U bevindt zich in:
Samsung QE65Q90R Reviews

SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 46 reviews
3699,-
2693,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
prachtig beeld en geluid
 | 15-09-2019
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • vorm geving
  • met beugel strak aan de muur
Met beugel aan de muur nog beter uitkomend beeld. Door hij dun is net een schilderij. En makkelijk te bedienen met een afstandsbediening
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Schitterende flatscreen !!!
 | 15-09-2019
  • Pluspunten
  • Koppeling met andere Samsung-apparaten
  • Kijkcomfort
  • Intuïtieve bediening (kunnen veel merken nog iets van leren!)
  • Geluid is best goed te noemen: plaats hem hiervoor wel op de voet en minimaal 10cm van de achterwand. Op de wand in de winkel klinkt hij beduidend minder goed.
  • Degelijke, eenvoudige afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geef de "One-Connect" (= aansluitbox) de ruimte, deze ontwikkelt wel wat warmte
  • Alle HDMI-aansluitingen zitten op de achterzijde van de "One-connect", lastig met spelcomputers
Prima verpakt, duidelijke handleiding hoe (zelf) te monteren. Met 9 schroefjes (8 voor de voet en 1 voor kabelgeleiding) is de televisie klaar om neergezet te worden. WEL met 2 personen doen i.v.m. omvang en gewicht !!! Het installeren is een fluitje van een cent: De ingangen op de one-connect benoemen, diverse accounts activeren op de diverse apps (eventueel zelf toevoegen...) en spelen maar. De bediening van dit apparaat is zeer intuïtief: alles zit op de plaats waar je het verwacht aan te treffen, je hoeft dus echt geen 'wizkid' te zijn om met deze Samsung uit de voeten te kunnen. De beeldkwaliteit is erg goed, 4K-uitzendingen ronduit spectaculair. Dit scherm kan de vergelijking met Oleds makkelijk aan. Opvallend ook dat deze tv ondanks het formaat niet snel 'vermoeit', na een lange film geen geknepen of tranende ogen, iets wat van heel veel televisies tegenwoordig niet gezegd kan worden. Je begrijpt: ik ben heel tevreden over dit apparaat, maar kan niet nalaten hier toch twee kleine minpuntjes te noemen: - 1 - De aansluitbox wordt warm, zet hem niet in een te kleine ruimte zoals een klein vakje in het meubel. - 2 - Even een nieuwe HDMI inprikken is wat lastig: dit moet op de achterzijde (van de box) gebeuren. USB kan wel op de zijkant van de box aangesloten worden (ook toetsenbord)
Samsung QE65Q90R Reviews
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte levering. Uitmuntend
 | 15-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Aansluitingen externe apparatur
  • Geluid
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Fijne tv, super strak beeld, makkelijke afstandsbediening, veel mogelijkheden om externe apparatuur aan te sluiten, goed geluid
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Haarscherp beeld en super eenvoudige te bedienen met één afstandbediening
 | 12-09-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherpe beeldkwaliteit
  • Echt één afstandbediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs
Wat een strak plaatje op deze QLED tv. En met slechts één bijna transparant kabeltje dat van de connectionbox naar het scherm loopt, hangt ie bijna 'zwevend' aan de muur. De bediening is perfect met één afstandbediening die er ook nog prachtig uitziet. Eindelijk al die losse afstandbedieningen van tafel. Installatie was een fluitje van een cent. Hij herkent alle apparaten: KPN digitale TV, Roku, Playstation. De ambiance mode is een leuke gimmick. Je kunt allerlei info of achtergronden of zelfs je eigen foto's tonen terwijl de tv 'uit' staat. Veel geld, maar het bedrag meer dan waard!
