U bevindt zich in:
Samsung QE82Q6F 2018 Reviews

SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 143 reviews
3328,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super aanwinst
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak afstandsbediening
  • geluid
  • vormgeving
  • bekabeling via pootjes
Erg mooie tv met verrassend goed geluid. De afstandsbediening is klein en voorzien van weinig knopjes maar erg makkelijk te gebruiken! Goede beeldkwaliteit. Scherm is voorzien van een heel subtiel klein randje; de bekabeling kan via de pootjes weggewerkt worden, nette oplossing.
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
heerlijke tv, gemakkelijk in gebruik en top beeld.
 | 13-04-2019
Ik vind het een heerlijke tv met top beeld
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie smart TV wat voldoet aan mijn verwachting
 | 13-04-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk afstandbediening
  • Mooi design
  • Geweldig beeld
  • Minpunten
  • Geen
Prima produkt met tal van mogelijkheden,perfect beeld. Geluid is goed maar heb toch aanvulling gegeven via een soundbar.
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
zeer goed
 | 13-04-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • eenvoudig te instaleren en ik ben 75 jaar
  • Minpunten
  • zou het niet weten
het product besteld op vrijdag maar door postNL moest ik wachten tot Dinsdag ,maar het was het wachten meer dan waard wat een feest om hem in gebruik te nemen.
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
whooooo wat een waardevol toestel
 | 11-04-2019
  • Pluspunten
  • 10 Beeld
  • 10 Geluid
  • 10 bedieningsgemak
  • 10 Kwaliteit
  • 10 Platte tv.
Er gaat een wereld voor je open nooit geweten dat als je een QLET tv in je kamer hebt staan, je denkt uit een raam te kijken. Alles is net echt alsof je het kunt pakken en aanraken vooral de uitzendingen UDH 4K. Veel vrienden en kennissen hebben ons mee gedeeld dat ze ook zo,n tv willen hebben. En de grote is perfect niet storend er lang over nagedacht. Maar waren door het prijsaanbod van platte tv al snel overstag door inruil van onze 3d smart tv 55 inch naar een QLET 65 inch Samsung smart tv. Prima regeling dat in ruilen . Nog een komplement naar de soepelheid van het personeel over de mogelijkheden en de adviezen die je gratis van hun krijgt . Woensdag gekocht en op zaterdag zaten we met vrienden naar een heel mooie tv te kijken . en whoo,s waren niet van de lucht wat een prachtige kleuren. Kijk de voorbeeld film van Samsung zelf maar eens een UHD 4K test film. Dan begrijp je wat voor kwaliteit je hebt gekocht Als het goed is dan krijgen jullie nog vier bestellingen binnen op kort termijn van onze vriendenkring. Hartelijk dank voor de afwerking van onze bestelling. Met vriendelijke groet en nog een mooie tijd om mensen te helpen aan een unieke tv Toon en Stasia Stoop PS. Ook bedankt namens onze twaalf kleinkinderen.
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super toestel
 | 09-04-2019
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 08-04-2019
geweldig
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima tv, aanwinst
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
Mooi beeld, met soundbar Mw 700 geweldig geluid. Afstandsbediening wel wennen, maar eigenlijk prima ding. Sinds KPN de app voor Samsung tv’s heeft ook geen KPN recieven meer nodig
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachttv
 | 04-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi om te zien
  • Mooi beeld
  • Mooi geluid
  • Goede bediening
  • Goede prijs kwailteitsverhouding
  • Minpunten
  • Geen
Schitterende tv, mooi beeld, goed geluid en simpele bediening
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een prachtig beeld (zwart=zwart/wit=wit) en een niet onverdienstelijk geluid ! Helemaal super tevreden !
 | 04-04-2019
  • Pluspunten
  • Wit is wit, zwart is zwart
  • Prachtige kleuren
  • Ingebouwde speakers : meer dan voldoende, beter als de goedkope soundbars
  • Minpunten
  • Geen Audio Line out
Ik heb voor deze prijs nog geen betere TV kunnen vinden. Het énige kleine minpuntje: er zit (behalve optisch) geen line-out op. Als dit het geval was geweest had ie van mij een 11 gekregen. Nu een 10 !
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooie tv en super voor gamers.
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • Top voor gamers
  • Mooie kleuren
  • Super beeld
Beste tv voor gamers, en hij werkt zo snel en zonder problemen.
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeldkwaliteit
  • Prim geluid
  • Smart-tv (Tizen)
  • Design
  • Minpunten
  • VA-paneel: kleurweergave vanaf zijkant
Dit model is de instapper van de Samsung QLED tv's. Ondanks dat het de goedkoopste van de serie is, biedt hij een erg mooie beeldkwaliteit. Het VA-paneel zorgt er wel voor dat als je vanaf de zijkant naar de tv kijkt de kleuren wat minder fel worden dan wanneer je recht voor het beeld staat. Het beeld is verder erg helder en ook perfect voor spelcomputer door de snelle beeldverversing (120Mhz). Geluid is in orde, beter dan verwacht. Voor normale tv-programma's mis ik geen soundbar. Tizen smart-tv werkt erg prettig, supersnel en soepel, jammer dat de voice-functie niet in het Nederlands werkt.
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooi toestel.
 | 30-03-2019
Geen spijt van de aankoop. Goedebeld
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima apparaat
 | 11-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
Voldoet aan verwachtingen
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi
 | 10-03-2019
  • Pluspunten
  • Apps
Fijn in gebruik
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
het is een mooie tv
 | 05-03-2019
is een goed product samsung kijk er al jaaren naar
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Perfect
 | 04-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Interface
  • Aansluitingen
  • Minpunten
  • Geen
Perfect beeld en geluid, snelle gebruiksvriendelijke interface. Voldoende Zeer tevreden!
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Schitterende tv met helder, prachtig beeld en verrassend goed geluid!
 | 02-03-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • heldere kleuren
  • verrassend goed geluid
  • design
  • Minpunten
  • nog iets spiegelend glas
  • afstandsbediening is wennen
Mooie vormgeving. Zeer goed en helder beeld. Verrassend goed geluid. Zeer veel mogelijkheden met randapparatuur. Minpuntje is het iets spiegelend glas.
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima product voor een mooie prijs
 | 27-02-2019
Groot scherm, mooie kleuren, super scherp beeld en een zeer smalle rand. Meer dan tevreden.
SAMSUNG QE82Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon een geweldige tv!!!
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • 9
  • Minpunten
  • Geen
Topper in die prijsklasse