Wegens drukte bij PostNL mogelijke vertraging van uw levering
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 26 reviews
1049,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldige kwaliteit
 | 02-12-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Snel van zender wisselen
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Nog geen ontdekt
Gemakkelijk in gebruik en heel goede beeld/geluidskwaliteit
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fijne tv!.,
 | 23-11-2020
  • Pluspunten
  • Kleur mooi
  • Makkelijk menu
Zeer tevreden met deze tv!.. Kleine handige afstandbediening!..
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
schitterende tv
 | 23-11-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • zonder moeite te installeren
  • Minpunten
  • oude aansluitingen
  • beperkte handleiding
Geweldige tv, goed geluid. Min puntje is wel oude aansluitingen zoals tulpjes voor geluid, oude spelcomputers of videocamera zijn niet aanwezig.
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie grote platte tv
 | 23-11-2020
  • Pluspunten
  • Mooi dun
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Goede kijkhoek
  • Afstandsbediening via telefoon en losse afstandsbediening
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Mooie tv, hangt mooi tegen de muur. Net of je in een bioscoop zit. Mooi geluid en zeer scherp beeld.
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super beeld
 | 14-11-2020
  • Pluspunten
  • Aansluiten eenvoudig
  • Extra soundbar aansluiten geen probleem
  • Voldoende aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Goed, goede, prijs/kwaliteit
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
TV gaat af en toe spontaan rebooten
 | 10-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening (als het werkt)
  • Minpunten
  • Onbetrouwbare werking
Na een tijdje gekeken ging de TV af en toe op zwart en startte vanzelf weer op. Na een aantal keren zo een spontane reboot werkte de afstandsbedienig ook niet meer. Door stroom uit en aan te zetten werkte de tv weer.. Alleen waren de apps verdwenen. Nu na een fabrieks reset werk de tv weer naar behoren. hoop dat hij het vol blijft houden.
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goede keus geweest!
 | 04-11-2020
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Geluid
  • Kleine afstandsbediening
  • Ook via de Samsung app te bedienen op je telefoon
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Scenery mode: vrij omslachtig in bepaalde settings
Sinds 2 weken hangt deze tv bij ons in de woonkamer en we zijn erg onder de indruk van het beeldkwaliteit en het geluid. In 1 woord: gewoon top!! We hadden hiervoor ook een Samsung maar deze Qled is toch echt 100 procent verbeterd. Een goede keus geweest want zat te twijfelen tussen OLED en LG Nano maar ik ben blij dat het deze geworden is. Mede dankzij de juiste en onafhankelijke hulp van de medewerker in Breda van plattetv.nl.
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldige tv!
 | 30-10-2020
  • Pluspunten
  • Kleine randen
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Afstandbediening beperkt
Zeer tevreden met deze TV. Zeer scherp beeld en de kleine randen zorgen ervoor dat we het maximale uit de beschikbare ruimte kunnen behalen.
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super blij mee
 | 22-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Verbazingwekkend goed geluid
  • Mooie uitstraling
  • Veel apps te installeren
  • Te bedienen met afstandsbediening van ziggo
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Allereerst vriendelijk geholpen in de winkel Breda door J.S. Tv voldoet aan mijn wensen en de uitleg in de winkel. Super scherp beeld, erg makkelijk te installeren en soepel te bedienen. Geluid is erg goed van zichzelf, maar met Sonos is het nog beter.
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geluid moeilijk te beoordelen, geluid via soundbara
 | 22-10-2020
prima TV aan verwachting
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
geweldige tv
 | 04-08-2020
  • Pluspunten
  • Alleen maar
  • Minpunten
  • geen
Een vooruitgang op onze oude tv.
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
perfect
 | 24-07-2020
  • Pluspunten
  • makkelijke bediening
  • kleuren
  • scherpte
  • Minpunten
  • geen
mooi scherp beeld.kleuren zijn heel erg mooi.
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Product voldoet helemaal aan onze verwachtingen.
 | 21-07-2020
  • Pluspunten
  • Goede vormgeving
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Lastig instellen van apps
Top
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beste tv in 49inch
 | 19-07-2020
  • Pluspunten
  • direct full array
  • vormgeving
  • snelheid van opstarten.
  • Minpunten
  • geen DTS ondersteuning
  • Ziggo next box schakelt niet uit met one remote.
Erg fijne tv met erg goede beeldkwaliteit! Enige Samsung tv van 49 inch met direct full array. Hierdoor betere kleur weergave! Geluid valt natuurlijk tegen, maar dit mag je verwachten van een platte tv. Het grote nadeel is dat Samsung tv\'s geen DTS meer ondersteunen, ook niet als passthrough. Het wordt helaas allemaal om gezet naar DD+
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Nice!
