U bevindt zich in:
Samsung QE65Q90R Reviews

SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 68 reviews
2739,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie TV
 | 13-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
Bijzonder mooie beeldkwaliteit
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV
 | 13-12-2019
  • Pluspunten
  • One connect box
  • Samsung wall mout (erbij)
  • Mooi licht beeld
  • Goede inkijk hoek
  • Anti-reflectie
  • Minpunten
  • geen DTS
  • geen HDMI 2
Geweldige TV en super mooi beeld. Mijn vrouw houd niet van een grote TV in de woonkamer maar is toch wel erg blij met deze. TV is perfect in de lichte ruimte waar aardig wat licht binnenkomt (grootste reden voor de samsung en niet de LG9C). Jammer is alleen dat ie geen DTS heeft en geen HDMI 2 (welk de LG 9C wel heeft)
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Waanzinnig
 | 12-12-2019
  • Pluspunten
  • 55 inch
  • Bedieningsgemak
  • Aansluiting
  • One Connect Box
  • Beeldkwaliteit
Wat een mooie en gebruiksvriendelijke TV. Zeker de One Connect box.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Na de langdradige installatie menu\'s is het iedere dag genieten van een geweldig beeld
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Super snel
  • Geen last meer van kabels
  • Minpunten
  • Installatie is langdradig
Hoewel het installeren van de tv mij wat te lang duurde is het resultaat in 1 woord geweldig. Iedere dag geniet ik ervan dat als ik op een knop druk er ook meteen wat gebeurd in plaats van wachten. En de beeldkwaliteit is om van te smullen Met het handige kabel systeem zijn alle kabels gewoon weggewerkt in de kast en loopt er maar 1 bijna doorzichtig kabeltje naar de tv.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Pracht Beeld eenvoudig te installeren
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld perfect
  • Geluid goed
  • Eenvoudig te installeren
  • Eenvoudige bediening
  • Afstandsbediening doet het door voorwerpen heen
  • Minpunten
  • Geen
Mooi tv Bediening gemak eenvoudig Afstandsbediening werk ook wanneer de tuner ergens achterstaat bv een kast.
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige tv !
 | 10-12-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Geluid
  • Beeld
Top tv komt ze prijs zeker tegemoet ben er erg blij de vogelthin beugel past er perfect bij !
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Waar voor je geld
 | 10-12-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • geen DTS
Uitstekende beeldkwaliteit, zwart is zwart goed geluid alleen jammer geen DTS. mooie vormgeving. maar 1 dun kabeltje naar TV omdat er gebruik wordt gemaakt van een connectionbox. Afstandsbediening is even wennen.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Fijnste keuze led van dit moment.
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Contrast en diepe zwarten
  • Rustige vormgeving
  • Connect box
  • Kleurbereik en lichtopbrengst
  • Anti-reflectie
  • Minpunten
  • Geen fijne presets beeldinstellingen
  • Scherm niet 100% vlak
  • Connect box airplay werkt niet zonder monitor
  • Weinig geheugen tv
  • Apps beperkt en weinig aanbod (niet super smart)
Nog zeker geen perfecte tv, kleurprofielen niet optimaal, blijft flink tweaken. Eenmaal goed ingesteld een waardige tv die bij goed materiaal (hdr, 4K maar ook goed geschoten hd) een nette beeldkwaliteit laat zien. Had graag iets meer professionele presets gezien voor optimale beeldkwaliteit of vooraf beter gekalibreerd door fabrikant. Sony wint het dan van Samsung maar de diepe zwarten van de Q90R en local dimming techniek zijn meesterlijk. Supermooie aanbiedingen bij PlatteTV en vriendelijk personeel.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een schitterende TV, een aanrader ? Ja zeker !!
 | 08-12-2019
  • Pluspunten
  • de aansluit unit
  • Prachtbeeld
  • Zeer snel ( apps )
  • Alles wat je aansluit word geinstaleerd!
