U bevindt zich in:
Samsung QE75Q85R Reviews

SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 253 reviews
3069,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooie en heldere beeldkwaliteit
 | 30-06-2020
  • Pluspunten
  • Perfecte beeldkwaliteit
  • Mooi geluid
  • One connectbox dus geen draden
  • Plat tegen de muur
In een woord fantastisch
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geluid kan beter
 | 30-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Hub
  • Mogelikkheden
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geluid
Fijne tv en kwaliteit beeld goed. Mooi om te zien, de hub is perfect voor als je van minimale kabel in het gezichtsveld houd
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
gewoon top
 | 29-06-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen
Top product mooie vormgeving beeld. Gewoon super. Snelle verzending. Volgende dag in huis.
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
fantastische tv voor een eerlijke prijs
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • mooie kleuren
  • goed geluid
  • Minpunten
  • soms wit een beetje te wit
Wij hebben bij het aanschaffen van een nieuwe televisie goed overwogen wat is belangrijk! Omdat wij een gezin zijn met jonge kinderen staat de televisie ook weleens overdag aan. Daar wij grote ramen hebben, hebben wij gekozen voor de Led samsung. En inderdaad ook bij veel licht blijf het kijken naar de televisie erg aangenaam. En met de muurbeugel hangt deze samsung dan ook keurig aan de muur.
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv met super beeld!
 | 25-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Super blij met deze tv.
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Geweldig
 | 24-06-2020
Ben er zeer tevreden over
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie TV jammer dat je nog wel wat moet instellen
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Plat
  • Mooi vormgegeven
  • Goed beeld
  • Goed geluid
  • Simpele afstandsbediening
  • Minpunten
  • Beeldkwaliteit moet je zelf nog wat aan wijzigen (alle Samsungs hebben dit)
  • Ambient mode heeft geen openhaard (je moet via youtube een openhaard filmpje openen)
  • De connect box is wat aan de grote kant
  • Je moet verplicht een samsung account maken
  • Je moet verplicht een app installeren op je mobiel
Erg mooie televisie ik heb twee stuks van deze besteld. Eenmaal goed ingesteld is de beeldkwaliteit top. Samsung heeft namelijk by default wat instellingen te hoog staan zoals witbalans en achtergrondverlichting. Het geluid is gewoon prima en een soundbar is overbodig. Enige toegevoegde waarde zou een dolby surround set zijn.
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Ik ben blij met deze TV
 | 19-06-2020
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super Tv
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • bedienings gemak
  • beeld
  • Minpunten
  • geluid
Mooie Qled welke top staat in de kamer
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer tevreden
 | 17-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geweldige vormgeving
  • Super makkelijke afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geluid
Ik ben zeer tevreden... alles aan de tv is super echt. Kan het niet anders omschrijven. Alleen zo jammer dat het geluid slecht is. Het enige waar ik spijt van heb is, dat ik de tv eigenlijk groter had moeten nemen
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische film ervaring thuis met perfecte kleuren en veel details
 | 17-06-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke montage
  • Simpele instalatie
  • Perfect beeld
  • Handige afstandbediening
  • Prettig zaken doen met PlatteTV.nl
  • Minpunten
  • De achterkant van de TV is niet zo plat een beetje bol
Gekozen voor de QE55Q85R vanwege de positieve reviews. Gekozen voor PlatteTV.nl door de duidelijke en eerlijke communicatie en een perfecte verkoopprijs. Erg prettig als alles klopt prijs, kwaliteit en aangesloten als dealer bij Samsung. De TV overtreft mijn verwachtingen. Wat een verschil als je overstapt van Full HD naar 4K. Ook heb ik het idee dat deze TV met de Juiste beeld instellingen rustiger voor je ogen is.
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische film ervaring thuis met perfecte kleuren en veel details
 | 17-06-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke montage
  • Simpele instalatie
  • Perfect beeld
  • Handige afstandbediening
  • Prettig zaken doen met PlatteTV.nl
  • Minpunten
  • De achterkant van de TV is niet zo plat een beetje bol
Gekozen voor de QE55Q85R vanwege de positieve reviews. Gekozen voor PlatteTV.nl door de duidelijke en eerlijke communicatie en een perfecte verkoopprijs. Erg prettig als alles klopt prijs, kwaliteit en aangesloten als dealer bij Samsung. De TV overtreft mijn verwachtingen. Wat een verschil als je overstapt van Full HD naar 4K. Ook heb ik het idee dat deze TV met de Juiste beeld instellingen rustiger voor je ogen is.
