U bevindt zich in:
Samsung QE75Q7F 2018 Reviews

SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 89 reviews
2849,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Uitstekende TV
 | 11-08-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Zeer compacte afstandbediening
  • Heldere kleuren ook bij verlichte ruimte
  • Minpunten
  • Geluid is niet voldoende voor mijn standaard
Geweldige tv, voldoet aan de verwachtingen. De vormgeving valt zeker in de smaak, met het one-box connect systeem zijn kabels gemakkelijk weg te werken. Wat zeker in de tevredenheid valt is het gemak waarmee je alles aan kan sturen met een afstandbediening. Het is wel even wennen, zo compact maar na 1 weekje voelt hij als vertrouwd. Het beeldkwaliteit is geweldig, wat een kleuren en wat een scherpte, doet het ook zeer goed in een lichte ruimte. Het geluidkwaliteit was wat je kan verwachten van zon platte tv, Voor mijzelf niet voldoende, maar zeer gemakkelijk op te vangen door bv. een soundbar via HDMI(ARC)
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een lust voor het oog zowel aan als uit.
 | 11-08-2018
  • Pluspunten
  • kleurenpalet en contrast
  • design
  • uitpakken en zelfinstallatie
  • afstandsbediening
Ik had wet getwijfeld tussen een LG OLED tv maar heb uiteindelijk dit toestel aangeschaft en ben hier zeer tevreden over. De kleuren zijn helder en het contrast uitstekend.. Het geluid is prima. Ook de bediening vraagt weinig uitleg. Bovendien sluit mijn Samsung 7.1 kanaal home cinema die ik al in mijn bezit had hier naadloos op aan. Verder worden na aansluiten van de schotelantenne en inbrengen van de smartcard de kanalen van TV Vlaanderen automatisch gevonden en opgeslagen dus is een aparte ontvanger niet nodig. Opnemen gebeurt met een harde schijf via de USB poort..
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV goede prijs kwaliteit
 | 08-08-2018
  • Pluspunten
  • Superslank
  • Snel bedienings systeem
  • Superstrak beeld
  • Top voetbalwedstrijden kijken
  • Strak aan de muur met de No gal wallmount
  • Minpunten
  • Geluid
Wij hebben de tv nu een week of 2 in gebruik. Het beeld is prachtig en het bedieningsysteem supersnel. Het installeren is zo gebeurt en gebruiksvriendelijk. 1 minpunt is het geluid, en dan nog is dat best redelijk te noemen. We willen een dunnere tv, dan past er ook weinig speaker in. Een soundbar is een uitkomst. Kortom goede prijs kwaliteit verhouding.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige tv, nog betere service.
 | 08-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld/Kleuren/Helderheid
  • Geluid
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Prijs
In eerste instantie vonden we de tv erg prijzig, nu we de tv aan de muur hebben hangen "Wauw", wat een tv.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv
 | 05-08-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Beeld
  • Minpunten
  • Geluid
Simpel in gebruik, mooi design, haarscherp beeld. Alleen maar goeds over de tv. Het geluid is niet optimaal, maar ja, daar zijn soundbars voor.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede product
 | 03-08-2018
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Bouw qualitiet
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Prijs
  • Geluid
  • Beeld qualitiet minder met actie sport
Mooie product. Beeld qualitiet is goed. Soundbar is wel nodig.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch mooie tv, erg blij mee
 | 02-08-2018
  • Pluspunten
  • Aparte aansluitbox
  • Gaaf beeld, zo helder
  • Geluid prima
  • Plaatje aan de muur
  • Minpunten
  • Geen
Wat een gave tv. Voldoet volledig aan onze verwachting. Ongevraagd kwam plattetv.nl met een fantastische aanbieding toen we eigenlijk uit prijsoverweging model 2017 hadden besteld. Top!!
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
fantastich toestel
 | 25-07-2018
  • Pluspunten
  • eenvoudige logische bediening
  • slanke vormgeveing
  • prijs
  • Minpunten
  • geluid
  • voetje niet supersolide
Met mijn vorige tv heb ik bijna 10 jaar veel plezier gehad. Dit was een Panasonic plasma die het nog steeds prima doet. De techniek heeft afgelopen decennium echter niet stil gestaan dus ik was in de markt voor een nieuw toestel. Juist omdat ik zulke goede ervaringen had met Panasonic ging mijn voorkeur uit naar een OLED van dit merk. De verkoper van PLATTETV wees me echter op het inbrandgevaar en een Samsung QLED een verstandigere koop zou zijn. Van dat advies heb ik geen spijt. Het beeld is veel gedetailleerder en helderder dan dat wat ik gewend was. De installatie was ook simpel alleen het geluid viel tegen. Heb daarom ook een Samsung geluidsbar gekocht waarmee dit minpunt ook was opgelost.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv ervaring
 | 23-07-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Afstandsbediening
  • Box met aansluitingen
  • Bjna onzichtbare aansluit kabel
  • Bedienings gemak
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
De tv is geweldig. Super fijn beeld . Geen randen . Alles fijn weggewerkt . En een fijn bediengs gemak.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goede 75" televisie voor een scherpe prijs
 | 10-07-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemaak
  • Handige eenvoudige afstandsbediening waarmee je alle aangesloten apparaten bediend
  • One Connect Box (Superhandig!)
