UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Samsung QE65Q85R Reviews

SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 184 reviews
1849,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prachtige tv, vooral wanneer local dimming wordt verbeterd
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Afstandsbediening
  • One connect box en kabel
  • Minpunten
  • Local dimming licht het scherm op soms
  • Menu soms onoverzichtelijk
We zijn super blij met deze tv. Prachtig beeld, snel en voor de \'gewone\' kijker echt een uitstekende upgrade van onze oude Samsung. Houd er wel rekening mee dat de local dimming het scherm beïnvloed wanneer er ondertiteling is. Je kunt het scherm zien oplichten en dimmen in sommige scenes en dat is echt jammer voor zo\'n "top" tv. Gelukkig is dat maar zelden, maar ik vind het best merkwaardig dat het niet in te stellen is (low settings helpen een beetje). Ook is de tv prachtig helder (soms bijna teveel, maar dit kan je instellen). Geluid is prima, ongetwijfeld beter met een soundbar maar die hebben we niet. De dunne one connect kabel is ronduit geweldig. Afstandbediening geeft echt een enorm luxe gevoel. Wat een prachtig dingetje! Al met al dus zeer tevreden, maar Samsung mag wel blijven ontwikkelen en de eerder genoemde punten aanpakken (als je googled blijkt dit niet uniek en helaas wordt het nog niet door Samsung opgepakt).
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super aanwinst
 | 01-04-2020
  • Pluspunten
  • Strak beeld
  • PlatteTV heeft ervaren personeel
  • Minpunten
  • Hoop piepschuim in de verpakking
Beeldkwaliteit is echt super, geen last van lichtinval. De bediening en installatie is erg makkelijk.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super mooie TV - echt een aanrader.
 | 01-04-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit beeld
  • Design
  • One connect box
  • Strak tegen de muur op te hangen
  • Minpunten
  • Misschien iets aan de prijs?
TV hangt zeer mooi aan de muur met de "No gap" - muurbeugel. Prachtig beeld en makkelijk apps te gebruiken. Met de one connect box slechts 1 draad in het zicht.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig!
 | 31-03-2020
  • Pluspunten
  • rijke kleuren
  • Hooge schermhelderheid
  • Mooie design
Absoluut blij met deze fantastische TV! Super goede aanwinst, bedankt voor u hulp
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede aankoop
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • One connect
  • One remote
  • Makkelijke en snelle apps
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is even wennen
  • Prijs
Mooie tv, met de one Connect ideaal om op te hangen.
Samsung QE65Q85R Reviews
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Supermooie tv met scherpe kleuren
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Makkelijke installatie
  • One connect systeem
  • Minpunten
  • Beperkt aan toetsen op afstandsbediening
Deze tv aangeschaft nadat ik in eerste instantie online een LG Oled tv had uitgekozen. Bij ophalen in de winkel overtuigde de verkoper mij deze tv aan te schaffen. Voornamelijk vanwege de heldere kleuren en het One connect systeem. Na het 2 weken in gebruik te hebben gehad heb ik hier absoluut geen spijt van. Ondanks dat oude mijn AV reciever geen UHD aankan vind ik de beeldkwaliteit al super.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een mooie TV, strak vormgegeven, goed geluid.
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Snel geïnstalleerd
  • Mooi en strak vormgegeven
Na wat research uit gekomen op deze TV. Mij verder laten informeren door de verkoper van Platte TV. Die mij ipv de demo modus een stukje film liet zien en horen. Wat een mooi beeld en goed geluid. Als tip gaf de verkoper mee, dat er bij deze tv een box zit, waarop je al je randapparaten kunt aansluiten. Met als voordeel dat je geen kabels en kastjes meer hoeft te zien.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
echt een top TV !!!
 | 27-03-2020
  • Pluspunten
  • weergaloos beeld
  • strak design
  • Ruim voldoende aansluitpunten HDMI
  • One Connect Box
  • Smart Hub
Wat een geweldig beeld heeft deze TV!! Ik ben superblij dat ik voor deze tv heb gekozen. hij was wel iets duurder dan het budget dat ik voor een tv had, maar dacht: hij moet vele jaren mee en ik wilde mij niet ergeren aan iets mindere kwaliteit, Nou ik heb er GEEN spijt van! Weergaloos beeld met 4K en de one connect box is echt super! Tip: Bij gebruik van Denon Receiver gebruik alleen de Optische kabel over TV Audio dus geen HDMI (arc) dan werkt het echt super! Speciaal voor deze TV een nieuwe wandkast gebouwd.
