die verbonden is en de game instellingen worden dan automatisch geactiveerd. De ambient mode werkt ook erg goed. Je kunt hier kiezen uit een aantal standaard achtergronden zowel stilstaan als bewegend, maar je kunt ook je eigen foto\'s met een lijst op je tv afspelen als de tv uit staat. Hierdoor kijk je niet naar een zwart scherm. Door middel van de app in android kunnen je gemakkelijk foto\'s naar je tv sturen. De tv is ook te koppelen met de Google Home. Al met al ben ik een zeer tevreden gebruiker!
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super mooie televisie, met echt een heel mooi scherm
 | 12-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidkwaliteit (beter dan plattere tvs, maar niet net zo goef als een soundbar)
  • De samsung apps
  • Minpunten
  • Afstandsbediening (reageert btw wel heel erg snel)
  • Je krijgt er een hele korte HDMI bij.
Wij hebben deze televisie gekocht in het filiaal in Amsterdam. We kwamen met de gedachte naar die winkel om een ouder model te nemen (ook QLed). Echter waren wij gelijk verkocht bij het zien van deze tv. (Gigantish mooie beelden, om even in te beelden ze speelden een Chocoladetaart af met rode aarbeien op een zwarte achtergrond) enja deze televisie kan die kleuren zo mooi weergeven dat je nieteens meer naar het oudere model wilt kijken. Televisie is wel wat dikker dan de voorgaande modellen. Afstandsbediening is een beetje futuristisch. Toch houden wij zelf gewoon van een afstandsbediening met getalletjes. (Maar alles went)
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Aanwinst in ons huis
 | 10-07-2020
  • Pluspunten
  • installatie
  • scherp beeld
  • vormgeving
  • geluid
  • Minpunten
  • afstandbediening
De Samsung Qled 4K QE5590T is een aanwinst bij ons in huis. De installatie ging heel soepel en snel, de televisie herkende bijna alle externe apparaten meteen. Het instellen van de kleuren en geluid gaan ook heel soepel, zelf gebruiken we er een soundbar bij omdat we dit toch mooier geluid vinden dan vanuit de televisie zelf. De kabels kan je ook allemaal mooi wegwerken Het instellen van de afstandbediening voor onze andere apparaten was een fluitje van een cent. De sneltoets naar netflix is ideaal de andere 2 sneltoetsen zijn overbodig en jammer dat we deze niet zelf kunnen instellen. De resolutie van het scherm is super nog nooit een tv gehad met zo een scherp display. Portret functie heeft voor ons weinig toegevoegde waarde maar ik kan me voorstellen dat andere gebruikers hier heel blij van worden want het beeld is super scherp. De kijkhoek van de tv is erg goed en vanuit iedere hoek even scherp, of je nu op de bank zit of schuin kijkt vanuit de keuken ik zie geen verschil. Ook tijdens het gamen blijft de tv haarscherp en geen reflecties van buitenaf. Al met al zijn wij super tevreden met de televisie!
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische TV!
 | 10-07-2020
  • Pluspunten
  • Kleurweergave
  • Lichtopbrengst
  • Zwartwaarde
  • Reflecties
  • Applicaties
  • Minpunten
  • Prijs?
