U bevindt zich in:
Samsung QE75Q9F 2018 Reviews

SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 222 reviews
3999,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Super gave TV
 | 11-03-2019
  • Pluspunten
  • Gemak
  • Beeld
  • Opties
  • Schilderij functie
  • Minpunten
  • Geluid van de tv zelf. Sounbar is een must
Super gave tv zeker samen met de soundbar N950 van Samsung. Ik heb hem nu een paar weken en ontdek nog steeds leuke nieuwe dingen
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geen spijt van mijn aankoop!
 | 10-03-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld en snelle bewegingen
  • Makkelijk aan te sluiten en in te stellen
  • Automatische game modus
  • Strak design
  • Met One connect box maar slechts 1 kabeltje zichtbaar
Wat een mooi beeld heeft deze tv ben er nog steeds super blij mee wat ook heel erg fijn is, is dat als ik tv kijk met NLEX kan ik met de afstands bediening van de tv zappen dus heb praktisch maar 1 afstands bediening nodig. Dit is ook mijn eerste smart tv en ben er achter dat het zo veel fijner is omdat ik bijna geen externe bronnen hoeft te gebruiken waarop ik bijvoor beeld netflix kan kijken, spotify kan luisteren of youtube kan kijken.
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
De perfecte TV
 | 09-03-2019
  • Pluspunten
  • Super beeldkwaliteit
  • Makkelijke installatie
Ik twijfelde tussen een LG oled TV en de Samsung Q9. Na zeer goed advies door de verkoper van Plattetv.nl hebben we besloten de samsung te kopen. We zijn tot nu toe erg tevreden over de TV, Super mooi beeld.
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige TV met perfect beeld
 | 09-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Scherpte
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Connect box
TV met perfecte beeldkwaliteit van hoge kwaliteit. Nu maar hopen dat Ziggo snel met de 4K mediabox gaat komen!
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV
 | 09-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen uitgebreid instructie boek
  • Afstand tot de muur bij gebruik van de voet
Een echte smart TV met een geweldig beeld en zelfs het geluid is erg goed. Aan de afstandsbediening moet je wel even wennen, maar werkt geweldig en ligt prettig in de hand.. Montage aan de muur is een aanrader, want met voet is de afstand tot de muur redelijk groot
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Schitterende TV
 | 04-03-2019
  • Pluspunten
  • Diep zwart
  • Makkelijk in bediening
  • Minpunten
  • Toch wel prijzig
Ben echt in de wolken over deze TV. Mooi zwart, sterke kleuren, mooi contrast, snelle veranderingen. Moeilijk voor te stellen dat dit ooit beter kan. Ook de AB is erg handig.
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een super toestel, goed beeld, mooi vormgegeven en voor tv geluid een super mooie output!
 | 04-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • ideaal vanwege de one connect cable en box
  • uitzonderlijk geluid voor ingebouwde speakers
  • mooi design
  • gemakkelijke Tizen besturing
  • Minpunten
  • geen ingebouwde chromecast
Ik gebruik de Samsung QE55Q9F nu ongeveer 2 weken en hij is me nog geen moment tegengevallen, bedieningsgemak en beeldkwaliteit zijn de unique selling points van dit toestel. Bijkomend pluspunt is het goede geluid voor ingebouwde speakers, kortom, helemaal top!
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon een top tv
 | 04-03-2019
  • Pluspunten
  • Ni
Echt een mooie tv alles klopt bediengs gemak maar ook de kleuren op de tv prachtig
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
kleuren van het beeldscherm zijn geweldig
 | 03-03-2019
mooie tv. beeldscherm heeft super mooie kleuren. geluid is ondanks van alleen de tv best redelijk. soundbar zou een goeie aanvulling zijn maar niet noodzakelijk naar mijn idee. kwaliteit tv kijken hang en staat wel met de levering van je provider
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Goede koop
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV met Super beeldkwaliteit
 | 01-03-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • makkelijke menu's
  • Laag stroomverbruik
  • Mooi Design
  • Very smart-TV
Strakke vormgeving. Gemakkelijk te bedienen en in te stellen. Op multi systemen aan te sluiten.
