Samsung QLED 4K 55Q74T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 14 reviews
1399,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Zeer goed geholpen door de medewerker van PlatteTV
 | 21-09-2020
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • grootte
  • bedieningsgemak
Wij hebben door de medewerker van Platte TV goed advies gekregen, wat onze keuze geholpen heeft in deze perfecte TV.
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Eerste indrukken zijn overweldigend. Mooi beeld.
 | 21-09-2020
  • Pluspunten
  • Stekker er in en daar draait hij
  • Prijs
  • Minpunten
  • draait niet op de bestaande CI + module. Moet worden vervangen.
Zeker tevreden en ben tot nu toe blij met de investering.
Samsung QLED 4K 55Q74T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi en scherp op 7 meter !
 | 21-09-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit op 4K
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Installatie gemak
  • Minpunten
  • Geen streaming dienst
  • Afstandsbediening voorgekookt voor Netflix enz.
Flinke 75" TV met genoeg scherpte op 7 meter afstand. Vooral 4k uitzending geeft enorme kwaliteit, KPN heeft dat nog niet maar deze TV is ingericht voor de toekomst. Geluid is ook verassend goed voor een platte TV. Jammer is wel dat streamen niet lukt vanuit de Ziggo of kon app zonder Chromecast. Maar een prima aankoop na enkele weken kijken en gebruiken.
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Hele mooie tv
 | 21-09-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • design
  • gemak van de extras
  • Minpunten
  • afstandbediening
Mooi beeld, het geluid is prima maar een soundbar is geen overbodige luxe. Het is wel even wennen met de afstandsbediening omdat er geen nummers opzitten
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een prachtige tv met een erg mooi scherp beeld.
 | 30-08-2020
  • Pluspunten
  • Scherpte beeld
  • Minpunten
  • Bediening afstandbediening
Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de tv. De bediening van de afstandsbediening vind ik minder. Maar het beeld is scherp.
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV die nog niet helemaal mee is
 | 29-08-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Prima geluidskwaliteit
  • Streaming apps als Netflix, Disney+, YouTube en Amazon Prime
  • Gemakkelijke afstandsbediening met minimaal design
  • Minpunten
  • Samsung 2020 TV's lopen nog iets achter qua software en apps
  • Nog niet alle apps zijn beschikbaar op deze TV (Maar er komen wekelijks nieuwe bij)
Prima smart TV met levendige kleuren. Integratie met settop boxen van o.a. Ziggo en KPN werkt super en de verschillende apps om (bijna) al je streamingsdiensten te kijken
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldig
 | 29-08-2020
Nu naar drie weken kan ik niet anders zeggen dan geweldig, zeker de UHD films op Netflix zijn zeer scherp
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 07-08-2020
Het is een prachtige tv en het voldoet aan onze eisen. De bezorger was aardig en het was goeie service heel erg bedankt voor onze tv!
Samsung QLED 4K 55Q74T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 55Q74T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 55Q74T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Perfect
 | 06-07-2020
  • Minpunten
  • Geen
Zeer mooi beeld zeer blij mee
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een geweldige tv
 | 01-07-2020
  • Pluspunten
  • helder beeld
  • top geluid
  • vormgeving
  • gemakkelijke installatie
  • alles op 1 afstandbediening
  • Minpunten
  • tot nu toe nog niks aan te merken staat pas 1 dag binnen.
ik was op zoek naar een vervanger voor m,n samsung 48 inch curved tv via de chat wat vragen gesteld omdat ik eigelijk een lg oled 55 inch wilde maar mij werdt afgeraden ivm lichtinval op de tv. er werdt mij deze tv aangeraden de samsung QLED 4K 55Q74T. dus goed kunnen onderhandelen qua prijs en gevraagt of deze op voorraad was in breda en ja kon deze gelijk ophalen eenmaal thuis uitgepakt voet eronder geschroeft aangesloten en de installatie was een fluitje van een cent een kind doet de was. wat een VERSCHIL VAN BEELD KWALITEIT tegenover m,n vorige ook het geluid is super. dus kan maar 1 ding zeggen dit is een supertoestel. de tijd zal het moeten uitwijzen qua betrouwbaarheid maar heb een garantie pakket erbij genomen dus ben erzo al 5 jaar garantievrij 2 jaar via samsung en 3 jaar via het garantiepakket.ben ook zeer vriendelijk behandelt in de winkel in breda een dikke 10 voor platte tv.
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig coole tv met super geluid, jeweetzelluf.
 | 25-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Ambient modus
  • Geluid
  • Mooi fornaat
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Zoals ik hierboven beschreef. Mooie tv met top geluid, beeldkwaliteit is super en de formaat is super. Groter is ook mooi naar dit kijkt geweldig.
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 16-06-2020
  • Pluspunten
  • EARC
  • HDMI 2.1
  • Installatie.
  • Beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • Eigenlijk niet.
Deze TV beschikt over EARC (enhanced auto return channel) en HDMI 2.1.Ik maak gebruik van de Samsung HW Q70R soundbar en dolby atmos (netflix) wordt zonder problemen doorgegeven.Beeldkwaliteit is zeer goed.Installatie fluitje van een cent.Kortom een aanrader.
Samsung QLED 4K 55Q74T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch en een super snelle levering
 | 14-06-2020
Erg goed
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sinds ik hem heb hangen ben ik helemaal verkocht.
 | 19-05-2020
  • Pluspunten
  • HDMI 2.1
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Beeld kan soms iets wat weerspiegeling geven vanuit een hoek
Deze tv beschikt over een HDMI 2.1 dus dacht dan ga ik over op een andere tv. Ik ging van 55inch naar 75 en wat een genot. Zijn geld dubbel en dwars waard in mijn ogen