TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
Samsung QLED 4K 55Q74T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 74 reviews
991,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer tevreden
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Streaming
  • Overzichtelijk bedieningsmenu
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Installatie van de tv was zeer eenvoudig. Het beeld is haarscherp en het geluid past zich aan aan de omgevingsgeluiden in de woonkamer. Ook fijn om beeld via je tablet of smartphone direct op je tv te laten streamen.
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Alles wat ik me wenste!
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Prima geluid
  • Prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • Krijg de afstandsbediening niet gekoppeld
Het beeld is haarscherp. Geen seconde spijt gehad van mijn nieuwe 65”! De kabels lopen mooi weg achter door de voet dus je ziet ze niet zitten. Ik ben er heel erg blij mee! Ook het geluid valt me niets tegen. Ik krijg de afstandsbediening niet gekoppeld aan mijn harman kardon versterker. Daar baal ik wel heel erg van!
Samsung QLED 4K 55Q74T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goed tv voor zijn prijs klasse
 | 06-04-2021
Samsung Q tv is echt goed in zijn beeld en vorm. Geluid mag wat verbeterd worden.
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een mooie tv met verbluffend mooi beeld, zelfs op deze 65 inch
 | 05-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Uiterlijk
  • Afstandsbediening
  • Formaat
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
TOP tv, zeker na 2 keer problemen te hebben gehad met Philips modellen. Het beeld is echt verbluffend mooi scherp. Geen enkele vorm van bleeding wat bij de Philips wel was. Ook de afstandsbediening is erg mooi, compact en modern vormgegeven. Ik heb hem net een week, maar nog geen seconde spijt van! Zeker een aanrader.
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg mooie tv, heldere kleuren en fijne bediening
 | 05-04-2021
Erg blij met deze aankoop! Goede service ook bij plattetv! Geluid heb ik via de sonos, geluid van de tv zelf valt een beetje tegen. Beeldkwaliteit daarentegen erg goed
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top televisie
 | 04-04-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Goede service
  • Minpunten
  • Geluid is niet optimaal maar het is net wat je gewend bent.
Echt een super mooie televisie met prachtig kwaliteit beeld. Voor geluid zou ik nog wel een soundbar aanraden,verder super veel plezier van de televisie! Ook de service van plattetv is top!
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Erg fijne TV met top beeld
 | 02-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Complete interface voor interactieve TV/Apps
  • Makkelijke bediening
  • Eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • (Klein minpunt) materiaalgebruik achterzijde
Heel mooi beeld, super interface (zelfs onze 3-jarige snapt het), en eenvoudige en snelle installatie. Materiaalgebruik (vnl behuizing achterzijde) minder dan mijn vorige TV, maar dat merk je alleen bij het ophangen/neerzetten.
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Na deftig zoeken, hebben we ongetwijfeld een super toestel gevonden!
 | 01-04-2021
Samsung QLED 4K 55Q74T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 55Q74T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beste koop zonder tegenspraak!!!!
 | 01-04-2021
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Bioscoop
 | 31-03-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Afstandsbediening
  • Kleur
  • Minpunten
  • Geluid
Ik ben zo blij met deze TV. Ik waan mij elke x weer in een Bios. Vind de afstandbediening mooi.... Schaf wel een soundbar aan......geluid is dan veeeeel warmer.
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig!
 | 29-03-2021
super mooi beeld makkelijke installatie en een heel goed geluid een aanrader
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima tv
 | 29-03-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid
Goeie snelle service duidelijke uitleg bij platte tv
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv prijskwaliteit is super!
 | 28-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld, veel mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Afstandsbediening werkt op elk apparaat
  • Snel, afstandbediening reageerd super
  • Minpunten
  • Ambiant modus foto streamen werkt niet
Deze tv heeft alles wat je van een tv verwacht met de mogekijkheden die je wilt. Beeld heeft een intelligente modus die ik zelf wat te fel maar na het aanpassen in onze ideale stand is het genieten. Ambiant modus gebruik ik niet veel, alleen het leukste van dat werkt niet. Hij streamt de foto\'s niet van telefoon naar tv. Huawei Samsung en Apple geprobeerd maar tevergeefs. Kortom top tv!
Samsung QLED 4K 55Q74T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super TV...
 | 27-03-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed helder geluid
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt...
Super mooie TV... beeld en geluid uitstekend. Wat een goede service van plattetv.nl, mooie korting gekregen en denken ook met je mee... snel en netjes thuis geleverd... Top...
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv voor mooie prijs
 | 21-03-2021
  • Pluspunten
  • Erg groot
  • Mooi scherp beeld
  • Veel opties en apps
  • Minpunten
  • Verbruikt wel veel stroom
Een hele mooie tv. Het android systeem maakt het zeer makkelijk om alles te bedienen. Ook erg fijn dat er een knopje op de afstandsbediening zit voor Netflix/amazon. De kleine afstandsbediening werkt ook heel snel en gemakkelijk. Bixby is nog even wennen en moet in het engels. Maar ook dit werkt prima als je er wat mee speelt. Alles bij elkaar zeer tevreden
Samsung QLED 4K 55Q74T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Deze TV bevalt ons goed
 | 16-03-2021
Levering verliep naar behoren eveneens het plaatsen er van. De bezorger was zeer correct in woord en daad.. Voor een volgende TV zullen we weer bij jullie aankloppen maar dat zal nog even duren. Met vriendelijke groeten.....
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV!
 | 12-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Bedienings gemak
  • Tv geeft prachtige kleuren
  • Minpunten
  • Afstandsbediening ingewikkeld
  • Geluidskwaliteit
Geweldige TV , zeer tevreden over!
Samsung QLED 4K 55Q74T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Goede aankoop
 | 08-03-2021
Zijn blij met deze aankoop. Mooi beeld makkelijk aan te sluiten. Absoluut geen spijt van!
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een super mooie tv.
 | 06-03-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Vormgeving
  • Instel mogelijkheden
  • Kleuren zijn erg mooi.
  • Minpunten
  • Geen
Een mooie tv. Beeld is super scherp. En veel instel mogelijkheden.
SAMSUNG QLED 4K 55Q74T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een heel mooi toestel dat plat tegen de muur hangt
 | 20-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • goed geluid
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Ik heb dit toestel 3 dagen in huis, plat aan de wand als een schilderrij en nog mooier in de Ambient mode. Prachtig beeld en goed geluid