TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 49 reviews
999,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Meer dan geweldig
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te instaleren met Ziggo Next
  • Heel goed geluid
  • Mooie prijs
  • Minpunten
  • Geen minpunten.
Dit een geweldige tv. Heel tevreden .
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super toestel
 | 09-04-2021
  • Pluspunten
  • mooi beeld echt scherpe kleuren
  • goed geluid ook zonder extra soundbox
  • ook goede kijkhoek
  • Minpunten
  • geen draaibare voet
Een duidelijk verschil met mijn oude TV in beeld vooral maar ook wat het geluid betreft
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beeld kleur kwaliteit voldoet volledig aan de verwachtingen
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Kleur beeld kwaliteit
  • Bediening
  • Ontspiegeld scherm
Makkelijk te bedienen, beeld en kleur voldoen aan de verwachting. Pluspunt is de geringe weerkaatsing van de omgeving.
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi beeld, mooi geluid
 | 20-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooi geluid
  • Strak design
  • Minpunten
  • Strakke, stevige, maar simpele/ saaie voetsteun
  • Verder geen minpunt kunnen vinden
Een iets duurder model dan dat ik eigenlijk wilde kopen, maar zijn geld meer dan waard. Mooi beeld, en voor een platte tv, een best mooi geluid en bas. Enige nadeel is de kleine donkergrijze afstandsbediening welke ik al meerdere keren kwijtgeraakt ben
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige Televisie
 | 16-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteid
  • kleine overzichtelijke afstandbediening
  • Geen Lichtinval overdag
  • Minpunten
  • koppeling met ziggo on demand
Geweldige Televisie . Hele kleine bezels . Mooie Kleur Fantastisch Beeld
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige Televisie
 | 16-03-2021
  • Pluspunten
  • Fantastich Beeld
  • bedieningsgemak
  • kleine overzichtelijke afstandbediening
  • Minpunten
  • koppeling met ziggo on demand
heeft een prachtig beeld , zelfs als de zon erop schijnt kun je gewoon kijken zonder de lichtinval erop te zien . Geluid staat bij mij niet aan , gaat via de sonos playbar Erg makkelijk in te stellen
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een mooi apparaat, had ik veel eerder moeten kopen...
 | 28-02-2021
Feilloze vormgeving, beeld- en geluidskwaliteit. Soundbar draagt zeker bij, maar is geen must. De afstandbediener is heerlijk simpel en went snel. KOPEN DUS !
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige televisie met, voor een LED televisie, goed geluid.
 | 26-02-2021
  • Pluspunten
  • Instelmogelijkheden
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Kijkhoek
  • Standaard kleurweergave
Het is een prachtige televisie, maar let wel goed op de kijkhoek. Als je ook vanaf de zijkant naar de televisie kijkt, dan vervagen heel snel de kleuren. Een OLED televisie komt dan wellicht beter tot zijn recht. Indien je recht voor de televisie kan zitten (of met een kleine kijkhoek), dan zijn de kleuren fantastisch. De televisie heeft veel instelmogelijkheden, waardoor je de beeldkwaliteit goed naar je eigen hand kan zetten. Met name de filmmodus toont de meest natuurgetrouwe kleuren. Wat daarnaast erg fijn is aan deze televisie is het geluid. Voor een LED televisie klinkt het geluid erg goed en kan ook redelijk hard gezet worden zonder te vervormen. Uiteraard een soundbar beter, maar voor televisiebegrippen is dit erg goed.
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Nog beter dan verwacht!
 | 18-02-2021
  • Pluspunten
  • Zeer goed geluid mooi bas
Wow wat een goed geluid en een superscherpbeeld. Mijn oude afstandsbediening werkt ook op deze tv. De tv werd trouwens snel bezorgd ik ben er heel blij mee.
