U bevindt zich in:
Samsung QE82Q6F 2018 Reviews

SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 46 reviews
3999,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon super zowel de TV als de service van PlatteTV
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • cursus beeldscherm
  • TV beeldscherm
  • handige bediening
  • Echt Platte TV
  • Minpunten
  • geen idee
Super TV met echte ondersteuning ook van Samsung helpdesk
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede tv voor dit prijsniveau
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Minpunten
  • Side lit (dus ook minder goede zwartwaarden)
  • Kijkhoek
  • TV grijpt te snel in bij donkere films
Dit is de goedkoopste QLed TV die Samsung aanbiedt. Omdat wij op zoek waren naar een 49"scherm kwamen we al snel bij deze uit. 55" is te groot voor onze zithoek. OLed valt daarmee al direct af (55"is de kleinste maat) en Samsung biedt alleen 49" aan voor de goedkopere modellen. Voor dit prijspijl is dit een prima TV. Uiteraard kun je geen zwartwaardes verwachten zoals bij OLed of de duurdere QLed modellen. De kijkhoeken vind ik wel tegenvallen. Die zijn echt beperkt. Het beeld wordt dan snel fletser als je een beetje aan de zijkant zit. Tizen (het besturingssysteem) werkt erg snel en prettig. De afstandbediening is wat klein met maar een paar knoppen, maar de bediening valt zeker niet tegen! Het is voldoende voor wat men tegenwoordig doet met een TV (minder Ziggo zappen, meer streamen). Ik ben aangenaam verrast door het gebruiksgemak. Ook de eerste keer instellen van de TV ging vlot met de Samsung app. Daarbij herkent de TV al mijn randapparatuur direct (Xbox One X, Chromecast en Sony Receiver [optisch]). Het heeft me even wat tijd gekost het beeld zelf af te stellen (helderheid, contrast, etc). Voor normale TV - films enzo - is het kalibreren met behulp van enkele 4K HDR Youtube filmpjes wellicht de beste methode. Hier krijg je een goed idee van de kleuren, zwartwaarden en of de backlighting niet te sterk staat. Ik heb bijvoorbeeld de achtergrondverlichting terug geschroefd naar ongeveer de helft. Dat verbeterde de zwartwaardes behoorlijk en alles is nog steeds duidelijk. "Spelmodus" is voor de Xbox (4k & HDR) een uitkomst. Dit verbetert merkbaar de kwaliteit en werkt automatisch wanneer een game opgestart wordt. Helaas is deze TV niet voorzien van Freesync, dat is pas vanaf 55". Een punt van kritiek is de contrastverbetering (of iets dergelijks) bij donkere films. De TV past continu het contrast aan als dat nodig is. Als je donkere films met ndertiteling kijkt kan dit heel irritant zijn. Doordat er steeds wit in beeld verschijnt (ondertiteling dus), zal de TV het contrast aanpassen. Wordt er niets gezegd, dan zie je alles weer donkerder worden. Ik heb deze setting op het laagst gezet, maar toch merk je het nog. Overall een goede TV voor deze prijs. Als je veel om zwartwaardes en kijkhoeken geeft, dan is mijn advies toch om nog even door te sparen voor een OLed - tenzij je echt niet groter dan 49" wil gaan dan...
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv!
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Ik ben er heel tevreden over!
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prima TV, helder beeld en goed geluid
 | 10-12-2018
Een iets grotere TV dan ik had gewild. Ik wilde een 42 inch, maar de kwaliteit van Qled heeft voor mij de doorslag gegeven. Prima tecreden met deze aankoop. Goede service en scherpe aanbieding maakte het compleet
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
we zijn uiterst tevreden over de Qe65q6f 2018
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • super beeld
  • perfect geluid
  • afstands bediening
  • vorm geving
  • contact met plate tv
na wat speurwerk op internet wist ik welke tv ik wilde het zou een Samsung Qled worden. Alleen waar te kopen er zijn zoveel aanbieders heb gekozen voor platte tv. De grote was voor mij snel beslist 65 inch zou het beste staan .we hebben hier ook geen spijt van tv voldoet aan alle verwachtingen .Beeld is perfect ,geluid verrassend goed, afstandsbediening werkt simpel en gemakkelijk,en de vormgeving is zeer mooi. Door de wolfs muur beugel hangt hij perfect bij ons.