Samsung QE65Q85R Reviews
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige Televisie
 | 27-03-2020
  • Pluspunten
  • Ragscherp beeld
  • Mooie zwartwaardes
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
Super mooi televisie toestel. Met de one connect box alles makkelijk aan te sluiten. Geen problemen meer met het toevoegen van een apparaat. Vroeger moest de tv van de muur voor het aansluiten van een extra apparaat, nu kan je de tv lekker laten hangen en prik je jet apparaat zo in de one connect box. Beeld is ook super. Daarbij ben ik top geholpen door de klantenservice van platte tv. Vraag altijd naar uw aanbieding. Dan kunnen ze altijd iets voor u betekenen.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Topproduct
 | 27-03-2020
Wij kwamen van 42 inch. 55 inch is een mooie maat voor een grote woonkamer. De one Connectbox verbinding met 1 dun kabeltje is heel fijn!
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie TV, qua Design en Beeld.
 | 25-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi Design
  • Beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • Groot, apart bijgeleverd kastje.
Mooie TV, qua Design en Beeld. Mijn vorige TV was een Samsung 4K, maar de kijkhoek van deze TV viel erg tegen. Dat is bij deze QLED veel beter. Natuurlijk is de prijs van een QLED ook veel hoger. Bijzonder vind ik wel het bijgeleverde kastje, best wel groot en daar moet je wel weer een plek voor vinden. De verbinding tussen het kastje en de TV is dan wel weer een mooie, dunne kabel.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fijne tv voldoet aan onze verwachting
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • HELDERHEID EN KLEUR HEEL MOOI
  • In de winkel is het prettig
  • zeer goede uitleg luisteren goed
  • afstand tot de TV in nietmeer belangrijk
  • Minpunten
  • geen
Samsung QE65Q85R Reviews
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
voldoet aan onze verwachting
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • HELDERHEID EN KLEUR HEEL MOOI
  • GROTE TV KAN OOK IN ONZE HUISKAMER
  • BEDIENINGS GEMAK GOED
  • UITLEG INSTALATIE HEEL GOED
  • DE WINKEL IN NAARDEN IS HEEL FIJN OM
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Precies wat ikwilde
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • Zeer mooi beeld
  • Prima geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Roestvrijstalen afstandbediening
  • Eenvoudig
Fantastische TV wordt geleverd met een kastje waarop je alles aansluit. Het enige draadje wat nodig is maak je vast achter de TV zodat je totaal geen bedrading ziet. Qua beeld en geluid een absolute aanrader. Ik had een goede andere TV die het 12 jaar zonder storing gedaan heeft (en nog steeds werkt) maar dit is de investering meer dan waard!
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
supertevreden !
 | 19-03-2020
erg tevreden over het toestel, na twijfel uiteindelijk gekozen voor dit model. Mooie vormgeving, hangt strak aan de wand door de No Gap beugel..
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig scherp beeld
 | 18-03-2020
  • Pluspunten
  • formaat
  • Beeld
  • Invisible cable
  • Minpunten
  • Prijzig
prachtig formaat, menu werkt erg snel en fijn. Beeld spat er vanaf. Geweldig
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Heel mooie tv
 | 17-03-2020
De tv voldoet aan de verwachting die ik ervan had Heel mooi beeld
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastisch
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld, geluid en heldere kleuren
  • makkelijke bediening
  • van alle kanten goed beeld/zicht
  • als smart tv werkt hij perfect
  • alle aansluitingen zitten in een apart klein kasje, daardoor maar 1 draadje op de muur zichtbaat
  • Minpunten
  • geen
  • hooguit te weinig tijd om te kijken
Een wereld van verschil met onze oude led tv, deze heeft zo een prachtige beeldkwaliteit, dat we elke dag wel een natuurprogramma opzetten om te genieten van de prachtige kleuren en duidelijk beeld, elk vogelveertje is te tellen! We zijn zeer tevreden over deze tv, mooi design, mooie voet, mooi beeld en goed geluid. Kortom, alleen maar plussen. Goed zicht vanuit alle ooghoeken.
Samsung QE65Q85R Reviews
Samsung QE65Q85R Reviews
Samsung QE65Q85R Reviews
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastisch
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld, geluid en heldere kleuren
  • makkelijke bediening
  • van alle kanten goed beeld/zicht
  • als smart tv werkt hij perfect
  • leuke extra gadgets
  • Minpunten
  • geen
  • hooguit te weinig tijd om te kijken
Een wereld van verschil met onze oude led tv, deze heft zo een prachtige beeldkwaliteit, dat we elke dag wel een natuurprogramma opzetten om te genieten van de prachtige kleuren en duidelijk beeld, elk vogelveertje is te tellen! We zijn zeer tevreden over de ze tv, mooi design, mooie voet, mooi beeld en goed geluid. Kortom, alleen maar plussen. Goed zicht vanuit alle ooghoeken.
SAMSUNG QE65Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
FantastIsch beeld en bedieningsgemak
 | 11-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Aparte aansluiting met box ideaal
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Een nieuwe beleving van TV kijken wat een mooi beeld.