U bevindt zich in:
Samsung QE65Q8D 2018 Reviews

SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 55 reviews
2479,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Afstandbediening
Na goed geïnformeerd te zijn door platte tv heb ik deze besteld. In 1 woord geweldig. Beeld en geluid is geweldig laat u verrassen door deze geweldige tv. Echt u geld waard
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik vind hem geweldig en mooi
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit goed
  • Geluid goed
  • Ambient mooi
  • Mooi beeld met films
  • Minpunten
  • Nog niet
Het is een mooie tv fijn in gebruik en makkelijk
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • scherpte
  • zwart waarde
  • design
  • one remote
  • Minpunten
  • geen samsung muur beugel mogelijk
Na veel reviews en interne gevecht welke tv moet ik nou kiezen heb ik QLED TV gekozen over OLED. In eerste instantie zou ik voor de LG OLED TV gaan maar, de QLED kleuren en scherpte vond ik zo mooi alleen wilde ik ook de zwart waarde hebben die in de buurt kwam net als een OLED. Qua techniek kan je dat met elkaar niet vergelijken maar, Q8D heef full local dimming wat de doorslag gaf. Uiteindelijk stond ie daar in onze woonkamer 55 inch wat een mega groot ding en plat met een super mooi design afwerking. Al met al super goed en snelle service van plattetv echt het oude gevoel dat je bij een speciaal zaak iets koopt waar je de aandacht krijgt voor al je technische moeilijke vragen. Dit was ook voor mij de reden om naar Plattetv te komen i.p.v. naar de mediamarkt.
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Het is een geweldige tv die er fantastisch uitziet.
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Qled
  • 4k
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Ambiant mode
Het is een goede tv met uitstekend beeld.
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
het is echt een beleving, wat een beeld
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • beeld
  • bediening
de beeldkwaliteit vormgeving is prachtig. prijs kwaliteit is dik in orde
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV!
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Prima geluid
  • Snel
  • Minpunten
  • Soms stotterig beeld
  • Prijzig
Ondertussen kijk ik al enkele weken met de QLED tv en ben zeer onder de indruk. Mooi scherm, goede kleuren, lekker snel en makkelijk in gebruik. Het scherm biedt echt een andere en nieuwe kijk op bijvoorbeeld films doordat kleuren beter te onderscheiden zijb. Ook zijn donkere scènes goed te zien terwijl het scherm wel echt goed zwart is. Soms krijg ik wel het idee dat het scherm wat 'stottert' maar dit ervaar ik niet als storend. De afstandsbediening is even wennen maar werkt vervolgens wel prettig. De zeer groots geadverteerde ambient mode werkt prima maar voegt naar mijn idee weinig toe. De geluidskwaliteit is zeer netjes voor 'standaard' ingebouwde speakers. Een hele upgrade van onze 'maar' 8 jaar oude vorige tv. Het design is ook weer strak, fris en up-to-date. De smartthings app waar men gebruik van kan maken is ook weer een leuke toevoeging, niet de reden om deze TV aan te schaffen maar een goede connected feature. Al met al, erg tevreden!
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv met fijne opties
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooie beeldkwaliteit
  • Fijne Smart functies
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Beperkte afstandsbediening
Ik heb nu een aantal weken de Samsung QLED (QE55Q8DNALXXN) mogen ervaren en ben zeer te spreken De beeldkwaliteit is erg mooi, heldere kleuren, na wat aanpassingen in de instelligen helemaal. Zeker bij nieuwe films en tv programma's in HD een echte aanwinst! Het scherm van 55 inch is mooi groot, maar ook weer niet te aanwezig en staat mooi in onze woonkamer. Het design van de tv zelf is ook mooi en strak zonder teveel poespas. De Ambient mode is een leuke extra, maar gebruiken we verder niet als we niet kijken. De smart functies werken fantastisch, je wisselt snel tussen tv kijken, Netflix, Videoland of je gameconsole. Een complete multimedia ervaring dus. De afstandbediening heeft een mooi design en werkt goed, geen overbodige toetsen die je niet gebruikt. Al mis ik toch wel de toetsen 0 t/m 9 om snel naar een bepaalde zender te gaan. Een kwestie van wennen. 