Na lang wikken en wegen tussen QLED en OLED als vervanger voor mijn 5 jaar oude 4K tv kreeg ik de mogelijkheid om deze Q90T een tijd te proberen alvorens hem eventueel definitief aan te schaffen. Na het uitpakken zijn de eerste indrukken erg goed, een mooi strak scherm, zeer kleine bezels rondom en de tv is omgeven door strakke aluminium profielen. Aan de achterkant, in tegenstelling tot nagenoeg alle OLED’s, geen ‘blok’ met elektronica aan de onderzijde en een superdun fragiel ogend paneel aan de bovenzijde maar de tv is overal grofweg even dik. Alle aansluitingen op de stroomvoorziening na zijn zijdelings geplaatst, dus geen uitstekende connectoren wat het ophangen vergemakkelijkt. De poot is degelijk en er zijn gleuven aangebracht in zowel de achterzijde van de tv als de poot die bedoelt zijn om je kabels in weg te werken, dit werkt prima. De tv aansluiten was een fluiten van een cent, en nadat ik per abuis m’n soundbar op een niet ARC ondersteund HDMI poort had aangesloten kreeg ik zelfs de melding op welke HDMI poort ik hem wel moest aan sluiten. HDMI-CEC en ARC werken erg goed met de Soundbar (Samsung), Ziggo Mediabox Next en een nVidia Shield TV, zowel kwa bediening als doorgave van het geluid. De afstandsbediening oogt goed, voelt degelijk en werkt prima, valt verder niet zoveel over te melden behalve dat ik afentoe de cijfertoetsen mis. De tv laat zich vlot en intuïtief bedienen en ik ben niets storends tegengekomen Vervolgens het belangrijkste, hoe is het beeld? Ik gebruik de beeldsetting ‘Standaard’, Warm ingesteld, Local Dimming op ‘Hoog’ en veel interpolatie zaken uitgezet (persoonlijke voorkeur). Het beeld spat vervolgens van je scherm in zowel SDR als HDR, de kleuren zijn top en het valt op hoe fel hij kan. De zwartwaarden zijn ook echt top en icm de hoge helderheid is het contrast fantastisch. Voorgaande generaties tv’s lijken ‘grijs’ in vergelijking met deze tv. Verder valt op dat de reflecties echt een stuk minder zijn, wat fijn is in lichte ruimtes. -Applicaties: Netflix, Disney, enz. Alles is er en het werkt naar behoren. -Ambient Mode: Werkt goed en kan voor menigeen zeker van toegevoegde waarde zijn. Persoonlijk zet ik de tv liever uit wanneer er niks gekeken wordt ivm de stroombesparing. -Het stroomverbruik is lager dan de vorige tv ondanks hetzelfde formaat en resolutie Al met al, ben ik heel erg blij en tevreden met deze tv en ga ik niet voor een OLED en blijf ik mooi bij deze QLED. Zeker in een lichte ruimte prefereer ik deze QLED. Well done Samsung!
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima t.v.mooi beeld en kleuren
 | 09-07-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Kleuren
  • Beeld
  • Lekker plat tegen de muur
  • Minpunten
  • Toetsen van afstandbediening hadden van mij bij aanraking verlicht mogen zijn.
Mooie televisie,mooie kleuren en goed geluid Ben er erg blij mee.
Samsung QLED 4K 65Q90T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 65Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Al z\'n euro\'s waard!
 | 29-06-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kleuren
  • Apps op tv
  • Minimalistische afstandsbediening
  • Minpunten
  • Extra handeling om KPN kastje uit te zetten als je enkel tv afstandsbediening wil gebruiken
Ben erg tevreden met de tv. Het beeld is fantastisch, de kleuren super helder! Biedt ook erg veel mogelijkheden qua apps op de tv. De afmeting komt ook erg goed tot zijn recht in het midden van de muur. Mooi groot scherm maar niet overweldigend
Samsung QLED 4K 65Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige tv!
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geen weerspiegelingen
  • Bediening is simpel
  • Apps openen heel snel
  • Service winkel Utrecht
  • Minpunten
  • Mis een oneconnect box
  • Mis de cijfers op de afstandsbediening
  • Geen minpunten op kwaliteit van de tv
Afgelopen vrijdag naar de winkel Utrecht geweest en daar fantastisch geholpen. Kwam niet om direct een tv mee te nemen, maar door de hulp uiteindelijk wel direct meegenomen mede dankzij een deal die boven mijn verwachting was. De kwaliteit van de tv is echt heel goed. Ondanks dat ik zeker niet ontevreden was over mijn vorige tv is dit toch echt wel een andere beleving. Uiteindelijk kom ik nog terug voor een soundbar om het bioscoop gevoel helemaal af te maken.
