U bevindt zich in:
Samsung QE65Q70R Reviews

SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 132 reviews
1628,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV met veel gemakken!
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Instralatie
  • Makkelijk bedienen
  • Beeld
  • Kleur
  • Prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • Pootjes niet verstelbaar
  • Kleine afstandbediening (ik raak hem kwijt haha)
  • me andere tv is nu wel heel klein
Deze TV gekocht en zeker geen spijt! Hij staat prachtig in de woonkamer, en de Ambient functie maakt het een mooi decore stuk ipv zo\'n zwart scherm. Eerste smart TV die ik heb, dus Netflix, Videoland, DIsney plus. allemaal direct via de TV aan te zetten. Geluid heb ik geen mening over gezien een Sonos systeem gekoppeld is. Het verschil tussen Qled an Full HD is te merken aan de mindere schemering and net wat meer pop in de kleuren! Zeker een aanrader. Foto is 55inch
Samsung QE65Q70R Reviews
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV met veel gemakken!
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Instralatie
  • Makkelijk bedienen
Deze TV gekocht en zeker geen spijt! Hij staat prachtig in de woonkamer, en de Ambient functie maakt het een mooi decore stuk ipv zo\'n zwart scherm. Eerste smart TV die ik heb, dus Netflix, Videoland, DIsney plus. allemaal direct via de TV aan te zetten. Geluid heb ik geen mening over gezien een Sonos systeem gekoppeld is. Het verschil tussen Qled an Full HD is te merken aan de mindere schemering and net wat meer pop in de kleuren! Zeker een aanrader. Foto is 55inch
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prachtige tv voor een nette prijs
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Strak uiterlijk
  • Mooi beeld
  • Nette prijs gezien het formaat (65")
  • Kleine afstandsbediening
  • Minpunten
  • Positionering hdmi aansluitingen kan beter, kabels snel zichtbaar aan de zijnkant
  • Te weinig ruime in poten om kabels in weg te werken, zeker de 4k hdmi kabels
In de winkel werd ik keurig geadviseerd door de medewerker en kreeg ook enkele alternatieven aangeboden, zowel goedkoper als duurder. De tv zich er prachtig uit en werkt super. Ee zit een mooie kleine afstandsbediening bij en is zeer gemakkelijk te bedienen.
Samsung QE65Q70R Reviews
Samsung QE65Q70R Reviews
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super beeld
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zwart tinten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Aansluiten op ziggo
Mooie weergave, makkelijk in gebruik te nemen. Geluid stukken beter als de vorige.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
is fantastisch
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • 10
zijn er blij mee,
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig toestel
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
Bevalling ons heel goed.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfecte TV !
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Aanwezige apps
  • Minpunten
  • Bixby op vakantie gestuurd, die meld zich ongevraagd.
Wij zijn zeer tevreden over dit toestel! Na het uitpakken hadden binnen 5 minuten alles geïnstalleerd. Alles kan via de compacte afstandsbediening worden bediend!
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede Aankoop tot nu toe. Ben er blij mee.
 | 21-03-2020
  • Minpunten
  • geen playstore alleen samsung apps
  • poten van tv ver uit elkaar
2 weken in bezit eigenlijk tekort om een review te plaatsen. Maar tot nu toe tevreden. Een grote minpunt voor mij is het ontbreken van de android apps. De Samsung apps vind ik zelf te beperkt. Dus je hebt of een android box of chromecast nodig voor de playstore apps. Moet wel even wennen aan de remote control en de spraak besturing werkt niet optimaal maar dat kan ook aan mij liggen. Geluid voor een tv prima. Beeldkwaliteit goed. Tv is aan te bevelen
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Had ik eerder moeten kopen..
 | 18-03-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld en geluid
  • Makkelijk in te stellen
  • Gebruik menu
  • Minpunten
  • Wennen aan gebruik afstandsbediening
Na lang aarzelen toch een grotere tv gekozen, ik had 32 inch.... Dat had ik eerder moeten doen. Een prachtige tv om te zien, Beeld en geluid fantastisch. Even wennen aan het gebruik van de apps maar dat ging prima, voor een 65 +,.....
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt een top TV, kopen !!!
 | 12-03-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Knoppen op de AB zoals Rakuten en Prime Video hebben wij hier niet in Nederland
Goede TV en zonder handleiding te bedienen. Ik heb een CI+ kaart gekocht an alle instellingen van Ziggo stonden automatisch ingeladen. Alle nederlandse APPS zitten er in zoals videoland en NPO
Samsung QE65Q70R Reviews
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Je zal geen spijt krijgen van deze tv
 | 06-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • OS
  • Minpunten
  • Afstandbediening van plastic ipv die mooie.
Deze tv aangeschaft, 65 inch. Heerlijk om naar te kijken, geluid is goed genoeg.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Grote tv met werelds beeld
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • schitterend beeld
