U bevindt zich in:
Samsung QE65Q90R Reviews

SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 145 reviews
1999,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
De beste LED-televisie ooit!
 | 24-06-2020
  • Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Hoge helderheid en contrast - ook in een verlichte kamer
  • Fantastische kleurweergave
  • Weinig weerspiegelingen met goede kijkhoek
  • Geen kans op inbranden (zoals bij OLED)
  • Minpunten
  • Zwartwaarde nog niet op het niveau van OLED
  • Beeldkwaliteit wat minder in Gaming Modus
  • Geen Dolby Vision ondersteuning
Wat een topper! Met een super scherp 4K beeld, hoge helderheid en contrast en rijke kleurweergave, zijn er bijna geen verbeterpunten. De televisie is makkelijk en intuïtief te bedienen met een compacte afstandsbediening of zelfs met jouw stem en heeft apps voor heel veel streamingdiensten en toepassingen. Via de one connect box is alles makkelijk te verbinden en is de televisie eenvoudig te monteren zonder een gedoe met kabels. Echt een aanrader!
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Top toestel samsung beloofde update eARC 2019 nog steeds niet !!!
 | 30-05-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • voicecntrole
  • one connect boc
  • Minpunten
  • Nog altijd geen beloofde update dolby atmos
Kan niet anders zeggen wat een mooie t.v. Samen met de no gaf mount aangeschaft hangt er mooi bij. Alles spat eraf de local dimming is goed alleen bij ondertiteling wat raar. Lijkt dan overbelicht om de letters. 1 groot minpunt de beloofde update van de eARC die in 2019 zou plaatsvinden nog steeds niet uitgebracht. Wil er graag de sonos arc onderhanden voor dolby atmos.. Helaas.. Is echt wel een let down voor een top model t.v. Voor de rest geweldig
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een belevenis
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Geen bedrading zichtbaar
  • Mooi design
  • Mooi beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Heel mooi beeldkwaliteit, simpel bediening menu Bedrading niet zichtbaar.
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
geweldig apparaat.
 | 12-05-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goede voet
  • kabels niet in de tv.
  • Minpunten
  • bixby voicecontrol
  • grote console voor aansluitingen
Na overstap van een oude HD philips ambilight (42") is dit een wereld van verschil. Smart gedeelte is zeer eenvoudig en erg prettig dat alles (ook KPN tv kastje) met 1 simpele afstandsbediening bestuurd kan worden. Voice control werkt niet naar behoren. Die feature hadden ze er beter uit kunnen laten. Ook omdat Bixby op willekeure tijden (zonder dat er iemand praat, of als tv uit staat en kinderen aan het spelen zijn) zichzelf activeert. ofwel een tv die \'continu meeluistert\'. Beetje iritant, maar uiteindelijk gedeactiveert (omdat het toch niet werkt). mooi dat alle kabels naar een extern kastje gaan ipv naar de tv. Maar dat ding is wel lomp groot. (zo breed als een blueray speler, en 2x zo hoog). hiermee past niet alle apperatuur meer in het tv meubel.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Plaatje van een beeld met geweldige features
 | 11-05-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Kleurrijk
  • Strakke vormgeving
  • One connect box
  • Minpunten
  • uitgebreide menu structuur
strakke vormgegeven tv met zeer uitgebreid menu. goed in te stellen voor elk type kijker. ik twijfelde tussen oled en qled maar het is qled geworden
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig beeld, alle randapparatuur strlt zichzekf in en is met de bijgeleverde afstandsbediening te bedienen
 | 10-05-2020
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 09-05-2020
  • Pluspunten
  • Prima product
  • Simpele bediening
  • Minpunten
  • Geen
  • Merk wel dat de Ziggo mediaspeler toch apart uitgeschakeld moet worden met de Ziggo afstandbediening
Na 12 jaar was onze Philips Ambilight 32 inch aan vervanging toe, toenmaals een redelijk groot toestel. Nu uiteraard sterk verouderd. Na een goede oriëntatie de Samsung QE55Q90R aangeschaft bij Platte TV. Absoluut geen spijt van. Wat een kijkgenot (en wat moet ik weer veel leren :-) ). Ook de One Connectbox en de afstandbediening zijn ideaal.
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige TV, overtreft alle verwachtingen!
