U bevindt zich in:
Samsung QE65Q7F 2018 Reviews

SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 84 reviews
1599,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Fantastische TV, mooie vormgeving. Wel gebruik gemaakt van wandmontage van Samsung. TV sluit perfect aan op de wand. Geluid via een Bose systeem, dus van de TV zelf niet in gebruik.
 | 22-01-2019
  • Pluspunten
  • Groot beeld
  • Prachtige kleuren
  • Wandmontage met Samsung beugel aan te bevelen
  • Minpunten
  • Bijgeleverde voet erg lomp.
Gebruikers gemak erg groot. De aansluit module is geweldig. Enkel een optisch kabeltje naar de TV.
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zeer nette tv met zeer mooi beeld
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vorm
  • Bediening
  • Snelheid van apps
  • Gamen op 4k
  • Minpunten
  • Geluid
Erg mooi en hoge kwaliteit. Geluid mag wat beter maar voor zo een platte tv mag je denk ik ook niet veel meer van het geluid verwachten. Voor normaal tv kijken is het meer dan genoeg. Voor films en series adviseer ik een soundbar. De afstandsbediening is even wennen maar zodra hij goed in gesteld is werkt het ideaal. Alles met 1 kleine afstandsbediening. Heb wel met de ziggo box dat deze niet uit gaat als ik wat anders gaat kijken zoals netflix youtube videoland of als ik de tv uit zet
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik Ben zeer tevreden over het product en de zeer vriendelijke service.
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Losse Connect box is geweldig
  • 1 draad naar de tv zeer makkelijk aan te sluiten
  • Zeer vriendelijk verkoper
  • Snelle keurige manier van leveren van het product
  • Belangrijk is dat de gemaakte afspraken na gekomen zijn
  • Minpunten
  • Geen !!
Product is zeer gebruiksvriendelijk en beeld kwaliteit is zeer goed. Ik ben zeer tevreden !!
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
geweldige tv met haarscherp beeld
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • haarscherp beeld
  • prima geluid met sonos soundbar
  • zeer eenvoudige bediening
prima tv die ruimschoots voldoet aan de verwachtingen. Groot bedieningsgemak met de afstandsbediening met alle apps.
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige TV, Perfecte afhandeling van verkoper (Tim)!!
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • Eigenlijk alles
  • Minpunten
  • Kan ik niet ontdekken
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig mooi beeld
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Grootte
Zeer tevreden over deze tv. Prachtig beeld; mooie kleuren, diepte, scherpte
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Echt tevreden
 | 20-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedining
  • Uitstraling
  • Geluid
  • Minpunten
  • Heb ik niet
Gewoon niet om iets aan op te merken . Ben er zeer blij mee
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voldoet aan al mijn verwachtingen!
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Geluid
  • Bediening
  • One connection box
De tv heeft het totale pakket. Schitterend beeld, goed geluid voor een tv, de one connection box en hij is heel gebruiksvriendelijk. Verder vind ik het ook een mooi design. Ik heb lang gezocht naar een tv die bij mij paste en met de Samsung QE65Q7F 2018 heb ik hem gevonden!
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld, geluid en strakke vormgeving
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • strakke vormgeving
  • super helder beeld
  • fantastisch geluid
  • Minpunten
  • je wilt blijven kijken!
Geweldige aankoop waarbij wij goed adviseert zijn in de winkel door één van de verkoopmedewerkers. Makkelijk te installeren, je hebt werkelijk een bioscoop in huis!
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top TV
 | 11-12-2018
Top TV
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Bedienings gemak
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Tot nu toe niets gevonden
Een zeer mooie TV. Voldoet aan alle verwachtingen.
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische beeldkwaliteit en verassend goed geluid uit een dunne tv.
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Verassend goed geluid
  • Design
  • Ambient mode
  • Minpunten
  • Erg veel instellingen
  • Zwaargewicht
Sinds een paar weken dit toestel in huis. Flink aan het spelen geweest met de instellingen om het gewenste beeld te krijgen en man.... wat een upgrade ten opzichte van mijn vorige LCD tv uit 2011. Het beeld is super scherp en de ingebouwde 4k upscaler werkt ook subliem, uiteraard is het niet zo scherp als native 4k beeld maar zeker vele malen beter dan wanneer er gewoon full hd content getoont word. Voor het geluid heb ik een apart geluidsysteem, maar toch was ik benieuwd naar de geluidsweergave van de TV. Eerslijk gezegd had ik er niet veel van het geluid verwacht aangezien dunne tv's meestal geen vol geluid kunnen produceren. Maar de 4.1 speaker setup laat behoorlijk dynamisch geluid klinken. Als fanatieke gamer heb ik speciaal voor dit model gekozen omdat deze een speciale game mode heeft. Wanneer de PlayStation 4 aangaat detecteerd de tv automatisch dat het gaat om een game console en schakelt deze gelijk over naar de game mode. De modus zorgt er voor dat de input lag verminderd word naar 28 ms en worden de optimaalste beeldinstellingen gebruikt voor optimaal gameplezier. Wanneer de tv niet gebruikt word, kan je de Ambient mode gebruiken. Zo lijkt het net of je een schilderij hebt staan of aan de muur hebt hangen. Ook kun je met de smart things app je eigen foto's gebruiken om collages te maken. Al met al ben zeer tevreden met mijn aankoop en hoop ik er nog lang plezier van te hebben.
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon super tv wat een beeld
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Desig
  • Beeld
  • Afwerking
Ben super blij dat deze heb gekocht met een mooie blackfriday deel. Beeld is super wat een verademing ben er blij mee . De afwerking is gewoon super mooi met dat Alu en de afstandsbediening waar je alles in 1 keer mee kan bedienen. Al met al super keuze geweest ik ga fijn de feestdagen in.
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
 
 | 09-12-2018
prima toestel een aanwinst in de huiskamer
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
top tv
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • Minpunten
  • geen cijfers op de afstandsbediening
beetje onhandig afstandsbediening verder geweldige tv
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV !!
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • One connect box
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Wegens verhuizing deze grotere tv gekocht vanwege de afstand naar de tv.. we hadden een samsung ks7000 van 2016, dat was al een een top apparaat maar deze gaat nog een stap verder. De one connect box is super, box in het kastje (alle kabels gelijk uit het zicht) en dan maar met 1 draadje naar de tv is echt super. Tv is echt super fijn in het gebruik vind zelfs mijn vrouw, alles werkt snel en probleemloos, Ook het switchen tussen apps gaat super soepel. Tv herkend alles zelf via hdmi zoals playstation 4 dan gaat hij gelijk in spelmodus voor de beste instellingen. En het beeld is gewoon super mooi en strak. In de weken dat we hem nu gebruikt hebben zijn er gewoon geen minpunten op te noemen !
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi design en goeie kwaliteit
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • 1 draadje uit de Tv
Super mooi design en goede beeld kwaliteit
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top beeld en Geluid
 | 03-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Mooie vormgeving
Mooi tv met super beeld en geluid
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
 
 | 02-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Redelijk
SAMSUNG QE65Q7F 2018 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Goed qua prijs kwaliteit
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • Diepe hdr kleuren
  • Minpunten
  • Flikkerend beeld
Heb de tv gekocht speciaal voor gamen, echter kwam ik erachter dat de tv niet voldeed aan de wensen van een gamer. Met de v sync modus zijn spellen in 4k op de xbox one x fenomenaal om te zien qua helderheid en diepte van hdr, mits de spellen niet onder de 60fps/60hz vallen. Alles daar onder kijkt zeer stotterig.