TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 212 reviews
1099,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Great quality with very easy use and configuration
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Picture quality
  • easy use
  • great sound
It had great picture quality even when room is with a lot of light. Sound is also very high quality
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
na veel onderzoek ene goede keuze
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwalitiet
  • bedieningsgemak
  • aansluitingen
  • Minpunten
  • connectie met computer via wifi
Ben er tevreden mee. In het begin even wennen met de grootte, maar nu zeer tevreden
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top!
 | 12-04-2021
kan niet beter zijn
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie televisie, super vel beeld, strak design
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Scherp en vel beeld
  • Goede gaming-modus met lage latency
  • Stevige bouw
  • Fijne remote (wel jammer genoeg niet de aluminium editie)
  • Minpunten
  • Lage tonen (geluid) moeilijk te horen
  • 3 tot 5 seconden opstarten
  • OS soms een beetje traag
Ik vind het een erg mooie televisie, wat natuurlijk ook wel mag voor de prijs. Het heeft een strak design, redelijk dunne bezels. De tv zelf is niet de dunste, maar ziet er daarentegen wel mooi uit. Het beeld is scherp en vooral heel vel. Zo vel zelfs dat je onderhand de tv aan kan zetten en alle lichten in je huis uit kan houden. Natuurlijk kun je dit wel gewoon instellen. Wit is hierdoor ook wel echt heel mooi en puur wit. Iets dat lichtelijk minder is, zijn de ingebouwde speakers. De zware/lage tonen zijn op zich goed te horen, maar de hoge tonen een stuk minder tot zelfs bijna niet in sommige gevallen. Dit viel mij snel op bij enkele muziekstukken. Verder werkt de tv goed, ook met het OS die soms ietwat traag en klungelig is en een (vind ik persoonlijk) net wat lelijker ontwerp heeft gekregen vergeleken met de vorige jaren. Overigens werkt het wel gewoon goed. De tv duurt ook enkele seconden voordat er beeld is (zo\'n 3 tot 5 seconden) en dat is puur bij het opstarten na op stand-by modus gestaan te hebben (want de tv staat nooit echt uit uit), wat bij een model van vorig jaar vrijwel direct is. Dit is een klein beetje jammer, maar het zit niet in de weg. Verder een zeer mooie televisie waar ik de komende jaren goed mee vooruit kan.
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect tv
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Anti-reflect scherm
  • Hoog helderheid
  • Compact afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen 3D
  • Stereo
  • Dik formaat
Mooi beeld, goede helderheid bijna geen reflectie. Ik raad de tv zeker aan ben er goed tevreden mee. De beeldkwaliteit is heel goed scherp en bij het playstation 0,10 seconden output lek. Het is een supersnel tv met Gamen betreft. Veel plezier voor de kopers wat je zeker ervan gaat hebben.
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect tv
 | 12-04-2021
Mooi beeld, goede helderheid bijna geen reflectie.
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte grote tv met moderne aansluitingen
 | 11-04-2021
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Dunne rand
  • Moderne aansluitingen (hdmi 2.1)
  • Alle apps direct toegankelijk via tv
  • Minpunten
  • Geen one-connect box (dit heeft het duurdere model wel)
Samsung 75Q90T is een perfecte tv. Erg prettig dat alle apps (o.a. apple tv / netflix etc) via de tv toegankelijk zijn. Het enorme scherm heeft gelukkig een hele dunne rand. Daarnaast is de \'tv ophang\' service van plattetv.nl een aanrader. Danny heeft ons erg goed geholpen!
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een goed en mooi tv product.
 | 11-04-2021
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Zuiver geluid
  • Mooie beeld uitvoering
  • Minpunten
  • Een klein puntje is dat de afstandbediening even de nodige aandacht moet hebben qua gebruik, maar verder is dat later geen probleem.
Deze tv heeft een mooie vormgeving en de kwaliteit van het geluid en beeld zijn top. Zeker voor de kwaliteit/prijs verhouding. Super...
