U bevindt zich in:
Samsung QE65Q90R Reviews

SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 46 reviews
3699,-
2693,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige belevenis
 | 08-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Eenvoudige installatie
  • One Connect Box
  • Plat tegen de muur
  • Prima kijkhoek
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben zo blij met deze televisie. Hij hangt heel plat tegen de muur met 505 muurbeugel van Vogel\'s. Met de ambient lijkt net of er een schilderij aan de muur hangt. Het beeld is heel mooi, de kijkhoek is meer dan prima. Met de one connect box gaat er gelukkig maar 1 draad naar de tv toe. Het is heerlijk om films en series te kijken en te gamen. Ik heb een mooie deal kunnen sluiten met Platte TV, en dat op een zondagochtend. Drie dagen erna was het al bezorgd. Hele goede service en levering,
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig product
 | 04-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Uiterlijk
  • Onze box
  • Minpunten
  • Geluid kan beter
Zijn erg tevreden over deze televisie. De beeldkwaliteit is top, ook als de zon er vol op schijnt. Geluid is prima, maar zullen wij nog verbeteren met een soundbar.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fasntastische kijk- en luisterbeleving
 | 03-11-2019
  • Pluspunten
  • gewedlig beeld
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Wij zijn zeer tevreden met deze tv. Het beeld is in een woord fantastisch. De kleuren zijn heel sprekend, de details die zichtbaar zijn maken dat tv-kijken een levensechte ervaring wordt. Het geluid is ook erg goed te noemen. Wij kochten deze tv op advies van de plattetv-verkoper. Tot op heden voldoet-ie ruimschoots aan de verwachtingen
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Tv van grote klasse
 | 03-11-2019
  • Pluspunten
  • Super mooi beeld
  • One connect box
  • Geluid prima
  • Minpunten
  • Geen
Beeld super, one connect box ideaal. Tot nu toe zeer tevreden over deze aankoop.
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
FANTASTISCH!
 | 29-10-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geen schittering tijdens TV kijken
  • zwartwaardes
  • zeer lage input lag
  • snelle en fijne user interface
  • Minpunten
  • geluid is prima, maar vele malen beter via home cinema surround set
Ik was al geruime tijd aan het orienteren op een nieuwe TV, maar twijfelde nog lang over OLED of QLED. Ik had hiervoor een goede plasma TV en hecht waarde aan superieure beeldkwaliteit waaronder goede zwartwaardes. Lange tijd ging mijn voorkeur uit naar OLED (LG C9) maar het risico op burn-in bij OLED TV\'s hield me tegen. Met de komst van de Samsung Q90R was mijn keuze snel gemaakt: praktisch op het beeldkwaliteitsniveau van OLED maar zonder risico op burn-in! Toen op zoek gegaan naar bedrijven die de TV verkopen - maar ook de cash-back actie van Samsung kunnen bieden (niet elke aanbieder wordt door Samsung goedgekeurd!!!). Ik heb uiteindelijk online een goede deal kunnen sluiten met PlatteTV en mijn oude TV ingeruild, en de Samsung Q90R opgehaald bij het PlatteTV filiaal in Nijmegen. Vriendelijke en klantgerichte verkopers! Na nu een paar weken de TV in huis te hebben....... FANTASTISCH!!! Zeer goede beeldkwaliteit en zwartwaardes, bijna geen schittering op het beeld door invallend licht (we hebben een zeer lichte woonkamer), zeer lage input lag bij gaming, en een erg goede gebruikers interface die ook erg snel werkt! Ik kan de TV, en ook PlatteTV aan eenieder aanraden!
