UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Samsung QE75Q85R Reviews

SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 180 reviews
3498,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede aankoop
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • One connect
  • One remote
  • Makkelijke en snelle apps
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is even wennen
  • Prijs
Mooie tv, met de one Connect ideaal om op te hangen.
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Supermooie tv met scherpe kleuren
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Makkelijke installatie
  • One connect systeem
  • Minpunten
  • Beperkt aan toetsen op afstandsbediening
Deze tv aangeschaft nadat ik in eerste instantie online een LG Oled tv had uitgekozen. Bij ophalen in de winkel overtuigde de verkoper mij deze tv aan te schaffen. Voornamelijk vanwege de heldere kleuren en het One connect systeem. Na het 2 weken in gebruik te hebben gehad heb ik hier absoluut geen spijt van. Ondanks dat oude mijn AV reciever geen UHD aankan vind ik de beeldkwaliteit al super.
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een mooie TV, strak vormgegeven, goed geluid.
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Snel geïnstalleerd
  • Mooi en strak vormgegeven
Na wat research uit gekomen op deze TV. Mij verder laten informeren door de verkoper van Platte TV. Die mij ipv de demo modus een stukje film liet zien en horen. Wat een mooi beeld en goed geluid. Als tip gaf de verkoper mee, dat er bij deze tv een box zit, waarop je al je randapparaten kunt aansluiten. Met als voordeel dat je geen kabels en kastjes meer hoeft te zien.
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
echt een top TV !!!
 | 27-03-2020
  • Pluspunten
  • weergaloos beeld
  • strak design
  • Ruim voldoende aansluitpunten HDMI
  • One Connect Box
  • Smart Hub
Wat een geweldig beeld heeft deze TV!! Ik ben superblij dat ik voor deze tv heb gekozen. hij was wel iets duurder dan het budget dat ik voor een tv had, maar dacht: hij moet vele jaren mee en ik wilde mij niet ergeren aan iets mindere kwaliteit, Nou ik heb er GEEN spijt van! Weergaloos beeld met 4K en de one connect box is echt super! Tip: Bij gebruik van Denon Receiver gebruik alleen de Optische kabel over TV Audio dus geen HDMI (arc) dan werkt het echt super! Speciaal voor deze TV een nieuwe wandkast gebouwd.
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige Televisie
 | 27-03-2020
  • Pluspunten
  • Ragscherp beeld
  • Mooie zwartwaardes
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
Super mooi televisie toestel. Met de one connect box alles makkelijk aan te sluiten. Geen problemen meer met het toevoegen van een apparaat. Vroeger moest de tv van de muur voor het aansluiten van een extra apparaat, nu kan je de tv lekker laten hangen en prik je jet apparaat zo in de one connect box. Beeld is ook super. Daarbij ben ik top geholpen door de klantenservice van platte tv. Vraag altijd naar uw aanbieding. Dan kunnen ze altijd iets voor u betekenen.
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Topproduct
 | 27-03-2020
Wij kwamen van 42 inch. 55 inch is een mooie maat voor een grote woonkamer. De one Connectbox verbinding met 1 dun kabeltje is heel fijn!
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie TV, qua Design en Beeld.
 | 25-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi Design
  • Beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • Groot, apart bijgeleverd kastje.
Mooie TV, qua Design en Beeld. Mijn vorige TV was een Samsung 4K, maar de kijkhoek van deze TV viel erg tegen. Dat is bij deze QLED veel beter. Natuurlijk is de prijs van een QLED ook veel hoger. Bijzonder vind ik wel het bijgeleverde kastje, best wel groot en daar moet je wel weer een plek voor vinden. De verbinding tussen het kastje en de TV is dan wel weer een mooie, dunne kabel.
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fijne tv voldoet aan onze verwachting
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • HELDERHEID EN KLEUR HEEL MOOI
  • In de winkel is het prettig
  • zeer goede uitleg luisteren goed
  • afstand tot de TV in nietmeer belangrijk
  • Minpunten
  • geen
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
voldoet aan onze verwachting
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • HELDERHEID EN KLEUR HEEL MOOI
  • GROTE TV KAN OOK IN ONZE HUISKAMER
  • BEDIENINGS GEMAK GOED
  • UITLEG INSTALATIE HEEL GOED
  • DE WINKEL IN NAARDEN IS HEEL FIJN OM
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Precies wat ikwilde
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • Zeer mooi beeld
  • Prima geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Roestvrijstalen afstandbediening
  • Eenvoudig
Fantastische TV wordt geleverd met een kastje waarop je alles aansluit. Het enige draadje wat nodig is maak je vast achter de TV zodat je totaal geen bedrading ziet. Qua beeld en geluid een absolute aanrader. Ik had een goede andere TV die het 12 jaar zonder storing gedaan heeft (en nog steeds werkt) maar dit is de investering meer dan waard!