  • En de perfect werkende afstandsbediening
Echt een heel mooie televisie met echt een prachtbeeld, incl aansluitkastje waar alles op aangesloten kan worden en er maar een dun draadje naar de televisie gaat .
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De Q90R brengt waarlijk leven in uw woonkamer dankzij de Ambient Mode, de levendige kleuren, haarscherp beeld en prachtig geluid; de beste tv anno nu.
 | 07-12-2019
  • Pluspunten
  • Levendige kleuren en scherpe zwart-wit tinten
  • Prachtig geluid
  • Prijs-kwaliteit ratio is top
  • Gebruiksvriendelijke menu
  • Handige all-in-one kabel en box
Hij hangt dan eindelijk. Na een lange zoektocht zijn wij geweldig geholpen en geadviseerd door Tom op locatie PlatteTV Eindhoven. Na lang dobben zijn wij door hem en zijn collega’s met een geweldige deal naar huis gegaan. Hij hangt naast onze schilderij net boven de open haard. De Ambient Mode is geweldig. De kleuren zijn geweldig; ze zijn haast niet te onderscheiden van echt olieverf op onze schilderij. Het brengt een geweldige ambiance in onze woonkamer.
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De Q90R brengt leven in mijn woonkamer, dankzij de Ambient Mode, de levendige kleuren, haarscherp beeld en prachtig
 | 07-12-2019
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige snelle TV met echt zwart beeld
 | 05-12-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • zwart is echt zwart
  • makkelijk en snel menu
  • reageert super snel en onthoud de laatste standen
  • Minpunten
  • geen
  • je blijft maar kijken
wat een geweldige tv, sinds dat hij de eerste keer aan ging alleen maar van genoten, ronduit de beste tv op dit moment.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig mooi beeld en heel gebruiksvriendelijk!
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • 1 afstandsbediening voor alles
  • 4k upscaling : ook telenet ziet er scherper uit
  • heel rijke kleuren en diep zwart
Het beeld is ronduit fantastisch ! Dankzij de AI Upscaling is ook de beeldkwaliteit van de telenet digicorder opmerkelijk scherper dan voorheen ! Of het nu lichte of donkere scenes zijn, de kleuren zijn bijzonder rijk (met diep zwart) en de beeldscherpte en het contrast zijn echt overweldigend. De adaptive intelligence zorgen voor aangepast beeld en geluid i.f.v. de omstandigheden in de kamer en de content die je bekijkt. Desgewenst laten de verschillende beeldmodi en aanpassingsmogelijkheden toe om steeds de voor jou optimale kijkervaring te hebben. We hebben voor de 55” gekozen. Het menu is overzichtelijk en heel intuïtief, met eenvoudige en snelle toegang tot tal van apps. Youtube of Netflix opstarten neemt geen tijd; je klikt en meteen zit je in de app! Wat een verschil met onze vorige TV, waar het opstarten van een app echt wel wat tijd vroeg. De kwalitatief aanvoelende afstandsbediening ligt prettig in de hand en na 5 minuten gebruiken lijkt het alsof je nooit anders gekend hebt. Alle andere afstandsbedieningen kunnen opgeborgen worden: ook de homecinema en telenet digicorder bedien je met deze afstandsbediening; dat is echt een meerwaarde! Bovendien heb je een sneltoets naar Netflix, super handig ! Ik heb onze homecinema, die op onze vorige televisie onmisbaar was, aangesloten, maar gebruik deze niet zo vaak meer. Het geluid van de televisie zelf is echt wel goed te noemen: heldere dialogen, maar ook een voldoende diepte bij films. Enkel bij actiefilms gebruik ik nog de homecinema, voor wat extra bass en dynamiek. Een extra gadget op de televisie is de Ambient mode. Dit lijkt me vooral super als je televisie aan de muur hangt en je hierdoor je tv kan omtoveren tot bvb een 4k schilderij of infoscherm (weer, tijd, …), maar ook perfect kan laten opgaan in je interieur door dezelfde kleur aan te nemen als de muur. Heel leuke feature !
