U bevindt zich in:
Samsung QE65Q9F 2018 Reviews

SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 199 reviews
2699,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • Installatie
  • compatible met andere apparaten
Prima product, makkelijk te installeren. Mooi beelden en vormgeving.
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
prijs - kwaliteit zeer tevreden
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • makkelijke installatie
  • geen zichtbare kabels
  • veel mogelijkheden
  • snelle wifi verbinding
deze tv nu 2 weken geleden aangekocht en tot op heden zeer tevreden. Ook zeer makkelijk te installeren.
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
1 woord; geweldig
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
schitterende televisie
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldige smart TV! Of is het eigenlijk een bioscoop?
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • Heldere intensieve kleuren
  • Super goede zwart tinten
  • Hele intuitive afstandbediening
  • Snelle werking van alle functies
  • Stevige doch strakke vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid
Samsung heeft het voorelkaar. Ze weten de voordelen van Oled en led te combineren in QLED. Qled heeft Heldere intensievere kleuren, Geen inbrand gevaar en met de 100 Hz ook geen beeld vertraging of schaduwen. Het matte scherm heeft geen spiegeling. Daarnaast hebbens met meer dan 400 dimmable areas de zwart tinten van een Oled. scherm weten te evenaren. Kortom waarom nog naar Oled kijken wanneer je alle voordelen van Oled en die van Qled in een kunt krijgen op de 9F versie van Samsung. Het geluid steekt daarnaast wat minnetjes af. Een combinatie met bijvoorbeeld een Heos bar is echt een must. Een kleine waarschuwing: Wanneer je klein behuist bent, dan geen 65 inch kopen, je moet echt 3.5 to 4 meter kijk afstand hebben van deze gigant.
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige platte tv
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • montage
  • aansluit kabel
  • Minpunten
  • prijs
Mooi beeldscherm en een goede geluidsweergave. Het scherm is zeer plat te monteren met de originele wandsteun met maar 1 dunne aansluitkabel
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super Blij
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Zwart is echt zwart
  • Mooi design
  • Afstandsbediening is lekker snel en makkelijk
  • Super tv helderheid zit boven oled tv
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Heen
  • Geen
  • Geen
Mijn eerst voorkeur was oled tv maar toen ik qled qe55q9f heb mogen bewonderen in het winkel was ik meten verkocht zo helder en zwart is echt zwart prachtige kleuren het lijk dat je uit het raam aan het kijken bent. Ben heeeel erg blij met mijn aankoop bij platte tv.
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top TV
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi en scherpbeeld
  • Bediening
  • Uitstekend geluid via TV
  • Minpunten
  • Afstandsbediening, heel luxe alleen.wij hebben een losse afstandsbediening gekocht
We hebben hem nu een kleine 3 weken in bezit en het is een genot om naar TV te kijken. Deze 55" Samsung Qled tv.voldoet aan al onze wensen. Haarscherpbeeld, gebruiksvriendelijk, in samenwerking met onze samsung telefoon is youtube opzoeken een fluitje van.een cent. Heel blij mee !
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Gewoon geweldig!!
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Bediening soms wat omslachtig.
Lang over de aanschaf nagedacht, uiteindelijk de knoop doorgehakt. Echt geen moment spijt van gehad!! Geweldig beeld en formaat went echt heel snel. Je hebt gewoon je eigen thuisbioscoop!!
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een absolute meerwaarde, beleving!
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Design
  • No gap wall mount
  • Minpunten
  • Installatie afstandsbediening
Het beeld is geweldig, de no gap wall mount een absolute aanrader en het geluid is zelfs zonder soundbar verrassend goed.
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Supergoede service, vriendelijk personeel
 | 11-02-2019
Prima TV, makkelijke bediening
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi scherm en doet precies waarvoor het gekocht is
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambient mode
  • Grootte
  • Minpunten
  • -
Scherm hangt prima aan de muur na eenvoudig installatie. Die single bijna onzichtbare kabel is top. Integratie met het www en netwerk verlliep probleemloos . De ambient mode is ook top, geen zwart vlak en, gebruiken we nu voor nieuwsberichten
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldige TV
 | 08-02-2019
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Voldoet aan alle verwachtingen
 | 08-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Mooi toestel dat makkelijk zelf te installeren is.
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top of the line product!
 | 08-02-2019
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Scherpte
  • Design
  • Gebruik
  • Minpunten
  • Kijken onder een hoek
Geweldig mooi apparaat. Ik heb slecht 1 puntje om aan te merken. Wanneer er onder een hoek naar het scherm gekeken wordt (met name schuin van boven), dan vormt zich een lichte waas om de plaatsen waar veel contrast vereist is (voor mij echter alleen zichtbaar bij een aftiteling, en als ik wegloop van de tv, wit op zwart). Totaal niet storend voor ons omdat wij vrij recht voor de tv zitten. Vanaf 45 graden invalshoek, valt dit echter wel op (wederom alleen bij aftiteling)
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Super tv!!
 | 06-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Losse kast voor aansluitingen
  • Minpunten
  • Standaard niet zo mooi
  • Geluid zou beter moeten
Super mooi beeld en gemakkelijk te bedienen, in combinatie met de heos van denin, net of je in de bios zit.
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv - geluid via Sonos maakt het compleet
 | 03-02-2019
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Simply the best
 | 02-02-2019
  • Pluspunten
  • Intens kleuren
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Ptachtig beeld met intens kleuren. Mooi geluid
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv
 | 01-02-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • 4k
  • One connect box
Scherp beeld, de diepste kleuren, het zwart is zwarter dan zwart. 4k demo video's op youtube zijn ECHT FANTASTISCH, een ongelofelijKe kwaliteit. En de fijnste afstanbediening die ik ooit heb gehad. Een echte aanrader !!!!
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 01-02-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig scherp beeld
  • Minpunten
  • Geen
Een zeer goed product een aanrader.
SAMSUNG QE65Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wauw met een hoofletter W
 | 28-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Beeld!
Fantastisch tv... echt oogstrelende beeldkwaliteit en een zeer goed geluid! Kleuren zijn fantastisch mooi en zwart is echt fantastisch mooi zwart. Erg rustig beeld... gamen op tv is adembenemend.... bediening met de simpele afstandsbesiening is top!