U bevindt zich in:
Samsung QE65Q85R Reviews

SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 44 reviews
3197,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
top product
 | 14-08-2019
zeer mooie tv. Het ophang systeem is echt top
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Uitstekend beeld en geen last van kabelspaghetti
 | 12-08-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld met mooi zwart, ook in lichte huiskamer
  • One connect box
  • Afstandsbediening werkt intuïtief
  • Minpunten
  • Niet zo dun als een OLED-scherm
  • Geluid mag beter voor deze prijs
Deze TV staat in een hoekwoning met veel licht. Maar ook bij veel licht is het mogelijk om nog goed naar het beeld te kijken. Juist dit was de reden om voor een Samsung QLED te kiezen en niet voor een OLED, Het is mooi dat dit waargemaakt wordt. Nadeel is wel dat het het scherm niet zo mooi flinterdun is als een OLED-scherm. Geluid van de interne speakers is niet slecht, maar het het haalt het bij lange niet bij het geluid via mijn Denon-receiver. Dit goed werkend te krijgen vond ik helaas niet zo eenvoudig. Het is meer dan alleen een HDMI-kabel in de HDMI-arc poort steken. De Samsung One Connect box zorgt er voor dat dat er maar één semi-transparante kabel naar het scherm toeloopt. De box waarin de HDMI-, UTP- en voedingskabels in moeten ligt buiten zicht in het TV-meubel. Een geniaal idee van Samsung, Hierdoor heb je geen last van kabelspaghetti rondom de TV. Zeker als je de TV ophangt (wat ik nog moet gaan doen) is dit zeer elegant.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
top beeld , mooi afgewerkt aan de muur.
 | 12-08-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit.
  • past mooi bij interieur.
  • Minpunten
  • even leren afstandbediening.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige mooie televisie
 | 09-08-2019
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV met een hele mooie kleuren geinstalleerd door installateur D
 | 09-08-2019
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
geweldige TV
 | 08-08-2019
perfect beeld en mooie kleuren
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
mooie tv
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • afstand bediening
  • beeld
  • Minpunten
  • standaard
  • geluid
mooi beeld , geluid is matig en de tv staat scheef op de standaard waardoor ik nu genoodzaakt ben om de tv op te hangen.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heel tevreden over deze Samsung tv
 | 04-08-2019
  • Pluspunten
  • one connect box
  • mooi plat tegen de muur
  • prachtig beeld
  • Minpunten
  • het instellen van de tv vergt veel tijd
Te samen met de Samsung beugel hangt de tv platter dan plat aan de muur. Heel praktisch is de one connect box waardoor er maar 1 dun draadje vanaf de tv loopt. Prachtig beeld en geluid en mooie vormgeving. De tv instellen vergt wel wat tijd.
Samsung QE65Q85R Reviews
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische t.v.
 | 01-08-2019
  • Pluspunten
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Mooie vormgeving
  • Gemakkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Niet ontdekt
Zeer eenvoudig te installeren en een perfecte beeld kwaliteit. Geluid speel ik af via Sonos.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Hiermee weer een geweldige Samsung tv in huis gehaald.
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • makkelijke installatie
  • Apple tv aan boord
  • mooie vormgeving
  • one connect box
  • fantastisch beeld
  • Minpunten
  • kan ik niet verzinnen
Fantastisch beeld, mooi design en Apple tv aan boord. Tevens vind ik de one connect box in één woord geweldig. Niet je apparatuur in je tv prikken maar in de box waardoor er maar één draadje naar je tv loopt. Dit draadje is bijna niet zichtbaar.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super product
 | 23-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Processor
  • No gap wall mount
Geweldig product snel, scherp en ontzettend mooi vormgegeven met de no gap wall mount
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Tv is nu sinds een week in bezit. Erg tevreden mee. voorafgaand erg veel reviews gekeken om een keuze te maken tussen de q80r en q85r, toch voor de q85r gekozen omdat het voordeel van de one connect box in mijn geval opweegt tegen de extra kosten. Daarnaa
 | 17-07-2019
  • Pluspunten
  • One connect box
  • Contrast
  • Full direct array
  • Tizen bediening boven verwachting snel
  • Spelmodus verbeterd gameervaring aanzienlijk.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige ervaring de beste keus van het jaar
 | 13-07-2019
  • Pluspunten
  • mooi aan de muur
  • uitstekend beeld
  • prima geluid
  • 1 draadje uit de T V
  • alleen maar ++++++
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Beeld met diepte , beter kan haast niet, maar Samsung gaat steeds verder met ontwikkelen . prima geluid , ongelofelijk .wij kijken al jaren naar Samsung T.V
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ik ben zeer tevreden
 | 12-07-2019
Ik geniet elke dag van het geweldige scherpe beeld. Wat mooi. Vooral de natuurseries zijn schitterend. Het is echt een aanrader!!! Theo
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Doet waarvoor ik hem gekocht heb
 | 10-07-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • gemak
Gemak van alles in 1 afstandsbediening werkt soms tegen mij als ik alleen radio wil luisteren. Maar alle andere gemakken en pluspunten doen dat snel vergeven.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig mooi beeld en gemakkelijk in gebruik.
 | 07-07-2019
  • Pluspunten
  • Zeer mooi beeld
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk in gebruik
  • Ideaal met one connect box
Makkelijk te installeren en een heel strak beeld zowel als je tv kijkt en ook met de playstation. Ik heb het geluid via mijn sonos installatie lopen welke de tv zelf vindt en dan installeert.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fenominaal beeld
 | 05-07-2019
  • Pluspunten
  • haarscherp beeld
  • prima geluid
  • eenvoudige installatie
  • prettigge afstandsbediening
  • Minpunten
  • mischien het B-label
Nu bijna 3 weken in gebruik. Fantastisch beeld en prima geluid. De installatie is een fluitje van een cent en de kleine afstandsbediening is zeer handig. Door de One Connectbox hoef ik geen kabels meer achter in de tv te pluggen. Daglicht heeft geen invloed op het beeld. Ik heb extra kunnen genieten van onze Leeuwinnen.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooi helder sprankelend beeld!
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Installatie gemak
  • Afstandbediening
  • Menu
  • Snelheid
  • Minpunten
  • Vrij dik
In combinatie met de No-Gap beugel een plaatje aan de muur. Is wel wat dikker dan ik verwacht had. Beeldkwaliteit en bedieningsgemak is super. Installatie zelf gedaan is bij deze TV echt heel gemakkelijk. De one-connection box werkt ook prima. Afstandbediening is ok erg compact en makkelijk in gebruik. Alles reageert lekker snel.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super beeld
 | 23-06-2019
  • Pluspunten
  • Gebruik
  • Instellen
  • Aansluiten
  • Minpunten
  • Aansluiten op WiFi lukt niet op 5Ghz
Neem er vooral een goed ophangsysteem bij. Aan de muur staat zo’n tv toch het beste.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg mooi toestel !
 | 22-06-2019