U bevindt zich in:
Samsung QE82Q950R Reviews

SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 36 reviews
8199,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
 
 | 10-07-2020
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Groot beeld
  • Eenvoudig bedieningspaneel
  • Mooi design
  • Prijs
  • Minpunten
  • Schermreflextie
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig televisie, zeker de moeite waard
 | 29-05-2020
  • Pluspunten
  • Gebruiks gemak
  • Beeldkwaliteit
Ik heb de 55inch versie gekocht van de Q950r. Had hem al lange tijd op het oog en toch knop doorgehakt. Nu over de televisie: Zeer makkelijk te bedienen, er zit zelf e-manuel in tv mocht je ergens niet uitkomen. Beeldkwaliteit voor 55inch is ook zeker mis. Upscaling doet zijn werk, zie zeker verschil met met vorige 4k televisie. Wel moest ik iets stoeien met instelling om hem goed af te stellen, maar hier zijn wel paar makkelijk settings voor te vinden op internet. Geluidskwaliteit: Het standaard geluid van de tv is ook zeker niet slecht. Zelf gebruik ik de hdmi Arc naar een audio receiver ook hier is alles duidelijk te vinden voor instellen. Kortom: Zoek je een goede 8k instapper dan is de 950r zeker de place to be
Samsung QE82Q950R Reviews
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv
 | 27-05-2020
Vorige week aangeschaft. Prima tv, mooie prijs/kwaliteit verhouding. Na ophangen van tv bleek deze te klein te zijn voor de woonkamer. Daarom heeft ie nu een mooie plaats gekregen in mijn slaapkamer.
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Gemakkelijk te installeren, erg goede beeldkwaliteit. Geluid heeft ondersteuning nodig.
 | 11-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Lage reflectie overdag.
  • Minpunten
  • geluid
erg goed
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super toestel.
 | 17-03-2020
Zeer goed geholpen met aanschaf via chat. Goede deal. Mijn complimenten.
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect toestel, hadden een samsung hier voor maar deze is weer beter en mooier
 | 08-03-2020
  • Pluspunten
  • Strak tegen de muur
  • Mooi design
  • Geen wirwar aan draden naar de TV
  • Perfect beeld
  • makkelijk te plaatsen en in te stellen
Het product is super gaaf ondanks er nog maar weinig of geen 8K uitzending zijn of materiaal, is het beeld super strak. met de beugel die je kan kopen bij deze TV is hij mooi strak tegen de muur te hangen en is het enige wat je ziet aan draad een dun kabeltje naar de propcessor die je ergens anders kan weg moffelen (alhoewel deze ook mooie strak en in het zwart is) ik heb er ondanks de prijs total geen spijt van
Samsung QE82Q950R Reviews
Samsung QE82Q950R Reviews
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Absoluut no 1 , geen competitie
 | 05-03-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • kleuren
  • contrast
  • bediening
  • Minpunten
  • geen
Super tevreden met deze aanschaf, natuurlijk een stevige prijs, maar echt heel veel waar voor je geld, top TV en 5 jaar volledige garantie, dus nog jarenlang van kijk en luisterplezier verzekerd
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een zeer mooie en strakke tv.....
 | 26-02-2020
  • Pluspunten
  • stakke lijnen
  • mooi beeld
  • slime connect box
  • ook fijn dat je voetstukken kan verplaatsenen
naar 13 jaar gekeken te hebben naar een plasma pioneer 43 ich. werd het toch echt tijd voor iets nieuws. deze tv viel mij ook meteen op om zijn starkke lijnen. en naartuurlijk het mooie beeld. ook super dat je geen draaden meer ziet hangen,door de slime connect box. ben zeer tevreden over deze tv. heb daarbij wel Ralf de oren van zijn hoofd gevraagt. maar hij wist overal antwoord op. dus bij deze,zeer goed geholpen door Ralf.
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Waanzinnig beeld echt geweldig
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit uitmuntend
  • Makkelijke afstand bediening
  • Rand apparatuur makkelijk te koppelen
  • Minpunten
  • Geluid aan de mindere kant
Echt een geweldige tv. De kleuren echt spectaculair. En natuurlijk het bedienings gemak van de afstand bediening. Ook de randapparatuur zijn hier op aangesloten. En ook niet onbelangrijk de winkel zelf. Uitstekend geholpen door Robin in de winkel en de installateur Danny echt een visite kaart voor platte tv. Ben zeer tevreden en kan iedereen aanraden om hier te kopen.
