TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
Samsung QLED 4K 55Q95TC (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 306 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Na de oude waar ik al heel tevreden over was is dit weer een verbetering TOP
 | 10-05-2021
  • Pluspunten
  • Mooie beeldkwaliteit
  • Goed geluid
  • En heel makkelijk te installeren
  • Mooie voet
  • Minpunten
  • Kan nu niets bedenken
Mooie TV duidelijke kleuren en hij maakt waar wat ze vertellen. Ook een fijne dealer juiste informatie en voor voortreffelijke prijs. Eindconclusie SUPER
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Schitterende tv
 | 09-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Programma’s
  • Vorm
  • Makkelijk op te hangen met een Vogel
  • Minpunten
  • Mis mijn muis van de vorige Samsung
Precies wat ik zocht en voor een hele mooie prijs. Kan heel veel, ook gewoon tv kijken, maar nog veel meer en ben dat nog steeds aan het uitzoeken maar dat is super leuk.
Samsung QLED 4K 55Q95TC (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte aankoop
 | 09-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vorm
  • 1 draadje
  • Werkt ook wel goed met Bose
  • Netjes op te hangen met een Vogel
  • Minpunten
  • Mis een soort muis die bij de vorige wel zat
Precies wat ik mij had voorgesteld, ondanks de Corona dat ik hem niet kon zien. Schitterend beeld en alle apps werken heel goed. Gelukkig veel tijd om alles uit te proberen, hij kan bijna te veel ..
Samsung QLED 4K 55Q95TC (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super keus
 | 22-03-2021
Voor twee bejaarde hebben wij in overleg met Platte tv de goede keus gemaakt hangt als een schilderij aan de muur , en heel gemakkelijk te bedienen ! P.S de meneer die de tv kwam ophangen was heel vriendelijk en duidelijk .
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een echte aan winst
 | 20-03-2021
  • Pluspunten
  • Super strak bleed
  • Makelijk aan te sluiten
  • Veel mogelijkheden
  • Veel keuze in apps
  • Minpunten
  • Alle geluid..maar dat kan je op lossen met soundbar.
Dit is een aan winst voor je huiskamer, met veel kijk plezier. En een super aanbod bij plattetv, een echte aanrader dit bedrijf.
Samsung QLED 4K 55Q95TC (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Verbluffend mooi beeld.!!!
 | 20-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld formaat
  • Scherpte details
  • Zeer geschikt voor films en natuur uitz.
  • Geluid goed
Prachtige beeld met scherpe details. Zwarte en wit contrast opvallend mooi. Vloeiende beelden bij sport en natuur uitzendingen. Bij daglicht weinig spiegeling. Geluid ondanks de krappe platte behuizing gewoon goed. Ben blij met deze aankoop.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldige aankoop
 | 18-03-2021
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • makkelijk insteleren
  • Minpunten
  • geen min punten tot nu toe
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top toestel
 | 18-03-2021
  • Pluspunten
  • scherp Beeld
  • goede vormgeving
  • 1 kabel aansluiting
  • snelle processor
  • eenvoudig te installeren
  • Minpunten
  • waarschijnlijk geen.
Precies de upgrades van mijn UHD, ook bij platte TV vandaan
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste tv ooit
 | 18-03-2021
  • Pluspunten
  • Super scherp
  • Prijs is goed
  • Bediening erg makkelijk
  • Minpunten
  • Spijt dat ik hem niet eerder heb gekocht
Ik ben zeer tevreden over deze 4k tv het beeld is zo scherp je kan de haren tellen van iemand ze gezicht
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige TV, goede keuze qua grootte. Genieten.
 | 18-03-2021
One-box aansluiting is perfect. Afstandsbediening is wennen maar wel intuïtief. Even zoeken maar dan is de afstandsbediening van KPN niet meer nodig. Probleemloze aansluiting met BOSE soundbar. Professionele installatie en plaatsing door monteur. Inmiddels vrienden het advies gegeven om ook bij Platte TV te kopen.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Maatje groter, grotere belevenis!
 | 13-03-2021
  • Pluspunten
  • qled is scherp
  • één kabel aansluiting
  • geroemd door kwalitaitsbeeld met licht ival achter de kijker en het klopt
  • prettig contact met Platte TV Iedereen geeft je een goed gevoel (en natuurlijk goed werk en info)
  • Minpunten
  • geen usb aansluiting dus verloopje nodig
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super blij met aanschaf en advies
 | 13-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Mooi beeld
  • Super geluid
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Geweldige combinatie met de soundbar, mooi design en perfect beeld en geluid.
