U bevindt zich in:
Samsung QE65Q8D 2018 Reviews

SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 81 reviews
1351,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv
 | 05-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig beeld, haarscherp, dunne bezel. Superbediening.
 | 14-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Bitstream
  • Kabels door poten
  • Minpunten
  • Persoonlijk: Kleur bezel zwart
  • HDR processing soms licht traag.
Wat een fantastisch beeld. Wij zijn erg tevreden met het apparaat. Ik heb nog geen website gevonden om het beeld te optimaliseren, daarvoor is hij te nieuw, maar dat is bijna niet eens nodig, zo mooi is het. Bediening met zo'n zeer eenvoudige afstandsbediening is ook briljant, en het besturingssysteem is nagenoeg gelijk aan Android TV. TV en afstandsbediening integreert naadlooos met Netflix en m'n Nvidia Shield. Bitstream stuurt ook zonder problemen het geluid van alle sources door naar m'n Logitech Z5500. Dus ook niet meer rare adapters en andere trucs om het geluid daar te krijgen. 1 ding over HDR. Als het beeld geen HDR info heeft, probeert het HDR toe te passen, maar dat heeft soms een lichte vertraging, zodat het beeld eerst grauw 'lijkt' en dan pas oplicht naar de kleuren die je gewend bent. Wellicht agv een instelling die ik nog niet heb gevonden. Notitie: let niet de beoordeling van geluidskwaliteit, aangezien ik die niet heb getest.
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super tv
 | 05-06-2019
  • Pluspunten
  • Simpel in te stellen
  • Mooie kleuren levens echt
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede aankoop
 | 10-05-2019
Fantantische kleuren, geluid redelijk, afstandbediening grappig en voldoende.
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie televisie met een strak design
 | 07-05-2019
  • Pluspunten
  • Geen reflectie
  • Plug & Play
  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Minpunten
  • Geen nummerieke toetsen
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zeer goede upgrade en leuke actie
 | 07-05-2019
  • Pluspunten
  • Voice commands
  • Voldoende input/outputs
  • Snelle apps
  • Makkelijk setup
  • Minpunten
  • Geen numerieke toetsen
  • TV moet van de muur als je een kabel wil aansluiten
  • Netflix geluid werkt niet via optisch
  • TV app kan niet verwijderd worden van Home (Ik heb alleen een set-top box)
Ik ging van een 2009 Series 7 naar deze, en de verschil is gigantisch. Zeer mooie beeld en geluid en omdat ik ook een 4K Blu-ray kocht is het nu alleen maar wachten op de nieuwe Ziggo box en alles is perfect. Deze TV is met de beugel vrij ver van de muur, maar dan kan je wel kabels kwijt. Je moet wel de ding van de muur halen als je een nieuwe kabel wil plaatsen. Ik heb EEN probleem. De optische uitgang die ik gebruikt voor mijn koptelefoon werkt niet met Netflix films. Blijkbaar is de Dolby niet ondersteund in de optische gedeelte van de TV (licencies?) en de Netflix app heeft geen "PCM geluid" of dergelijke setting. Dat kan verholpen worden met een HDMI/TosLink boxje voor 50-60 EUR. Misschien ga ik dat doen. Ik vind de voice commands leuk omdat de AB geen numerieke toetsen heeft, dus "BBC" of "CNN" of "Kanaal 34" werkt goed.
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima tv, goed beeld
 | 07-05-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Makkelijke bediening
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Beeld licht op met de ondertiteling
Ik ben zeer tevreden over de Samsung Qe55q8d, deze tv heeft een prima beeld en de bediening is ook makkelijk. Vooral de apps op de tv zelf (Videoland, Netflix etc) maken deze tv compleet. Helaas moet ik er wel bij zeggen dat ik ondanks goede instellingen nog steeds ervaar dat het beeld bij Netflix ( vooral bij de donkere scenes) donkerder en lichter wordt bij films. Ik heb dit opgezocht op internet en dit blijkt bij heel veel merken het geval, dus niet alleen bij Samsung. Bij Netflix licht het beeld continu op wanneer de ondertiteling verschijnt, dit is wel irritant. Ik hoop dat Samsung hier op korte termijn een oplossing voor bied in een vorm van een update. Voorals HDR beelden op Netflix zijn niet te bekijken op deze tv, ook niet na diverse beeldinstellingen. Maar dit probleem wordt bij heel veel mensen ervaren las ik op internet, dus heb hoop dat dit opgelost wordt binnenkort
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi beeld, snelle interface, ruime keuze aan apps
 | 06-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid
  • Lage latency (voor games)
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geen inbranding
  • Minpunten
  • Geen ziggo go app
  • Geluidskwaliteit kan beter
Sinds een paar weken heb ik een nieuwe 4K TV van Samsung gekocht in het nieuwe filiaal in Zoeterwoude. Ik was nog niet eerder bij een winkel geweest van Platte TV maar de eerste indruk was goed. De winkel ziet er netjes verzorgd uit met veel verschillende testopstellingen waar je op het gemak op de bank kan plaatsnemen om eens rustig een aantal tv's te bekijken. De medewerkers in de winkel zijn vriendelijk en oprecht. Ik heb gekozen om juist naar deze winkel af te reizen omdat er een goede aanbieding was vanwege de nieuwe opening van dit filiaal. De deal was snel gemaakt en een winkelmedewerker heeft mij geholpen om de tv in de auto te tillen, goede service! Al met al een fijne winkel. Ik heb geen ervaring met het online bestellen van producten, maar zo op het eerste gezicht ziet de website er vriendelijk en overzichtelijk uit. Platte TV is een aanrader als je in de markt bent voor een nieuwe tv!