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld en mooi geluid.
 | 11-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Makkelijk te onstalleren
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een mmoie perfecte tv
 | 08-04-2021
  • Pluspunten
  • Heel snelle levering
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Weet geen
Een mooie grote smart tv, mooi beeld en goed geluid.
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super televisie
 | 04-04-2021
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Super kwaliteit beeld
  • Super kwaliteit geluid
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Fijne televisie, super beeld en ook het geluid is super. Bediening en installatie gingen eigenlijk vanzelf. (Kind kan de was doen ) Had dit veel eerder moeten doen.
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Top
 | 03-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • 4k
  • Qled
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Ik had een mooie deal gesloten op de 55q90t. Toen ik hem op ging halen werd ik vriendelijk geholpen. De medewerker liep zelf mee naar me auto om het toestel met mij samen in de auto te leggen top service. Beeldkwaliteit is zeer goed zeker met 4k films. Minpunt vind ik tog de afstandbedieningen die niet altijd even goed reageerd
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top!
 | 03-04-2021
Prima service!
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super televisie
 | 03-04-2021
Super televisie en goede service
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Sublieme tv
 | 02-04-2021
  • Pluspunten
  • Geweldige beeldkwaliteit
  • Snel en goed werkend besturingssysteem
  • Goede koppeling met soundbar 'Samsung'
  • Goede geluidskwaliteit voor een smart tv
  • Veel aansluitmogelijkheden
Na uitgebreid zoeken naar reviews van de tv en webshops gekozen voor deze tv . Na het advies en de persoonlijke aanbieding via de chat met Sabrina van plattetv.nl was de deal snel rond . Na de stipte levering! Hebben we de tv geïnstalleerd , dit ging echt eenvoudig en snel. En na twee weken kan ik zeggen dat dit de beste tv is die wij tot nu gehad hebben! Tv uitzendingen zijn qua beeldkwaliteit mooi , maar speelfilms, b.v. via Amazon prime met HDR zijn werkelijk subliem!
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super service echt top
 | 02-04-2021
  • Pluspunten
  • Snelle service
  • Super behulpzaam
  • Prachtig beeld
Mooie tv, prachtig scherp beeld, mooie model praktisch geen rand
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
superrrrrrrr
 | 02-04-2021
  • Pluspunten
  • goed beeld
  • goed geluid
  • makkelijk in te stellen
  • veel mogelijkheden
  • mooi design
  • Minpunten
  • keertje moeten resetten tijdens instellingen
was wat twijfel maar in de winkel werd die geheel weg genomen en blij dat we deze gekozen hebben, mooie strak beeld, goed geluid en veel instel mogelijkheden. super blij mee
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische TV, een aanrader!
 | 02-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Prima geluid
  • Ook goed beeld vanaf de zijkanten
  • Fraai design
  • Minpunten
  • stroomkabel mag wel wat langer
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Voldoet helemaal aan de gewekte verwachting
 | 01-04-2021
  • Pluspunten
  • geen reflectie in het beeld
  • zeer heldere kleuren
  • Minpunten
  • afstandsbediening omslachtig
Zeer helder beeld. Zwart is ook zwart en de kleuren sprankelen van het beeld. Aangezien de tv tegenover een raam op het zuiden staat was ik bang voor de reflectie van dat raam (en het zonlicht) in de tv, maar daar is geen sprake van.. Ik ben zeer tevreden over deze tv.
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv en geweldige service van PlatteTv.nl
 | 29-03-2021
  • Pluspunten
  • Alles goed
  • Minpunten
  • Geen
Sinds een week of 2 deze geweldige tv in huis, super simpel kunnen ophangen met de bijgeleverde beugel. Fantastisch beeld, zowel in de avond als overdag. Zeer te vreden. Ook over de service van PlatteTV.nl. Op zondag een half uurtje goede adviezen van Sanne gekregen, en tot aanschaf overgegaan na het maken van een mooie deal. Totaal geen spijt