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooie beeldkwaliteit
  • Mooie vormgeving
  • Fijne Smart functies
  • Minpunten
  • Afstandsbediening erg compact
Toggle navigation 1 Nederland InfoBlogFotohoekOnline reviewsMijn Ervaring Reviews Hier vind je de ervaringen van de Insiders die nu ontdekken. Je kan eenvoudig alle Insider-ervaringen lezen door te klikken op ‘Filter’. Neem je deel aan deze campagne en wil je jouw ervaring delen? Klik dan op ‘Schrijf Mijn Ervaring’ en begin er meteen aan. Tijdens de campagne kan je jouw ervaring altijd verder aanvullen.  Filter Producten   Selecteer  QE55Q8DNALXXN  QE65Q8DNALXXN  Sorteer op   Selecteer  Datum  Meest nuttige ervaringen  Best beoordeeld  Lagere rating  Rating      Mijn ervaringen QE55Q8DNALXXN Prachtige TV 2019-01-04 10:21:21      Wij hebben de Samsung QLED nu een aantal weken thuis staan en mogen ervaren. Het aansluiten ging ontzettend makkelijk en was zo voor elkaar. Ik ben meteen gaan kijken. De 55 inch is een mooi groot formaat, die toch niet té groot is voor onze huiskamer, precies mooi. De kwaliteit en kleuren van het scherm zijn mooi en helder en na wat aanpassingen in de instellingen nog meer te optimaliseren. Naast tv kijken, speel ik ook regelmatig games op de tv en de kwaliteit is dan erg mooi.  Sommige zenders zijn kwalitatief minder, maar dat komt niet door de televisie. Deze QLED haalt er toch het maximale uit. Het geluid is top, zonder extra boxen komt er mooi geluid uit zonder de tv extreem hard te hoeven zetten.  De afstandbediening ziet er erg luxe uit met het aluminium design. Heel compact en zonder overbodige toetsen. Wel even wennen dat er geen cijfers meer op staan. Conclusie: Een geweldige TV met prachtige beeldkwaliteit en fijne opties.  
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Erg mooie tv met sublieme beeldkwaliteit, goed design en luxe afstandsbediening en features!
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Sublieme beeldkwaliteit
  • Luxe afstandsbediening
  • Mooi Design
  • Minpunten
  • Samsung soundbar niet gelukt te koppelen
Een aantal weken geleden was het zover. Ik ontving mijn test televisie en ik was al gelijk positief verrast over de grootte van de doos. Wat een mooie grote doos, dat belooft veel goeds! Snel de tv uitgepakt en ook daar erg tevreden over. De tv heeft een mooie smalle rand en een design zoals het zou moeten zijn. Smalle rand, mooie poten en niet te vergeten een schitterende afstandsbediening. Vaak is de afstandsbediening toch een ondergeschoven kindje wat betreft design, maar dat is bij deze QLED echt niet het geval. Een mooie stalen/aluminium afstandsbediening die minimalistisch is uitgevoerd en waar je snel vertrouwd mee raakt. Na het installeren gelijk de beeldkwaliteit geprobeerd door middel van een 4k film. Woow, wat een kwaliteit! Veel scherpe en heldere kleuren en, daarnaast niet geheel onbelangrijk, zwart is echt zwart. Hierdoor krijg je echt veel diepte en contrast in het beeldmateriaal. Ik kan ook echt genieten van mooi helder beeld waarbij de kleuren ook echt intens zijn. Hierdoor wordt je toch net iets meer in de film getrokken. Het geluid is, zoals bij iedere platte tv wat minder, maar beter dan bij mijn andere Samsung tv. Dat is ook logisch omdat er geen klankkasten of grote speakers ingebouwd kunnen worden. Soms is het geluid wat dof, maar er zijn verschillende geluidsmodi waarbij je toch het een en ander in kunt stellen en het geluid stukken beter wordt. Ik heb een soundbar van Samsung die ik graag aan de tv wilde koppelen, maar dat is tot op heden nog niet gelukt. Het instellen ging tot op zekere hoogte goed en eenvoudig, maar er is nog wel een verbeterpunt. Zo wilde ik, zoals hierboven genoemd, de soundbar koppelen. Op mijn andere Samsung TV ging dat heel eenvoudig en was dat zo gepiept. Op de QLED kan de tv mijn soundbar echter niet vinden, dus deze heb ik tot op heden nog niet kunnen koppelen. Verder is het instellen een piece of cake! Internet instellen gaat eenvoudig, de voorgeïnstalleerde apps zijn ideaal en de tv-box werkt naar behoren. Al met al een super tv waar ik erg blij mee ben!