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige beeldkwaliteit
 | 02-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • simpel aan te sluiten.
  • duidelijk menu
  • mooi design
  • in een woord geweldig!!
  • Minpunten
  • Geen
Na verschillende websites te hebben bezocht uitgekomen bij Platte tv.nl. Na een offerte te hebben aangevraagd en de inruilwaarde van de oude tv te hebben opgevraagd kwamen ze met een mooi aanbod. Heb de Samsung QE55Q8D nu 1 dag in huis en je weet niet wat je ziet. Zeer mooi haarscherp beeld en makkelijk te bedienen. Kortom een aanrader!!
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Er gaat een wereld voor ons ooen
 | 01-05-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Geluid
  • Uiterlijk
Fantastics beeld. Goed geluid. Afstandsbediening is even wennen.
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig goed geholpen door Tessa
 | 30-04-2019
  • Pluspunten
  • Uitstraling winkel
  • Personeel met kennis
  • Goede prijs
  • Goede aftersale
  • Veel uit voorraad leverbaar
Prachtige tv met fantastische beeld en kleuren. Ook 55 inch bevalt prima, maar wat de doorslag gaf was de goede hulp van Tessa in filiaal Arnhem.
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wat je mag verwachten anno 2019 - een fantastische tv!
 | 28-04-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Eenvoudige bediening
  • Afstandsbediening werkt perfect
  • Dun scherm
  • Helder en scherp beeld
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen waarnemen
Intuïtief en beeldschoon
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super aankoop deze TV!!!
 | 26-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Eenvoudige bediening
  • Vormgeving (draden goed weg te werken)
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • -
Heb deze tv nu 2 weken in huis. De installatie ging perfect en daarna hebben we eigenlijk alleen maar genoten van het geweldige beeld. Helaas zijn nog niet alle uitzendingen dusdanig opgenomen dat alles uit de mogelijkheden van de beeldkwaliteit gehaald wordt, maar als je bv. 'Our planet' van Netflix aanzet, weet je niet wat je ziet! Kortom: top TV!
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv
 | 25-04-2019
  • Pluspunten
  • Snel
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi beeld
Mooie tv, zeer mooi beeld ook voor gamen met de ps4! Een echte aanrader!
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig scherp beeld en in combinatie met ons s
 | 14-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Sublieme beeld kwaliteit
  • Handige afstandsbediening
  • Goed werkende smart functies
  • Minpunten
  • Ik heb geen minpunten ervaren
Geweldig beeld in combinatie met surround systeem een geweldige beleving van films en gewone tv programma's
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beeldkwaliteit is waanzinnig
 | 14-04-2019
  • Pluspunten
  • Afstandbediening
  • Gemak van installatie
  • Zelfde paneel als de q9
  • Minpunten
  • One connect box ontbreekt bij deze tv
Prachtig beeld voor een goede prijs. Simpel om te installeren en hangt extra mooi aan de muur. Geluid kan ik niet over oordelen omdat dit via externe speakers, overigens herkende de televisie de speaker direct waarmee het bedienen van het geluid werkt met de mooie kleine afstandsbediening. Wij zijn er de aankomende jaren voorzien van een goedkijk ervaring. Goede service in het filiaal in Utrecht
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie tv, strak beeld, eenvoudige bediening en goed geluid
 | 14-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Eenvoudige bediening
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Echt genieten
 | 09-04-2019
Geeft een zeer realistisch beeld lijkt wel of je bij natuurfilms middenin de natuur staat
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
In alle opzichten geweldig.
 | 06-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwalitiet
  • Eenvoudige installatie
  • fijne afstandbediening
  • zuinig
  • Minpunten
  • geen
Na lang zoeken naar de juiste tv uiteindelijk bij PlatteTv aangekomen. Onze keuze stond vast de QE55Q8D. In de winkel echter werden we gelijk getroffen door de 65 inch uitvoering. Door de goede begeleiding en inruilprijs zijn we overstag gegaan en staat er nu sinds 3 weken een QE65Q8D tot onze volle tevredenheid. Over de beeldkwaliteit verbazen we ons elke keer weer opnieuw. De installatie was een fluitje van een cent en de aansluiting van de Sonos verliep gladjes zodat we nu kunnen genieten van het ultieme kijkplezier.
SAMSUNG QE65Q8D 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede aankoop
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
De tv is van een goede kwaliteit voor de prijs