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Lekker groot
  • Strakke vormgeving
Echt een heel mooie TV met superbeeld. Geluid is ook goed, maar voor een bioscoop ervaring zou ik nog wel een soundbar willen aanschaffen. Ik twijfelde eerst of deze 65 inch niet te groot zou zijn... maarre... ECHT NIET! Precies goed, net zo groot als mijn dochter! :)
Samsung QE65Q90R Reviews
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi, makkelijk, geweldig beeld en verrassend goed geluid.
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Eenvoudig aansluiten
  • Minpunten
  • Zendkracht afstandsbediening
  • Mogelijkheden afstandsbediening, niet programmeerbaar, geen one for all
Kost wat, maar dan heb je ook wat. Perfekt beeld zonder schittering overdag. Tip: bij twijfel over formaat: neem de grotere. Ik heb nu beetje spijt niet voor de 75 inch gekozen te hebben. Ik had 55 inch. En kwam toen vanaf 32 inch.
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Heel mooi design en haarscherp beeld!
 | 25-04-2020
  • Pluspunten
  • Snellere processor en mooie interface
  • Extreem scherp beeld
  • Kleuren worden niet vaag en blijven behouden
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geluid van de tv
  • Randen niet zwart
  • Dikte van de tv
Mooie tv met extreem scherp beeld. GemAkkelijke interface en bediening. Fijne afstand bediening en mooi strak design. Alleen jammer dat de randen niet zwart zijn, maar titanium qua kleur. Daarnaast is de tv nog nog best dik.
Samsung QE65Q90R Reviews
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig beeld
 | 19-04-2020
deze tv heeft een geweldig beeld.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
het beste wat er op dit moment te koop is
 | 17-04-2020
  • Pluspunten
  • perfect beeld
  • perfect geluid
  • bediening
  • aansluitmogelijkheden
  • voice controle
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
helaas gaf mijn 55 inch panasonic plasma tv de geest en dus maar gekeken voor een nieuwe smart tv,ik twijfelde tussen een OLED of een QLED,maar de QLED doet niet onder de OLED toen ik de beelden in de winkel van platte tv vergeleek is het dus het is de Samsung 75 inch QLED QE75Q90R geworden kost wel aardig wat maar, 1 Perfect beeld,zelfs als er zonlicht in schijnt 2 de One Connect Box is super makkelijk,zeker als je de TV aan de muur hangt zoals ik gedaan heb 3 leuke afstand bediening met voice-control en super makkelijk te bedienen 4 zelfs met je android telefoon bedien je deze TV 5 geluid is ook prima in orde nog 1 opmerking !! toen na 2 weken de prijs ineens enorm daalde,was 1 emailtje genoeg om het prijsverschil terug gestort te krijgen dus het word nu; " een keer kopen bij platte-TV is altijd kopen bij platte-TV "
Samsung QE65Q90R Reviews
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi toestel met fantastische beeldkwaliteit
 | 17-04-2020
  • Pluspunten
  • Schitterend beeld
  • Smart TV mogelijkheden
  • Vlot te bedienen
  • Eén draadje voor signaal+voeding
  • Minpunten
  • Geluid mist wat in de hoge tonen
Zeer blij met de aanschaf, een enorme sprong vooruit ten opzichte van onze oude HD TV. Op beeldkwaliteit is niks aan te merken, het beeld is zeer scherp (met 4K content natuurlijk) en goed contrast. Zwart is echt zwart. Geluid is veel voller dan de oude TV, alleen mis ik wat hoge tonen maar het stoort me niet. Smart TV werkt goed en vlot, de bediening is vrij intuitief, en de afstandsbediening voelt degelijk aan. Een vreemd puntje is dat niet beschikbare instellingen wel getoond worden. En de One Connect box (alle signalen en voeding door één dun draadje) is briljant, alle kabels uit het zicht. Al met al een aanrader!
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldig beeld super tevreden
 | 16-04-2020
  • Pluspunten
  • haarscherp beeld
  • makkelijk te bedienen
  • mooi design
  • Minpunten
  • geen
wij zijn super blij hebben lang getwijfeld aan de maat maar is echt geweldig vooral films maar ook het gewone tv kijken. Even stoeien met juiste instellingen van de kleur maar als die eenmaal goed staat is het echt haarscherp. Ook een mooi design. De service was ook top besteld en gelijk de volgende dag geleverd + goede adviezen over de chat. Hij staat bij ons nog op een kastje want de nieuwe kast moet nog komen.
