Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
U bevindt zich in:
Samsung QE65Q70R Reviews

SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 70 reviews
1399,-
1156,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fantastisch toestel met een prachtig beeld met diepe kleuren en is echt een aanrader en zeer gebruiksvriendelijk door gesproken hulp en uitleg
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Gebruiksgemak
  • Waanzinnig geluid
  • Vormgeving
  • Zeer goede hulp en service van platteTv.nl
Waanzinnig beeld
Samsung QE65Q70R Reviews
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig een Bioscoop in je eigen huis!
 | 07-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Strak opgehangen aan de muur
  • Geluid is prachtig
  • Handig ook als computer
  • Ook voor foto’s te bekijken
Het is een aanwinst in mijn huis.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
w
 | 30-11-2019
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prachtig beeld met mooi geluid
 | 27-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Bij snelle bewegingen lijkt het beeld iets na te ijlen.
Een enorme stap als je van een platte tv van 2006 overstapt op de nieuwste Qled van Samsung. Een waar kijkgenot waarbij het contrast zo mooi en levensecht óis dat je soms het gevoel krijgt dat bij talkshow\'s de gasten bij je in de kamer zitten.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV voor de juiste prijs
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid
  • Smart opties
  • Zwart is zwart
  • Minpunten
  • Scherm licht op bij ondertiteling
Heel mooi beeld bij verschillende situaties (films & sport). Hele mooie weergave van zwarte kleuren bij een niet OLED paneel. Voor deze prijs is er geen betere TV te vinden. Minpunten: bij ondertitelingen licht het scherm heel klein beetje op en de kijkhoek is niet geweldig, maar dit was al bij mij bekend.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima geholpen bij Platte TV
 | 21-11-2019
Ik ben erg tevreden over de tv.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte TV
 | 14-11-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Scherpte
  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Minpunten
  • Geen
Het beeld en dan met name de scherpte, het contrast en de kleuren zijn in een woord perfect, niets op aan te merken
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fraaie TV, prima beeld.
 | 13-11-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • Minpunten
  • instellen is niet erg gemakkelijk
Over het toestel ben ik zeer tevreden, maar instellen en een oplossing vinden voor een daarbij ontstaan probleem kostte veel tijd en de nodige moeite. Uiteindelijk via Samsung hulplijn kunnen oplossen. Vlotte levering door PlatteTV. Geluid is voor een platte buis heel redelijk, maar nu via optische kabel naar Sonos Bar een stuk beter en dieper.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een prachtig scherm!
 | 11-11-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Fraai geluid
  • Makkelijk te bedienen
Een strak scherm met een prachtig beeld! QLED geeft écht een haarscherpe beleving. Het geluid van de TV is onverwacht goed.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige Tv
 | 09-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Tizen
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig realistisch beeld en een goede deal kunnen maken waardoor we nu geweldig kunnen genieten van deze prachtige tv!
Samsung QE65Q70R Reviews
Samsung QE65Q70R Reviews
Samsung QE65Q70R Reviews
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooie Tv met goede beeldkwaliteit
 | 09-11-2019
  • Pluspunten
  • Groot
  • Beeldkwaliteit
  • Veel Opties
  • Fijne afstandsbediening
  • Installeren via Samsung app
  • Minpunten
  • Geluid
Mooi grote tv met een hele hoge beeldkwaliteit. Alleen het geluid is iets minder.
Samsung QE65Q70R Reviews
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Perfecte bioscoop ervaring
 | 06-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • vormgeving
  • ambient mode
  • Minpunten
  • afstandsbediening
perfect beeld. Geluid is voor een TV ook prima. Afstandsbediening is niet altijd handig omdat je geen nummerieke toetsen heb.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie tv, goede aankoop
 | 02-11-2019
  • Pluspunten
  • Natuurlijk beeld
  • Smart-tv is prima
  • Minpunten
  • Moeilijk in combinatie met HiFi-apparatuur
  • Geluid heeft onnatuurlijke bas
Ik had in eerste instantie een beter (gedetailleerder) beeld verwacht. Maar nu ben ik gewend aan de natuurlijke kleuren. Ik heb nog wel moeite met de bemoeizucht van de tv. Die schakelt zichzelf in als ik een cd wil afspelen en zo zijn er nog wat puzzelstukjes.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima TV.
 | 28-10-2019
  • Pluspunten
  • top beeld
  • goede kwaliteit
  • Minpunten
  • soundbar vind ik een must
Erg tevreden over de tv. Maar bij een grote tv, hoort ook een groot geluid, Daarom een Sonos soundbar erbij gekocht.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig toestel prima beeld mooi scherp fijn geluid
 | 25-10-2019
  • Pluspunten
  • Prima beeld zeer helder
  • Fijne makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geen
Zeer mooi beeld fijn geluid makkelijk te bedienen snel geleverd .fijne winkel in Son Platte tv
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
 
 | 08-10-2019
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top!
 | 05-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Waar voor je geld
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig beeld en geluid! Nu maand in huis en zijn er erg blij mee. Top service PlatteTV
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv
 | 18-09-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Prachtig geluid
Wij zijn heel tevreden over de tv van 82 inc samsung qled
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een mooie behuizing met een professionele uitstraling
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Kleur van het beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Verkoper Vincent heeft ons kundig geholpen bij onze keuze voor deze mooie tv
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een zeer goed beeld, echte realistische kleuren en goed geluid.
 | 23-08-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • kleuren
  • geluid
  • Minpunten
  • ?
De tv is zeer gemakkelijk aan te sluiten, zelfs het geluid is goed zonder de bose 300 soundsystem.