TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 280 reviews
1444,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Eindelijk geen zonreflectie meer
 | 24-02-2021
  • Pluspunten
  • Anti reflectie
  • Kwalitatief zeer goed
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Wat fijn zeg om normaal tv te kunnen kijken met een tuin op het zuiden. Geweldig heldere tv de kleuren van de QLED zijn overweldigend mooi. Twijfelt u tussen OLED of QLED. Niet doen.. Je kan niet fout gaan met deze QLED
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische service van plattetv.nl en de tv voldoet aan mijn eisen
 | 24-02-2021
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Mooi design
  • Snelle bediening
  • E-arc voldoet aan eisen voor atmos!
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen minpunten!
Het is een fantastische aanwinst wand nu kan die mijn sonos arc beter aansturen met dolby atmos. Het beeld is super en verder werkt alles perfect naar behoren!
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Plaatje aan de muur
 | 20-02-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Mooi vol geluid
  • Handige afstand bediening
  • Bijna onzichtbare aansluiting.
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Op advies van Tim en Ivo hebben we de TV via de chat functie van de site aangeschaft. Geen minuut spijt van. Prachtig beeld en geluid, en door de bij bestelde muurbeugel een plaatje aan de muur. 100% tevreden.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 19-02-2021
  • Pluspunten
  • vorm
  • geluid
  • bediening
  • beeld
  • Minpunten
  • nog niet gevonden.
Perfecte tv goed geholpen en perfect geïnstalleerd en opgehangen.goed advies gehad van de monteur over de hoogte en de bedienig van de nieuwe tv. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Zeer tevreden! :)
 | 17-02-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
Zeer tevreden over dit toestel! In eerste instantie het paradepaartje van samsung aangeschaft de 65q900t 8K. Het beeld hiervan viel echter super veel tegen in verhouding tot het geld wat je ervoor betaald. Hierna tv omgeruild voor de 75q95t. Met onze kijkafstand konden we namelijk nog een maatje groter :) Deze tv geïnstalleerd en zeer tevreden mee! Ook erg tevreden over de service van platte tv! Echt een aanrader!
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kan niet met Sonos Arc
 | 16-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • One connect box
  • Afstand bediening
  • Minpunten
  • Werkt niet samen met Sonos Arc
  • Vereiste update van Samsung blijft uit
Heb deze tv gekocht omdat de combi met Sonos Arc een perfecte samenstelling zou zijn. Samsung zou begin dit jaar een specifiek voor de Sonos Arc vereiste update klaar hebben. Helaas, Samsung NL appte gisteren dat dit nog wel mndn zal duren. Aan de Arc heb ik dus niks, maandenlang. Mooie boel van Samsung NL
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV met veel mogelijkheden
 | 15-02-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Geluid
  • Keuzemogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Sinds een week in het bezit van deze top TV. Overgestapt van LG OLED en nu al geen spijt van. TV met veel mogelijkheden. Ben nog wel op zoek naar de beste beeldinstellingen (tips zijn welkom).
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
An Ultimate Experience in beeld en geluid
 | 12-02-2021
  • Pluspunten
  • Scherpte beeld
  • 1 afstandbediening
  • Super geluid
  • Belachelijk mooi om 4K films te kijken
  • Minpunten
  • De Ziggo gids is (nog) niet met de afstandbediening te bedienen.
TV was groter dan verwacht, maar pas perfect in de woonkamer. Superscherp beeld en geluid in combinatie met de soundbar Q900T. Enige nadeel is dat de aanschaf van de TV ook geleid heeft tot een nieuw bankstel met loungestoelen....
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super tevreden
 | 11-02-2021
  • Pluspunten
  • anti reflectie
  • slechts 1 dun kabeltje naar de TV
  • goed geluid
  • scherp geprijsd.
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Inmiddels 2 weken in bezit en zeer tevreden. Echt mooi beeld. Nog lang niet alles doorgelezen. Dus nog niet helemaal op de hoogte hoe het allemaal werkt. Afstandsbediening is toch wel gemakkelijk. Alleen als je grote sprongen moet maken in kanalen niet handig. maar hier zijn wellicht mogelijkheden voor die ik nog niet gezien heb. We hebben even getwijfeld over 55 of 65inch. Maar ik ben blij met de keuze voor de 65. We zijn er direct aan gewend en willen echt niet meer anders. Over de contacten en service van Platte TV ben ik overigens zéér tevreden. En ze hebben ons een goede deal geboden.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige QLED TV
 | 11-02-2021
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • One Connection box
  • beeldkwaliteit
  • geluid voor een platte TV
  • makkelijke bediening
  • Minpunten
  • nog geen te vinden/bemerken
Na jaren trouwe dienst hebben we onze Sony LED TV vervangen door een Samsung.. Na wat uitzoekwerk en vele reviews lezen viel onze oog op de Samsung QLED TV\'s.. Wat mij vooral beviel was/is de One Connection box, iets unieks bij Samsung.. Een dun doorzichtig draadje loopt van de TV naar een weg te werken box waarop je alles aansluit. Hierdoor kan je de TV super vlak op de muur bevestigen net als een schilder/fotolijst.. Echt een top idee... Na het uitpakken en ophangen was het installeren super easy, middels een logisch menu... toen hij daarmee \'kijk\' gereed was, werden we verrast door een subliem beeld, waarbij we gelijk de One-Planet serie opzetten.. Wat een prachtig beeld en idd geen enkele spiegeling te zien.. Ook het geluid is voor een platte TV zonder echte klankkast heel goed.. Middels OTS komt het geluid echt direct uit je scherm en is de bass best goed te noemen een soundbar maakt het echt af, maar is niet 123 noodzaak... Ook de diverse apps die je kan installeren zijn super, snel en direct benaderbaar van Disney+/Spotify/Netflix.. echt iets wat je in deze tijd kan/mag verwachten van een Smart-TV... Helaas bleek op de dag na installatie dat er een vlek te zien was welke na 5 minuten langzaam verdween.. gelijk via de Chat PlatteTV benaderd en wat werd ik netjes en goed geholpen door Janine.. zonder al te veel woorden maar met veel foto\'s werd mij direct een nieuwe aangeboden die ze op 18-02-2021 komen leveren.. Al met al een echte super ervaring waar we elke dag nog wel iets nieuws ontdekken als we een film/serie/docu kijken.. Een top aanrader qua TV en ook qua PlatteTV...