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
The best TV you can buy as of now, excellent picture, sound and easy to integrate with other systems
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • Image quality
  • Screen resolution
  • Easy to use
  • Fast OS
  • Minpunten
  • Sound could have been a bit better
This TV is simply marvelous. 8K upscaling and reality of some of the content is too good. Sound is also good, however would recommend a soundbar with that. Tizen OS is so fast and easy to use. Also very easy to integrate with other devices in the home. A total 5 out of 5 for this TV for design, image quality and overall experience.
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top, ik ben er zeker van absoluut de juiste keuze gemaakt te hebben zowel voor de TV als voor Platte TV
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gemak
  • Eenvoudige koppeling met overige (oudere!!)apparatuur
  • Sonos koppeling heel makkelijk
  • Gebruik eigen afstandsbediening mogelijk, dus niet nodig om bijbehorende bediening te gebruiken
Voldoet geheel aan de eisen die ik vooraf gesteld heb. Daarbij is het hele traject door Platte TV heel goed verzorgd, alsof je in een "echte" winkel geholpen bent. En Danny was een uitstekende installateur: visitekaartje voor het bedrijf.
Samsung QE82Q950R Reviews
Samsung QE82Q950R Reviews
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • Goede service
  • Mooi beeld
  • Supersnel
  • Eenvoudige bediening
  • Samsung en platte tv top
  • Minpunten
  • Tv demonteren van beugel
Prachtig beeld snel internet en Netflix Het was de eerste en zeker niet de laatste keer dat wij bij platte tv gekocht hebben uitstekend geholpen geweldige service
Samsung QE82Q950R Reviews
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Uitstekende tv voor een uitstekende prijs!
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Aansluitmogelijkheden
  • Slechts 1 dunne kabel naar de TV
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit haad ik beter verwacht
  • extra knoppen om direct naar Netflix, Prime video en Rakuten TV
Perfecte beeldkwaliteit, redelijk goed geluid via de ingebouwde luistprekers, maar 1 dun kabeltje naar de tv, mooie afstandsbediening met weinig knoppen. De extra knoppen om direct naar Netflix, Prime video en Rakuten TV te gaan hadden wat mij betreft beter weggelaten of programmeerbaar gemaakt kunnen worden.
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch beeld
 | 08-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Vorm
  • Minpunten
  • Prijs
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Subliem en compact
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Superieure beeldkwaliteit
  • aparte Connect module en beeldscherm
  • slechts één kabel naar het beeldscherm
  • eenvoudige setup
  • één afstandsbediening voor alle apparaten
  • Minpunten
  • noodzaak van extra soundbar
alle moderne features van een Smart TV in één apparaat, eenvoudige setup, schitterende beeldkwaliteit en connectiviteit via Apps.
Samsung QE82Q950R Reviews
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Strak beeld en makkelijk in bediening
 | 21-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld 8k upgrade tot Max scherpte
  • bediening gemak
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Herkenning overige apparatuur snel en simpel
  • Minpunten
  • Mee geleverde box wordt extreem warm beïnvloed levensduur
  • Energie verbruik
Mooi beeld
Samsung QE82Q950R Reviews
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Strak beeld en makkelijk in bediening
 | 21-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld 8k upgrade tot Max scherpte
  • bediening gemak
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Herkenning overige apparatuur snel en simpel
  • Minpunten
  • Mee geleverde box wordt extreem warm beïnvloed levensduur
  • Energie verbruik
Mooi beeld
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super gave tv
 | 19-12-2019
Heb de tv gemonteerd op een hoogglanszwarte mdf plaat Waar h et het best tot zijn recht komt En beeld is feminonaal
Samsung QE82Q950R Reviews
Samsung QE82Q950R Reviews
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig apparaat
 | 17-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Enkele kabel aansluiting
  • Minpunten
  • Prijs
Top tv, erg goed geadviseerd door platte tv.nl en uiteindelijk gekozen voor de 8k versie van deze QLED tv. Voor ons was ook de aansluiting via de enkele glasvezelkabel ideaal omdat de aansluitingen voor kabel en utp aan de andere kant van de woonkamer zitten. Nu kon ik door een voeg te verwijderen uit de tegelvloer perfect de kabel wegwerken. Beeldkwaliteit is subliem! Ook de ambient mode is een pluspunt, geen saai zwart vlak aan de muur maar een mooi ‘schilderij’..
Samsung QE82Q950R Reviews
Samsung QE82Q950R Reviews
Samsung QE82Q950R Reviews
SAMSUNG QE82Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super vet beeld
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • erg slang design
  • 8k resolutie
  • los kastje met alle aansluitingen
  • superscherp helder beeld
  • Minpunten
  • relatief hoog stroomverbruik
  • geen muurbeugel meegeleverd
erg goed!!
Samsung QE82Q950R Reviews