TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 331 reviews
1399,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi beeld en een prima service van PlatteTV.nl
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Strak aan de muur met bijbehorende beugel
  • Gebruiksvriendelijk menu
  • Geen bungelende snoertjes onder televisie
  • Minpunten
  • Let op pixelfouten
  • Afwerking kan beter
Ik wil op deze plek PlatteTV.nl een groot compliment maken. Ik kocht deze televisie in combinatie met het van A-Z Service Totaalpakket. Bij het eerste exemplaar zat de lijst aan de onderzijde los en de drie exemplaren daarna hadden allemaal pixelfouten. Is dat domme pech of is er een euvel met de 65Q95T? Hoe dan ook, het vijfde toestel is gelukkig wél helemaal in orde. Ik werd van al dat omruilen soms moedeloos, maar PlatteTV bleef de televisies zonder morren omruilen via hun eigen vervoersdienst. Kortom, een prima service! De beeldkwaliteit van de 65Q95T is prachtig. Qled is in feite led met een folielaag nanokristallen achter het lcd-paneel. In vergelijking met een reguliere led-televisie zijn de contrasten beter (zwarter), terwijl dat niet ten koste gaat van de uiterst heldere kleuren. In mijn ogen is een qled-televisie daarmee een duurzamer alternatief voor oled-tv\'s. Met oled bestaat er namelijk een reëel risico op inbranden en de kleurenintensiteit van de miljoenen oled-lampjes neemt met de jaren geleidelijk af. Mijn vorige oled-televisie hield het slechts vier jaar vol (inbranden logo\'s NPO 3/Telekids en golvende beeldfouten), dus ik hoop met deze qled een duurzamere televisie in huis te halen. Vanwege mijn eerder genoemde ervaringen vermoed ik dat deze televisie best gevoelig is voor pixelfouten, maar die zullen lang niet iedereen opvallen. Start op YouTube maar eens de stream \'White screen\' en bekijk of je op het scherm rode puntjes ziet. De bouwkwaliteit kan wat mij betreft iets beter. De achterkant bestaat uit kunststof en is gemakkelijk in te deuken. Voor een televisie in deze prijsklasse had de bouwkwaliteit wel iets luxer gekund. Het design oogt strak en de meegeleverde Connect Box is een perfecte oplossing voor wie geen lelijke snoertjes rondom de televisie wenst. Tot slot is voor tv-begrippen de geluidskwaliteit prima. Samenvattend ben ik erg tevreden over deze fraaie televisie!
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische aankoop
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Talloze keuzes in het menu voor een betere kijk ervaring
  • Vormgeving van de tv zelf
  • Ambient mode
  • Minpunten
  • Instellingen vanuit de fabriek zijn verschrikkelijk qua beeld
Deze tv heeft naast een zeer scherp beeld ook een mooie voet die gedeeltelijk achter de tv wegvalt. In het instellingen menu zijn de aanpassingsmogelijkheden eindeloos. Dit helpt enorm om de kijkervaring te verbeteren zoals jij dit wilt. Wat betreft het geluid heeft de tv al een mooi ingebouwd systeem van uit zichzelf. Echter adviseer ik er wel een soundbar bij voor het meest optimale geluid. Zodra je de “intelligent mode” aanzet zal het beeld automatisch aanpassen aan de omstandigheden. Doe dit ook bij het geluid en je weet zeker dat je goed zit. De ambient mode is ook echt een aanvulling. Als je visite hebt laat je de tv “wegvallen” doormiddel van deze modus. Het lijkt net of er een schilderij aan de muur hangt.
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige tv
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Kwaliteit tv
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Rust in me ogen
Heel veel kijk plezier top kwaliteit beeld geluid alles gewoon
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede aankoop
 | 09-04-2021
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • bedienings vriendelijk
  • Vauit alle hoek goed beeld
  • veel mogelijkheden
Goede aankoop met veel mogelijkheden.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
65Q95T: Als je OLED-zwarte wilt, maar de voordelen van QLED.
 | 09-04-2021
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Makkelijk te installeren, via app of afstandsbediening
  • Snel OS response
  • Minimalistische RF/IR afstandsbediening
  • Minpunten
  • RakutenTV sneltoets op de afstandsbediening (why?)
  • QLED-panel is iets dikker dan OLED.
  • No-gap wall-mount is niet goedkoop, maar wel de prijs waard.
Na weken lang online reviews te hebben gelezen heb ik mijn keuze op deze tv laten vallen. De zeer bekwame verkoper van PlatteTV.nl trok me over de streep en kon deed een scherpe aanbieding, incl No-gap wallmount, 3 jaar full-service aan huis (ja, zelfs 100%!!! pixel garantie) en speciale cleaning faam en microvezel poetsdoek (aanrader). In mijn geval ging het om een upgrade van een Philips FullHD 47" (7 jaar) naar deze prachtige Samsung 4K QLED 65Q95T.
