U bevindt zich in:
Samsung QE65Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 380 reviews
2079,-
1663,20
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid smart
  • Mooie achtergronden ambient
  • Minpunten
  • Geen
Zeer mooi beeld met een uitstekend geluid maakt TV kijken nog leuker
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prijs-kwaliteitverhouding heel goed
 | 17-01-2019
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Waanzinnig, wat een beest van een apparaat!
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Techniek/ functionaliteiten
  • One connect
  • En nog veeeel meer
Zeer content mee. Na de eerste keer inschakelen, vond de tv mijn s8 en direct werden instelling over genomen en kon de pret beginnen! Zelfs de verbinding met WiFi werd van mijn telefoon over genomen.
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 16-01-2019
  • Minpunten
  • Monteur
  • Uitleg
  • Verkeerd advies waar een voet voor de tv kon worden gekocht
De televisie is prima. Helaas de gegeven service wat betreft het ophangen aan de muur is waardeloos verlopen. Ook niet meer bereikbaar per telefoon. Dus eenmalig platte tv winkel.
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Topkwaliteit
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Fraai design
  • Erg mooie kleuren
  • Goed geluid
  • Zeer scherp beeld
  • Eenvoudig in te stellen
  • Minpunten
  • Je blijft kijken
Wat een geweldige tv. Nog nooit zulk mooi beeld gehad. Echt haarscherp beeld met prachtige kleuren. Heb de tv in combinatie met de samsung no gab wall mount opgehangen. Geen kabels in het zicht. Niet twijfelen. Toptelevisie.
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden !!
 | 15-01-2019
Super televisie zeker in combinatie met de Sonos playbar en Play1
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • warmte van kleuren
Heel mooie tv die ook plat tegen de muur gemonteerd kan worden met het speciale Samsung ophangsysteem.
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
genot om naar te kijken
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld scherpte
  • contrast
  • design
  • afstandsbediening
  • One Connect box
  • Minpunten
  • geen
  • (misschien de prijs)
beeld kwaliteit is super, met het strakke design (metalen accenten) ziet het er ook nog netjes uit als hij niet aan staat. TV laat zich gemakkelijk installeren, zorg wel ff dat je je netwerk gegevens bij de hand hebt. de simplistische afstandsbediening is erg fraai, waarbij je wel even moet wennen aan de bediening. One Connect box is geniaal en voor ons de reden voor aanschaf.
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastisch
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Zeer goed geholpen met onze keuze door Danny in de winkel in Utrecht. Heeft veel verstand van de techniek. Laten plaatsen en installeren door Platte TV.nl wat zeer vakkundig gebeurd is. Ontzettend goede beeldkwaliteit met veel opties. Geluidskwaliteit was verrassend, voor ons geen soundbar nodig
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Supermooi beeld en een schitterend design!
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Het is een hele fijne tv met fantastisch helder beeld
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Helderheid beeld
  • Vormgeving (bijna geen zichtbare randen)
  • Praktisch in het gebruik
  • Fijn in combinatie met samsung soundbar
  • Minpunten
  • Basisgeluid is prima, maar mist diepe en heldere tonen
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
FANTASTISCH apparaat! Geen moment spijt!
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • One Connect
  • Design
  • Bediening
  • Minpunten
  • Even stoeien met beeld settings
Ik had mijn zinnen gezet op een ander model, maar toen de verkoper mij vertelde dat dat model geen 100Hz was, ben ik voor de 55Q8F gegaan. Geen moment spijt, JA het is een rib uit je lijf! Maar dit ben je snel vergeten op het moment dat de TV aan staat. De One Connect is een verademing, geen kabels meer achter de TV en het werkt geweldig. Ik kan deze TV absoluut aanraden! Het geluid is goed genoeg, uiteraard geen bioscoop geluid maar ruim voldoende om een tv programma of serie te kijken. Indien een film oid zou er een upgrade qua geluid mogen komen. Maar zeker voor een platte tv is het geluid gewoon GOED. In het begin had ik wat last met donkere beelden dat deze lichter en donkerder werden(dimming), maar na wat instellingen te hebben veranderd is dit opgelost!
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super tv.
 | 13-01-2019
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goed geholpen en fijn advies gehad
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Fijn menu
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Erg mooie fijne tv! Mooi beeld en geluid. Verder is het bedieningsgemak echt top!
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Subliem in een woord
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Fijn doorzichtig kabeltje
  • Subliem kleur
  • Weinig installatie probleem
  • Alle met 1 toestel te aan en af te leggen
  • Nog vele voordelen die je zelf MOET ontdekken
  • Minpunten
  • Weinig informatie voor wie daar niet in mee kan
  • Anders niks op aan te merken een fantastisch toestel
  • Mss nu de moment om de hald toe te roepen in als maar nieuwe technologie en de wegwerp artikelen te toestellen mogen allemaal wat langer meegaan voor het mileu.
Prachtige kleuren mooi design gemakkelijk andere toestellen te koppelen sonos computers gsm s huishoudtoestellen allemaal snel terug te vinden alles zelf geïnstalleerd zelfs alles netje aan de muur gehangen zonder enige probleem .voor mij hoeft er geen i voor te staan om goed te zijn. Hier zijn anders merken renminste aansluitbaar zonder probleem en je steekt er zelfs een euro mee in je zak go samsumg go.
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastische tv, snel geinstalleerd, mooie vormgeving, beeldkwaliteot is prima!
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Snel geinstalleerd
  • Prima prjjs
Prima tv, blij mee en een aanrader!
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Was prachtig toen hij het nog deed. Nu is alles zwart.
 | 12-01-2019
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch scherpe televisie
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • One connect box
  • Smart remote
  • Minpunten
  • Gebruik van KPN box en smart remote
Mooi vorm gegeven televisie. beeld kwaliteit is erg goed. Het geluid is helemaal geweldig. Wat een scherp en zuiver geluid.met de one connect box ben je ook gelijk van alle kabels af. Goede stevige rvs smart remote. Helaas functioneert de remote niet altijd even goed met een KPN settop box.
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Functionaliteit
  • Geluid (voor interne speakers)
  • Minpunten
  • Afstandsbediening lijkt soms moeite te hebben met verbinden.
Super TV, samen met de No-Gap Wall Mount van Samsung is het een topper voor een mooie prijs. Veel strakker tegen de muur is niet mogelijk en de enkele kabel die naar de tv loopt is een geweldige uitvinding. Zo kan je de TV zo clean mogelijk ophangen en de kabel verbergen.
SAMSUNG QE65Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super snelle besturingssysteem
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid
  • Geluid
  • Connectbox systeem
  • Minpunten
  • 4 hdmi aansluitingen
Een top product. Omdat mijn kabelgoot te klein was kon ik niet voldoende HDMI kabels erin krijgen. De connectbox heeft dat probleem volledig opgelost. Dat was ook de reden waarom ik voor de Qled model heb gekozen. Maar voor alle apparatuur die we tegenwoordig aansluiten op tv vind ik 4 HDMI aansluitingen te weinig. Ze hadden makkelijk 6 aansluitingen kunnen maken op de connectbox.