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv, mooi beeld geen reflecties!
 | 17-06-2020
Mooie tv, mooi beeld en de one-connect box is super handig. Netjes alle draden uit beeld. Connectie met tv-box ook makkelijk gemaakt, nu maar 1 afstandsbediening nodig. Geluidskwaliteit is ook goed. Wel hebben wij een aparte soundbar erop aangesloten. Achtegrondmodus is ook top!
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Voldoet aan al onze eisen.
 | 11-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Installatie
  • Bediening
Eenvoudig te installeren en te bedienen. Wij zijn zeer tevreden met onze aanschaf. Ook de bestaande soundbar was met eenvoudige instructies snel te koppelen.
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer tevreden
 | 05-06-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie tv met geweldig beeld, alleen geluid is af en toe wat minder
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Uitstraling
  • Minpunten
  • Geluid
Enorm tevreden met Samsung tv. Beeld is geweldig, vooral in 4k. Geluid is af en toe wat minder, maar dit is bij de meeste smart tv\'s het geval. Software is even wennen.
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig toestel.
 | 03-06-2020
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Beeld
  • Bediening
  • Handleiding
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Goede beeld en kleurenkwaliteit,ook in een lichtere kamer.
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beste aankoop van 2020
 | 03-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Anti weerspiegeling
  • Gebruiksgemak
  • Ook zonder soundbar zeer degelijk geluid
  • Minpunten
  • Prijs
  • Montage service van platte TV
Wat een heerlijke televisie, gegaan voor de 65inch en het is gewoon wauw. Ik zit in een zeer heldere woonkamer maar toch is er voor 95% geen weerspiegeling. YT, Netflix en Disney plus werken in een hand omdraai en de 4k content spat van het scherm af, ook niet 4k content word scherper gemaakt, ik hoef straks en stuk minder naar de bioscoop nu ik thuis deze bioscoop heb.
Samsung QE75Q85R Reviews
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige TV
 | 03-06-2020
  • Pluspunten
  • Erg goed beeld
  • Eenvoudige installatie en bediening
  • Makkelijk zelf aan de muur te bevestigen
  • Alle aansluitingen uit het zicht
  • Minpunten
  • Geen
Wij wilden in eerste instantie een OLED TV aanschaffen, maar zagen de hoge mate van reflectie in dit scherm toen wij in de winkel stonden. Het goed advies van de verkoper in relatie met onze thuis situatie (twee grote ramen nabij de TV) heeft ons toch voor de QLED doen kiezen. Absoluut geen spijt van! Zeker ivm de Samsung muurbeugel erg makkelijk en zeer mooi aan de muur te hangen. De one-connect box laat je alle randapparatuur eenvoudig en uit het zicht koppelen. Echt een aanwinst!
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super, Wat een kijkgenot.
 | 30-05-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Makkelijke bediening
  • Geen lichtinval
  • Geen draden over de muur
  • Minpunten
  • Je blijft er na kijken
JCG Janssen We waren op zoek naar een nieuwe televisie, en gingen naar Platte TV in Nijmegen, waar de vorige keer ook super werden behandeld, en dan kom je er graag terug. Onder genot van een kopje koffie werden we zeer netjes en bekwaam geholpen door een medewerker genaamd Ralf R. Door zijn toedoen hebben een hele mooie televisie gekocht. Goede service en binnen twee dagen werd de tv thuis al afgeleverd, en dan daarna werden we ook nog gebeld of alles na wens was gegaan. Hier voel je je nog klant. Super gedaan "Platte TV Nijmegen", tot een volgende keer. Groetjes Hans Nu hebben we het product enige weken, wat een kijkgenot. Wij zijn er heel blij mee. Het is echt een aanrader. Bedankt Platte TV Nijmegen m.n. Ralf R.