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV met ongekend beeldkwaliteit
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geen weerkaatsing van de zon
  • Ultra plat model
  • Draden mooi weggewerkt in geleverde standaard
  • Kleine afstandbediening
  • Minpunten
  • Niet
De prijs/kwaiteit verhouding van deze tv is ongekend. De speciale Qled technologie kan zich meten aan de duurdere modellen.
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zijn erg blij en tevreden met onze nieuwe aankoop
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • haarscherp beeld
  • natuurlijke kleuren
  • eenvoudige bediening
  • mooie vormgeving
Fantastisch beeld en eenvoudige bediening. Daar komt nog bij dat de verkoper zeer kundig was en alle tijd nam voor ons en zeer klantvriendelijk was.
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Te gek!
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs
  • Smart opties
  • Vormgeving van de tv
  • Service
  • Minpunten
  • Ambient mode valt tegen, is niet heel effectief
Fantastische TV
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediengemak
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
Prima tv al heel lang Samsung fan
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig apparaat, bediening kan beter
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • bediening
De afstandsbediening is zeer beperkt en daardoor lopen veel zaken via het scherm.
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Superrrr!
 | 30-11-2018
  • Pluspunten
  • 4k beeld
  • inputlag
  • hdmi 2.0
  • 120hz native
  • 1440p@120hz (gaming)
  • Minpunten
  • Geen koptelefoon aansluiting
Fantastico qua beeld, gaming en movies.
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prima product met een uitstekende verhouding prijs kwaliteit
 | 29-11-2018
  • Pluspunten
  • makkelijke bediening
  • erg goed beeld
  • mooie vormgeving
  • veel kijkplezier ook sport
  • Minpunten
  • geen
Zeer gemakkelijke installatie zelfs ik kan het. Erg goede beeldkwaliteit voor deze prijs. Ben zelfs bezig er nog een aan te schaffen van 55 inch, heb nu de 65 inch.
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
handleiding onvoldoende en storende gesproken test bij verandering geluidsvolume
 | 26-11-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • Minpunten
  • handleiding
  • bediening onderbalk
beeld en vormgeving zijn prima maar bedieningshandleiding is een aanfluiting
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfect
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • mooie diepe kleuren
  • makkelijk te bedienen
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Schitterrnde kwaliteit
 | 24-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Mogelijkheden
Prijs/kwaliteit fantastische aankoop. Veel mogelijkheden, scherp beeld en prima geluid
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldig, is een prima keus
 | 17-11-2018
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • beeldkwalitiet
  • geluidskwaliteit
  • installatie
  • app mogelijkheden
  • Minpunten
  • synchronisatie met Apple
Deze TV gekozen op vormgeving en uiteraard beeldkwaliteit, TV laat zich eenvoudig, wanneer je de juiste stappen doorloopt installeren. Zappen gaat razendsnel geluidkwaliteit is bijzonder goed met een basbox in de achterzijde van het toestel. In een woord een geweldige keuze
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top!
 | 16-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Grootte
Deze tv is echt een aanwinst voor onze woonkamer. Het beeldkwaliteit is top en de ambient mode zorgt voor een extra dimensie wanneer de tv niet per se aan hoeft. Een absolute aanrader!
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima prijs/kwaliteits verhouding
 | 02-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Mooi beeld, afstandsbediening kon beter. Goed geholpen
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig toestel
 | 01-11-2018
Helder beeld , makkelijk bediening , snel geĂ¯nstalleerd
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Strakke TV met veel mogelijkheden
 | 30-10-2018
Mooi vormgegeven tv met genoeg mogelijkheden. Kleuren lijken af en toe wat flets, maar dat is meer een kwestie van wennen. Aansluiten ging prima. Fijn en goed advies van de verkopers van Platte TV. Geen spijt van deze aankoop.