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
 
 | 10-09-2019
  • Pluspunten
  • Super mooi beeld
  • juweeltje om te zien
  • smalle bezels
  • Prima kijkhoek
  • Zwart is zwart
  • Minpunten
  • App die ik er zelf op heb gezet verdwijnt steeds
  • Bixby
  • Geluid kan beter
  • internet browser loopt regelmatig vast
Nu een maand in bezit. Voorheen een plasma van 14 jaar oud. Ik moet wennen aan de helderheid van het scherm. Wel even aan het puzzelen geweest naar de juiste instellingen. Vooral bij weinig licht is hij al snel te helder en doet het pijn aan je ogen. Dus ik heb een dag en avondstand ingesteld. HDR + 4K geeft prima beeld. Een enkele keer zie je dat hij moeite heeft om snelle beelden zuiver weer te geven. Op dat punt is Plasma nog steeds ongeëvenaard. Bixby bemoeit zich ongevraagd tijdens het kijken en vraagt waarmee kan ik u helpen? Ook heb ik al verschillende keren de NPO start app opnieuw geinstalleert omdat hij elke keer van de tv verdwenen is. Geluid is voldoende, soundbar of speakers is aan te raden voor een vol geluid. Sommige internetpagina's lopen vast en na opnieuw sluiten en openen komen ze ook niet verder. Ik heb de tv met utp kabel aan het internet hangen.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een gebruiksvriendelijke tv die voldoet aan alle eisen
 | 06-09-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Simpel software
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen plat design
Elke tv heeft zijn minpunten. Deze tv heeft er geen, gebruiksvriendelijk en scherp beeld.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een perfect beeld en geweldige aansluiting
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Aansluiting een kabeltje
  • Minpunten
  • Geluid
  • Afstandsbediening
Een geweldige tv
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 11-08-2019
  • Pluspunten
  • Een kabeltje naar de tv
  • Mooi beeld
  • Makkelijk zelf aan te sluiten
  • Minpunten
  • Prijs
Het is gewoon een geweldige tv en een prachtig beeld.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Topmodel televisie met uitmuntende beeld- en bouwkwaliteit en groot bedieningsgemak
 | 09-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit indrukwekkend, bij Full HD (Upscaling) maar zeker ook 4K UHD/HDR
  • One Connect Box / geen elektronica-bulk achterop
  • Bedieningsgemak
  • 65 inch grootte (voorheen 46 inch) went snel vanwege dunne randen
  • No-Gap Wall Mount mogelijkheid
  • Minpunten
  • Geluid prima, maar pas echt goed i.c.m. een soundbar
Na vele, vele reviews te hebben gelezen en vergelijkingen (pros/contras QLED en OLED) te hebben gemaakt, uiteindelijk gekozen voor de Samsung QE65Q90R televisie in combinatie met een No Gap Wall Mount en Samsung Q80R soundbar. Het toestel is nu 2 weken in ons bezit, en ik ben uitermate tevreden. De installatie is een fluitje van een cent, het bedieningsgemak is uitstekend, maar vooral de beeldkwaliteit is uitmuntend. Uiteraard in 4K HDR mode (vele 'wauw' en 'oooh' momenten met Planet Earth II in 4K HDR of AquaMan met Dolby Atmos geluid), maar ook de upscaling van 'gewoon' Full HD beeldmateriaal is indrukwekkend. Voor wat betreft de beeldkwaliteit (en QLED versus OLED vergelijking): Ook het contrast is zeer goed; zwart is echt "OLED-like" diepzwart, en clouding en blooming is mij nog niet opgevallen in dagelijks gebruik. Dat laatste komt waarschijnlijk door de door Samsung zeer succesvol geimplementeerde Local Dimming (480 zones) techniek. Verder gebruiken wij de