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
supertevreden !
 | 19-03-2020
erg tevreden over het toestel, na twijfel uiteindelijk gekozen voor dit model. Mooie vormgeving, hangt strak aan de wand door de No Gap beugel..
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig scherp beeld
 | 18-03-2020
  • Pluspunten
  • formaat
  • Beeld
  • Invisible cable
  • Minpunten
  • Prijzig
prachtig formaat, menu werkt erg snel en fijn. Beeld spat er vanaf. Geweldig
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Heel mooie tv
 | 17-03-2020
De tv voldoet aan de verwachting die ik ervan had Heel mooi beeld
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastisch
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld, geluid en heldere kleuren
  • makkelijke bediening
  • van alle kanten goed beeld/zicht
  • als smart tv werkt hij perfect
  • alle aansluitingen zitten in een apart klein kasje, daardoor maar 1 draadje op de muur zichtbaat
  • Minpunten
  • geen
  • hooguit te weinig tijd om te kijken
Een wereld van verschil met onze oude led tv, deze heeft zo een prachtige beeldkwaliteit, dat we elke dag wel een natuurprogramma opzetten om te genieten van de prachtige kleuren en duidelijk beeld, elk vogelveertje is te tellen! We zijn zeer tevreden over deze tv, mooi design, mooie voet, mooi beeld en goed geluid. Kortom, alleen maar plussen. Goed zicht vanuit alle ooghoeken.
Samsung QE75Q85R Reviews
Samsung QE75Q85R Reviews
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastisch
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld, geluid en heldere kleuren
  • makkelijke bediening
  • van alle kanten goed beeld/zicht
  • als smart tv werkt hij perfect
  • leuke extra gadgets
  • Minpunten
  • geen
  • hooguit te weinig tijd om te kijken
Een wereld van verschil met onze oude led tv, deze heft zo een prachtige beeldkwaliteit, dat we elke dag wel een natuurprogramma opzetten om te genieten van de prachtige kleuren en duidelijk beeld, elk vogelveertje is te tellen! We zijn zeer tevreden over de ze tv, mooi design, mooie voet, mooi beeld en goed geluid. Kortom, alleen maar plussen. Goed zicht vanuit alle ooghoeken.
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
FantastIsch beeld en bedieningsgemak
 | 11-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Aparte aansluiting met box ideaal
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Een nieuwe beleving van TV kijken wat een mooi beeld.
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige upgrade, geweldige tv.
 | 11-03-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig Beeld
  • Mooie vormgeving
  • One connect box
  • Minpunten
  • Niet genoeg HDMI ingangen op de one-connect
  • Remote mocht van mij configureerbaar zijn
Beeld is fantastisch, ingebouwde apps eenvoudig (netflix/prime) jammer dat je geen andere app aan de knop rakuten tv kunt hangen. Geluid was ok maar in combinatie met de soundbar Samsung HW-Q70R helemaal geweldig. Ook erg blij met de one-connect box al hadden daar meer HDMI-ingangen op mogen zitten dan de 3 die er naast de HDMI-Arc op zitten.
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie beeld en goed geluid
 | 10-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Goed beeld
  • One connectbox
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Zeer tevreden over de TV. Nu ruim een week in gebruik Een verademing met onze oude tv. Helder beeld en redelijk tot goed geluid. De One Connectbox is ideaal. Maar een draad naar de TV
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig blij met de QE55Q85R geniet van prachtig beeld en geluid
 | 09-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Prijs
  • Afstandsbediening
  • Gebruik
In de winkel in Groningen ontzettend fijn geadvisserd door Henkjan zo wist ik dat ik voor de Qled moest gaan ipv de OLED. de Qled is dus geschikter voor een kamer met veel lichtinval. Ik heb dus een doorzon kamer! Top!! Het beeld is zo mooi en simpel zelf in te stellen bij expert instellingen.. en het geluid is zo mooi en ook in te stellen naar wens. En makkelijk te wijzigen als je naar muziek luisterd of een film wilt kijken.. en dankzij Ronald die in Arnhem in de winkel staat heb ik de installatie snel en perfect kunnen doen!! Meer dan tevreden!!!
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtig toestel met super beeldkwaliteit
 | 05-03-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Gebruiksvriendelijk
  • One connectbox
  • Minpunten
  • Prijzig
Lang gezocht naar een goede tv en daardoor verschillende toestellen vergeleken. Uiteindelijk heel tevreden over deze keuze. Het beeld is erg scherp, de tv Is gebruiksvriendelijk en werkt super snel. De one connect box is een uitvinding!