Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 66 reviews
2329,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een geweldig beeld
 | 11-08-2020
  • Pluspunten
  • strak tegen de muur
  • prachtig beeld
  • 1 draad naar tv met one connectbox
  • geweldige tv
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Mooie strkkae tv geweldig beeld
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV
 | 10-08-2020
  • Pluspunten
  • Strak beeld
  • Uitstekend geluid
  • Mooi strak tegen de muur
  • Mooie afstandsbediening
  • Goede service
  • Minpunten
  • Geen.
Super mooie tv, niks op aan te merken
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Uitstekende begeleiding bij koop door uw medewerker Justin
 | 10-08-2020
  • Pluspunten
  • 4K
  • Heel mooi beeld
  • Goed leesbaar bij teletekst-letters
  • Minpunten
  • Kabel easy-connect mocht wel wat langer zijn
Heel mooie tv mét easy connect..
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon fantastisch
 | 09-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kwaliteit
  • Scherpte
  • Vormgeving
Een super TV waar ik heel blij mee ben. Heb nu veel meer rust met het kijken van TV aangezien alles vele malen scherper en duidelijker is. Echt een aanrader!
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtig mooi beeld
 | 08-08-2020
Ik heb de tv nu 1 maand en ben op bijna alle punten zeer tevreden. Elke dag ben ik dol op deze tv en het was een geweldige ervaring om films te kijken en games te spelen. Dank u.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
een wauw factor
 | 07-08-2020
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • prima geluid
  • moki deaign
een geweldig ti3stel met practige kleuren en simpele bedieningsgemak.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldig beeld en kleuren, zwart is zwart.
 | 07-08-2020
  • Pluspunten
  • kleuren
  • Zwart is zwart.
  • Geluid.
  • Helderheid
  • Minpunten
  • Vormgeving
Goede aankoop, prachtig beeld en geluid,en prettig bedienings gemak.
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV
 | 03-08-2020
  • Pluspunten
  • Groot
  • Mooibeeld
  • Gemakkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • Geen
Had eerst de 65 inch gekocht maar achteraf hadden we toch zoiets van hmmm misschien toch maar een slag groter. Contact opgenomen met PlatteTv en het 1 en ander besproken de Tv en de muurbeugel wezen om ruilen. Deze is gewoon helemaal top.
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top apparaat!!!
 | 29-07-2020
  • Pluspunten
  • One connext box
  • Super beeld
  • Één bijna onzichtbaar kabeltje
  • Sonos Bram in tien seconden geïnstalleerd
  • Geen randapparatuur meer zichtbaar.
  • Minpunten
  • Niets kunnen vinden
Even nagedacht over het formaat, maar was de juiste beslissing. Wat een super mooie en goede TV.
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect beeld een genot voor het oog
 | 26-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geen weerkaatsing
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • EARC koppleing met Sonos ARC
Zeer tevreden alleen even wachten op update vooro ERAC koppeling naar Sonos ARC. Perfect beeld en wat subliem is het feit dat er niet of nauwelijks enige weerkaatsing is in het beeld. Zeer tevreden
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Je krijgt waar voor je geld
 | 24-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwalitleit
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
Ik was op zoek naar een andere TV, maar na aanraden van een medewerkster op deze TV uitgekomen. En de verwachtingen zijn uitgekomen.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een goede aanrader
 | 21-07-2020
  • Pluspunten
  • Je kan nog TV met de zon er op
  • Makkelijk in te stellen
  • Makkelijk in gebruik
  • Goed geluid
  • Veel extra’s
Deze TV is heel makkelijk om in te stellen en het ziet er erg mooi uit en maar een draad zichtbaar
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi beeld, geluid en design.
 | 21-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • One connect box
  • Minpunten
  • Prijs
Na lang twijfelen tussen OLED en Qled gekozen voor de Samsung Qled vanwege de grotere lichtopbrengst overdag en de vrijwel gelijke zwartwaarde als OLED. Voor algemeen gebruik overdag en \'s avonds is de Qled naar mijn mening beter. De one connect box werkt perfect. Alle snoeren, harddisks en usb sticks blijven in de tv kast verborgen. Afstandbediening met zo weinig knoppen is wennen maar het went uiteindelijk wel. En de tv is vrij snel ingesteld. Een half uurtje werk voor een leek. Het 3d geluid vind ik erg mooi. Het klinkt ruimtelijk en duidelijk in de spraak. Een sub woofer kan en zal zeker mooi klinken. Een soundbar is niet echt nodig maar zal altijd mooier klinken. Het hoeft naar mijn mening niet. Ik heb gekozen voor de 55 inch omdat de 65 inch wel erg groot werd in de woonkamer. Ik ben erg blij met de tv. Of het duurste model het geld waard is weet ik niet. Ik kies altijd het top model om later geen spijt te hebben van opties die alleen op een hoger model zitten.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig. Wat is dat genieten.