televisie ook veelal overdag (met veel omgevingslicht), en als zodanig is de grote helderheid van QLED van groot voordeel t.o.v. OLED. Verder doet het nieuwe anti-reflectie filter van Samsung zijn werk; geen last van reflecties, ook nu in de zomer met veel invallend licht. Ook de kijkhoeken zijn nagenoeg perfect. Conclusie: Ik ben per saldo blij dat ik voor QLED en niet voor OLED heb gekozen; De QLED techniek heeft anno 2019 simpelweg veruit de meeste pluspunten (geen burn-in, hogere helderheid en contrast enz.), en de minpunten zijn gereduceerd tot een absoluut (nauwelijks meer waarneembaar) minimum door verschillende Samsung technieken (kijkhoek nu vergelijkbaar met OLED, zeer diepe zwartwaarden door Full Array Local Dimming). Dan voor wat betreft de bouwkwaliteit en vormgeving: Het toestel is een echt juweeltje aan de wand, met mooie smalle bezels/randen, en geheel vlak aan de achterzijde. Ambient Mode voegt nog wat extra toe aan je woonkamer, waarmee je dat grote zwarte vlak een fijnere look kan geven met eigen foto of door Samsung aangeleverd materiaal. De One Connect Box is een eveneens briljante keuze; geen aan de achterkant uitstekende ‘bulk’ voor de elektronica, en een enkel dun kabeltje tussen de One Connect box en het beeldscherm. Tot slot moest ik even wennen aan de nieuwe afstandsbediening, maar het werkt al snel allemaal zeer logisch en snel; ik vraag me inmiddels af waarom we toch altijd zo eindeloos veel knoppen op de oude afstandsbediening hadden, terwijl het ook zo kan ! Tot slot voor wat betreft de geluidskwaliteit: Standaard komt er gevoelsmatig al behoorlijk helder en zelfs krachtig geluid uit het paneel. De meeste mensen zullen hier voldoende aan hebben…. Echter, uitgebreid met een Dolby Atmos soundbar (bijvoorbeeld de HW-Q80R of zelfs HW-Q90R van Samsung/Harman Kardon) is de geluidskwaliteit tot indrukwekkende hoogtes op te voeren. Netflix biedt in toenemende materiaal (films/series/documentaires) in 4K UHD en HDR aan, en ook Dolby Atmos zie ik vaak voorbij komen. Wij combineren de Q90R met de HW-Q80R soundbar (feitelijk de HW-Q90R maar dan zonder de achterluidsprekers; dat laatste was echt geen optie voor mijn echtgenote…. ), en het geluid in films is dan verbluffend goed. Ook Dolby Atmos is ronduit geweldig goed en geeft een soort ‘bioscoop-thuiservaring-in-het-klein’, en bijzonder knap is dat hier een goede soundbar met subwoofer volstaat om zo’n effect te bewerkstelligen. Fijn is ook dat de soundbar gewoon vrijwel naadloos geintegreerd is met de TV, en dat zaken als volume en aan/uit gewoon goed werken en zonder veelvuldig wisselen van afstandsbediening. Het meeste kan gewoon via de smart remote van Samsung die bij de TV hoort. Ook de ARC (audio return channel, belangrijk voor doorgifte/doorvoer van bijvoorbeeld Dolby Atmos geluid en alle andere geluid-varianten, bijvoorbeeld vanuit de Netflix App op de TV aan de soundbar) uit/ingangen werken uitstekend en zonder technisch gedoe; zorg wel voor de meest recente firmware voor zowel TV als Soundbar, ik meen me te herinneren dat Samsung daar recent wat bugfixes/verbeteringen heeft doorgevoerd inzake ARC. Als beide apparaten via WiFi verbonden zijn (5 Ghz aanbevolen !) dan wordt de firmware automatisch bijgewerkt, en heb je ook hier geen omkijken naar.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 08-08-2019
Mooi tv, beeldkwaliteit en geluid perfect. En super gemonteerd door monteur van platte tv
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig mooi beeld en Geluid!
