U bevindt zich in:
Samsung QE65Q950R Reviews

SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 16 reviews
4499,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top TV!
 | 10-12-2019
  • Pluspunten
  • Kleurrijk
  • Scherpte
  • Formaat
  • Bedieningsgemak
  • Toekomst klaar 8K
  • Minpunten
  • Stroomverbruik
Op zoek naar een goede vervanging van mijn beamer moet je toch al snel gaan zoeken in de grotere formaten. ik wilde een tv die goed met 4K HDR overweg kan, omdat ik nog steeds films koopt en niet streamt. Wat is dan betaalbaar, dan kom je al gauw uit op de Samsung 82inch. Wachtend op een mooie deal met blackfriday deze tv aangeschaft. Moet zeggen dat ik geen seconde spijt hebt van de tv. Eenmaal aangesloten moet je wel eerst door een menu heen met inloggen en daarbij behorende wachtwoorden. Filmpje in de 4K speler en .....wauw wat een beeld die scherpte en kleuren werkelijk super. Smart functies en Apple TV ingebouwd. Deze tv verdiend wel een ISF kalibratie wat ik dan ook binnenkort zal laten uitvoeren. Bedankt platte-tv voor advies en een mooie prijs.
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
super geweldig beeld.
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • uiterlijk
  • Minpunten
  • geen
super snelle tv met een geweldig mooi beeld. wou wat een mooie kleuren. het is echt genieten met deze tv. ik raad deze tv aan iedereen aan.
Samsung QE65Q950R Reviews
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
ongelofelijk
 | 03-12-2019
beter is er niet in dit formaat
Samsung QE65Q950R Reviews
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi ding
 | 02-12-2019
  • Pluspunten
  • mooi
  • goedkoop
Ik heb die grote van 2,5 meter gekocht past perfect in mijn huis en vooral lekker goedkoop!
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
prima tv
 | 28-11-2019
  • Minpunten
  • de povere voetjes
Zeer mooie toestel perfekt beeld en een handige afstandbediening.
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte TV, Super Mooie Beeld Makkelijk Te Bediening
 | 18-11-2019
  • Pluspunten
  • scherp beel
  • mooie geluid
  • makkelijk te bediening
  • fijne afstandsbediening
  • simpel en bijna draadloos op te hangen
  • Minpunten
  • geen minpunten
Prachtig Beeld En Zeer goed geluid ben zeer tevreden
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfecte TV, prachtig beeld en erg fijne bediening
 | 01-11-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • bediengemak
  • bijna draadloos ophangen aan de muur, net als een schilderij
  • fijne afstandsbediening
  • mooie afwerking
  • Minpunten
  • geen minpunten
Top product voor zeer scherpe prijs gekocht bij PlatteTV.nl
Samsung QE65Q950R Reviews
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Samsung TOP
 | 27-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooie afwerking
  • Zuiver beeld
  • One kable
  • goed geluid
  • Minpunten
  • Niet alles word 4K uitgezonden
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
DE BESTE KOOP TOT NU TOE.
 | 15-09-2019
  • Pluspunten
  • Scherp
  • Geen pixels
  • Zwart is zwart
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi groot beeld
we wilde een nieuwe tv kopen en zijn bij platte tv gaan shoppen in Arnhem en de keus was/is snel gemaakt.Wij zijn 65 plussers en niet de ogen van iemand van 21.Maar ook de adviseur had de goede tips.al met al heeft ons doen besluiten deze tv aan te schaffen en als toetje kregen wij een retour van 500 euro van Samsung.mooi meegenomen.Bedankt Tessa (Deskundige verkoopster)
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Ik ben erg goed geholpen . En het product is naar verwachting
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi geluid
  • Mooie achtergrond voor op de tv
  • Minpunten
  • Energie d
Het beeld kwaliteit is echt mooi. Makkelijk aan te sluiten. Even zoeken met volume knop .dan moet je omhoof of omlaag drukken. Geluid ook heel goed. Plus je kunt hem plat aan de muur hangen.
Samsung QE65Q950R Reviews
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
 
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedienings gemak
  • Minpunten
  • Prijs
Geweldig beeld en bediening Uitstekend geholpen door tim daarvoor hartelijk dank.
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig toestel
 | 17-07-2019
Prachtig beeld en zeer goed geluid met de Samsung Soundbar.Zeer goede service van platte TV. Vooral van de installatie door Danny.Ik geef een dikke 10.
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinig mooie tv Qua beeld, geluid is super Bediening is kinderspel
 | 03-07-2019
  • Pluspunten
  • super beeld upscaling
  • bedienings gemak
  • simpel op te hangen
Heel blij met deze tv schitterend mooi beeld simpele bediening
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ongelofelijk
 | 15-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • bedieningsgemak
  • Geluid
  • Minpunten
  • geen
Wat een beeld, geluid en stoere uitstraling heeft deze prachtige tv. Ik ben ongelofelijk blij met deze aankoop.
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Wat een waanzinnig beeld heeft deze TV i.c.m. Sonos helemaal top!
 | 14-05-2019
  • Pluspunten
  • bediening
  • beeldkwaliteit
SAMSUNG QE65Q950R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige topper, in alle opzichten!
 | 12-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Formaat
  • Bediening
Topkwaliteit van Samsung, superkwaliteit beeld, een gerealiseerde droom!