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top toestel! Prachtig vormgegeven!
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Super scherp beeld
  • One Connect Box!
  • Afstandbediening
  • Anti spiegeling glas
  • Minpunten
  • Geen
Vorige toestel was ook een Samsung met one connect box maar dan 55" Hierdoor was het uitpakken en op de plaatst zetten meer werk dan aansluiten. Met de One Connection Box heb je maar een kabel die van het toestel naar de tvkast loopt! Het installeren was alleen maar alles overzetten van de ene naar de andere box, alle randapparatuur raakte snel verbonden en herkend. De apps (Netflix, Youtube) waren al geïnstalleerd. Het gebruiksgemak is geweldig; alles is vlot bedienbaar, er zijn geen honderden menu’s en je kan de handleiding raadplegen via de tv. Wat is echt geweldig vind is de One Remote. Deze oogt prachtig, ligt goed in de hand. Overall een echte aanwinst. En zeker een die zijn prijs waard is. Ik als echte serie en film kijker kan me geen betere voorstellen op het moment en voldoet aan alle verwachtingen. Zelfs het standaard geluid is echt veel beter dan wat je normaal gewent bent uit een tv.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
GE-WEL-DIG!!
 | 13-04-2020
  • Pluspunten
  • Contrast
  • Kleuren
  • Kijkhoek
  • Apps
  • Instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Prijs (maar is het echt wel waard)
Wat een geweldig toestel! Je kunt echt merken dat dit het topmodel is van Samsung. Alles werk volledig naar behoren. Je moet wel ff het beeld goed instelling op film modus, maar dan heb je echt een plaatje! Het geluid is voor zo’n platte tv echt wel goed, maar tegenwoordig is het wel een vereiste om dit minimaal op te lossen met een soundbar. Wat ook echt een aanrader is om dit toestel te monteren met de no-gap wall mount. Dat maakt het totaalplaatje echt compleet af.
Samsung QE65Q90R Reviews
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
GE-WEL-DIG!!
 | 13-04-2020
  • Pluspunten
  • Contrast
  • Kleuren
  • Kijkhoek
  • Apps
  • Instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Prijs (maar is het echt wel waard)
Wat een geweldig toestel! Je kunt echt merken dat dit het topmodel is van Samsung. Alles werk volledig naar behoren. Je moet wel ff het beeld goed instelling op film modus, maar dan heb je echt een plaatje! Het geluid is voor zo’n platte tv echt wel goed, maar tegenwoordig is het wel een vereiste om dit minimaal op te lossen met een soundbar. Wat ook echt een aanrader is om dit toestel te monteren met de no-gap wall mount. Dat maakt het totaalplaatje echt compleet af.
Samsung QE65Q90R Reviews
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
geweldige TV met prachtig beeld
 | 10-04-2020
  • Pluspunten
  • kwaliteit
  • prijs
  • snelheid van leveren
  • technische ondersteuning
  • strak tegen de muur mogelijk 7 mm
Mooi TV met prachtig beeld kan strak tegen de muur. Bedieningsgemaal is ook prima. De levering en prijs vanuit Platte TV was uitstekend. Ook het advies was oprecht en goed.
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een neusje van de zalm.......
 | 08-04-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Plug and Play
  • Haarscherp beeld en diverse instellingen mogelijk
  • Strak tegen de muur met originele Wandbeugel. (aanrader)
  • Minpunten
  • GEEN!!!!!!!
Recentelijk de QE65Q90R aangeschaft. Echt een plaatje om naar te kijken. Vriendelijk en super goed geholpen. Levering volgens afspraak. Ik zal zeker Platte TV aanraden bij Familie, vrienden en kennissen. TOP service!!!!!!!
Samsung QE65Q90R Reviews
SAMSUNG QE65Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi vormgegeven tv
 | 03-04-2020
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Super mooie tv, geïnstalleerd met een no gap mount (niet vergeten de magneten aan de muur te bevestigen) en hangt echt mooi tegen de muur Kraakhelder beeld en heel tevreden mee