 | 08-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Kijken vanuit elke hoek
  • Mooi beeld
  • geen kabels meer
  • design afstandsbediening
  • Minpunten
  • prijs
Wij hadden al een prachtige SAMSUNG hangen. Maar wilke een nieuwe omdat de techniek de laaste paar jaar snel veranderd is naar een super beeld kwaliteit. Geluidsvermogen 60W Ik ben superblij met deze aankoop
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
gewoon het beste wat er nu te koop is
 | 07-08-2019
  • Pluspunten
  • snelle processor
  • ongekende levensechte kleuren
  • eenvoudige aansluiting
  • Minpunten
  • zwaar, minmaal 2 sterke mensen nodig voor installatie
  • niet echt zuinig met energie
zee r snelle start en schakelen tussen de verschillende bronnen. fraaie ambient mode. Bij het kiezen van een bron, wordt die ook door de t.v ingeschakeld.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een geweldige TV.
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • Een scherp beeld.
  • Makkelijk te bedienen
  • Redelijk geluid.
  • Minpunten
  • TV is wat prijzig.
Geen spijt van deze aankoop. Scherp
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
In 1 woord : GEWELDIG!!!
 | 04-08-2019
  • Pluspunten
  • Kijkhoek
  • Beeld
  • Zwartwaarden
  • One connectbox
  • Geluid
Prachtig beeld met heldere kleuren en prima zwartwaarden.Zwart is echt zwart.En de kijkhoek is ook uitstekend.Dus een topper.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
De tv voldoet boven mijn verwachting in een woord super
 | 03-08-2019
  • Pluspunten
  • Scherp
  • Vorm
  • Beeld
  • Afstandsbediening
  • Dikte tv
  • Minpunten
  • Geen
De Tv heeft een mooie uitstraling de rand erom heen zo minimaal dat hij niey opvalt en dus het hele scherm ziet. Tevens is bediening super makkelijk in het begin even zoeken maar eenmaal gevonden kan een kind de was doen. Beeld perfect geluid kan ik niet over mee praten heb een soundbox erbij deze had ik nog. Afstandsbediening handig, klein makkelijk in gebruik. Ja al met al zeer tevreden. Ik zeg er gaat niets boven een sansung.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV met een nog mooier beeld.
 | 22-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Mogelijkheden
  • Uiterlijk
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • De prijs is wat hoog
Prima TV met veel mogelijkheden. Ook het geluid is voor een TV prima en ruim voldoende voor de gemiddelde kijker. Maar met een soundbar of home cinema set is het geluid geweldig. Ik ben helemaal tevreden.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Superbeeld en veel mogelijkheden
 | 13-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Grootte
  • Bedieningsgemak
  • Snelheid
Geweldig mooi beeld. Supersnel opstarten, menu duidelijk prijsgunstig via PlatteTV
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Schitterend en perfect toestel.!
 | 10-07-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak menu
  • geen spiegeling op schermerm
  • geluidskwaliteit goed
  • Grote kijkhoek
  • Minpunten
  • geen n.l spraakbedienig
  • opgenomen programma''s kunt je niet terug kijken met deze a.s.b
Zeer tevreden mee. De kleurechtheid is echt mooi. Bijna geen verschil met oled. Wel prijzig. Maar hoop er nog veel en lang kijkplezier aan te beleven. Alleen een beetje jammer van de 2- punten. Nu moet ik toch nog een tweede A.S.B gebruiken. Toch raad ik hem een ieder aan.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV met zeer gebruiksvriendelijk menu
 | 09-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak menu
  • Grote kijkhoek
  • Minpunten
  • Prijzig
Super beeldkwaliteit, en wat is het menu een verademing na een Philips TV uit 2013 gewend te zijn.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV en zeer gebruiksvriendelijk
 | 09-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Kijkhoek
  • Gebruiksvriendelijk menu
  • Minpunten
  • Prijzig
Eerste Samsung TV en wat een geweldige beeldkwaliteit. Zeker het menu is een verademing na een Philips TV uit 2013 gewend te zijn