U bevindt zich in:
Samsung QE75Q85R Reviews

SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 150 reviews
3536,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
absolute aanrader
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • installatie
  • gebruiksgemakb
Na enige oriëntatie ons verder laten informeren en adviseren door Ralf van de vestiging in Breda. Prima ontvangen, goede voorlichting en service en uiteindelijk voor de Samsung QE55Q85R gekozen. Thuisbezorging netjes en professioneel zonder extra kosten. Televisie in combinatie gekocht met het No-Gap ophangsysteem. Duidelijke instructie en makkelijk te installeren. Geweldig beeld en prima beeld, geen moment over de aankoop van deze televisie bij Plattetv.nl
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sieraad aan de wand
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Eenvoudige installatie
  • Eenvoudige bediening
  • Geen draden door setup box
  • Vlak tegen de muur met no gap wall mount
  • Minpunten
  • nog geen
Eenvoudig te installeren TV. Door de setup box geen draden zichtbaar. Met de No Gap Wall Mount vlak tegen de muur aan. Alle randapparatuur wordt eenvoudig herkend door de setup box. Mooi vorm gegeven model. Duidelijke installatie aanwijzingen bijgevoegd. 55" is een mooie grootte voor een gemiddelde woonkamer. Makkelijk te bedienen afstandsbediening met voorprogrammering voor onder andere betaal TV. Duidelijk en eerlijk advies verkregen middels online chat met plattetv.nl.
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch mooie tv
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudige bediening
  • Het smart gedeelte
  • Minpunten
  • Geen
In eerste instantie dacht ik dat deze te groot zou zijn, maar na 2 weken helemaal gewend en zou niet meer anders willen.
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Topaankoop
 | 11-02-2020
Topaankoop
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekende televisie
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Bedieningsgemak
  • Kleur
  • Minpunten
  • Ambient mode niet heel bijzonder
Lang gezocht naar een tv die voldeed aan onze wensen. Daarbij verschillende sites bekeken en verschillende tests. Uiteindelijk gekozen voor de Q80r. Bij ophalen werd mij nog een extra aanbieding gedaan voor de q85r ivm BTW kortingsdagen. Dit kon ik niet weerstaan. Tot nu toe geen spijt. Installatie eenvoudig, bediening eenvoudig en beeldkwaliteit uitstekend. Een zeer goede koop. Kunnen we weer een poosje voorruit!
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische tv
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geen draden
  • Installatie
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb de 65 inch. Niet te groot, mooi beeld en makkelijk te installeren
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een prachtig beeld!
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • mooie vormgeving tv
  • de Apple tv gebruik ik voor de Zwift app
  • geluid is redelijk
  • One connectionbox
  • Minpunten
  • Geluid is redelijk maar gebruik ook een soundbar
We zijn prettig verrast door de prachtige beelden van onze nieuwe Qled tv. Eerst dachten we dat 55 inch te groot voor ons zou zijn maar daar zijn we heel snel van teruggekomen. De tv zelf oogt enorm strak Het bedieningsgemak van de tv is groot. Kind kan de was doen.
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ben er blij met de aanschaf van deze tv!
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Connect box
  • Beeld
  • Gemakkelijke bediening
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Heel mooi helder beeld in 4K en gemakkelijke bediening. Er zit een mooie connect box bij waar alle aansluitingen (hdmi etc) inzitten, dus heb maar een dun draadje over de muur van de tv naar die box lopen, dat is echt super.
Samsung QE75Q85R Reviews
Samsung QE75Q85R Reviews
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Subliem ontworpen tv
 | 06-02-2020
  • Pluspunten
  • One Connect Box
  • Beeldkwaliteit
  • Simpele installatie
  • Minpunten
  • Geen toetsenbord in afstandsbediening of los erbij
Na eerst een tijd rond gekeken te hebben,werd het deze tv.Vooral de bijgeleverde One Connect Box is een ding dat vooral handig is.Hierop sluit je alles aan en dat gaat dan via 1 kabeltje naar je beeldscherm.Deze hangt bij mij mooi tegen de muur en hoeft er niet meer af om iets op aan te sluiten.Als je later wat wil toevoegen doe je dat op de One Connect Box die ergens in de buurt staat. Beeldkwaliteit is super en het geluid is zeer goed.Heel veel mogelijkheden. Afstandbediening lekker handzaam.Alleen een toetsenbord zou wel handig zijn bij het Smartgebeuren als je wat moet intoetsen.Nu met een cursor en toetsenbord op t beeldscherm.