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Neusje van de zalm
 | 15-02-2021
  • Pluspunten
  • Subliem beeld ook zonder 4K content ( upscale )
  • Strakke lijnen en stevige constructie
  • Met wat voorbereiding verloop installatie vlotjes
  • Klaar voor de nieuwe gen consoles in 4K 120Hz
  • Prijs en leveringstermijn
  • Minpunten
  • Een extra persoon om het scherm te bevestigen
Prachtig toestel, met mooie strakke lijnen De materialen die worden gebruikt zijn van goede kwaliteit. Ik heb voor de optie gekozen met met een beugel van vogels thin 550 die deze tv met gemak aan kan. De installatie verliep zeer vlot indien met reeds wat voorbereidingen kan treffen wat kabels enz betreft. Je kan uiteraard altijd de optie nemen om deze te laten plaatsen. Het kalibreren heb ik zelf gedaan, hierbij was het wat zoeken achter de juiste instellingen in het menu maar oom hier weer kan je dit laten doen door de leverancier. Bij het inschakelen doen je wat keuzes te maken, eenmaal alles achter de rug is krijg je wat moois te zien. Enkele video in 4K 120 Hs met de reeds geïnstalleerde app YouTube laat pas echt zien wat deze in z’n Mars geeft. Verder werd de tv vlot in het netwerk gezet en zijn er geen onregelmatigheden bij het streaken van content. De kids hebben reeds hun weg gevonden naar het grote scherm en de game console werden snel geïnstalleerd. De tv geeft een leuk extra optie, hij herkend het aangesloten toestel via HDMI en maakt netjes het logo of icoon zodat je handig kan omschakelen naar een andere input. Ik heb de tv gekocht wegens een aankoop van ene laatste gen console... deze hebben een output van 4K 120Hz en daar is deze tv dus volledig klaar voor. Prijs, kwaliteit en de toekomstige mogelijkheden ... met dit toestel heb je de komende jaren het neusje van de zalm
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooie tv, mooi beeld en geluid
 | 11-02-2021
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een waanzinnige televisie
 | 31-01-2021
  • Pluspunten
  • gebruiksvriendelijk
  • haarscherp beeld
  • enkele voet in het midden
  • optische uitgang
  • fraaie afstandsbediening
Ik heb geen seconde spijt van de aankoop van deze geweldige tv. super strakke tv met een zeer fraai design enkele voet in het midden. Haarscherp beeld en als je in 4K een serie of film kijkt weet je helemaal niet wat je ziet. Het beeld is nog scherper dan in het echt. (bij wijze van)mooie kleuren en zwart is zwart. overdag donkere scenes kijken geen enkel probleem. kortom ik ben een blij mens. top service
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een waanzinnige televisie
 | 31-01-2021
  • Pluspunten
  • gebruiksvriendelijk
  • mooie vormgeving
  • overzichtelijk menu
  • haarscherp beeld
heb geen moment spijt van deze geweldige aankoop. een prachtige televisie met haarscherp beeld prachtig design.mooi met een enkele voet in het midden. en als je een film of serie in 4K kijkt dan weet je helemaal niet wat je meemaakt. laat ik het zo zeggen. Het beeld is nog scherper dan in het echt.
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig beeld
 | 28-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geluid
Mooie TV , prachtig beeld. Geluid is wat minder ,maar je moet toch een soundbar hebben voor een goed geluid.
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima tv. Waar voor je geld.
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Geluid dat beweging volgt
  • Minpunten
  • Bewegend geluid niet aan te sturen op mijn bestaande soundbar
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima TV
 | 23-01-2021
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • In combinatie met humax verschil in geluidsvolume
Beeldkwaliteit en geluid zijn goed. De TV is makkelijk te installeren en te bedienen. In combinatie met een humax zit er verschil in geluidsvolume tussen stereo en Dolby uitzendingen. Nog niet ontdekt hoe dit verholpen kan worden.
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
zeer aangemane audio-visuele ervaring
 | 29-12-2020
  • Pluspunten
  • rustig, stabiel beeld
  • bluetooth voor mijn koptelefoon
  • goed geluid
  • uitstekende internetervaring
  • veel apps te installeren
  • Minpunten
  • geen fysieke koptelefoon- (of andere) aansluiting
Nadat mijn oude Sony het opgegeven had moest ik een nieuwe tv zoeken. Dankzij de ultrasnelle chats van PTV (ook in het weekend!) heb ik mijn keuze gemaakt. uitgebreide functionaliteit, prima beeld (uiteraard) en een goed geluid. Ik werk dagelijks met professionele audioapparatuur en geluid is bij tv\'s vaak een ondergeschoven kindje. Bij dit apparaat is dat niet het geval. De digitale output (optisch) voorziet mijn geluidssysteem van een uitstekend geluid. Deze tv heeft ons een fijne coronaproof-thuiskerst anno 2020 bezorgd. We hebben in strikte quarantaine genoten van de vele kerstfilms in HD.
Samsung QLED 4K 50Q80T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantasche tv
 | 28-12-2020
  • Pluspunten
  • Apps makkelijk te installeren
  • Kleuren
  • Geluid
  • Genoeg ingangen voor bv. USB
  • Prijs/kwaliteit verhouding
Wat een prachtig scherm! Voor het eerst heb ik zelf een tv gekocht én vond ik dit dus erg veel geld. Maar na 1 minuut tv kijken, was ik dat bedrag alweer vergeten! Ik ben er zo blij mee. De tv is heel gemakkelijk te installeren. Ook valt het me op hoe snel hij is. De beeldkwaliteit is ongekend, wat worden de kleuren mooi weergeven. Het geluid is ook erg goed, vanwege de hoeveelheid films en series die we kijken, willen we toch nog een keer een soundbar gaan aanschaffen. Absoluut tevreden met deze aankoop.
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Heerlijke TV
 | 28-12-2020
  • Pluspunten
  • Compacte afstandsbediening
  • Werkt perfect met Ziggo
Wat een heerlijke TV is deze Samsung. Het beeld is werkelijke schitterend. De instelmogelijkheden zijn enorm. Het geluid is ook zonder soundbar goed.
SAMSUNG QLED 4K 50Q80T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekende Smart TV. voldoet voor 100 % aan onze verwachtingen.
 | 14-12-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • gemakkelijk te installeren
  • Geluid, beter dan verwacht
Zeer goede beeldkwaliteit, Gemakkelijk te installeren. Het geluid is beter dan verwacht. eigenlijk tot nu toe geen minpunten !!