 | 13-07-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Volle kleuren
  • Snelle installatie
  • Minpunten
  • Geen ondersteuning voor DTS
Na het netjes afleveren en installeren van de tv meteen maar even aan de slag gegaan. Allereerst heb ik de aanbevolen instellingen voor de tv van homecinemamagazine.nl overgenomen (zoveel verstand heb ik er namelijk niet van). In het begin deed de 123 knop op de afstandsbediening het hier ook niet maar die deed het na een reset wel (even googelen op afstandsbediening Samsung resetten). Wow wat een beeld was mijn eerste indruk, zowel qua grootte (55" komende van 32"), kleur en scherpte. We hebben inmiddels een paar films in 4k gekeken. Snelle beelden worden vloeiend weergegeven en de kleuren spatten van je scherm. Blooming rondom ondertitels weet de tv slim te voorkomen door ze minder fel weer te geven, wat erg prettig is. Black frame insertion heb ik uitgezet, ik kan niet tegen het zichtbare knipperen van het scherm. Zelfs in donkere scenes blijvend de details goed zichtbaar. De contrastwaarden zijn uitstekend, donker is mooi donker. Antireflectie had wat beter gekund. Het raampje achter onze bank is duidelijk zichtbaar op het scherm. Kijkhoek voldoet voor ons prima. Het geluid klinkt goed en blijft ook bij een wat hoger volume mooi. Een soundbar maakt het geheel echter wel compleet. De meegeleverde afstandsbediening werkt prima, alles is ermee te bedienen. De combi Tizen en afstandsbediening is goed op elkaar afgestemd. Ook de Ziggo box is prima te bedienen. Toch mis ik de fysieke cijferknoppen op de afstandsbediening. De Netflix knop is een regelrechte uitkomst :). Heel ideaal, deze zal het snelst slijten vrees ik. We hebben ondertussen een aantal films in MKV formaat bekeken en die waren erg indrukwekkend om te kijken. Jammer alleen dat De tv geen DTS ondersteund. Al met al erg tevreden over de tv.
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fraaie beelden, intense kleuren, goede kijkhoek
 | 13-07-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Intense kleuren
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Wat dikker
  • Geen one connect kabel
Wat een eyecatcher! Dat was mijn eerste indruk toen het apparaat eenmaal op ons tv-kastje stond. We zijn van plan om deze tv straks aan de muur te bevestigen, dat zal de tv nog meer tot zijn recht doen komen dan het nu al doet. We hebben gekozen voor de Samsung Q80T met 55 inch formaat. Met een kijkafstand van ongeveer 3 meter is deze grootte voor ons perfect, groter had niet gemoeten. Het beeld is fenomenaal: scherp, gedetailleerd en het kleurenpalet is zeer goed te noemen. Design is over het algemeen fraai te nemen: tv is iets dikker vanwege het feit dat het niet beschikt over een one connect kabel, maar de afwerking is bijzonder goed te noemen. De dunne rand valt niet op en zorgt voor een zo groot mogelijk kijkoppervlak. Installatie van de televisie ging prima, na wat zoeken naar de juiste instellingen kregen we het gewenste resultaat. Televisie heeft een goede kijkhoek en geluid is voor een platte tv goed te noemen. Wel hebben we gekozen voor een combinatie met de Samsung HWQ60T, om het geluid te optimaliseren. Resultaat is uitermate gaaf te noemen. TV werkt makkelijk en heeft een overzichtelijk menu en dito afstandsbediening.
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekende keuze in een markt met zoveel aanbod.
 | 11-07-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen
Heb de TV nu een paar dagen in huis en heb ervaren dat het een genot is om naar te kijken.
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV
 | 04-07-2020
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Haarscherp beeld met mooie kleuren
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • Haarsherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Eenvoudig te installeren
  • Simpel te bedienen
  • Minpunten
  • Prijzig
  • Geluid
We hebben deze TV nu inmiddels drie weken in ons bezit en zijn zeer tevreden. De kleuren zijn werkelijk prachtig, het beeld is haarscherp en zwart is echt zwart. Verder is het beeld ook heel helder, wat erg prettig is als je een heel licht huis hebt zoals wij. Het installeren steld eigenlijk niks voor. Binnen een kwartier konden we al TV kijken. De afstandsbedening is klein en goed te bedienen. De weinige knoppen op de afstandsbediening wennen snel. Schakelen van kanaal doe je eigenlijk via het zenderoverzicht. Zo kan je meteen zien wat er op TV is en komt. Het geluid is redelijk. Exteren speakers zijn aan te bevelen. Wij zijn erg blij met deze TV en raden deze zeker aan!
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geen platte televisie
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Prijs
  • Dikte televisie
De Samsung Qled 55 inch. heeft een groot beeld, haarscherp en zeer mooie kleuren. De telvisie heeft zulk scherp beeld dat je alle details goed zichtbaar zijn. De tv is zeer plat (helaas niet volledig plat om deze naadloos te bevestigen aan de muur). Er zit wel een mooie standaard bij. Dit komt omdat de televisie niet is voorzien van een One connect box. Verder is de televisie voorzien van een Ambient Mode, deze heeft voor ons geen meerwaarden, we hebben de Ambient Mode wel geprobeerd. Alle gewenste (HDMI, optisch, USB) aansluitingen zitten er op. De installatie van de televisie is zeer eenvoudig en binnen 10 minuten geïnstalleerd. De bijhorende afstandsbediening is klein maar ook eenvoudig te bedienen. Het koppelen van de televisie aan de soundbar was ook niet moeilijk. Want wij hebben deze mooie tv gekocht in combinatie met de Samsung 4k soundbar voor een waren filmbeleving. Het geluid verbetert aanzienlijk hierdoor. En het design past geheel bij de mooie tv. Kortom wij zijn zeer tevreden met deze set.