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Perfecte TV
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Kleuren
Geweldige Tv . Kan geen minpunt ontdekken al zou ik het willen. Zeer tevreden
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Erg scherp beeld!
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • mooi geluid
  • Minpunten
  • afstandsbediening niet intuitief
Ik heb nu bijna 2 weken deze QLED-tv in huis. Het eerste wat meteen opviel is dat het beeld haarscherp is. Zelfs als we hele oude films kijken, lijkt het beeld zoveel scherper. Ook is de tv erg snel, de afstandsbediening reageert ook heel snel, maar we moesten eerst in de beschrijving kijken hoe het volume werkte. Dat zou iets duidelijker kunnen. Het is prettig dat het een SMART-tv is. Netflix werkt er bijvoorbeeld heel goed en snel op. Hij staat mooi in ons interieur. ook fijn dat de snoeren minder zichtbaar zijn. Voor mij niet echt nodig, maar als je niet van snoeren houdt kan dit wat toevoegen. Ik vind wel dat de standaard 'plaatjes' in Ambient mode niet echt bijzonder zijn. Er had nog wel wat meer variatie in gemogen. Het geluid is zeer helder. Hier in een huis met 2 kinderen, had ik met onze vorige tv altijd dat ik de neiging had de tv steeds harder te zetten of de ondertiteling aan te zetten. Nu is dat veel minder nodig, de stemmen zijn veel beter te horen. Zeer tevreden!
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische televisie!
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak (even wennen)
  • Tizen (apps)
  • Geluid
  • Minpunten
  • Kabels in (kwetsbaar) gootje in de poten
Na lang zoeken en afwegen deze schitterende TV gekocht. Omdat hier dezelfde full array dimming in zit als de 9 serie. Het ontbreken van de one connectbox vind ik eerder een voordeel. Omdat de TV's altijd in volledige modus in de winkel staan is het altijd spannend hoe de beelden uit de Ziggo box er uit zien. Na wat calibratie (de standaard is erg fel en geboost) ben ik meer dan tevreden. Werkelijk een prachtig beeld met schitterend contrast en een fantastische zwartwaarde. 4K content is helemaal bizar mooi maar zoals gezegd, de 'gewone' beelden zijn ook prachtig. Kortom, zeer tevreden!
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goed contrast en snelle software!
 | 28-12-2018
  • Pluspunten
  • Goed contrast
  • Levendige kleuren
  • Snelle software
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is wennen
Zo mijn ervaring na een paar weken met deze TV is niets dan positief op wellicht 1 puntje na wij zitten ongeveer 3 meter van deze TV vandaan en dan is hij erg groot. Maar ach dat merk je niet als je opgezogen wordt in de film/serie/programma wat je aan het kijken bent. Dat opgezogen worden komt mede door het geweldige scherm en kleuren (na een paar instellingen voor eigen wens). Het menu van de TV werkt snel en is overzichtelijk, je kunt makkelijk apps toevoegen. Voor Netflix hebben we een proef abo afgesloten met 4K ondersteuning en wanneer je deze kijkt valt je mond open dan zie je pas hoe mooi en scherp deze TV kan zijn. Het geluid van de TV is prima klinkt helder en goed, wij hebben echter een soundbar aangesloten op de HDMI-ARC poort zodat de speakers van de TV uitschakelen en je met de afstandsbediening van de TV het volume kan bedienen. Dan kan ik meteen door vertellen over de afstandsbediening deze is toch echt uniek, hier hebben wij een paar avonden aan moeten wennen. Er zitten namelijk geen knoppen met nummers op, dan denk je hoe ga ik dan zenders wisselen. Daarvoor hebben ze netjes een knop gemaakt welke op het scherm de nummers toont waarna je daarna met de OK knop de nummers kunt invoeren. Het is vooral handig dat je nu maar 1 afstandsbediening nodig hebt om zowel de TV/Soundbar/KPN-tvbox te bedienen. Wij hebben allebei een android telefoon en kwamen erachter hoe makkelijk het is om bijvoorbeeld een youtube filmpje of spotify voor muziek op de tv af te laten spelen. Via de samsung telefoon van mijn vrouw kon zelfs het beeld van haar mobiel getoond worden op de TV, zodat we aan andere onze vakantie foto's konden laten zien. Ik kan mensen deze TV aanraden, zeker als ze film/serie liefhebbers zijn.