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zeer tevreden
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • schitterend beeld
  • eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • geen
prachtige tv. hangt als een plaatje aan de muur. een verrijking van de woonkamer. genieten er elke dag van.
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Schitterend
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Goed geluid
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen.
Deze tv heeft alles. Ik kijk via de schotel. Inladen van de zenders fluitje van een cent. Een settopbox is niet meer nodig. Het beeld is werkelijk super. Prachtige kleuren en zwart is ook echt zwart. Een speciale vermelding verdient zeker de afstandsbediening. Geheel van metaal. Ligt door zijn formaat prima in de hand. Met een zeer beperkt aantal knoppen kunnen de tv en ook andere apparaten eenvoudig worden bediend. Het geluid van veel smart tv's laat vaak te wensn over. Dit toestel heeft een uitzonderlijk goed geluid. Een soundbar is voor de meeste mensen waarschijnlijk niet meer nodig. Al met al een prachtig toestel. Wat mij betreft een echte aanrader.
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top !
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • instellingen
  • snelheid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • One cable connection wordt snel warm
Top beeld, instelmogelijkheden, snelheid en geluid.
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV en zeer fijn bedrijf!
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • Prijs kwaliteit
  • Beeld en geluid
  • Eenvoudige fraaie afstandsbediening
  • Minpunten
  • Niet kunnen ontdekken
Zeer fraaie TV, zowel esthetisch als qua beeld en geluid. Eenvoudige en mooie kleine afstandsbediening. Apps werken goed en snel. Kortom top TV
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bioscoop thuis
 | 24-02-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Door sooundbar ook met geweldig geluid
  • Minpunten
  • ken ik nog niet
Enige juiste keuze en door Platte TV voor een aantrekkelijke prijs
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Toestel is boven verwachting, de beeldkwaliteit is bijzonder goed.
 | 23-02-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • bevestiging aan de muur
  • Minpunten
  • we krijgen "de stem" van de ondertiteling bij een nederlands programma niet uit
Je hoopt op een bepaalde beeldkwaliteit n.a.v. alle reviews die je leest maar je weet pas hoe goed die is als je zelf in je eigen woonkamer zit en naar je favoriete serie kijkt.
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische TV overtrof alle verwachting
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren incl zwart
  • Bediening
  • One Connect
  • Design/bevestiginig
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig beeld met zwart=zwart en diepe volle kleuren. Zowel een film als sport ziet er prachtig uit. De uitvinding van Samsung is de One Connect box. Geen dradentroep meer naar de TV. Geniaal is ook de afstandsbediening die weer eens laat zien dat minder vaak meer is. Zeer tevreden over TV en prima advies van PlatteTV
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastisch beeld
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Kleurweergave
  • Afstandsbediening
  • One connect box
  • Menu
  • Minpunten
  • Rand om scherm toont wat grof
  • Met universele wallmount niet strak op te hangen
  • Prijs no gap wallmount (€ 150)
Kleur en helderheid zijn fenomenaal, met name bij 4K/uhd. Zilver of goud spat van het scherm. Veel diepte. Kleine degelijke remote, mooie metalen uitvoering (degelijk). Alle aansluitingen op one-connect box is handig. De aangesloten bronnen (inputs) worden automatisch in on screen display getoond, maar kunnen ook van eigen icoon en zelf gekozen naam worden voorzien. Met optionele no-gap wallmount strak te monteren. Top televisie.
SAMSUNG QE75Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Tof ding, had wat werk nodig
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Freesynch
  • software werkt soepel
  • beeld is echt wel scherp te krijgen!
  • Minpunten
  • local dimming
Toffe TV het koste wel wat moeite om de setting goed te krijgen. bepaalde functies kun je niet bij als de game modus is ingeschakeld. Ik heb de TV gekozen omdat het 2018 model freesynch heeft en dat maakt het streamen vanaf de PC superbruut. maar vanwege de beperkte settings in game modus moet de pc wat meer doen dan bij andere TV's. Wat vooral opviel waren de local dimming punten. je wilt de backlight echt wel laag houden zodat je niet gek word van subtitels bijvoorbeeld (ik heb subtitels daarom grijs gemaakt, dat scheelt al best wat:)).