 | 20-07-2020
  • Pluspunten
  • Kijkgenot top
  • Bediening vrij eenvoudig en makkelijk
  • Instellingen en aansluitingen begrijpelijk
  • Beeld en geluid voortreffelijk
  • Een sieraad waar je geen spijt van krijgt
  • Minpunten
  • Tot op heden nog geen problemen tegengekomen
Ja dat is echt genieten. Er gaat gewoon een nieuwe wereld voor je open met dit geweldig beeld en geluid van deze Samsung TV. Menu en Help werken perfect. Aansluitingen van apparaten en instellingen. Geen probleem een kind kan de was doen. Daar hoef je echt geen geleerde voor te wezen. Ja ik heb echt een topper in huis gehaald . Ben op een eerlijke manier geholpen en voor gelicht door het Platte TV personeel waar ik nog geen spijt van heb.
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 55Q95T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig Wat is dat genieten.
 | 20-07-2020
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig.
 | 20-07-2020
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV en goede service Platte tv
 | 17-07-2020
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Geen spiegelingen in scherm
  • Duidelijk en goed geluid
  • Innovatieve afstandsbediening waarover nagedacht is
  • Uitmuntende service Platte TV
  • Minpunten
  • Geen
Op onze vorige tv kon je wat donkere films totaal niet meer volgen. Er zat veel spiegeling in het scherm door onze grote ramen in de huiskamer. Op aanraden van de verkoper van Platte tv deze nieuwe Samsung QLED 4K 55Q95T gekocht. Tevens een mooie inruilprijs ontvangen voor onze oude tv (die hadden we destijds ook gekocht bij Platte TV). Geen spiegelingen meer, een geweldig geluid, mooi beeld en door de one invisible connection maar een kabeltje naar de tv zodat alle kabels niet zichtbaar meer zijn. Al met al een geweldige service van Platte tv en echt geen minpunten.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantastische TV zowel in Design als beeld
 | 17-07-2020
  • Pluspunten
  • Super beeld en strak design
  • Met no gap wallmount strak tegen de muur
  • Overtal aan mogelijkheden
Gisteren is onze nieuwe 65 Inch door de monteur aan de wand geinstalleerd en toen was er gelijk al de wow factor. Qua grootte maar ook het design is het een plaatje aan de muur. En in de ambient mode kan je er nog een schilderij van maken ook. Echt een toevoeging aan je interieur. Ik ben compleet van slag over de verbetering van het beeld ten opzichte van mijn 10 jaar oude Samsung 46 inch ultra HD, wat een verschil. Na het aanmaken van een Samsung account kan je veel verschillende apps op je TV installeren en deze zijn allemaal zeer eenvoudig te openen (per app moet je wel een account hebben, Netflix, Videoland etc.) Ik moet nog door alle functie\'s van de TV heen, dit zijn er zo veel dat je eingenlijk door de bomen het bos niet meer ziet en voor de normale gebruiker (zoals ik) zal ik daar niet zoveel gebruik van maken, ik zeg altijd Goed is Goed. Momenteel heb ik nog geen tegenvallers opgemerkt.
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Het is net of je in de bioscoop zit maar dan heerlijk bij je eigen huis super
 | 16-07-2020
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Een afstand bediening
  • Mooie vormgeving
  • Gemakkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geluid zou iets beter kunnen
Een aan rader voor iedereen een fantastische belevenis om dat in je eigen huis te hebben
SAMSUNG QLED 4K 55Q95T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Product geheel naar verwachtingspatroon.
 | 15-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld is prachtig
  • Anti reflectie beeldscherm
  • Geluid is boven verwachting
  • Eén draad naar het toestel
  • Slimme afstandsbediening
  • Minpunten
  • zwaar
  • energieverbruik
  • TV geluid en extern gaat niet samen
Een prachtig beeld, prettig bedienbaar toestel en een enorme vooruitgang t.o.v. de oude TV (ook Samsung, maar 10 jaar oud) vooral het geluid is boven verwachting. Kortom, bijzonder tevreden.