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fijne en mooie TV!
 | 28-12-2018
  • Pluspunten
  • Besturingssysteem
  • afstadsbediening is simpel
  • mooi beeld
Na de TV een paar weken al weer in huis te hebben, heb ik een aardig gevoel ervoor gekregen en kan ik oprecht zeggen dat het een fijne tv is. Mooi beeld, fijn besturingssysteem, apps werken prima, en de afstandsbediening is stylish en lekker simpel. Niet te veel knopjes die je nooit gebruikt, heerlijk. Ook voelt de afstandsbediening erg degelijk omdat het niet van plastic is. Het is even wennen omdat het toch echt anders is dan de traditionele afstandsbediening, maar dat heeft bij mij maar een paar dagen geduurd. Het geluid van de tv heb ik maar kort uitgeprobeerd (omdat we losse speakers hebben), maar ik vond het voor tv geluid niet slecht klinken. Voor mij blijft het beeld het belangrijkst, en dat zag er top uit. Het besturingsysteem is makkelijk, onderaan een balk met alle apps en het is super simpel om van het een naar het andere te wisselen. Veel beter dan bij de oudere varianten van het Samsung besturingssysteem. De functie van de tv om een achtergrond (bijv. eigen foto's, clock, etc.) kort uitgeprobeerd en wel grappig, maar ik denk dat ie voor mezelf niet is weggelegd. Al kan ik me voorstellen dat als je tv op een prominente plek hangt dit wel een aardige functie is om het iets te laten weg vallen als je hem niet gebruikt.
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prachtige kleuren en zeer zuiver beeld
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Helderheid
  • Opties
  • Minpunten
  • Geen
Mooie tv Zeer tevreden over mijn aanschaf.
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fijne tv met veel mogelijkheden
 | 22-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi helder geluid
  • Prachtige beeld/ kleuren
  • Mooi weggewerkte bedrading
  • Minpunten
  • Minder fijne afstandbediening
Nadat de tv geïnstalleerd was en de monteur weer weg was zijn we gelijk begonnen met het ontdekken van de tv. Onze eerste reactie was..... wauw wat een geweldige kleuren en wat mooi dat er niet zo'n dikke zwarte rand omheen zit en wat is het systeem waarmee de kabels zijn weggewerkt fijn. Zo zie je niet meer de ontsierende kabels bij je tv lopen. Het geluid van de tv vinden wij indrukwekkend goed en vooral mooi helder maar daarintegen de afstandsbediening was en is even wennen maar het design is prachtig! Zelf vind ik de Ambient mode niet echt spectaculair. Daar had ik wat meer van verwacht. Ook ben ik er nog niet helemaal over uit wat ik van de Smart things app vind. Ik zie daar persoonlijk niet echt de meerwaarde van. Ik gebruik toch liever "gewoon" een afstandsbediening. Maar gelukkig hebben we nog even en gaan we nog even vrolijk verder met de ontdektocht. 