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
 
 | 08-04-2021
  • Pluspunten
  • helder scherp beeld
  • fijne afstandsbediening
  • Mooie kleuren
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top tv
 | 07-04-2021
  • Pluspunten
  • Afstandsbediening
  • Bedienen KPN kastje,achter houten deurtje!
  • Perfecte kleuren
  • Mooi geluid
  • Mooie tv aan de wand
  • Minpunten
  • Geen
Kan hem iedereen aanraden!Grote pluspunt van deze TV is de afstandsbediening werkt op het kastje van KPN zonder dat die in het zicht staat......
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product van Samsung
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Eenvoudig bedien gemak
  • Eenvoudige installatie
  • Duidelijk menu
  • Bedien gemak met 1 afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geluid
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Gewoon top tv met zo vlak voor de launch van de 2021 modellen een zeer attractieve prijs.
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Goede muurbeugel
  • Kijkhoek erg goed
  • Minpunten
  • Spiegeling scherm als hij uit staat
  • Software beetje typisch Samsung
Zeer goede tv een 65 inch was even wennen maar het went snel. Beeld is uitstekend vanuit elke hoek. Geluid is goed maar ik gebruik audioset, dat blijft altijd mooier,
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • One connextbox
  • Design
  • Ambient mode
  • Alles op 1 afstandbediening
  • Prachtig beeld
Mooie tv. Makkelijk te bedienen. Kan geen minpunt bedenken. Ook goed geholpen door plattetv.nl en voor een mooie prijs de deal gesloten.
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Model
  • Bediening
Mooie tv met heel veel mogelijkheden. Beeld en geluid super goed.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi product en kwalitatief uitstekend.
 | 03-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Zijkanten niet afgerond
Mooi beeld, redelijk eenvoudige bediening. Uitstekende beeldkwaliteit. Installatie via one-connectbox praktisch en netjes. Vanuit iedere invalshoek goed beeld. Mooie, kleine afstandsbediening.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi product en kwalitatief uitstekend.
 | 03-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Zijkanten niet afgerond
Mooi beeld, redelijk eenvoudige bediening. Uitstekende beeldkwaliteit. Installatie via one-connectbox praktisch en netjes.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima TV helemaal niets mis mee.
 | 02-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • super makkelijk in te stellen
  • Sieraad op de tv kast
  • Van Samsung weet je dat het product aan de kwaliteits eisen voldoet en dat kan je van veel andere merken vaak niet zeggen.
  • Minpunten
  • de afstandbediening ik gebruik mijn oide afstandsbediening vind ik toch gebruiksvriendelijker
Het product voldoet aan alle eisen die ik van een smart TV verwacht!!!
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Afstandsbediening, toch liever met nummers ipv futuristische meegeleverde "luxe" bediening
 | 02-04-2021
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Waanzinnig voor mijn ogen.
 | 30-03-2021
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Uitstekend geluid
  • Goed geprijsd
  • Fantastische looks
  • Makkelijk te bedienen
Door de koop van de Samsung QLED 4K 55Q95T TV heb ik mijn bril in de lade kunnen opbergen! Het scherpe beeld zorgt ervoor dat ik geen bril meer nodig heb bij tv kijken. Zo blij hiermee. Gemakkelijke bediening, van de zovele opties, van de Samsung TV 4K. Bedankt PLATTE TV.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top tv voor top prijs!
 | 30-03-2021
  • Pluspunten
  • formaat
  • kleuren
  • gebruiksgemak
  • geluid
  • Minpunten
  • dat ik hier niet eerder aan begonnen ben :-)
prachtige tv, geweldig beeld, goed geinstalleerd, en geweldige combi met soundbar Q900 van Samsung; echt een aanrader!!
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Bijzonder mooie tv
 | 29-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Gebruikersgemak
  • Apps werken perfect
  • Minpunten
  • Geen
Erg blij met de tv, ik heb hem nu twee weken en bevalt prima. Het kost even wat tijd om de juiste beeldscherm instellingen te vinden, de standaard waardes waren iets te veel, maar dat is erg persoonlijk. Het scherm hangt erg mooi met de Vogels Thin 505 en de one connect box ( slechts één draadje vanuit de tv naar dr box)
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
super goede tv
 | 29-03-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • Minpunten
  • dikke rand
super goede tv, snel geleverd. wel veel extra vragen en kosten mbt garantie en levering
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie kleuren, mooi design
 | 28-03-2021
  • Pluspunten
  • kleuren
  • design
Kleuren zijn erg mooi. Er zit een zwart kastje bij waarvan we niet wisten wat we ermee moesten doen. Denk dat er veel meer mogelijkheden zijn dan we nu gebruiken. Is wel jammer.