U bevindt zich in:
Samsung QE65Q8C 2018 Reviews

SAMSUNG QE65Q8C 2018 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 10 reviews
2299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q8C 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig mooie strakke tv
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Bediening
  • One connecti box
  • Minpunten
  • Geen
Fantastische weergave van kleuren en een geweldig bedieningsgemak mede door de oneconnectbox
SAMSUNG QE65Q8C 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig mooie strakke tv
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Scherpte
  • One Connectie Box
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Kleuren zijn fantastisch Veel bedieningsgemak
SAMSUNG QE65Q8C 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beste Curved tv van dit moment
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Curved
  • Is het geld meer dan waard
  • Minpunten
  • Geen
Gewoonweg een top tv Prachtig beeld, mooi design, handig in gebruik. En is het geld meer dan waard
SAMSUNG QE65Q8C 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi beeld, mooie vormgeving, heldere kleuren.
 | 15-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • One invisible connection
  • Minpunten
  • Een soundbar is geen overbodige luxe
Een mooie tv net uitstekende beeldkwaliteit en mooie dunne vormgeving. Een hele verbetering t.o.v. mijn vorige tv.
SAMSUNG QE65Q8C 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede koop.
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
Ben zeer tevreden met de televisie. Zowel het beeld als de vormgeving.
SAMSUNG QE65Q8C 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV met immense kleurendiepte
 | 03-09-2018
  • Pluspunten
  • 4k HDR10+
  • Mooie zwartwaarden
  • Snelle Smart Interface
  • Erg mooie kleuren
  • Aansluiten via one-connect
  • Minpunten
  • Curved
Na even te twijfelen of wij als nieuwe TV voor een OLED of een Samsung QLED gingen, hebben wij gekozen voor deze Televisie. Na bezichtigen viel ons snel op dat de QLED Tv's meer contrast hadden, en kreeg mijn vrouw hoofdpijn van het directe licht van OLED. Wij hebben geen seconden spijt gehad van deze beslissing. Door de nieuwe Precision Black Pro en Local Dimming zijn de zwartwaarden van deze TV geweldig. Wij hebben tot nu toe alleen 'grijswaarden' gevonden bij een compleet zwart scherm waarbij alleen een fakkel in het midden werd weer gegeven (bij black panther), en verder nergens! Ook met 4k HDR10+ films via Google Play Films geeft het scherm alles perfect weer. Zelf heb ik weinig te vermelden over het geluid gezien wij deze bijna niet gebruiken omdat wij zelf alles via onze versterker af spelen. Ik vind het geluid netjes voor een TV, maar je moet er niet het meeste van verwachten (mist veel laag bereik). Het Curve scherm went verrassend snel, het enige nadeel is dat het enorm reflecteerd als de TV uit staat. Als de TV echter aan staat is dit echter geheel weg, en niet meer zichtbaar. Toch moet ik zeggen dat curved voor mij toch een minpuntje is, en zal ik in de toekomst eerder voor een platte kiezen omdat de 'meerwaarde' van een betere bioscoop beleving niet op weegt tegen het mooi plat tegen de muur monteren. Wat ook erg handig is aan deze TV is de oneconnect. Hiermee heb je 1 dunne kabel (glas + koper) van de TV naar een oneconnect box lopen, en verder geen kabels meer naar de TV. Hierbij kun je zo goed als onzichtbaar alles op de TV aansluiten als je deze aan de muur hangt. De kabel valt hierbij bijna volledig weg omdat deze grotendeels doorzichtig is. Al met al zijn wij blij met onze nieuwe TV en zullen hier nog jaren van genieten!
SAMSUNG QE65Q8C 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
We dachten dat we een mooie tv hadden maar deze nieuwe curved heeft een waanzinnig beeld
 | 06-07-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijk uit doos te krijgen
  • Installeren een makkie
  • Beeld prachtig
  • Geweldige kleuren alsof je bij de wedstrijd live aanwezig bent
  • Geluid goed
  • Minpunten
  • Geen uitgebreide gebruiks aanwijzing
Deze curved tv heeft zo’n mooi beeld dat het is alsof je bij een voetbal wedstrijd of F1 wedstrijd in stadion of circuit bent , het geluid is ook heel goed en is het uit de doos halen en installeren een makkie echt een aanrader als je van tv kijken houdt ,en de one connect box alsje niet van kabels houdt.
SAMSUNG QE65Q8C 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sieraad voor in je huiskamer
 | 31-05-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi formaat
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Echt de mooiste tv die ik ooit gehad heb. Hij valt niet op aan de muur omdat de tv zich aanpast aan het behang. Dit is makkelijk in te stellen. Blij mee. Thanx.
SAMSUNG QE65Q8C 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Supermooie beeld en hele mooie vormgeving
 | 31-05-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Mooie afstandsbediening
  • Goed geluid, ook zonder soundbar
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Wij zijn echt heel erg blij met deze tv. De beelden zijn zo helder en zuiver, dat is ongelofelijk. Dit is echt een aanrader.
SAMSUNG QE65Q8C 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi beeld
 | 21-05-2018
Curved beeld geeft bioscoop gevoel. Perfect beeld deze 65 inch QLED TV