  • Goed beeld in alle lichtomstandigheden + enorm grote kijkhoek.
  • Minpunten
  • De doos waar de televisie in zat past niet in de auto ;-)
We hebben de televisie al weer bijna twee weken en deze voldoet ruimschoots aan onze hoge verwachtingen. Wat direct opvalt is de zeer goede beeldkwaliteit en de eenvoud waarmee we de televisie razend snel zelf geïnstalleerd hebben. De handige afstandsbediening heeft maar een paar knoppen, is eenvoudig in gebruik en toch kan je er razendsnel alle functies van de televisie (tot in detail) mee bedienen. Deze tv herkend ook de aangesloten apparatuur en deze apparatuur is eveneens met de afstandbediening van de televisie te bedienen. Heb je bijvoorbeeld een Ziggo Horizon dan heb je de bijbehorende afstandsbediening niet meer nodig. Het aan de muur hangen van deze televisie is met de (optionele) 'No Gap Wallmount' eveneens kinderlijk eenvoudig. Je moet uiteraard wel met een klopboormachine overweg kunnen, maar moeilijker wordt het niet. De muurbeugel hoeft niet eens 100% waterpas te hangen, want zelfs nadat de televisie hangt kun je deze net als een schilderij alsnog recht hangen. Dat is het grote voordeel van de No Gap Wallmount naast het feit dat de televisie echt zonder enige ruimte tussen de muur en televisie aan de muur hangt.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv, heel blij mee
 | 08-07-2018
  • Pluspunten
  • Mooi vormgegeven
  • Supermooi beeld
  • Makkelijk te bedienen
Mooi formaat met prachtig beeld en zeer gemakkelijk in gebruik, ook met de ziggo horizonbox bijvoorbeeld.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig Product
 | 04-07-2018
  • Pluspunten
  • one connect cable 2018versie
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Afstandbediening werkt niet op SONOS
Zeer mooie tv. Geluid viel me 100% mee.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
een geweldige tv
 | 02-07-2018
mooie kleurenpalet, prettige afstandsbediening en veel apps
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Na goed afstellen geweldig beeld
 | 02-07-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld na afstellen
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • fabrieksinstelling vallen erg tegen
Voor de verschillende uitzendingen (sport, film of gewone tv) is het van belang dat de TV goed moet worden afgesteld. Dit heeft bij mij wel enige tijd geduurd. Maar als je eenmaal een goede afstelling hebt, is het beeld echt genieten.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 24-06-2018
  • Pluspunten
  • design
  • plat tegen de muur
  • geen dikke draden
  • dunne rand
  • mooi
  • Minpunten
  • geen
  • geen
Mooi design, zeer mooi beeld. Werkt goed. Nog niet geheel geïnstalleerd, maar wel uitgeprobeerd, omdat we begin juli verhuizen, en dan in een design kast tegen de muur wordt gemonteerd.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooi design en eenvoudig te bedienen
 | 20-06-2018
  • Pluspunten
  • Alle aansluitingen op de grond
  • Design
  • Bedieningsgemak
Mooi design en vooral het enkele snoertje naar het kastje op de grond waar alle aansluitingen inzitten is handig als de tv aan de muur wordt opgehangen.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische T.V. had ik eerder moeten kopen
 | 19-06-2018
  • Pluspunten
  • scherpte van het beeld
  • Minpunten
  • geen
Ben zeer blij met de goede beeld kwaliteit, zeker nu met alle voetbalwedstrijden. Je ziet elk grassprietjes heel duidelijk.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zowel esthetisch als praktisch een prachtig toestel met fantastische beelden.
 | 18-06-2018
  • Pluspunten
  • scherp en helder beeld
  • mooi design
  • goede geluidsweergave
  • eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • soms vertraagde snelheid bij sportbeelden
Mooi product met vele mogelijkheden. Soms, bij sportbeelden, lijkt de snelheid niet perfect
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fenomenale beeldkwaliteit!!!
 | 13-06-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Afstandsbediening
  • Beeldkwaliteit (kleuren & details)
  • SMART functies
  • prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • Altijd in een soort standby-modus
  • Geen ingebouwde HD
Wow! Wat een kleuren, wat een details!!! De vormgeving, de bediening, de eenvoud... aan alles is gedacht. Dit is een top tv. Ja, de aanschafprijs is aan de hoge kant, maar maakt het wel waar in beeld en geluidskwaliteit.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
geweldig!
 | 10-06-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • kleur
  • scherpte
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geen
Geluid, beeld en kleur zijn fantastisch.