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantastische en haarscherpe Televisie, geweldig!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Uitgebreide SMART tv
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb nog nooit zo’n fijne televisie gehad! Het beeld is echt haarscherp en in combinatie met de bijbehorende soundbar is het echt een home cinema feest, iedere keer weer!
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Verrassend goed beeld zowel overdag met zonlicht als ‘s avonds
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Genieten van beeld en geluid
  • 65inch groot genoeg voor onze wnkmr
  • One connect
  • Installatie door enthousiaste en deskundige Onno
  • Minpunten
  • nnb
Prima beeld, zeer acceptabel geluid. Ben nog zoekende naar de vele mogelijkheden. Sonos Arc op nalevering.
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische aankoop
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Schitterend model
  • Snelle software
  • Ondersteuning atmos is subliem
Superblij met de tv en met plattetv
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie en degelijke TV
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • helderheid
  • beeldkwaliteit
  • afstandsbediening
  • hangt mooi aan de muur
  • Minpunten
  • Ambient mode heeft gebreken
De tv is behoorlijk zwaar. Om hem in je eentje aan de muur te hangen moet je goed getraind zijn.Hij is snel en eenvoudig uit te pakken, in te stellen en te koppelen aan een sonos systeem. De afstandsbediening ziet er degelijk uit maar lijkt op het eerste zicht wat te eenvoudig. Als je de e-manual er op naleest merk je dat er een hele waaier aan mogelijkheden zijn. Het vergt wel wat gewenning om al die functies te beheersen. In ambient mode zijn er ook een heel aantal mogelijkheden. De enige interessante voor mij zou het uploaden van foto\'s zijn vanaf mijn (samsung) smartphone. Dat heb ik bijna een ganse dag trachten te doen maar dat wil maar niet lukken. Na wat googelen bleek het om een gekend probleem te gaan. Jammer dat Samsung daar wel reclame voor maakt terwijl het niet blijkt te werken. Softwareprobleem dat maar niet aangepast wordt volgens google. Bluetooth werkt alleen met Samsung apparaten. De beeldkwaliteit maakt gelukkig veel goed.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
De sublieme smart tv
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Ambiance achtergrond
  • Bedieningsgemak
  • Mooie prijs door Platte tv
  • Minpunten
  • Geen
Was behoorlijk verwend met eerdere Sony televisie toestellen, echter deze Samsung is the next step!
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Maar 1 transparante kabel
Allereerst wat een goede service en super snelle levering ik ben echt heel erg tevreden! En dan de tv wat een mooi beeld en het geluid is ook prima! De TV hangt mooi strak tegen de muur met maar 1 transparante kabel. Met de schilderij afbeeldingen gaat de TV perfect op in je interieur.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Toptoestel!!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Veel opties
Super mooi toestel. Zeer mooie berld kwalitei en mooie opties!! Echt bioscoop gevoel! Dankzij de zeer goede service en advies van plattetv.nl dank jullie wel!
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat een tv
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • Zeer geschikt voor next gen gaming
  • Kan met deze tv weer pqar jaar vooruit
  • One connect box
  • Minpunten
  • Tot nu toe nog niet ontdekt
Deze tv nu inmiddels 2 weken in bezit en ben er zeer tevreden over. Had hem voornamelijk gekocht voor nextgen gaming. Afstandsbediening was even wennen, maar went snel. Persoonlijk kijk ik altijd tv met soundbar, geeft vind ik een veel voller geluid. Ook de meegeleverde one connect box is zeer handig, netjes weggezet in een kastje.
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig apparaat
 | 08-02-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Plat tegen de muur
  • Geweldig beeld
  • Makkelijk aan te sluiten
Heel mooi apparaat, met 1 draad naar de TV. Zeer eenvoudig aan te sluiten. Prachtig beeld. Ik ben hier zeer tevreden over.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig toestel
 | 08-02-2021
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi beeld
  • Mooi geluid
  • Mooi afgewerkt
  • Minpunten
  • 4K upscaling werkt niet
Zeer tevreden over deze tv en de snelle service van plattetv.nl. Het enige minpuntje is het volgende wat omschreven wordt: 4K AI Upscaling 4K AI Upscaling maakt gebruik van de krachtige Quantum Processor van Samsung en analyseert automatisch de inputbron om ruis in het beeld tegen te gaan, verloren details te herstellen en om de randen rondom voorwerpen en tekst scherper te maken. Geniet altijd van 4K-resolutie, ongeacht de bron. Dit werkt dus niet. Oud beeld wordt niet mooier gemaakt en wordt zeker niet naar 4K geüpgraded