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Haal je eigen bioscoop in huis!
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Prachtige realistiche kleuren na aanpassen instellingen
  • Strak aan de muur met No Gap Wallmount
  • One connect box
  • Geen schittering op het beeld
  • Haarscherp in combinatie met Ziggo Next
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Na lang twijfelen tussen Qled en Oled uiteindelijk besloten om de Samsung aan te schaffen. In onze lichte huiskamer was dit echt de beste keuze. Goed advies en perfecte aftersales bij de vesting in Groningen. Dank daarvoor!
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste aankoop in jaren!
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • snelheid
  • design
  • one cable aansluiting
De Samsung QE55Q90R is mijn beste aankoop in jaren. De beeld kwaliteit is uitermaten goed en dit dan nog gecombineerd met het strakke design maakt het een top aankoop! Ik heb deze tv Q-led gekocht omdat het beeld goed bestendig moet zijn tegen invallen zon licht. Ik kan u vertellen dat dit geen enkel probleem is de tv. Het beeld blijft haarscherp en zeer zuiver. Ik raad iedereen deze tv aan en je zal het je niet beklagen!
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld en geluid!
 | 03-12-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Niets
Ik ben zeer tevreden over het mooie beeld en het prima geluid van deze mooi vormgegeven tv. Ik heb hem opgehangen. Zo is het “schilderij effect” nog mooier! Al met al een goede aanwinst die ik zeker aanbeveel!
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooie tv
 | 30-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Super mooie tv, beeldkwaliteit is goed en het geluid is ook prima.
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooie tv
 | 29-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit super
  • Geluid goed
Tv is super goed beeld kwaliteit is helemaal top Ben er zeer tevreden mee . De service is zeer goed Ben heel goed behandeld.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig beeld, clean design, OS kan beter.
 | 28-11-2019
  • Pluspunten
  • antireflectielaag
  • zeer helder
  • strak design
  • kleine voet
  • youtube stream start snel op
  • Minpunten
  • OS kan beter
  • slechts 4 HDMI ingangen
  • default beeld settings overdreven
Deze TV heeft een strak uiterlijk (mede door de scheiding van controlbox en paneel), en een prachtig beeld. Dankzij de uitstekende anti-reflectie laag heb je geen last van weerkaatsing van ramen of lampen. De automatische low-latency game mode is handig ism game consoles. Het is helaas initieel wel vechten met de ingebouwde \'intelligentie\' die om de haverklap beeld settings (zoals brightness) overschrijft, het liefst zou ik domme presets van de beeldinstellingen willen aanmaken (samsung leest u mee?). De standaard beeldverbeter-trucendoos staat out-of-the-box veel te hoog ingesteld waardoor alles er onnatuurlijk er uit ziet.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hele goede investering!!
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Design --> tv + afstandsbediening, je moet hem alleen al voor de afstand bediening kopen :-)
  • Beeldkwaliteit (4k check foto's, net zoals in de winkel)
  • Geluid --> mooi vol geluid in standaard speakers , 60 watt)
  • One Invisible Connection --> heel relaxt nog maar 1 aansluiting achter in je tv!
  • Interface TV --> door het menu bladeren werkt erg snel en alles is duidelijk aangegeven
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Heel fijn en deskundig geholpen in jullie filiaal in Eindhoven! Nog geen minuut spijt gehad van deze aankoop. Hij is zijn geld meer dan waard. Prijs/kwaliteitsverhouding van deze tv is super! Lang gezocht en getwijfeld tussen een aantal modellen, maar door het advies van de verkoper heb ik uiteindelijk de knoop kunnen doorhakken en ben ik voor deze tv gegaan. Bedankt guys!
Samsung QE65Q90R Reviews
Samsung QE65Q90R Reviews