U bevindt zich in:
Samsung QE75Q60R Reviews

SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 20 reviews
1999,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Scherp beeld voor scherpe prijs
 | 13-12-2019
  • Pluspunten
  • 4k
Tv bevalt ontzettend goed. Mooie kleuren en scherp beeld. Geluid is iets minder, maar daar gebruiken wij een andere set voor.
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super mooi beeld en eenvoudig aan te sluiten.
 | 12-12-2019
  • Pluspunten
  • Strakke vormgeving
  • Zeer mooie beeldkwaliteit
  • Eenvoudige aansluiting
  • Minpunten
  • Geen aansluiting voor koptelefoon
  • Onhandige (kleine) afstandsbediening
Na een zeer vriendelijk en behulpzaam advies van Danny overgegaan tot de aankoop. Na aflevering de stekkers in het toestel gedaan en vrijwel direct speelklaar en genieten van een mooi scherp beeld. De bediening van de kleine afstandsbediening vind ik minder prettig, maar een app-je op de iPad verhelpt mijn ongemak.
Samsung QE75Q60R Reviews
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede kwaliteit
 | 12-12-2019
  • Pluspunten
  • Internet
  • Beeld
  • Geluid
  • Plat
  • Compacte afstandbediening
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig beeld en geluid
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima TV.
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Goed geluid
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Geen
Prima televisie. eenvoudige bediening, ook de installatie ging soepel via het menu. Een aanrader.
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super Tv
 | 28-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • geluid
  • bediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • nog geen
Ben erg blij met mijn nieuwe Samsung TV, ging van 32 naar 43 inch. Zeer mooi en scherp beeld en ook een goed geluid.
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wouw wat een televisie!
 | 28-11-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Mooi design
  • Afstandbediening is top
  • Zeer gemakkelijk zelf te installeren
  • Makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Geen
Groot maar super scherp, perfect beeld, zeer gebruiksvriendelijk en geen last meer van kinderen ;-)
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch toestel met erg mooie beeldkwaliteit
 | 21-11-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Fijn en duidelijk menu
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Extra Spraakoptie is
Erg mooie maar ook zeer goede kwaliteit televisie . Veel mooie en goede opties. Even uitzoeken en als alles goed aangesloten is, heb je echt geen spijt als je dit toestel aanschaft. Het is kwalitatief zelfs beter dan mijn LG in de woonkamer
Samsung QE75Q60R Reviews
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische beeldbeleving!
 | 11-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Grootte
  • Gebruikersgemak
  • Aansluitingen
Alsof het voor je neus afspeelt, met deze top TV haal je het stadion, concert of tv studio ect gewoon bij jouw in huis. Na een super makkelijke installatie wat niet geheel onbelangrijk is stond ik perplex van de kwaliteit. Super beeld en geluid is ook erg zuiver. PlatteTV bedankt voor het deskundige advies die jullie hebben gegeven en dat op een laagdrempelige manier. Zie je niet vaak meer!
Samsung QE75Q60R Reviews
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Bioscoop ervaring
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
Prachtig beeld, meteen met de standaard instellingen. Echte bioscoop ervaring.
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima prijs kwaliteits tv
 | 29-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen minpunten
We zijn super tevreden over de tv en de verkoop van platte tv !
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische Q-Led
 | 28-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Ambient mode
  • Koppelen met andere apparaten
  • Minpunten
  • Geluid is redelijk, soundbar een aanrader
Prachtig beeld en vormgeving voor een prima prijs!
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv
 | 22-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld haarscherp ligt ook aan je internet snelheid
  • Minpunten
  • Geluid wat minder maar met een sonos soundbar top
Gewoon een klasse tv voor een mooie prijs
Samsung QE75Q60R Reviews
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 18-10-2019
Prachtig beeld, mooie uitstraling en heel veel mogelijkheden, keurig afgeleverd en opgehangen.
Samsung QE75Q60R Reviews
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv en geweldig goede service met goede afspraken
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Gemakelijk aan te sluiten
  • Gemakkelijke bediening
  • Fijn menu
  • Alles in het nederlands
Tv voldoet volledig aan de verwachtingen
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 07-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Uitstraling
  • Aanwinst in de kamer
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Beeld kwaliteit is stukken beter dan mijn vorige Tv
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fantastische aankoop
 | 04-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Makkelijke installatie van tv
  • Smartfuncties
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid
Deze televisie voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Helaas is het natuurlijk wel zo dat de beeldkwaliteit niet altijd scherp is omdat de meeste tv-zenders nog niet zijn ingericht op 4K. Kijk je een film op 4K dan zie je echt hoe scherp de beeldweergave is. Al met al een prima aankoop!
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 18-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Smart software
  • Aansluitmogelijkheden
  • 1 simpele afstandsbediening voor alles
  • Minpunten
  • Draden wegwerken langs de pootjes is wel wat simpel
Ik ben hier heel blij mee. Prachtig beeld, goed smart mogelijkheden
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super tv ben er blij mee maar nog meer met de hulp van de platte tv met het uit zoeken van de beste en tv
 | 03-08-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Goed beeld
  • Lekker groot
  • Minpunten
  • Het geluid
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
 
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Bedieningsgemak
  • Afstandsbediening simpel
  • Perfect geluidskwaliteit
  • Verder alleen maar pluspunten etc...
  • Minpunten
  • Geen minpunten
SAMSUNG QE75Q60R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige TV die het kijkplezier verhoogt
 | 01-06-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Ook DVD kwaliteit wordt mooier weergegeven door de upscaling
  • Ambient mode is leuk om een schilderij effect te creĆ«ren op je muur
  • Minpunten
  • de voet waar de tv op staat
Geen moment spijt gehad van mijn aankoop. Schitterende tv waarbij het elke keer weer een genot is om te kijken. Natuurfilms zijn werkelijk prachtig om te kijken Een aanrader.