U bevindt zich in:
Samsung QE75Q7F 2018 Reviews

SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 89 reviews
2849,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterend beeld, mooi design
 | 03-06-2018
  • Pluspunten
  • Beeld helder
  • Geluid goed
  • Ambient mode
  • Gebruiksgemak
  • Connectbox
Kleuren zijn intens, met film kijken lijkt het soms of je naar een 3D film kijkt. Het geluid is goed. De ambient mode is ook super! Zo zit je niet meer tegen een zwart vlak aan te kijken. En dan de connectbox, echt top, nog maar 1 afstandsbediening nodig en dat allemaal door 1 dun draadje. Wij zijn er happy mee.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Overstijgt alle verwachtingen
 | 02-06-2018
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Goed geluid
  • Fijne afstandsbediening
  • Optie voor CI+ module
  • Geen onnodige draden van en naar tv door one-connect box
  • Minpunten
  • Het is een platte tv vanwege de ingebouwde muurbeugel maar niet zo plat als op de plaatjes.
Een zeer fijn product wat is aangeschaft vanwege de platheid en strakheid op de muur vanwege de ingebouwde muurbeugel. Wat we extra erbij kregen: - top beeld kwaliteit - een hele fijne afstandsbediening - CI+ module waardoor we maar een afstandsbediening hebben - gebruiksvriendelijke mediabox (one-connect box) - zeer fijn geluid (eigen geluidssysteem is gelijk overbodig)
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een sublieme kijkervaring
 | 13-05-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Smart-mogelijkheden
  • Design
  • Weinig snoeren
  • Minpunten
  • zenderkeuze/bediening is wat omslachtig
Met de aanschaf van de QE55Q7F stapten we een nieuwe kijkwereld binnen. Wat een mooi beeld en mogelijkheden !
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima koop
 | 11-05-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig in een woord
  • Minpunten
  • Niet te vinden
Schitterend toestel ,steeds als wij hem aan zetten zeggen we tegen elkaar mooi beeld hé
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 09-05-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kleuren
  • Strak aan de muur
  • Minpunten
  • Geen
Perfect beeld, zeer scherpe lijnen. Mooie vormgegeven met het dunne kabeltje en de no gap wall mount
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte TV: Uitstekende prijs/kwaliteit
 | 04-05-2018
  • Pluspunten
  • Contrast bij lichtinval
  • Design
  • Energie verbruik
  • Prijs
  • Geen kabels rondom
  • Minpunten
  • Geluid
Door de zeer hoge contrast verhouding is dit de beste keuze bij veel directe Lichtinval. Dit is t.o.v. OLED een belangrijk voordeel. Overige kenmerken vergeleken met OLED zijn marginaal.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige aanrader
 | 02-05-2018
  • Pluspunten
  • Platte tv
  • Mooie kleuren
  • Zwart is zwart
  • Geen last van vals licht
  • Makkelijk in het gebruik
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Tv is een sierraad in de huiskamer ook als hij uitstaat als je een film zit te kijken word je er als het ware ingezogen het kijken word beleven
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een genot om televisie te kijken
 | 02-05-2018
  • Pluspunten
  • mooie kleuren
  • makkelijk te bedienen
  • met je gsm bedienen
  • Minpunten
  • geen
Deze tv is mooi plat en mooi van vorm. Helder duidelijk beeld. makkelijk te bedienen.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super tv
 | 02-05-2018
  • Pluspunten
  • Weinig draden
  • Strakke vormgeving
  • Mooie voet
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • Radiokanalen geen achtergrond beeld mogelijk
We hebben de tv sinds 2 weken en zijn zeer tevreden. Het zal nog wel even duren voordat we alle mogelijkheden door hebben 1 min puntje hebben we gevonden. Met radio kanaal kan je helaas geen achtergrond instellen. Er staat een irritante tekst in beeld. Verder nog geen minpunten kunnen vinden.