  • veel app's
  • makkelijk instelbaar
  • Minpunten
  • ophangen kun je niet alleen
Deze 75 inch Samsung tv geeft een prachtig beeld van en is een plezier om naar te kijken. Simpel in te stellen en gemakkelijk te bedienen en van alle gemakken voorzien. Natuurlijk "gewoon" tv kijken maar ook direct naar en genieten van You Tube of Netflix is erg gemakkelijk. Wil je een nieuwe klok of schilderij aan de muur is het met ambient zo gereld en steeds weer verassend. Als laatste een mooie kleine afstandsbediening met wel alle mogelijkheden.
Samsung QE65Q70R Reviews
Samsung QE65Q70R Reviews
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima tv
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig scherp beeld met mooie kleuren
  • Intuïtieve bediening na installatie
  • Vrij goed geluid zonder soundbar of plate
  • Snel in de bediening van de menu's
  • Minpunten
  • Installatie kan ook zonder app maar dat was niet meteen duidelijk
  • Stroomverbruik redelijk hoog
Prachtig beeld, geluid is minder dan via de soundplate maar dat is niet vreemd. Bediening is intuïtief na de installatie alleen de installatie bleek ook te kunnen via de tv, de app was niet noodzakelijk. Goede aankoop geweest, heel tevreden mee.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima televisie voor een prima prijs
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • 4K beeld
  • Minpunten
  • Full HD beeld
De televisie is prachtig vormgegeven en snel geïnstalleerd! Ik heb een glasvezel aansluiting met FULL HD, de kwaliteit is voldoende maar had het beter verwacht. 4K is wel super scherp. Het is echt doodzonde dat de televisie 50 Hz is, als die 100 was dan was de TV perfect
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi beeld voor een goede prijs
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooie beeld
  • Strak design
  • Voldoende aansluitmogelijkheden
  • Direct toegang tot foto's op NAS
  • Minpunten
  • Afstandbsediening
Erg tevreden over de TV. Beeld is erg mooi en met 65" een bioscoop in huis. Afstandsbediening is wat beperkt qua knoppen, vaak klikken om in het juiste menu te komen.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige beelden, makkelijke bediening
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Contrast, zwart is echt donker
  • mooi design
  • smarthub is best slim
  • Minpunten
  • minder goed bij snelle bewegingen
  • geen 55 inch :-)
  • spraakbesturing werkt matig
Na heel wat zoeken, vergelijken en reviews gekozen voor deze Samsung en geen spijt( behalve van het formaat). We hebben de tv nu zo\'n twee weken staan en hij bevalt erg goed. De beelden zijn scherp en helder, gamen is zoveel leuker nu. Natuurdocu\'s lijken voor deze tv te zijn gemaakt, zoveel scherpte en mooie kleuren. Ik heb wel zelf nog een beetje zitten sleutelen aan de instellingen om het beeld naar mijn smaak te krijgen. Echt een grote verbetering t.o.v. onze 10 jaar oude Philips. Alleen bij snelle beweging merk je wel dat het geen 100 Hz tv is, maar mijn vrouw wilde echt niet de 55 inch, helaas. De kijkhoek valt me reuze mee, we zitten er vrij recht voor maar ook van de zijkant is het goed te doen, de kleuren vervagen dan wel iets. Het geluid is voor een platte tv echt goed, maar wij hebben hem wel standaard via de soundbar, is toch fijner. Hij herkent onze settopbox, soundbar, Wii en PS4 pro meteen en deze zijn ook gelijk te bedienen met de kleine afstandsbediening, enige nadeel is dat je niet rechtstreeks de bron kan kiezen maar altijd eerst naar je home menu gaat. Soms moet je dan een flink aantal keer naar links om bij Bron te komen. De soundbar gaat wel automatisch aan als de tv aan gaat maar de settopbox niet, meestal gebruiken we toch onze Oneforall afstandsbediening die kan wel alles met 1 druk op de knop aanzetten. Het menu is logisch vormgegeven, en werkt snel. Netflix opstarten gaat supersnel en de tv zelf is ook zeer snel met opstarten, heel fijn. Bixby hebben we een aantal keer geprobeerd, maar voegt voor ons nog niks toe. Hier kunnen we hopelijk weer heel wat jaren mee vooruit.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Overall very happy with the product & Plattetv service!
 | 05-02-2020
Beautiful colour and the size of the screen takes some getting used to ... in a nice way with a wow factor . Also purchased a soundbar for the tv... with the 2 together it’s quite an experience watching a movie !!!
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
perfect
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • gemak
  • Minpunten
  • geen
Pas een paar dagen in het bezit. Tot nog toe zeer tevreden over de tv, mooi beeld en geluid. Wij oudjes "haha" hadden de instelling zo voor elkaar. Het lijkt ingewikkeld maar valt echt mee.
Samsung QE65Q70R Reviews
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
 
 | 30-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Instellen
  • Minpunten
  • Geen
Top tv , supergoed beeld ,instellen fluitje van 1 cent ,service en advies van plattetv erg goed , kortom alles geweldig.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
 
 | 30-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Instellen
  • Minpunten
  • Geen
Top tv , supergoed beeld ,instellen fluitje van 1 cent ,service en advies van plattetv erg goed , kortom alles geweldig.