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wauw weer eens uit je sokken geblazen
 | 24-10-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • mooi plat
  • eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • geen
Moet je erg aanwennen wat een wow factor ongkend kijk plezier
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie
 | 18-10-2019
Zeer mooi tv en goede kleuren top product
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 17-10-2019
  • Pluspunten
  • Mooi formaat
  • Goed geluid
  • Haar scherp
  • Minpunten
  • Geen kunnen ontdekken tot nu toe
Hij viel mij op bij platte tv in Eindhoven. Zoon mooi beeld. Later kreeg ik via de site een goede deal. Deze deal kun ik niet afslaan. Bedankt voor alles platte tv
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch beeld en goed geluid.
 | 15-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Heel mooi beeld, het lijkt bijna 3d. Zeer eenvoudige bediening. Geen extra speakers nodig.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
is geheel zoals verwacht
 | 13-10-2019
  • Pluspunten
  • ophanging met de juiste muurbeugel
  • beeld
  • Minpunten
  • ? ( nog ? ) geen
goed product van een goede leverancier
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV met zeer mooi beeld
 | 11-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Kleuren en zwart/wit contrast
  • Design vormgeving
  • Kijkhoek
  • Luxe en handige afstandbediening
  • Minpunten
  • Geen
TV met mooie natuurgetrouwe kleuren en (zwart/wit) contrast. Waren eerst bang dat 75 inch te groot is maar het tegendeel is waar, went zo snel. Gemonteerd aan de wand met de no-gap wall mount. Over het geheel zeer tevreden.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige QLED tv met geweldig beeld
 | 11-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Installatie
  • One cable oplossing
  • Minpunten
  • Wennen aan afstandbediening
Sinds 4 weken in gebruik en zeer tevreden Geweldig beeld! Wilde voor OLED maar uiteindelijk gekozen voor QLED Installatie eenvoudig
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima product zeker in combi met een soundbar/suwoofer.
 | 09-10-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Geluid
  • 1 afstandsbediening voor tv, soundbar en blu ray speler
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken (houden zo)
Zie boven en zeker ook dank zij de goede support van Jim, Alex en Luc plus diegenen die we niet persoonlijk ontmoet hebben.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik ben tevreden met mijn aankoop
 | 08-10-2019
  • Pluspunten
  • Groot
  • Goeie beeld kwaliteit
  • Goeie geluid kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen 3D functie
Ik ben tevreden met alles
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede keus gemaakt
 | 02-10-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Super geluid
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Gebruiks gemak
  • Uit standby halen
  • Geen muziek zonder beeld
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super
 | 27-09-2019
Wat is dat genieten,een genot voor de ogen
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect geholpen, perfecte tv
 | 26-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
Ik zeer tevreden over deze tv. Ik had eerst een plasma KURO maar ik moet zeggen dat deze tv toch een betere beeldkwaliteit bied. Heb ook naar een OLED gekeken maar hier vanaf gezien ivm met inbranden.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect beeld
 | 26-09-2019
  • Pluspunten
  • Kijkhoek
  • Contrast
  • Zwarte tinten perfect
  • Minpunten
  • Prijs
Positief verrast. QLED kijkhoek enorm verbeterd t.o.v. oudere tv\'s. Prachtig beeld en i.c.m. de bijhorende soundbar een perfecte combinatie.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig product, had ik veel eerder moeten kopen.
 | 24-09-2019
  • Pluspunten
  • Algemene beeldkwaliteit
  • Kleurcontrast
  • Erg goede prijs / kwaliteits verhouding
  • Erg vriendelijk en behulpzame verkoper.
  • Minpunten
  • Beetje fragiel?
  • Soundbar aanbevolen.
Prima beeld, zelfs vlak naast de glazen gevel. Bedieningsgemak is even wennen maar voldoet nu prima. Niet te zwaar en daardoor gemakkelijk zelf te plaatsen/op te hangen.
Samsung QE65Q90R Reviews
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een waanzinnige 4K UHD Televisie
 | 20-09-2019
  • Pluspunten
  • Prijs / Kwaliteit
  • One Connection Box
  • Design
  • Afwerking
  • 10 jaar garantie tegen inbranden scherm
  • Minpunten
  • Geen
Deze televisie gaat weer een stap verder dan mijn oude QE65Q9F 2018. Zowel in beeld als geluid overtreft dit mijn oude Q9 televisie. Mijn televisie staat in het hart van mijn audio systeem. En de digitale /optische geluidskwaliteit is hierbij ook van een hoger niveau geworden.. Hierdoor is de term High End televisie mede zeer toepasselijk geworden.
Samsung QE65Q90R Reviews