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige grote smart TV
 | 21-12-2018
  • Pluspunten
  • Prachtige kleuren
  • Mooi design
  • YouTube
  • Minpunten
  • Zappen op afstandsbediening
  • Duur
Mijn eerste ervaringen zijn heel positief. Het is een heel mooie TV, mooi design en met mooie kleuren en een helder beeld. De YouTube app die is ingebouwd is geweldig! Het kostte wel wat moeite om het geluid goed op de homecinemaset te krijgen, maar met een optical audio kabel is het uiteindelijk gelukt. Via bluetooth is het beeld van YouTube en het geluid op de homecinemaset niet goed te synchroniseren. Het geluid van de TV zelf is best nog wel vrij goed, maar het is natuurlijk veel beter om het via de homecinemaset af te spelen. De afstandsbediening is niet heel fijn bij TV kijken. Het gebruik van volume harder/zachter en kanaal omhoog/omlaag vind ik erg onhandig en je kan niet gemakkelijk even cijfers op de afstandsbediening indrukken, dat moet via een menu op de TV. Relaxed een beetje zappen is daardoor niet mogelijk. De afstandsbediening is wel heel erg mooi: geen plastic ding maar een stevig metalen apparaatje. De afstandsbediening werkt wel echt perfect voor de ingebouwd YouTube en Netflix apps, die zijn super makkelijk in gebruiks: echt heel gebruiksvriendelijk en leuk. Ambient mode begrijp ik niet; na een paar minuten gaat de TV toch weer op zwart/stand-by. Dat de TV zogenaamd niet meer opvalt als je ambient mode aan zet vind ik niet waar en continu nieuws zien met de tijd en het weer vind ik niet heel nuttig op zo'n heel groot scherm. Dus een leuke gimmick voor een keertje en daarna gebruik je het nooit weer.
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ronduit geweldig scherm dat er prachtig uit ziet
 | 21-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • 4K upscaling
  • Kleuren en contrast
  • YouTube app
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
  • Ambient mode
Vanaf de eerste dag zijn onze eerste ervaringen heel positief. Wat een prachtig scherm. De oude tv had nog grote randen om het scherm zelf heen en ook de kleuren en contrast zijn onvergelijkbaar met deze Samsung. Wat een ronduit prachtig scherm! Ook bij veel daglicht is het scherm onverminderd goed te bekijken en zelfs onder een hoek van 160 graden kun je nog steeds prima kijken, omdat het een plat scherm is. Je verliest dan wel iets van de geweldige kleurbeleving e.d. maar nog steeds acceptabel. De meest negatieve eerste ervaring is de afstandbediening. Ik ben helemaal voor nieuwe ontwikkelingen zoals stem-bediening (we hebben ook de Google Home smart assistant bijvoorbeeld, wat natuurlijk helemaal stem-bediening is), maar voor een TV vind ik dat erg raar. Op de afstandsbediening zitten geen 'ouderwetse' nummertjes, dus je kan niet erg makkelijk veranderen van kanaal. Ook het gebruiken van volume en kanaal omhoog/omlaag vind ik niet direct heel intuitief. Gelukkig heb ik een slimme universele afstandsbediening (Logitech Harmony Elite) waar ik al mijn apparaten mee kan bedienen, dus dit is voor mij geen probleem. De vormgeving van de afstandbediening is overigens wel heel mooi; geen plastic dingetje maar een solide aanvoelend apparaatje in een alu behuizing. Ik had echter liever gezien dat Samsung een "omdraaibare" afstandsbediening had gemaakt waarbij je op de achterkant wel nog gewoon cijfertjes kan indrukken. Waar de afstandsbediening wel perfect werkt is in de ingebouwd YouTube en Netflix apps, die heel gebruiksvriendelijk werken. Ik was ook verrast over hoe een lagere kwaliteit videostream er op de TV uit zag. Zowel via Netflix als Kodi had ik het idee dat er upscaling plaats vond waardoor de weergave beter was. Het geluid van de TV is nog heel redelijk, maar zo'n mooi scherm hoort eigenlijk via een goede receiver/speaker zijn geluid te delen. Het geluid via bluetooth werkte voor geen meter, op zich prima geluidskwaliteit maar synchronisatie bleek onmogelijk - na veel gepruts heb ik de TV terug naar fabrieksinstellingen moeten zetten. Gebruik dus de HDMI-ARC functie om het geluid op een soundbar te krijgen, of sluit een optical audio kabel aan om YouTube/Netflix geluid goed naar de receiver te krijgen. Een volslagen onzin feature vind ik de ambient mode. 2x aangeklikt en daarna niet meer aangeraakt. En laat daar nou wel een dedicated knopje voor zijn op de afstandsbediening.... Aansluiten en instellen zelf ging als een zonnetje, binnen een paar minuten stond de TV en had ik beeld. Conclusie: top product, afstandsbediening mag beter.
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
 
 | 18-12-2018
  • Pluspunten
  • Goede service
  • Vriendelijk
  • Behulpzaam
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
We zijn er erg blij mee!
 | 17-12-2018
We zijn er erg blij mee!