Samsung QLED 4K 55Q95TC (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top televisie en een super beeld
 | 13-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Aansluitbox
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Geen
Deze televisie heeft echt een super mooie kwaliteit wat betreft beeld. Wel alle beeld instellingen veranderd volgens tv specs. Standaard staan ze altijd zo overbelicht. ZIjn er super blij mee, werkt top met aansluitbox.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topmodel, komt verwachtingen na.
 | 12-03-2021
Met name de keuze voor QLED i.p.v. OLED was een goede, dit vanwege vrijwel geen last van weerkaatsing van licht. Aan de grootte ben je al gewend zodra de TV aan staat. Super beleving van beelden. Afstandsbediening is redelijk gemakkelijk, maar soms wel lastig met KPN-afstandsbediening (misschien nog even uitzoeken). Instellingen zijn gemakkelijk aan te passen. Menu wijst zich vanzelf.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldig
 | 12-03-2021
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • mooi geluid
  • zeer fijne bediening
  • gemakkelijk te instaleren
  • Een aanrader
zeer fijn toestel en zeer fijn in het gebruik.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer blij met mijn aankoop. prachtig product
 | 11-03-2021
  • Pluspunten
  • Prachtige kleuren en zwartwaarden
  • Geen reflectie
  • makkelijke installatie
  • toffe combinatie met de wall mount van samsung
  • makkelijke bediening
  • Minpunten
  • slechts 1 afstandsbediening
We kochten een maand geleden deze televisie aan samen met de Samsung WMN-M15EA inbouw kit. Het is prachtig om zien hoe nauw de televisie aansluit bij de muur. We zijn blij dat we de 65 inch genomen hebben ipv de 55 inch.
Samsung QLED 4K 55Q95TC (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 55Q95TC (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Deze tv is van hoge kwaliteit, het beeld is helder, mooie kleuren en handig in gebruik.
 | 07-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi en helder beeld
  • Handig in gebruik
  • Design
  • Geluid boven verwachting goed
  • One connect box
  • Minpunten
  • Geen
Deze Samsung tv is een echte aanrader. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Handig in gebruik. Is gemakkelijk te installeren en op te hangen met ophangbeugel. Dit vereist wel wat meetwerk, maar met de uitgebreide instructie is dat goed te doen. De one connect box is een verademing, omdat je maar 1 hele dunne draad hebt vanuit de tv. Vanuit de connect box zijn veel aansluitingen mogelijk.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV met een fantastische beeld en veel mogelijkheden
 | 05-03-2021
  • Pluspunten
  • Geweldige beeld.
Mooie grote Smart TV met fantastisch goed beeld en gemakkelijke bediening via de Smart Hub module en afstandsbediening waarmee alle aangesloten apparaten gemakkelijk te bedienen zijn. Ook de aansluitingen via de One Connect Box zijn een genot. Een enkele kabel van box naar TV voor verbindingen en stroom. Geweldige oplossing voor geen zichtbare kabels. Al met al een aanbevelingswaardige TV.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldige TV, hier krijg je geen spijt van
 | 05-03-2021
  • Pluspunten
  • One Cable connectionbox
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk in gebruik
  • Past in elke huiskamer
  • Zeer mooie kleuren
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Zeer goed, makkelijk in gebruik en makkelijk aan te sluiten
SAMSUNG QLED 4K 55Q95TC (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
goede kwaliteit in beeld en geluid
 | 04-03-2021
  • Pluspunten
  • snel in te stellen
  • gebruiksvriendelijk
  • geluid
  • beeld