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig beeld en prima geluid
 | 05-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Ambient mode
  • Minpunten
  • Geen
Zeer tevreden over deze tv. Het beeld is van ongekende kwaliteit. Het geluid is prima. Met de “ no wall” ophangbeugel van Samsung, hangt de tv strak tegen de muur. Een genot om naar te kijken. De tv beschikt over ambient mode. Hiermee kan je als de tv uitstaat toch verschillende kunstwerken of foto’s van de natuur op het scherm laten zien. Op die manier kijk je niet tegen het zwarte vlak aan.
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wonderfully
 | 31-01-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Nuttige mogelijkheden
  • Mooie ontwerp
  • Functionele afstandsbediening
  • Minpunten
  • In ieder geval voor mij tot nu toe geen
Wat een tv.wat een beeld kwaliteit Nice design. Staat prachtig in onze woonkamer. Makkelijk bediening gemak. Als je een tv met diverse nuttige mogelijkheden is dit het. Ben blij nee heerlijke blij dat ik het hebt aangeschaft.
Samsung QE75Q85R Reviews
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prima
 | 31-01-2020
helemaal blij met de aanschaf van dit ptoduct
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 25-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi groot beeld
  • Scherpte
  • Super mooie kleuren
  • Helder beeld
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen min punten
Beste aankoop. Schilderij aan de de muur.
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
een geweldige kijkgenot op een geweldig groot scherm!
 | 25-01-2020
  • Pluspunten
  • groot
  • haarscherp
  • mooie design
  • lekker plat
  • laag gewicht
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
als liefhebber van scherpe kleuren, scherp beeld, wordt men hier echt verwend! Het geheel wordt nog realistischer indien aangevuld met dolby surround!
Samsung QE75Q85R Reviews
Samsung QE75Q85R Reviews
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super blij met dit product
 | 24-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
Deze tv gekoppeld aan een dolby surroundset is echt genieten !!
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig!
 | 23-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Fijne afstandsbediening
  • Connectbox is een uitkomst
  • Minpunten
  • Geluid is minder, met soundbar aan te bevelen
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv !
 | 22-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Schermafmeting
  • Apps
  • Afwerking
  • Minpunten
  • Minimale afstandsbediening
Mooi scherp en helder beeld. Geluid gaat via een home cinema versterker maar tv geluid mag er ook best zijn.
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Bedienings gemak
  • Veel optie's
  • Beeld kwaliteit overdag
  • Minpunten
  • kwetbaarheid t.a.v schoonmaken
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Makkelijk te gebruiken
  • Mooie vormgeving
Zeer mooie tv Mooie duidelijke kleuren Makkelijk te bedienen
SAMSUNG QE75Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
"Fantastische aankoop"
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • Eyecatcher
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksvriendelijke installatie
  • ambient mode (ook als hij uit staat blijft hij prachtig)
  • Minpunten
  • nog niet kunnen vinden
Daar staat hij dan: de nieuwe Samsung QLED tv, 1 enorm vlak optimaal gevuld met de allernieuwste technologie. Even schrikken is het wel, zo’n formaat kom je zelden tegen in huiskamers. Na de plaatsing van het toestel startte de installatie, en 1 van de stappen is dat het beeld zichzelf éénmalig gaat scherpstellen. Dat onbeschrijflijke moment voelde letterlijk alsof je al je hele leven zonder bril rondloopt en ze op dat moment de perfecte bril op je neus schuiven en je alles plots zo scherp en zo helder ziet dat je je afvraagt wat je daarvoor allemaal al niet gemist zou hebben. Elke nerf van een blad zie je, de kristalvorming in een sneeuwtapijt, je ziet zelfs splinters aan een plank. Bij donker beeld glinsteren de sterren als diamanten en zelfs bij de donkerste scènes wordt nog steeds een fenomenaal diepte-effect gecreëerd. Als test zochten we direct enkele 4K filmpjes op youtube, verbluffende beelden waar je letterlijk stil van werd. Maar zelfs bij het kijken van ‘normale’ televisie werden we enthousiast, de technologie verbetert het beeld zodat je steeds een prachtig en scherp beeld hebt. Wat ook zeer esthetisch is, is dat het scherm maar 1 fijne doorzichtige draad nodig heeft om al je apparatuur aan te sluiten, alles blijft dus lekker strak. Ook de One remote is erg handig, je bedient al je apparaten met deze afstandsbediening (weliswaar voor sommige apparaten enkel basishandelingen).
Samsung QE75Q85R Reviews