U bevindt zich in:
Samsung QE65Q80R Reviews

SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 136 reviews
1999,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top TV
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid is redelijk goed voor een tv
  • Snel
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Mooie Tv met mooi design en vele mogelijkheden. Smart menu reageert super snel. Leuke kleine afstandsbediening met (te )weinig knoppen . Word weer ff wennen.
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goed
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
Zeer goed product beeld goed en de vormgeving ook goed
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een bioscoop in je eigen huis
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Handige bediening
  • Perfecte scherm grootte
Het product is kwalitatief van topkwaliteit en het is alsof je een film kijkt in de bioscoop.
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Vol doet aan verwachtingen
 | 09-02-2020
Ben heel te vrede over het beeldkwaliteit en de vrouw ook. De bediening via de app is ook heel makkelijk
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel goed
 | 09-02-2020
Zeer goede beelden
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Waanzinnig mooi
 | 24-01-2020
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een geweldige tv met ontzettend goed beeld.
 | 20-01-2020
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima service Platte TV
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeld
  • Helderheid
  • Mooi geluid
  • Handige afstandsbediening
Geweldige tv Mooie kleuren en diepte in het beeld We zijn er erg blij mee
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie belevenis tv kijken
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Details
  • Apps
  • Dunne omlijsting
  • Minpunten
  • Praten en geluid niet helemaal synchroon
Mooie kleuren Details zichtbaar met kijken Veel HDMI poorten Makkelijk met de apps zoals Netflix
Samsung QE65Q80R Reviews
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Blij met me scherm
 | 13-01-2020
Superstrak beeld
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV
 | 12-01-2020
  • Pluspunten
  • design
  • gebruiksgemak
  • werkt fijn met apple producten
Mooie TV om te zien; levendige kleuren en handige bediening. We zijn er erg blij mee. We hebben een TV beugel van Vogel erbij gekocht en die combi is heel fijn. Heel blij met het apparaat tot nu toe. Afspraken met Platte TV over levering etc werden nagekomen. Perfect!
Samsung QE65Q80R Reviews
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat een mooi apparaat met super scherp beeld.
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi formaat
  • Scherpe kleuren
  • Veel functies
  • Zeer handig in gebruik
  • Minpunten
  • Cijfertoetsen niet meer op de afstandsbediening
  • Geen hoofdtelefoonaansluiting
We gingen naar de winkel om te kijken voor de Q55Q65R maar we kwamen thuis met de Q55Q80R. Redney van vestiging Naarden hielp ons en liet ons zien wat de verschillen waren tussen de verschillende types. Je kon duidelijk de verschillen zien maar voor ons was de prijs van de Q80 wel echt aan de hoge kant. Redney wees ons op de aangepaste prijzen en ja toen was voor ons de keuze snel gemaakt want de Q80 is toch echt wel de mooiste van die serie. We kijken nu twee weken en het is echt oogstrelend om naar het scherm te kijken, echt een aanrader.
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Echt blij met deze aankoop
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Loepzuiver realistisch beeld
Samsung QE65Q80R Reviews
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top!
 | 07-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Goed Geluid
  • Makkelijke bediening
  • Mooie lijst
  • Minpunten
  • Niet kunnen vinden
Uitermate scherp beeld en een lust voor het oog.
Samsung QE65Q80R Reviews
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Geen
Zeer mooie tv met schitterend beeld en mooi geluid. Erg gebruiksvriendelijk.
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig beeld en zeer strak en luxueus design.
 | 26-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
Wij hebben de 65” en tot op heden bevalt dit toestel zeer goed. Waanzinnig beeld en een design waar je “u” tegen zegt. Wij hebben hem met de vogel’s thin 505 gekocht waardoor deze heel strak tegen de muur hangt. Service en advies was ook van hoge kwaliteit. Aanrader dus.
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv
 | 25-12-2019
Super service van platte tv en een fantastische tv met super beeld!
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld
 | 24-12-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Makkelijke bediening
  • Super beeld
  • Minpunten
  • Geen
De tv was zeer eenvoudig in te stellen. Bediening via de meegeleverde afstandsbediening gaat zeer makkelijk ondanks dat er maar weinig toetsen op zitten. Combinatie met mediabox Ziggo werkt uitstekend. Beeldkwaliteit is super, net of je midden in zit. Geluid kwaliteit is best oké, maar als je zo\'n mooi beeld hebt wil je ook het beste geluid daarom ook maar een soundbar aangesloten. Zeer tevreden!!!!!
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig grote en mooie tv met superscherp beeld, eenvoudig te bedienen en werkt soepel met bijvoorbeeld Playstation en Netflix.
 | 21-12-2019
  • Pluspunten
  • Superscherp beeld
  • Niet-reflecterend scherm
  • Fraaie vormgeving
  • Eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  • Het ‘minste pluspunt’ is het geluid, hoewel het nog steeds dik in orde is
De 65” Samsung tv (QE65Q80R) is een fantastische televisie. Heel erg eenvoudig te installeren, fraaie vormgeving, veel opties en superscherp beeld. Een van de belangrijke redenen om te kiezen voor QLED is het anti-reflecterende scherm. En dat werkt werkelijk geweldig! Totaal geen last van de lichtinval van de grote ramen. Wij zijn erg blij met de tv. Het geluid is ook prima, zeker bedenkende dat je in zo’n platte tv maar moeilijk luidsprekers kan verwerken. Verder voldoende HDMI aansluitingen. Opvallend detail: een niet-numerieke afstandsbediening, die verrassend genoeg heel snel went en goed werkt. Kortom, we zijn erg tevreden met de aankoop van deze tv! Een aanrader!
Samsung QE65Q80R Reviews
SAMSUNG QE65Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima tv met mooie diepe kleuren op het beeld
 | 21-12-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak afstandsbediening
Samsung is wat mij betreft op televisie gebied de nummer 1. Deze tv bewijst dat weer eens met de Qled technologie