Samsung QLED 4K 65Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer tevreden, goede keus geweest
 | 27-06-2020
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Heb moeite met afstandsbediening
Kraakhelder beeld
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
De nieuwe standaard
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • Uiterlijk van de TV
  • Beeld kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Apps die je kan downloaden
  • Minpunten
  • Jammer dat de mediabox niet meer onderdeel is van de 90T
De tv is keurig geleverd en was zeer eenvoudig te installeren, zeg maar plug and play. Als ik kijk naar de uiterlijk van deze tv was ik direct blij met het strakke ontwerp van zowel de Tv als de voet. Uiteraard is het mogelijk om de TV aan de muur te bevestigen en dan ziet het er helemaal strak uit. De afstandsbeding is klein en compact en je bestuurd alles met maar een paar knoppen. Waar ik over verrast was dat bij de vorige generatie 90T TV\'s er een aparte media box was die je in de kast kon zetten met een dun draadje naar de TV. Helaas is dit e nu niet meer een moeten alle kabels weer achter in de TV. Bij de eerste beelden zag ik het direct, deze tv geeft een prachtig beeld. Om de TV direct op de proef te stellen heb ik via YouTube een 8K film opgezocht en hier kwam echt de kwaliteit van deze TV naar boven. Heldere kleuren, soepele overgang en je ziet elk detail op het beeld verschijnen. Maar ook de normale TV via de kabel geeft een prima beeld. Soms zie ik bij kabel TV wel wat minder heldere beelden en ik ben er nog niet uit of dit de kabel is of de TV. Al met al is de eerste ervaring super ! heel erg blij met het ontwerp, het gebruiksgemak en de beeldkwaliteit. Gaming met deze tv is ook een hele nieuwe ervaring. Of je nu een spel hebt met veel heldere kleuren of een donder spel in de duisternis, je ziet echt perfect do contrasten en diepte. De TV schakelt automatisch over naar de game modus waar waar door beelden nog soepeler overgaan. Voor het eerst kan ik nu de getallen zien op het stuurtje van de F1 auto. zoals al eerder aangeven is het een hele prettige en makkelijk te gebruiken afstand bediening. Met gemak schakel je van kabel TV naar Netflix, YouTube, Apple TV of andere film kanalen. Ook hier blijft het beeld zeer zuiver (natuurlijk ook wel afhankelijk van de streaming dienst) Zeer groot plus punt is ook hoe eenvoudig je beelden van je telefoon kan delen op de TV. Samen wat foto\'s kijken vanaf je telefoon of een grappig filmpje het verloopt allemaal erg soepel en gemakkelijk.
Samsung QLED 4K 65Q90T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 65Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Nieuwe ervaring
 | 22-06-2020
Nu een ruime 3 weken in het bezit van de Samsung QLED. Onze oude TV was al meer dan 13 jaar oud en wat een verschil! De installatie ging snel, is wel voor ons gedaan. Daarna natuurlijk meteen aan de slag. Ik heb geen moment de handleiding er op na hoeven slaan, omdat het allemaal voor zich spreekt. Met de minimale hoeveelheid knoppen op de afstandsbediening, kun je alles bedienen. Snel alle functies gevonden en binnen een half uur alle apps ingesteld die we wilden hebben. Echter dienen we voor 1 app een toegangscode in te toetsen. Helaas doet de 123 knop op de afstandsbediening het dan niet. Deze knop kunnen we ook niet gebruiken bij de ie van de zenders. Maar wij gebruiken altijd de TV-gids. De TV-gids is overzichtelijk en duidelijk. Fijn dat je vooruit en achteruit kunt. Het beeld geeft een soort 3D gevoel.Het is scherp en de kleuren zijn prachtig helder. Bij de oudere TV-series merk je dat de kwaliteit van de series niet gemaakt is op de kwaliteit van het scherm dat nu beschikbaar is. Films via de streamingsdiensten zijn prachtig en kijken aangenaam. We hebben een 8K HDR film afgespeeld, wat een details! Scherp en helder. Onze tv staat in het directe licht, maar we hebben weinig last van weerspiegelingen, dat kijkt heel rustig. De hoek waarop je op het scherm kijkt is niet heel erg bepalend. Vanuit alle hoeken kun je goed meekijken, anders dan een beeldscherm dat gebogen is en waar je recht voor moet zitten voor het beste beeld. De Ambiant Mode is mooi en je kunt de tv laten blenden met de achtergrond. Echter hebben wij een volledig witte muur en daar voorziet hij niet in. Daarnaast staat de tv in ee hoek waar hij niet direct zichtbaar is en dus niet noodzakelijk de tv te laten \' verdwijnen\'. het geluid is sterk, maar zou toch wel een soundbar of boxen aan sluiten, dat is uiteindelijk toch mooier. En een ronder geluid in de kamer.
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig beeld !
 | 20-06-2020
  • Pluspunten
  • Apps
  • Beeld
  • Geluid
  • Grote
Deze tv sinds een aantal weken in bezit. Ik ben zeer tevreden over het beeld en het gemak waarmee je alles bendiend. Netflix videoland. Alles is erg snel. Het is net een grote computer zoveel opties.
Samsung QLED 4K 65Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 65Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie tv, goede specs, hoge framerate. Prima beeld
 | 16-06-2020
  • Pluspunten
  • HDMI 2.1
  • Mooi beeld
  • Goede prijs
  • Minpunten
  • HDR Wit licht kan behoorlijk helder zijn
De Samsung Q90t is een topper. Niks mis mee. Alleen soms wat helder met HDR, maar dat went snel.