U bevindt zich in:
Samsung QE75Q7F 2018 Reviews

SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 89 reviews
2849,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch
 | 05-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Connect box
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Het beeld wat de tv laat zien is gewoonweg fantastisch. De kleuren zijn gewoon perfect. Voor het geluid heb ik een Herman kardon set wat de geluidservaring ook subliem maakt. De bediening is heel netjes. Alleen het overstappen naar een paar kanalen verder is niet snel te doen.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-30 6,3 / 10
Prachtig beeld
 | 02-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Apps
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid
  • Afstandsbediening
  • Teletekst
De tv kan de voorkeursinstelling van de optische audiouitgang niet onthouden. Elke dag opnieuw instellen is zeer lastig. Service is ver te zoeken. Probleem is na een halfjaar nog niet opgelost.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige televisie
 | 01-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • One connect
  • Uitstraling
  • Mooie afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
  • Niks
  • Nada
  • Noppes
  • Zero
Ik heb deze televisie nu een maand in gebruik maar tot op heden nog geen minpunten kunnen vinden. Super beeld erg mooi geluid en de one connect is zeker een uitkomst! Zo heb je maar 1 snoer naar je tv lopen en geen 5 of 6. De one connect kan alle apparaten goed herkennen!
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prachtige tv die helemaal aan onze wensen voldoet
 | 01-10-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • aansluit gemak
  • weingi/geen bedrading
  • Minpunten
  • standaard zorgt voor grote afstand tot muur
prachtige tv met een mooi strak/plat design. Zeer gemakkelijk aan te sluiten. Het geluid is ook vele malen beter dan we verwacht hadden. Als enige minpunt kunnen we zeggen dat de standaard zo is vorm gegeven dat de tv niet verder naar achter geschoven kan worden en dus best ver van de muur komt.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima TV met prachtig scherp beeld en kleuren
 | 30-09-2018
  • Pluspunten
  • kleuren
  • beeld detail
  • vormgeving
  • one connect box
  • Minpunten
  • grote stekker op verbindingskabel
We zijn erg blij met onze keuzen en kleuren en detail van het beeld zijn echt prachtig. Geluid is ook onverwacht goed voor zo een platte TV. In combinatie met de samsung muursteun heel mooie en platte bevestiging tegen de muur.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top apparaat
 | 26-09-2018
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • eenvoudige installatie
  • strak design
Hangt superstrak tegen de muur met de Vogels Thin 505. Super beeld, makkelijke bediening, installatie was zo gedaan. Een aanrader.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top televisie
 | 25-09-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • geen
Goede televisie voor een mooie prijs.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv
 | 22-09-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • niet gevonden
Mooie tv. Makkelijk in gebruik.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Zeer mooie tv
 | 18-09-2018
  • Pluspunten
  • Uitstraling
  • Beeld
  • Minpunten
  • Kraken
  • zappen naar kanaal van 5 of meer hoger of lager. Kan alleen met +of- op afstandbediening.
Heb de tv nu bijna 3 maanden. Er zit een tik in. Als je de tv aan zet dan gaat hij uitzetten. Althans zo klinkt het het uitzetten van plastic wat kraakt. Dit heel de tijd zolang de tv aan staat en enige tijd nadat je de tv weer hebt uitgezet.. Lijkt wel of het plastic weer krimpt..
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fantastische TV
 | 09-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruiksgemak
  • Afstandsbediening
  • Geen chromecast meer nodig
Heb TV nu een paar weken en is fantastisch. TV heeft een heel mooi en realistisch beeld. Geluid van de TV is ook erg goed en zoals je van een TV mag verwachten. Menu structuur is duidelijk. Installatie was erg makkelijk (zonder hulp van de beschrijving). De afstandbediening is elegant en heeft gelukkig maar een paar knoppen waarmee alles is te bedienen.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Nog beter dan verwacht!
 | 28-08-2018
  • Pluspunten
  • Snelle software
  • Haarscherp beeld
Zeer goede televisie waarmee je snel door het menu kunt klikken. Het beeld is haarscherp en in combinatie met onze soundbar een ware thuisbioscoop.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
fantastisch apparaat
 | 27-08-2018
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • makkelijke bediening
  • simpele afstandsbediening
  • Minpunten
  • geen
goede investering voor de komende jaren
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
fantastisch
 | 19-08-2018
heel positief
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste tv ooit
 | 19-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Besturingssysteem
  • Alles
  • Minpunten
  • Geen
Het beeld is geweldig en het besturingssysteem van samsung is heel simpel. Geluid van de tv is prima, lees veel dat dat niet zo is. Maar je moet je wel realiseren dat het om tv speakers gaat en niet om een home cinema set. Het geluid is gewoon goed.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
mooie tv goed beeld alleen bij schuine kijkhoek een tikje flets
 | 18-08-2018
  • Pluspunten
  • one connect box
  • mooi beeld
  • makkelijk instellen
  • Minpunten
  • bij schuin kijken beetje flets
prima tv supermakkelijk instellen met samsung telefoon en de one connect box is top
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige televisie en service platte Tv
 | 17-08-2018
Na slechts een week kunnen we nu al concluderen dat dit echt een top tv is. Mede dankzij plattetv.nl hebben we de juiste keuze gemaakt.
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV!
 | 16-08-2018
  • Pluspunten
  • Eenvoudige afstandsbediening
  • Goede HDMI detectie
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Garantie!
  • Minpunten
  • CI+ module werkt niet altijd
  • Temperatuur one-connect-box
Wat een geweldige kijkervaring levert dit toestel! Hangend aan de muur komt deze nog beter tot zijn recht. Onder garantie is het toestel vervangen. Vorig toestel werd soms tergend langzaam. Met het nieuwe toestel heb ik dit nog niet ervaren. De CI+ module start soms niet met de TV mee op. 10 seconden de uitknop indrukken lost dat probleem op. Hopelijk wordt dat nog met een firmware update opgelost. Verder DIK tevreden!
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Dit type had ik vel eerder moeten aanschaffen
 | 15-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeldscherpte
  • Formaat is prima
  • Minpunten
  • Aansluiten op bose surroundgeluid systeem is niet geheel goed gegaan
Krijg van vrienden alleen maar positieve reacties ik ben zeer tevreden over het product
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
zeer tevreden
 | 14-08-2018
  • Pluspunten
  • alles prima
  • Minpunten
  • geen
prima tv zeer mooi beeld
SAMSUNG QE75Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig!
 | 14-08-2018
  • Pluspunten
  • Groot
  • Mooie kleuren
  • Rustig beeld
  • Hangt strak aan de muur
De tv is super mooi en hangt mooi strak aan de muur. Het beeld is zeer strak en kleuren zijn mooi!. Zeer tevreden met deze tv